Opublikowano 30 stycznia30 sty Ta niechęć cię kiedyś zabije, zgnijesz z żółci Mszczę się? Za co dokładnie? To nie jest zemsta, to reakcja alergiczna na spierdolenie umysłowe - mam to zapisane w papierach od lekarza, nie kontroluję tego, mój organizm sam reaguje jak wyczuje takiego głąba jak ty.
Opublikowano 30 stycznia30 sty No tak nie każda choroba psychiczna wyklucza ludzi ze społeczeństwa. Można by zrobić ciekawe badania do jakich platform ciągnie wariatów i dlaczego do Nintendo. My słyszymy jak Mario robi ,,juuuuhuuu!!'' Zdrowy słyszy ,,szatan rządzi światem, Wojtyła antychryst sprzedał kościół''
Opublikowano 30 stycznia30 sty Zdrowy, tu nie ma wielkiej filozofii, po prostu trochę umiaru do chuja wafla. Fajnie, że się jarasz, ale ma to znajoma szaleństwa i braku mechanizmów samoregulacji. Nie, to nie pasja, to psychoza. Nawet na warunki CW.
Opublikowano 30 stycznia30 sty 1 minutę temu, Krzysztof93 napisał(a): No tak nie każda choroba psychiczna wyklucza ludzi ze społeczeństwa. Można by zrobić ciekawe badania do jakich platform ciągnie wariatów i dlaczego do Nintendo. My słyszymy jak Mario robi ,,juuuuhuuu!!'' Zdrowy słyszy ,,szatan rządzi światem, Wojtyła antychryst sprzedał kościół'' Mówi się, że każdy jest chory, tylko nie każdy został zdiagnozowany. Co do Nintendo widzisz jest takie coś, jak sentyment, za bajtla grałem na GB, czy w SMB na Pegasusie. Później spędziłem tysiące godzin z kolegami w GoldenEye, no i kiedyś moim ulubionym developerem było Rare. I tak mi już zostało, dlatego jeśli ktoś ma podobnie na przykład z Sony to nie mam nic przeciwko. CW jest dla beki.
Opublikowano 30 stycznia30 sty 6 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Zdrowy, tu nie ma wielkiej filozofii, po prostu trochę umiaru do chuja wafla. Fajnie, że się jarasz, ale ma to znajoma szaleństwa i braku mechanizmów samoregulacji. Nie, to nie pasja, to psychoza. Nawet na warunki CW. Możesz napierdalać co post, że Psychonauts 2 to gra 11/10 i najlepszy platformer ever, ciesz się, przechodź dziesiątki razy, nie będę Ci tego odbierał, nie marnuję energii na takie pierdoły Edytowane 30 stycznia30 sty przez zdrowywariat
Opublikowano 30 stycznia30 sty każdy ma swoje pasje, wspomnienia, sentymenty ale nie każdy jest zjebany
Opublikowano 30 stycznia30 sty Załóżcie sobie wątek na mój temat - tam możecie sobie pogadać, a nie zaśmiecacie CW. Nintendo is the best, choć wielbię PSXa, czy Xboxa1, to właśnie Switch dał mi najwięcej funu. S2 day1 + pro pad + pokrowiec + pudełko na gry + gry. Czuję, że może nawet 1000e zostawię w sklepie na dzień dobry! A Switcha komuś oddam (to już będzie trzeci!), bo wiem, że dobro do mnie wróci Edytowane 30 stycznia30 sty przez zdrowywariat
Opublikowano 30 stycznia30 sty nosz ja pierdole wkleja zdjęcia małp co chwila i to ja niby śmiecę w CW
Opublikowano 30 stycznia30 sty CW to wątek, dlaczego coś jest lepsze od czegoś innego. Gry są najlepszymi argumentami, a Nintendo tworzy je najlepsze p.s. mam już 180% nie zgadniecie w jakiej grze? xD Edytowane 30 stycznia30 sty przez zdrowywariat
Opublikowano 30 stycznia30 sty Zaśmiecanie CW? To taki sam oksymoron co "zdrowy psychicznie zdrowywariat" albo "sucha woda".
