Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Ta niechęć cię kiedyś zabije, zgnijesz z żółci

Mszczę się? Za co dokładnie? To nie jest zemsta, to reakcja alergiczna na spierdolenie umysłowe - mam to zapisane w papierach od lekarza, nie kontroluję tego, mój organizm sam reaguje jak wyczuje takiego głąba jak ty.

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 628,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

No tak :niki: nie każda choroba psychiczna wyklucza ludzi ze społeczeństwa. Można by zrobić ciekawe badania do jakich platform ciągnie wariatów i dlaczego do Nintendo. 
My słyszymy jak Mario robi ,,juuuuhuuu!!'' 
Zdrowy słyszy ,,szatan rządzi światem, Wojtyła antychryst sprzedał kościół'' 

Opublikowano

Zdrowy, tu nie ma wielkiej filozofii, po prostu trochę umiaru do chuja wafla. Fajnie, że się jarasz, ale ma to znajoma szaleństwa i braku mechanizmów samoregulacji.

Nie, to nie pasja, to psychoza. Nawet na warunki CW.

Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof93 napisał(a):

No tak :niki: nie każda choroba psychiczna wyklucza ludzi ze społeczeństwa. Można by zrobić ciekawe badania do jakich platform ciągnie wariatów i dlaczego do Nintendo. 
My słyszymy jak Mario robi ,,juuuuhuuu!!'' 
Zdrowy słyszy ,,szatan rządzi światem, Wojtyła antychryst sprzedał kościół'' 

Mówi się, że każdy jest chory, tylko nie każdy został zdiagnozowany. Co do Nintendo widzisz jest takie coś, jak sentyment, za bajtla grałem na GB, czy w SMB na Pegasusie. Później spędziłem tysiące godzin z kolegami w GoldenEye, no i kiedyś moim ulubionym developerem było Rare. I tak mi już zostało, dlatego jeśli ktoś ma podobnie na przykład z Sony to nie mam nic przeciwko. CW jest dla beki.

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Zdrowy, tu nie ma wielkiej filozofii, po prostu trochę umiaru do chuja wafla. Fajnie, że się jarasz, ale ma to znajoma szaleństwa i braku mechanizmów samoregulacji.

Nie, to nie pasja, to psychoza. Nawet na warunki CW.

Możesz napierdalać co post, że Psychonauts 2 to gra 11/10 i najlepszy platformer ever, ciesz się, przechodź dziesiątki razy, nie będę Ci tego odbierał, nie marnuję energii na takie pierdoły ;)

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

każdy ma swoje pasje, wspomnienia, sentymenty ;) ale nie każdy jest zjebany 

Opublikowano

Załóżcie sobie wątek na mój temat - tam możecie sobie pogadać, a nie zaśmiecacie CW.

Nintendo is the best, choć wielbię PSXa, czy Xboxa1, to właśnie Switch dał mi najwięcej funu. S2 day1 + pro pad + pokrowiec + pudełko na gry + gry. Czuję, że może nawet 1000e zostawię w sklepie na dzień dobry! A Switcha komuś oddam (to już będzie trzeci!), bo wiem, że dobro do mnie wróci :banderas:

Opublikowano

CW to wątek, dlaczego coś jest lepsze od czegoś innego. Gry są najlepszymi argumentami, a Nintendo tworzy je najlepsze :banderas:

p.s. mam już 180% nie zgadniecie w jakiej grze? xD

Opublikowano

Zaśmiecanie CW? To taki sam oksymoron co "zdrowy psychicznie zdrowywariat" albo "sucha woda".

Opublikowano

CW to wątek o konsolach i grach, a nie o innych.

Switch przekroczył 150mln, pobije rekord PS2 i zdobędzie tytuł najlepszej konsoli w historii :banderas:

Opublikowano

Wystarczą trzy małpy i człowiekowi się odechciewa (dwie wirtualne w gierce dla dzieci i jedna za klawiaturą).

Wiedziałem, że skądś kojarzę tego łysego typka, teraz już wiem skąd.

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

no nie wiem co autor tu miał na myśli xDD

Mimo wszystko wielkie graty zdrowyjehowy, CW to nigdy nie był szczególnie „czysty” temat, ale ty obrzydziłeś go nawet mi :/

To powinieneś mi podziękować, może przestaniesz marnować tu czas, bo to chyba twój dom, przesiadujesz w tym wątku najwięcej :)

Opublikowano
9 minut temu, zdrowywariat napisał(a):

To powinieneś mi podziękować, może przestaniesz marnować tu czas, bo to chyba twój dom, przesiadujesz w tym wątku najwięcej :)

Czyli de facto jestem przez ciebie bezdomny. Wielkie, kurwa, dzięki „zbawco” ;//

Opublikowano

i za każdym razem po chwili wymiany postów okazuje się, że to nie jest żaden zajawkowicz tylko kawał wrednego chuja 

Opublikowano

Jeśli nie widzicie że unban zdrowego to celowy sabotaż święta graczy przez administracje która jest blisko z sony playstation to jesteście ślepcami  :)

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał(a):

Jeśli nie widzicie że unban zdrowego to celowy sabotaż święta graczy przez administracje która jest blisko z sony playstation to jesteście ślepcami  :)

Żeby Was dupa jeszcze bardziej bolała to wejdę do sklepu day1 z 1200e, wezmę S2 + pro pada + kilka gier + monitor 16” i wjadę cały na biało do zakupów growych! :banderas:

Opublikowano

zamówiłem sobie używane sojowe dildo i gruszkę wdupuszkę dla osób Nintendo do emulatora. Bo te skośne kurwy nie zrobiły portu Mario Galaxy 2 na ten śmietnikowy tablecik dla pokurwionych. Co śmieszne darmowy emulator robi z gier Wii lepsze remastery niż samo zjebane Nintendo.

Opublikowano

Z tym się zgodzę, SMG2 powinno znaleźć się w składance, ciekawe czy Nintendo coś szykuje na 40 lecie, na 13.9.2025? :)

A to ten wasz kochany Microsoft, wystarczyło że trochę lepiej im poszło z 360ką i zaczęli kombinować - pamiętam:

Opublikowano

Zdrowy powinien być tam gdzie cirex - na śmietniku historii i ewentualnie forum steama, gdzie też mu cisną od durni, ale po angielsku