Opublikowano 13 grudnia 202413 gru Wiecie, że inspiracje do tej postaci są mocno powiązane z Polską? Spoiler Wypas, co?
Opublikowano 13 grudnia 202413 gru Godzinę temu, Daddy napisał(a): Niezła czacha. Indiana Jones ( goty niedostępne na plejkurwie 5 jakby kto pytał) w filmie indiana jones i królestwo kryształowej czaszki taką znalazł hehe
Opublikowano 13 grudnia 202413 gru 3 godziny temu, drozdu7 napisał(a): Ta nowa gra ND to pewnie pojawi się gdy nowa generacja będzie na horyzoncie no a jak, i zaraz intergalactic heretic bald babe remastered za 399zł
Opublikowano 13 grudnia 202413 gru Najlepsza konferencja od jakiegoś czasu, wysyp niesamowitych zapowiedzi, jakbym się cofnął w czasie o parę lat..tylko Sonka nie daje zapomnieć, że mamy 2024 rok zapowiedzią jakiegoś gówna z babochlopem
Opublikowano 14 grudnia 202414 gru Ciekawe co zrobią z córeczką Nathana w Uncharted 5. Łysa wredna deska?
Opublikowano 14 grudnia 202414 gru Generalnie co by nie zrobili to i tak znajdzie się grupa akolitów która łyknie wszystko bez popity bo Naughty Dog i PlayStation przede wszystkim
Opublikowano 14 grudnia 202414 gru Serio będziecie w to grać na ps5? Przecież ten sprzęt ledwo zipie a z pro kurewką wcale nie lepiej
Opublikowano 14 grudnia 202414 gru Fajnie, że w najbliższych latach wyjdzie kilka ciekawych gier spoza Azji, bo już rzygam wszędzie tymi gołymi azjatyckymi dupami na wierzchu. Seksiastowski design.
Opublikowano 14 grudnia 202414 gru 4 minuty temu, Pupcio napisał(a): Serio będziecie w to grać na ps5? Przecież ten sprzęt ledwo zipie a z pro kurewką wcale nie lepiej Chłop kupił PS5, ale jakoś Sony gier zapomniało na nie wydać. No ale będzie mój NIE grać na czterech różnych konsolach, jebany niewolnik marki.
Opublikowano 16 grudnia 202416 gru Niniejszym pragnę poinformować Szacowne Grono, że w dniu dzisiejszym, Roku Pańskiego 2024, odnotowujemy pierwszą oficjalną promocję na PS5 PRO w MM (3299 zł). Uprasza się jednakowoż o nie nabywanie tego niepełnosprawnego, wykastrowanego z napędu, konsolopodobnego tworu nieudolnie imitującego poważne urządzenie. A tak całkiem serio: niesamowicie mnie cieszy tak szybka promocja. Wciąż zachodzę w głowę, jak można było zrobić premierę sprzętu nie wypuszczając równocześnie chociażby jednej eskluzywnej bomby, pokazującej kosmiczną moc™. A sprawa napędów to też nieustanny dla mnie mindfuck - żeby ludzie, jak zwierzęta, musieli nagle wymontowywać układy z PS amator. Co za czasy! Choć w tym drugim przypadku, to sądzę, że japońscy koledzy nie doszacowali, jak dużo PS5 z napędem pozostaje wciąż na rynku. Wszak należy zmarginalizować wydania płytowe, żeby móc później za 3 stówy wrzucić pospólstwu digitalową świeżynkę typu Until Dawn Remake. Króciutko z graczykami. Edytowane 16 grudnia 202416 gru przez l33t
Opublikowano 16 grudnia 202416 gru Cegła z logiem Sony? Akurat właśnie chciałem sobie rozbudować chatę o jedną cegłę, więc day one i wjedzie akurat Taki obraz przeciętnego klapiszcza.
Opublikowano 16 grudnia 202416 gru Czyli skoro ND zapowiedziało swoją grę na TGA to nie ma co liczyć na showcase wcześniej niż wrzesień tym razem na pewno 2025.
