Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Fani kąkutersów potrzebowali nowej karty graficznej za 10k żeby znowu odpalić takiego samego cyberpunka +8fps więcej. Niesamowita grupa konsumentów 

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 629,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

To już nawet nie jest śmieszne, tylko smutne. Wiecie co? Gry indie, pixel art nauczyło mnie, że grafika w hierarchii jest najmniej istotna. Gameplay, mechaniki, pomysły, fabuła, OST i inne, dobrym przykładem jest Celeste na przykład, przy takim OST i endorfinach po pokonaniu każdego pomieszczenia na grafikę nie zwraca się uwagi, choć miała swój urok.

Liczcie klatki i piksele dalej, nawet mi Was nie żal :reggie:

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano
11 minut temu, Pupcio napisał(a):

Fani kąkutersów potrzebowali nowej karty graficznej za 10k żeby znowu odpalić takiego samego cyberpunka +8fps więcej. Niesamowita grupa konsumentów 

No nie wiem, u mnie na tym samym komputerze dalej działa, nikt mi Cyberpunka nie próbuje znowu sprzedać jako coś nowego.

Nintendo zrobiło brzydką, słabą konsolę której prezentacja jest na poziomie jakichś zabawek reklamowanych przez sieć sklepów Smyk. Pokazali mario karta który wygląda identycznie jak dwa poprzednie ale za to dostanie nową cyferke albo podtytuł. Japończycy nawet nie próbują udawać, że im się chce pchać tą branże w jakimś lepszym kierunku.

A wisienką na torcie jest to, że jara się tym zdrowywariat. Takich właśnie fanów ma Nintendo.

Opublikowano

No tak nikt nie próbował sprzedać bo przecież Phantom Liberty było darmowe.

image.gif.ecdb0c0fe2c485a87503928d42009c66.gif

Opublikowano

img

Drugi świat, zaczyna się spokojnie, a kończy się tsunami w ogóle co tu się jeszcze dzieje :banderas:

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

Czyli co moje klapeczki kochane. 

Nowa gra od ND od razu mi pachniała live service pod przykrywką " udawanego singla " i zaraz się okaże że to gra usługa typu suicide squad. 

Retrnal 2 coop live service? Wytrzymamy?

Opublikowano

Ale klapy mają przejebane xDD Xbox i nintendo będą sypać grami jak z rękawa tzw. złota era lat 20 a te niebieskie gnoje będą stać i patrzeć xD

Opublikowano

Dostaną jeszcze woke Neil Coocmana i Anity Sarkeesian i tyle. Dobrze, że są jeszcze remaki, Astro Bot i Returnal, bo nie byłoby w co na PS5 grać. A Xbox? Ponoć to najbardziej niezawodna konsola, ale dziwić się, skoro mało kto używa? I jeszcze Ci spierdoleni pececiarze z kartami za 10000zł i Steam Dekle.

Nintendo ich znowu pociśnie graficznych flopowych onanistów, gdy tylko zacznie wydawać swoje sztosiwa na Switcha 2 :banderas:

Opublikowano

Steam beka dostanie tyle ile spadnie z konsolowego stołu xD

Opublikowano

god of war jako jako gra usługa, jasny uj, za chwilę te studia pójdą pod młotek  :obama:   sony jak nie gaasy które kasują po 6 latach pracy to klony Ubi z czarnymi gejami i lesbami, co tam się obyebało

Opublikowano

Iść w coś po trochu jeszcze rozumiem, ale oni tam przemeblowali wszystko i wszystkich pod to. Nie wierzę, że aż tak im odjebało beż konkretnej obietnicy zysku. Ktoś tam ładnie im dofinansował ten ściek.

Opublikowano
31 minut temu, zdrowywariat napisał(a):

A Xbox? Ponoć to najbardziej niezawodna konsola, ale dziwić się, skoro mało kto używa?

Polecam, sprzęt dla ludzi lubiących grać w gry. Różne gatunki i opcje, kupowanie i abonament. Hity day one. 

Tylko bez tego wyniosłego sekciarskiego pierdolenia o wyższości jednych gier nad drugimi

Opublikowano
25 minut temu, Donatello1991 napisał(a):

Iść w coś po trochu jeszcze rozumiem, ale oni tam przemeblowali wszystko i wszystkich pod to. Nie wierzę, że aż tak im odjebało beż konkretnej obietnicy zysku. Ktoś tam ładnie im dofinansował ten ściek.

Nie wszystkich ale jak zapowiadali to ok 70% środków idzie na gry usługi i kasowanie tych gier nie musi oznaczać że nie robią nowych gier usług, 3 tyg. Hermen Hulst udzielił wywiadu że trzymają się dalej planu i to jest przyszłość branży, tzn. PS.

Opublikowano

No albo gaasy albo wysrywy Kokmana, gdzie Gregu oglądał trailer 20razy i za każdym razem ma ciary.

Chyba kurwa ciary żenady 

Opublikowano

Ja się zastanawiam czy Cuckmann pozostanie taki niewzruszony na zmianę klimatu politycznego w Stanach po wyborze Trumpa i ogólnemu przesunięciu nastrojów ludzi w prawo. Technokraci łaszą się do nowego pana, bo wiedzą, że tam są pieniądze. Jakoś nie wierzę, żeby ND dalej szło w silne i niezależne kobiety lesbijki, kiedy większość ludzi ma dość takich głupot.

Opublikowano

To jest temat o Donkey Kongu? Nie możesz prowadzić swojej małpiej krucjaty w temacie o grze? 

Opublikowano

Krzysiu Ciebie chyba nie było jeszcze jak zdrowywariat szalał ostatnio po forum? Szczęściarz :) Teraz jednak zaznasz piekła

Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof93 napisał(a):

To jest temat o Donkey Kongu? Nie możesz prowadzić swojej małpiej krucjaty w temacie o grze? 

Sorry, chciałem żeby w tym wątku botów i klapów było też coś o grach :obama:

Opublikowano
6 minut temu, Pupcio napisał(a):

Krzysiu Ciebie chyba nie było jeszcze jak zdrowywariat szalał ostatnio po forum? Szczęściarz :) Teraz jednak zaznasz piekła

jak dostał cieczki księżniczki Zeldy? Byłem kurwa :/ dzięki temu ekhem typowi nie miałem siły kupić tego reskina nawet bo jego głupie pierdolenie odebrało mi zainteresowanie (może podświadomie się bałem, że jak będziemy grać w te same gry to będziemy w jakimś stopniu podobni).