Opublikowano 8 sierpnia 20222 l Ale wracam już a tu misja idealna dla mnie, tyle bimbru nie muszę chyba wspominać że na PS5 to najlepsza i next genowa wersja? I ten HDR i ta jakość!!!! Edytowane 8 sierpnia 20222 l przez Whisker
Opublikowano 8 sierpnia 20222 l HDR NA PS5!, wychodzi na to że Xbox ssie pałę po całości! Edytowane 8 sierpnia 20222 l przez Whisker
Opublikowano 9 sierpnia 20222 l Odpaliłem przed świtem rundę w BF 2042 i o żesz panie na PS5 nie ma kompromisów, wojna totalna, oczywiście runda wygrana (na hangar poleciały wszystkie rakiety), 73 lvl wbity, można czekać do rana. ps. Ta gra ma taki bass, taki dźwięk ze sąsiedzi chyba od kurwów mnie wyzywali podczas nalotu i bombardowania ale Jebać ich, wojna nie może czekać! Tylko PS5 które Dual sense mnie informuje o stanie zdrowia niczym DREAMCAST swego czasu Edytowane 9 sierpnia 20222 l przez Whisker
Opublikowano 9 sierpnia 20222 l Zaraz wybije 4:00 a ja już czekam na botów na DUEL, kto wystartuje? W pojedynku rewolwerowców? Z taką grafiką jedynie na PS5, HDR zrobiło! za DARMO w Premium Edytowane 9 sierpnia 20222 l przez Whisker
Opublikowano 9 sierpnia 20222 l Wystarczy wypić litr whisky i nawet RDR 2 w wersji na Prosiaka może stać się najlepszą wersją. Po co komu jakieś Pecety czy Xboxy?
Opublikowano 9 sierpnia 20222 l Przecież on to ogrywa na XSX, nie dajcie się łapać na tak oczywistą zarzutkę. xd
Opublikowano 9 sierpnia 20222 l wesker przyłapany kiedy wraca z flachą, nie dziwi to niezdecydowanie jak myśli o powrocie i odpaleniu śmieciary 4.5
Opublikowano 9 sierpnia 20222 l Dobrze, że nie grał na PS5, bo ta wersja w surowym 1440p to takie gówno rozmazane, że nie idzie zdzierżyć.
Opublikowano 9 sierpnia 20222 l XSX faktycznie jak pc. Gówno zajeszczane indorami na 15 minut. Od święta jedną poważna gra na rok. PC dostaje spidermana, xsx może deathloop. Wszystko dzięki Sony. Aport boty.
Opublikowano 9 sierpnia 20222 l 19 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Dobrze, że nie grał na PS5, bo ta wersja w surowym 1440p to takie gówno rozmazane, że nie idzie zdzierżyć. Oczywiście wersja na PS5 nie ma innej opcji, właściwie to nawet się nie położyłem bo dalej lecę misje
Opublikowano 9 sierpnia 20222 l O Jezu, w takiego rozmazańca który wygląda prawie jak wersja na XOS. :
Opublikowano 9 sierpnia 20222 l Potwierdzam, RDR2 na PS4 amator wygląda całkiem dobrze, tak jak na screenach powyżej
Opublikowano 9 sierpnia 20222 l Godzinę temu, 20inchDT napisał: Masz xboxa i kupiles wersje na playstation Za darmo w premium, to logiczne że nie zapłacę na Xa który wcale lepszy jakościowo nie jest jak widziałem porównania Edytowane 9 sierpnia 20222 l przez Whisker
Opublikowano 9 sierpnia 20222 l Jest niebo a ziemia jak między RE4 na Gacka i PS2 albo Splinter Cell na PS2 i Xboxa. Natywne 4K po prostu miażdży operę mydlaną z PS4PRO.
Opublikowano 9 sierpnia 20222 l re4? Najlepsza wersja na sonke oczywiście bo resident evil jak każda dobra seria gier wideo należy do rodziny playstation
Opublikowano 9 sierpnia 20222 l I dlatego najwięcej grywalnych Residentów jest na Xboxie, logiczne. Kiedy w końcu przestaniecie się oszukiwać i doszukiwać jakichś sosów konsolowych, gdy fakty mówią same za siebie? RDR2 w 4K? Nie, to nie jest to. RDR2 w 1440p? Mrrr, najlepsza jakość. Gierka X/Y/Z/Q tylko na plejstejszon! Chuj z tym, że na innym sprzęcie jest lepsza wersja, jest więcej dostępnych części z serii - tylko na plejstejszon jest sos konsolowy. I tak człowiek czyta te dyrdymały, a potem zastanawia się, po chuj w ogóle jeszcze zagląda do tego tematu.
Opublikowano 9 sierpnia 20222 l Masakra... Wy i te wasze techniczne gadki... Później gadanie ile gier skończyliście w rok bo myślicie że to zawody... Zatraciliście dusze zagrajmera lata temu przez konsole microsoft xbox
Opublikowano 9 sierpnia 20222 l Pierdolisz głupoty, kolego. Gdyby było inaczej to simpowałbyś Switchowi, bo tam jest chujnia technikaliowa a dużo sosu, pieprzu i innych magii czy jakie jeszcze inne copium sobie ludzie wymyślają. Ale nie rozmawiamy o ułomnej technicznie konsoli tylko o dwóch niezłych maszynach, z których jedna jest słabsza i wygląda jak niespełniony projekt Pabla Picassa który poleciał do śmieci bo autor wytrzeźwiał i na nią spojrzał, a druga to najlepsze miejsce dla prawdziwego zagrajmera, łącząca w sobie moc, styl i elegancję, znana jako Bestia Serii X.