Opublikowano 30 stycznia30 sty CW to wątek o konsolach i grach, a nie o innych. Switch przekroczył 150mln, pobije rekord PS2 i zdobędzie tytuł najlepszej konsoli w historii
Opublikowano 30 stycznia30 sty no nie wiem co autor tu miał na myśli xDD Mimo wszystko wielkie graty zdrowyjehowy, CW to nigdy nie był szczególnie „czysty” temat, ale ty obrzydziłeś go nawet mi
Opublikowano 30 stycznia30 sty Wystarczą trzy małpy i człowiekowi się odechciewa (dwie wirtualne w gierce dla dzieci i jedna za klawiaturą). Wiedziałem, że skądś kojarzę tego łysego typka, teraz już wiem skąd.
Opublikowano 30 stycznia30 sty 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): no nie wiem co autor tu miał na myśli xDD Mimo wszystko wielkie graty zdrowyjehowy, CW to nigdy nie był szczególnie „czysty” temat, ale ty obrzydziłeś go nawet mi To powinieneś mi podziękować, może przestaniesz marnować tu czas, bo to chyba twój dom, przesiadujesz w tym wątku najwięcej
Opublikowano 30 stycznia30 sty 9 minut temu, zdrowywariat napisał(a): To powinieneś mi podziękować, może przestaniesz marnować tu czas, bo to chyba twój dom, przesiadujesz w tym wątku najwięcej Czyli de facto jestem przez ciebie bezdomny. Wielkie, kurwa, dzięki „zbawco” ;//
Opublikowano 30 stycznia30 sty i za każdym razem po chwili wymiany postów okazuje się, że to nie jest żaden zajawkowicz tylko kawał wrednego chuja
Opublikowano 30 stycznia30 sty 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Czyli de facto jestem przez ciebie bezdomny. Wielkie, kurwa, dzięki „zbawco” ;// Zapraszam do nas: https://www.psxextreme.info/forum/94-nintendo/
Opublikowano 30 stycznia30 sty Jeśli nie widzicie że unban zdrowego to celowy sabotaż święta graczy przez administracje która jest blisko z sony playstation to jesteście ślepcami
Opublikowano 30 stycznia30 sty 2 minuty temu, zdrowywariat napisał(a): Zapraszam do nas: https://www.psxextreme.info/forum/94-nintendo/ Dzieki, ale wystarczy mi Choroszcz.
Opublikowano 30 stycznia30 sty 2 minuty temu, Pupcio napisał(a): Jeśli nie widzicie że unban zdrowego to celowy sabotaż święta graczy przez administracje która jest blisko z sony playstation to jesteście ślepcami Żeby Was dupa jeszcze bardziej bolała to wejdę do sklepu day1 z 1200e, wezmę S2 + pro pada + kilka gier + monitor 16” i wjadę cały na biało do zakupów growych!
Opublikowano 30 stycznia30 sty zamówiłem sobie używane sojowe dildo i gruszkę wdupuszkę dla osób Nintendo do emulatora. Bo te skośne kurwy nie zrobiły portu Mario Galaxy 2 na ten śmietnikowy tablecik dla pokurwionych. Co śmieszne darmowy emulator robi z gier Wii lepsze remastery niż samo zjebane Nintendo.
Opublikowano 30 stycznia30 sty Z tym się zgodzę, SMG2 powinno znaleźć się w składance, ciekawe czy Nintendo coś szykuje na 40 lecie, na 13.9.2025? A to ten wasz kochany Microsoft, wystarczyło że trochę lepiej im poszło z 360ką i zaczęli kombinować - pamiętam: Edytowane 30 stycznia30 sty przez zdrowywariat
Opublikowano 30 stycznia30 sty Zdrowy powinien być tam gdzie cirex - na śmietniku historii i ewentualnie forum steama, gdzie też mu cisną od durni, ale po angielsku