Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 669,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Ale wracam już a tu misja idealna dla mnie, tyle bimbru :D nie muszę chyba wspominać że na PS5 to najlepsza i next genowa wersja? I ten HDR i ta jakość!!!!

05D1CC23-54CA-478C-8BB6-10B648F990B6.jpeg

3F0A7CDB-B3A1-4297-BBE2-11ED1D2223AE.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

HDR NA PS5!, wychodzi na to że Xbox ssie pałę po całości!

3CE133E2-3D3B-4083-9E25-B8D99ABFCB70.jpeg

B6A8B15A-D794-40A3-B2D7-FAF73D706708.jpeg

3FEA0802-49C5-43BF-9FCA-3A033513F5C8.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Odpaliłem przed świtem rundę w BF 2042 i o żesz panie na PS5 nie ma kompromisów, wojna totalna, oczywiście runda wygrana (na hangar poleciały wszystkie rakiety), 73 lvl wbity, można czekać do rana.

ps. Ta gra ma taki bass, taki dźwięk ze sąsiedzi chyba od kurwów mnie wyzywali podczas nalotu i bombardowania ale Jebać ich, wojna nie może czekać! Tylko PS5 które Dual sense mnie informuje o stanie zdrowia niczym DREAMCAST swego czasu

9073473D-6B85-4E05-A8F7-42E28F7E04F0.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Zaraz wybije 4:00 a ja już czekam na botów na DUEL, kto wystartuje? W pojedynku rewolwerowców? Z taką grafiką jedynie na PS5, HDR zrobiło!

za DARMO w Premium

0C541D67-B775-4F71-AB19-600C9DD0BD29.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Wystarczy wypić litr whisky i nawet RDR 2 w wersji na Prosiaka może stać się najlepszą wersją. Po co komu jakieś Pecety czy Xboxy?

Opublikowano

wesker przyłapany kiedy wraca z flachą, nie dziwi to niezdecydowanie jak myśli o powrocie i odpaleniu śmieciary 4.5  :) 

Opublikowano

XSX faktycznie jak pc. Gówno zajeszczane indorami na 15 minut. Od święta jedną poważna gra na rok. PC dostaje spidermana, xsx może deathloop. Wszystko dzięki Sony. Aport boty.

Opublikowano
19 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Dobrze, że nie grał na PS5, bo ta wersja w surowym 1440p to takie gówno rozmazane, że nie idzie zdzierżyć. :bad:

Oczywiście wersja na PS5 nie ma innej opcji, właściwie to nawet się nie położyłem bo dalej lecę misje

78A3B4B8-4D42-46BC-995F-929F2167E5EC.png

Opublikowano
Godzinę temu, 20inchDT napisał:

Masz xboxa i kupiles wersje na playstation :bad:

Za darmo w premium, to logiczne że nie zapłacę na Xa który wcale lepszy jakościowo nie jest jak widziałem porównania 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

re4? Najlepsza wersja na sonke oczywiście bo resident evil jak każda dobra seria gier wideo należy do rodziny playstation :sonkassie:

Opublikowano

I dlatego najwięcej grywalnych Residentów jest na Xboxie, logiczne. Kiedy w końcu przestaniecie się oszukiwać i doszukiwać jakichś sosów konsolowych, gdy fakty mówią same za siebie? RDR2 w 4K? Nie, to nie jest to. RDR2 w 1440p? Mrrr, najlepsza jakość. Gierka X/Y/Z/Q tylko na plejstejszon! Chuj z tym, że na innym sprzęcie jest lepsza wersja, jest więcej dostępnych części z serii - tylko na plejstejszon jest sos konsolowy. I tak człowiek czyta te dyrdymały, a potem zastanawia się, po chuj w ogóle jeszcze zagląda do tego tematu.

Opublikowano

Masakra... Wy i te wasze techniczne gadki... Później gadanie ile gier skończyliście w rok bo myślicie że to zawody... Zatraciliście dusze zagrajmera lata temu przez konsole microsoft xbox

Opublikowano

Pierdolisz głupoty, kolego. Gdyby było inaczej to simpowałbyś Switchowi, bo tam jest chujnia technikaliowa a dużo sosu, pieprzu i innych magii czy jakie jeszcze inne copium sobie ludzie wymyślają. Ale nie rozmawiamy o ułomnej technicznie konsoli tylko o dwóch niezłych maszynach, z których jedna jest słabsza i wygląda jak niespełniony projekt Pabla Picassa który poleciał do śmieci bo autor wytrzeźwiał i na nią spojrzał, a druga to najlepsze miejsce dla prawdziwego zagrajmera, łącząca w sobie moc, styl i elegancję, znana jako Bestia Serii X.