Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
53 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Krystian89PL ma racje?

image.thumb.png.55d96ce001e7e6da6a4b0b41c7fc9f36.png

Stalker jest w chooj długi, ale dzieje się w głównym wątku sporo. Wczoraj do 2:30 walczyłem w Zonie. 

No a bierzesz Indianę na premierę?

• Odpowiedzi 33,3 tys.
  • Wyświetleń 636 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
3 minuty temu, Donatello1991 napisał(a):

No a bierzesz Indianę na premierę?

Wyleczyłem się z day1 na Steam, z GP już zainstalowane, ale dopiero zacznę po Stalkerze, bo mam jeszcze Rogue Tradera, więc ciężko :D. 

Niemniej jednak Rysław kusi :D 

Opublikowano
4 minutes ago, KrYcHu_89 said:

Wyleczyłem się z day1 na Steam, z GP już zainstalowane, ale dopiero zacznę po Stalkerze, bo mam jeszcze Rogue Tradera, więc ciężko :D. 

Niemniej jednak Rysław kusi :D 

a w następnym Grysławie znów powie, że Xbox umarł i Xboxa już nie ma, nie ma na niego gier. 

Opublikowano
9 minut temu, Czoperrr napisał(a):

a w następnym Grysławie znów powie, że Xbox umarł i Xboxa już nie ma, nie ma na niego gier. 

ale nie może przy tym zabraknąć historii o kupowaniu pierwszego Xboxa a później Xboxa 360 no i Gears of War i wtedy jego minion Anszej powie, że dzięki Epic Games w X360 było o 256 mb ramu więcej a później wspominki z Amigi bo mało wspominek z Amigi 

Opublikowano

Ja nie wiem po chuj ja tego słucham jak znam już te pierdolenie na pamięć :dunno:

Opublikowano

Pytanie, czy jeździł na rowerze po sklepach, bo jak nie no to ja nie chcę tego słuchać. Zero duszy.

Opublikowano

Chwila z Indianą i człowiek wie, że na 30lecie Smiecstation, Xbox dostał GOTY i przygodówka jakiej Sonka nie uświadczyła od czasów U2 

Opublikowano

Dżeoff Najtlej w tej chwili dziękuje opatrzności, że nie musi uwzględniać gry MS w prerendentach do GOTY ;)

Screenshot_20241206_195020_Chrome.jpg.32a1ed148092ab3ee7b130b37c947f23.jpg

Opublikowano
5 godzin temu, izon napisał(a):

Chwila z Indianą i człowiek wie, że na 30lecie Smiecstation, Xbox dostał GOTY i przygodówka jakiej Sonka nie uświadczyła od czasów U2 

Co ty pierdolisz. Sonka przeciez daje avatarki golemow i inne wspanialosci. 

Z playstation nigdy nie bylo tak dobrze. Wszystko pieknie ze soba wspolgra 

Konsola PRO bez podstawki i napedu

Portal bez OLED

VR2 bez gier 

KLAPY bez godnosci

Opublikowano
4 hours ago, Pierre Deck said:

Portal bez OLED

Oni sie ucza od nintendo, najpierw wydajesz wersje z plebs ekranem a pozniej w oled ;) 

Opublikowano
7 godzin temu, Ryuk napisał(a):

Oni sie ucza od nintendo, najpierw wydajesz wersje z plebs ekranem a pozniej w oled ;) 

Zeby jeszcze na tym sie dalo grac w gry, a nie strimowac je

Edytowane przez Pierre Deck

Opublikowano

Podtytul inspirowany najwiekszymi fanami zielonej marki?

Spoiler

Tuhfet_Ul-Mulk.jpg

Opublikowano

I gadka o "odczuciach" w temacie plejstejszyn pięć pro nagle nabiera sensu

Opublikowano
14 godzin temu, MaZZeo napisał(a):

IMG_2362.jpeg

FB-IMG-1733638146909.jpg

Dobry tryhard, ale no szanujmy hierarchię ;)

Opublikowano
31 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

MS wygrał 2024 jak wygrał w 2021 i generacji siódmej.

To prawda.

Nie wygrał wcale :kaz:

Opublikowano

Indiana Jones jako ex PlayStation to pewnie z 94 by miał. Już oceny Uncharted 3 pokazywały że tam nie wszystko jest tak jak należy ;)

Całe szczęście że Machine Games zrobiło tą grę po swojemu, a nie jak obesrane cinematyk pif paf wychył gałkę i eksploracja pobiegnij zeskanuj biegnij dalej.

Spencerus jednak jest łaskawy i wszyscy będą sobie mogli zagrać, a takie Sony jak wykupi From Software i odetnie 30mln graczy od nowych soulsów to pluję na skurwysynów 

Opublikowano

@Paolo de Vesir

No ale przecież nie wygrał :reggie:

PS3 sprzedało siè 87 milionów, X360 85 milionów. Chyba umiesz w matematykę?

Bycie o wlos za PlayStation to i tak spore osiągnięcie. Ale kolejne konsole MS-u pokazały, że był to bardziej łut szczęścia niż przejaw umięjętności ;)

Opublikowano

Nie chcę straszyć Niebieskich, ale w tym roku MS będzie wysoko w rankingu wydawców, myślę że spokojnie w TOP3 jeśli nie na szczycie spośród dużych wydawców którzy wydali trochę więcej niż 1-2 gry.