Opublikowano 16 grudnia 202416 gru Showcase od Sony I kolejne reskiny Spiderdolmana? Przecież tam nie ma już nawet pół studia na którego gry warto czekać. edit: dzisiaj będzie święto lasu w temacie PRO - Alan Wake 2 dostał najważniejszy patch, możliwości wyłączenia rewolucyjnej technologii PSSR którą klapy kłamliwie określają jako lepszą niż FSR. Szkoda tylko, że zapominają dodać, że chodzi o FSR2, bo software'owy FSR3 wciąga dupą sprzętowe rozwiązanie od Sony. Happy 30th anniversary, frajerzy.
Opublikowano 16 grudnia 202416 gru Media Markt spuszczą gacie po raz pierwszy i można kupić PROgowno za 3299, szybko poszło. 2900 z początkiem przyszłego roku? Edytowane 16 grudnia 202416 gru przez izon
Opublikowano 16 grudnia 202416 gru Godzinę temu, Ukukuki napisał(a): Uczciwa cena jakby był napęd w zestawie I gdyby konsola nie psuła części gier :p
Opublikowano 16 grudnia 202416 gru Następna generacja to u mnie PC + Switch. Kurwa gram w tego Indianę na XSX i to jest taka chujnia graficzna, że szkoda gadać ( przynajmniej pierwsza lokacja). Człowiek czekał 4 lata na piękne gry, a oprócz tego, że mamy większe tereny, to mam poczucie downgradu na konsolach.
Opublikowano 16 grudnia 202416 gru Na pewno nie grasz na XSS? Ja wczoraj odpaliłem Indiego i pomyślałem sobie, że idTech to kawał porządnego silnika - świetne oświetlenie, jakość tekstur, geometria i boskie cutscenki. Czasem jest pop up, ale ostrość obrazu przy takim FF16 w performance to jak porównywać gen 9 do gen 7.
Opublikowano 16 grudnia 202416 gru 25 minutes ago, izon said: Następna generacja to u mnie PC + Switch. Kurwa gram w tego Indianę na XSX i to jest taka chujnia graficzna, że szkoda gadać ( przynajmniej pierwsza lokacja). Człowiek czekał 4 lata na piękne gry, a oprócz tego, że mamy większe tereny, to mam poczucie downgradu na konsolach. Wygląda fajnie, na pocieszenie powiem ci że na kompach za 15k nie wygląda to jakoś zdecydowanie inaczej / lepiej.
Opublikowano 16 grudnia 202416 gru 17 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Na pewno nie grasz na XSS? Ja wczoraj odpaliłem Indiego i pomyślałem sobie, że idTech to kawał porządnego silnika - świetne oświetlenie, jakość tekstur, geometria i boskie cutscenki. Czasem jest pop up, ale ostrość obrazu przy takim FF16 w performance to jak porównywać gen 9 do gen 7. Na pewno No to ja tego zachwytu grafiką nie widzę, w sensie doceniam kunszt w wielu aspektach ale mam poczucie grania w jakąś biedawersje chyba, że serio coś muszę popatrzeć na ustawienia 😀
Opublikowano 16 grudnia 202416 gru Przede wszystkim należy spojrzeć na to, że to jest gra z betonowymi 60 fps, więc kompromisy w zamkniętym sprzęcie będą tu i ówdzie.
Opublikowano 16 grudnia 202416 gru Na brak gier nie narzekam ale no niesamowita ta generacja, jak duża część świadomych i liczących pieniądze graczy spogląda w stronę blachy a reszta rzuca się w wir retro które też przeżywa złoty okres
Opublikowano 16 grudnia 202416 gru 18 minut temu, SnoD napisał(a): Przede wszystkim należy spojrzeć na to, że to jest gra z betonowymi 60 fps, więc kompromisy w zamkniętym sprzęcie będą tu i ówdzie. 60 klatek, schludna grafika i dobre technikalia. Wolę to niż osrane UE5 w zwierzęcych rozdzielczościach. Pierwszą faktycznie ładną i dobrze działającą gra na UE5 będą nowe Gearsy, mark my words.
Opublikowano 16 grudnia 202416 gru 23 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): 60 klatek, schludna grafika i dobre technikalia. Wolę to niż osrane UE5 w zwierzęcych rozdzielczościach. Pierwszą faktycznie ładną i dobrze działającą gra na UE5 będą nowe Gearsy, mark my words. Hellblade 2 już wyszło, szyny, ale działało to wszystko dobrze.