Opublikowano 2 grudnia 20242 gru Pół biedy, w temacie Motorfest ruch, bo nic lepszego na Plejce nie ma. Śmierdzi desperacją.
Opublikowano 2 grudnia 20242 gru Desperacją? U gości którzy nie dostali gry wideo od 4 lat? Nie no co ty
Opublikowano 2 grudnia 20242 gru 8 godzin temu, Masamune napisał(a): Może szykują pełnoprawną funkcję quick resume jak na XsX. Marzenia klapów o QR
Opublikowano 2 grudnia 20242 gru 11 minut temu, GearsUp napisał(a): Marzenia klapów o QR Biorąc pod uwagę, że jest to opcja bezpośrednio związana z SSD, to nie wiem czy autostrada Hendrixa by to udźwignęła
Opublikowano 2 grudnia 20242 gru Xbox: Łapcie, macie od nas 4 świetne i różnorodne tytuły dostępne w XGP na premierę, z pełnym wsparciem ekosystemu Xbox. PlayStation: best I can do is jebany motyw do konsoli, ale nie przyzwyczajajcie się - to tylko na chwilę.
Opublikowano 2 grudnia 20242 gru W dniu 29.11.2024 o 21:31, Szermac napisał(a): Klapy nie biegają po tematach gier na X'a/PC z cieczką jebiąc ludzi za jaranko to ciekawe, bo ja dzień w dzień widzę klauny w tematach xboxa rozdawanie przez Roziego i belzjebosa
Opublikowano 2 grudnia 20242 gru 1 hour ago, GearsUp said: Marzenia klapów o QR Czy marzenia, to nie powiedziałbym. Była kiedyś taka fajna funkcja na PS5 jak "wznów aktywność" ale właśnie na dniach się zmyła.
Opublikowano 2 grudnia 20242 gru I też nie działała tak dobrze jak QR, szczerze mówiąc to niezbyt działała, ale cały ten UI PS5 to jest jakiś designersko-funkcjonalny koszmarek
Opublikowano 2 grudnia 20242 gru 14 godzin temu, Czoperrr napisał(a): Wczoraj wieczorem w końcu miałem chwilę by sprawdzić moje PS5 i wrażenia dość kiepskie. Odpaliłem SH Short Message, Astro Playroom i GoT premierowen z PS4. Pomijając sam wygląd konsoli i wykonanie to nie podoba mi się dashboard, strasznie nieintuicyjny i przeładowany, napęd włącza się co chwilę nie wiem po co nawet jak nie grałem akurat w Tsushime (ona jest na płycie) i szumi strasznie. Nie wystarczy raz się odpalić po włączeniu konsoli/gry? Pad bardzo fajny ale ta haptyka czasami nakurwia tak głośno że grając w Astro bałem się że zaraz dziecko się obudzi i musiałem wyłączyć grę. W Tsushima niby miał być jakiś boost a w opcjach gry mam tylko wybór albo FPS albo rozdzielczość (ustawienia PS4 Pro). No i brak Quick Resume, trudno teraz grać bez tego bo się przyzwyczaiłem do dobrego. No nie wiem, po godzinie wróciłem do XSX zapewniającego większy komfort. Sama prawda. Po skosztowaniu kultury pracy na XSX oraz QuickResume PS5 staje się bezużytecznym gratem. To jest sprzętowa przepaść!
Opublikowano 2 grudnia 20242 gru Temat o PS5 Pro to zajebista kopalnia rodzynów. Wy się módlcie żeby ten Xbox nigdy nie spadł z rowerka, bo z takimi klientami, to PS wejdzie wam po same pomidory i jeszcze będziecie mówić arigato Sony-san.
Opublikowano 2 grudnia 20242 gru Chłopaki już mają kisiel w majtach, bo może zapowiedzą jutro Bloodborne - kolejny remake kolejnego soulslike’a na rynku i jeszcze napiszą, że nie o super wiadomość. no ale jak masz takich rycerzy jak nero czy jimmy to jak na tej kurwie niebieskiej ma być dobrze?
Opublikowano 2 grudnia 20242 gru Jak się wkręcę w tytuł a gry dobieram bardzo rozważnie to napierdalam w ten jeden. Nie miałem w ostatnich miesiącach na pewno (a podejrzewam, że dłużej) ochoty aby po zagraniu w ten główny włączyć coś jeszcze bo: 1. Wszystko inne w tym czasie wydaje się chujowe (no tak działa zauroczenie) 2. Kończę granie o 2:15 rano a na 8 mam do pracy więc... kurwa kiedy? Ficzer wydaje mi się być idealny do platynowania gier, odpalić sobie open worlda żeby porobić nudne aktywności czego nie robię bo wyjebane w trofea od 2005 roku. Lepiej mieć niż nie mieć i gdyby było to by mi nie szkodziło w żadnym stopniu ale nie wyobrażam sobie momentu w życiu gdy spuszczam się nad QR jakie to jest zajebiste i mogę szybko skakać z gierki do gierki bo ja nie jestem kurwa kangur.
Opublikowano 2 grudnia 20242 gru Nie no, normalnym jest, że człowiek chce coś przegryźć czymś innym, a nawet jak nie chce to odpala sobie te jedno grę w którą gra w 3s i elo.
Opublikowano 3 grudnia 20243 gru QR nie jest od żonglowania grami (przynajmniej w moim przypadku). Qr to dodatkowy save state w miejscu gry gdzie czasami twórcy nawet nie dali ci możliwości na takiego sejwa, a najlepsze że to działa też z płytkami
Opublikowano 3 grudnia 20243 gru Z okazji 30 lecia PlayStation przydałyby się jakieś dobre gry wkoncu. Może Spencer się zlituje i u Geoffa rzuci jakąś Forze Horizon 5 albo Fable
Opublikowano 3 grudnia 20243 gru Sony dawno nic nie ukradło od Nintendo to może na 30 lecie kaperska wersja lalek amino?! Co prawda po miesiącu skończą im się postacie do lalek no ale co zrobić
Opublikowano 3 grudnia 20243 gru Zanim kogut 3 razy zapieje dzisiaj w USA america to Sony zapowie 2 nowe IP i Bloodborne remake.
Opublikowano 3 grudnia 20243 gru Zero oczekiwań, u Sony w gry faktycznie potrafi jedynie Housemarque, a Returnala 2 już przecież nie stworzą
Opublikowano 3 grudnia 20243 gru Będzie jakieś nudne tpp ze znacznikami i smutną historyjką dla 15 latków i yetiego bo co miałoby by być innego? Sony od 10 lat robi tylko to
Opublikowano 3 grudnia 20243 gru Ja pierdolę, mieć te 15-20-30 lat w branży i łapać się na tę sonowską propagandę sukcesu to trzeba być jebanym dzbanem xddd
Opublikowano 3 grudnia 20243 gru No tak, PlayStation Pro okazało się potężnym ciosem w pysk, niestety ciosem w pysk klapów. Teraz wjedzie Bloodborn który będzie Remasterem ale jednak Remakiem bo widać trochę nowych tekstur i lepsze cienie, no widać to na Prosiaku. Tak będzie xd Sony Ty kurwo wieczysta daj może na początek darmowe sejwy
Opublikowano 3 grudnia 20243 gru 13 minut temu, drozdu7 napisał(a): widać trochę nowych tekstur i lepsze cienie Ale widać czy czuć? To ważne