Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
11 minut temu, easye napisał:

To jest taki benchmark na konsolach, ze nawet boty wola go odpalać w 30 fpsach, by w ogóle było widać jakiś progres względem poprzednich części.

Forza Horizon 5 nawet w trybie 60 fpsów ma znacznie bogatszą geometrię obiektów i podłoża oraz lepsze, bardziej realistyczne oświetlenie, dzięki wykorzystaniu wolumetrii niż Forza Horizon 4.

Pisanie że w trybie 60 fpsów Forza Horizon 5 wygląda jak 4, świadczy o problemach ze wzrokiem lub jest próbą manipulacji.

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 669,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

FH5 wygląda spoko na PC, na konsolce standardowo rozmazaniec z dorysowując się roslinoscia 5m od zderzaka. W 30 klatkach zaś niegrywalny.

Opublikowano
5 minut temu, easye napisał:

kiedy kolejny konkurs na bezbeka roku?

jeśli chcesz startować możesz zorganizować, myślę że masz duże szanse w tym roku

Opublikowano
14 minut temu, Pupcio napisał:

I jakimś cudem zawsze najpiękniejsze gry są na słabszym playstation :kekw:

Niezły tagteam wyparcia z izim. :kekw: jeszcze ten pierdoli coś że niegrywalne na konsoli, chyba kurwa na PC z tym gównianym Xbox for PC. HORIZON? TYLKO KONSOLĄ 

Opublikowano
16 minut temu, ASX napisał:

jeśli chcesz startować możesz zorganizować, myślę że masz duże szanse w tym roku

Idź tam ratuj temat Halo Asx. Na ostatniej stronie więcej Twoich postów niż ludzi na serwerach. :dynia:

Opublikowano
12 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Niezły tagteam wyparcia z izim. :kekw: jeszcze ten pierdoli coś że niegrywalne na konsoli, chyba kurwa na PC z tym gównianym Xbox for PC. HORIZON? TYLKO KONSOLĄ 

Rozpierdalały exy sonki graficznie każdą jedną gre na xboxa? Otóż tak więc nie dyskutuj dla mnie nawet :)

Opublikowano

to kiedy cwelstation 4.5 bez gier dostanie ładne gry i nextgenowe ficzery? niebieskie szmaty dalej 100 lat za Series X?  :) 

Opublikowano

Kiedy xszmata dostanie jakąś grę powyżej 70 na meta? W obojętnie jakiej graficzce?

Opublikowano
4 minuty temu, Pupcio napisał:

Rozpierdalały exy sonki graficznie każdą jedną gre na xboxa? Otóż tak więc nie dyskutuj dla mnie nawet :)

XDDDD niezła odklejka

4 minuty temu, Daddy napisał:

to kiedy cwelstation 4.5 bez gier dostanie ładne gry i nextgenowe ficzery? niebieskie szmaty dalej 100 lat za Series X?  :) 

normalna sprawa, ten SSD na Plejce to największe kłamstwo tej generacji o jakimś braku loadingów xddd

Opublikowano
56 minut temu, easye napisał:

A TO DOPIERO POCZĄTEK 

idealny slogan reklamowy xboxa na rok 2026 jak w końcu coś zacznie wychodzić :asax:

Opublikowano
44 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Kłamstwo? To może porównajmy czasy ładowania fh5 i HFW.

LMAO grafika jak życie Vs aloha w 1440p xdddd z czym do ludzi? Z resztą, w innych grach znów na korzyść Xboxa, więc rozjebana konkurencja jak zwykle.

Opublikowano

Platformy które nie posiadają QR żeby miały jeszcze jakieś gry a tak to tylko mela na ryje niebieskich frajerów od Ryana  :kekw:

FZdQwdzWAAI_5Fy?format=jpg&name=medium

:kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw:          :banderas::banderas::banderas::banderas::banderas:

cwelstation 4.5 bez gier już nawet nie wyrabia przy grze z GAME BOY ADVANCE  :kekw:

Opublikowano
Godzinę temu, Czoperrr napisał:

Quick Resume? Trudno mi już grać na platformach, które tego nie posiadają.

Ostatnio się przeprowadzałem. XsX spakowany w kartonie leżał z miesiąc bo nie miałem czasu TV zamówić. Przyjechał TV, podłączam XsX do prądu, odpalam, a tam w Quick Resume 3 czy 4 gierki, klikam i mi odpala w locie dokładnie w tym samym miejscu gdzie zostawiłem postać miesiąc wcześniej przed odłączeniem konsoli od prądu.

Niby człowiek wiedział, że tak to działa, ale w praktyce i tak jest zaskoczony.

Opublikowano

Niestety xbox nie posiada konsolowego pieprzu a tym samym nie jest zagrożeniem dla sony i nintendo

Opublikowano

z xboxem nie można koni kraść. Taka prawda Xbox jest tym kujonem w szkole, którego nikt nie lubił mimo, że rodzice mieli hajs a on miał dobre oceny i całkiem dobrze walił fikoły na WF. Niby mu dobrze w życiu idzie ale te rozrabiaki z klasy mają lepsze auta i większe domy teraz.

Opublikowano
11 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

ze świetlaną przyszłością

super zabawa w czekanie