Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
11 minut temu, easye napisał:

To jest taki benchmark na konsolach, ze nawet boty wola go odpalać w 30 fpsach, by w ogóle było widać jakiś progres względem poprzednich części.

Forza Horizon 5 nawet w trybie 60 fpsów ma znacznie bogatszą geometrię obiektów i podłoża oraz lepsze, bardziej realistyczne oświetlenie, dzięki wykorzystaniu wolumetrii niż Forza Horizon 4.

Pisanie że w trybie 60 fpsów Forza Horizon 5 wygląda jak 4, świadczy o problemach ze wzrokiem lub jest próbą manipulacji.

• Odpowiedzi 34,2 tys.
  • Wyświetleń 738,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

FH5 wygląda spoko na PC, na konsolce standardowo rozmazaniec z dorysowując się roslinoscia 5m od zderzaka. W 30 klatkach zaś niegrywalny.

Opublikowano
5 minut temu, easye napisał:

kiedy kolejny konkurs na bezbeka roku?

jeśli chcesz startować możesz zorganizować, myślę że masz duże szanse w tym roku

Opublikowano
14 minut temu, Pupcio napisał:

I jakimś cudem zawsze najpiękniejsze gry są na słabszym playstation :kekw:

Niezły tagteam wyparcia z izim. :kekw: jeszcze ten pierdoli coś że niegrywalne na konsoli, chyba kurwa na PC z tym gównianym Xbox for PC. HORIZON? TYLKO KONSOLĄ 

Opublikowano
16 minut temu, ASX napisał:

jeśli chcesz startować możesz zorganizować, myślę że masz duże szanse w tym roku

Idź tam ratuj temat Halo Asx. Na ostatniej stronie więcej Twoich postów niż ludzi na serwerach. :dynia:

Opublikowano
12 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Niezły tagteam wyparcia z izim. :kekw: jeszcze ten pierdoli coś że niegrywalne na konsoli, chyba kurwa na PC z tym gównianym Xbox for PC. HORIZON? TYLKO KONSOLĄ 

Rozpierdalały exy sonki graficznie każdą jedną gre na xboxa? Otóż tak więc nie dyskutuj dla mnie nawet :)

Opublikowano

to kiedy cwelstation 4.5 bez gier dostanie ładne gry i nextgenowe ficzery? niebieskie szmaty dalej 100 lat za Series X?  :) 

Opublikowano

Kiedy xszmata dostanie jakąś grę powyżej 70 na meta? W obojętnie jakiej graficzce?

Opublikowano
4 minuty temu, Pupcio napisał:

Rozpierdalały exy sonki graficznie każdą jedną gre na xboxa? Otóż tak więc nie dyskutuj dla mnie nawet :)

XDDDD niezła odklejka

4 minuty temu, Daddy napisał:

to kiedy cwelstation 4.5 bez gier dostanie ładne gry i nextgenowe ficzery? niebieskie szmaty dalej 100 lat za Series X?  :) 

normalna sprawa, ten SSD na Plejce to największe kłamstwo tej generacji o jakimś braku loadingów xddd

Opublikowano
56 minut temu, easye napisał:

A TO DOPIERO POCZĄTEK 

idealny slogan reklamowy xboxa na rok 2026 jak w końcu coś zacznie wychodzić :asax:

Opublikowano
44 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Kłamstwo? To może porównajmy czasy ładowania fh5 i HFW.

LMAO grafika jak życie Vs aloha w 1440p xdddd z czym do ludzi? Z resztą, w innych grach znów na korzyść Xboxa, więc rozjebana konkurencja jak zwykle.

Opublikowano

Platformy które nie posiadają QR żeby miały jeszcze jakieś gry a tak to tylko mela na ryje niebieskich frajerów od Ryana  :kekw:

FZdQwdzWAAI_5Fy?format=jpg&name=medium

:kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw:          :banderas::banderas::banderas::banderas::banderas:

cwelstation 4.5 bez gier już nawet nie wyrabia przy grze z GAME BOY ADVANCE  :kekw:

Opublikowano
Godzinę temu, Czoperrr napisał:

Quick Resume? Trudno mi już grać na platformach, które tego nie posiadają.

Ostatnio się przeprowadzałem. XsX spakowany w kartonie leżał z miesiąc bo nie miałem czasu TV zamówić. Przyjechał TV, podłączam XsX do prądu, odpalam, a tam w Quick Resume 3 czy 4 gierki, klikam i mi odpala w locie dokładnie w tym samym miejscu gdzie zostawiłem postać miesiąc wcześniej przed odłączeniem konsoli od prądu.

Niby człowiek wiedział, że tak to działa, ale w praktyce i tak jest zaskoczony.

Opublikowano

Niestety xbox nie posiada konsolowego pieprzu a tym samym nie jest zagrożeniem dla sony i nintendo

Opublikowano

z xboxem nie można koni kraść. Taka prawda Xbox jest tym kujonem w szkole, którego nikt nie lubił mimo, że rodzice mieli hajs a on miał dobre oceny i całkiem dobrze walił fikoły na WF. Niby mu dobrze w życiu idzie ale te rozrabiaki z klasy mają lepsze auta i większe domy teraz.

Opublikowano
11 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

ze świetlaną przyszłością

super zabawa w czekanie