Opublikowano 6 grudnia 20246 gru 53 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): Krystian89PL ma racje? Stalker jest w chooj długi, ale dzieje się w głównym wątku sporo. Wczoraj do 2:30 walczyłem w Zonie. No a bierzesz Indianę na premierę?
Opublikowano 6 grudnia 20246 gru 3 minuty temu, Donatello1991 napisał(a): No a bierzesz Indianę na premierę? Wyleczyłem się z day1 na Steam, z GP już zainstalowane, ale dopiero zacznę po Stalkerze, bo mam jeszcze Rogue Tradera, więc ciężko :D. Niemniej jednak Rysław kusi
Opublikowano 6 grudnia 20246 gru 4 minutes ago, KrYcHu_89 said: Wyleczyłem się z day1 na Steam, z GP już zainstalowane, ale dopiero zacznę po Stalkerze, bo mam jeszcze Rogue Tradera, więc ciężko :D. Niemniej jednak Rysław kusi a w następnym Grysławie znów powie, że Xbox umarł i Xboxa już nie ma, nie ma na niego gier.
Opublikowano 6 grudnia 20246 gru 9 minut temu, Czoperrr napisał(a): a w następnym Grysławie znów powie, że Xbox umarł i Xboxa już nie ma, nie ma na niego gier. ale nie może przy tym zabraknąć historii o kupowaniu pierwszego Xboxa a później Xboxa 360 no i Gears of War i wtedy jego minion Anszej powie, że dzięki Epic Games w X360 było o 256 mb ramu więcej a później wspominki z Amigi bo mało wspominek z Amigi
Opublikowano 6 grudnia 20246 gru Ja nie wiem po chuj ja tego słucham jak znam już te pierdolenie na pamięć
Opublikowano 6 grudnia 20246 gru Pytanie, czy jeździł na rowerze po sklepach, bo jak nie no to ja nie chcę tego słuchać. Zero duszy.
Opublikowano 6 grudnia 20246 gru Chwila z Indianą i człowiek wie, że na 30lecie Smiecstation, Xbox dostał GOTY i przygodówka jakiej Sonka nie uświadczyła od czasów U2
Opublikowano 6 grudnia 20246 gru Dżeoff Najtlej w tej chwili dziękuje opatrzności, że nie musi uwzględniać gry MS w prerendentach do GOTY
Opublikowano 6 grudnia 20246 gru 5 godzin temu, izon napisał(a): Chwila z Indianą i człowiek wie, że na 30lecie Smiecstation, Xbox dostał GOTY i przygodówka jakiej Sonka nie uświadczyła od czasów U2 Co ty pierdolisz. Sonka przeciez daje avatarki golemow i inne wspanialosci. Z playstation nigdy nie bylo tak dobrze. Wszystko pieknie ze soba wspolgra Konsola PRO bez podstawki i napedu Portal bez OLED VR2 bez gier KLAPY bez godnosci
Opublikowano 6 grudnia 20246 gru 4 hours ago, Pierre Deck said: Portal bez OLED Oni sie ucza od nintendo, najpierw wydajesz wersje z plebs ekranem a pozniej w oled
Opublikowano 7 grudnia 20247 gru 7 godzin temu, Ryuk napisał(a): Oni sie ucza od nintendo, najpierw wydajesz wersje z plebs ekranem a pozniej w oled Zeby jeszcze na tym sie dalo grac w gry, a nie strimowac je Edytowane 7 grudnia 20247 gru przez Pierre Deck
Opublikowano 7 grudnia 20247 gru I gadka o "odczuciach" w temacie plejstejszyn pięć pro nagle nabiera sensu
Opublikowano 8 grudnia 20248 gru 14 godzin temu, MaZZeo napisał(a): Dobry tryhard, ale no szanujmy hierarchię
Opublikowano 8 grudnia 20248 gru Imersja jakiej nie zapewni żaden inny widok. MS wygrał 2024 jak wygrał w 2021 i generacji siódmej. Pełna dominacja nad niebieskim śmieciem.
Opublikowano 8 grudnia 20248 gru 31 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): MS wygrał 2024 jak wygrał w 2021 i generacji siódmej. To prawda. Nie wygrał wcale
Opublikowano 8 grudnia 20248 gru 23 minuty temu, Mendrek napisał(a): To prawda. Nie wygrał wcale Nie zauważanie, że Microsoft wygrał generacje siódma jest zwyczajnie objawem ignorancji.
Opublikowano 8 grudnia 20248 gru Indiana Jones jako ex PlayStation to pewnie z 94 by miał. Już oceny Uncharted 3 pokazywały że tam nie wszystko jest tak jak należy Całe szczęście że Machine Games zrobiło tą grę po swojemu, a nie jak obesrane cinematyk pif paf wychył gałkę i eksploracja pobiegnij zeskanuj biegnij dalej. Spencerus jednak jest łaskawy i wszyscy będą sobie mogli zagrać, a takie Sony jak wykupi From Software i odetnie 30mln graczy od nowych soulsów to pluję na skurwysynów
Opublikowano 8 grudnia 20248 gru @Paolo de Vesir No ale przecież nie wygrał PS3 sprzedało siè 87 milionów, X360 85 milionów. Chyba umiesz w matematykę? Bycie o wlos za PlayStation to i tak spore osiągnięcie. Ale kolejne konsole MS-u pokazały, że był to bardziej łut szczęścia niż przejaw umięjętności
Opublikowano 8 grudnia 20248 gru Nie chcę straszyć Niebieskich, ale w tym roku MS będzie wysoko w rankingu wydawców, myślę że spokojnie w TOP3 jeśli nie na szczycie spośród dużych wydawców którzy wydali trochę więcej niż 1-2 gry.