Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

No to nie bądź klapem i nie zakrzywiaj sobie rzeczywistości pod tezę żeby ładniej wyglądało. Nie przystoi. Jesteś ponad tym.

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 628 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
1 hour ago, Donatello1991 said:

Jak sobie pomyślę, że do Polski na urlopik sobie pojadę z nowym Nintendo to chyba lepszych wakacji sobie nie można wymarzyć.

musisz mieć naprawdę chujowe wakacje by na nich grać w gry wideo 

39 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Nie robi mi różnicy czy wypożyczę czy kupię, bo pewnie ogram raz i wrócę za kilka lat. Najbardziej prawdopodobny scenariusz to będzie PC + pad od Xboxa (najlepszy na rynku), a kiedyś kupi się pudło na sprzęt na którym będę chciał to ograć ponownie.

@Bzduras no jedną tak po prawdzie, bardziej gratki, że załatwili deal na NG2B jako shadow drop w GamePassie. Jakby nie patrzeć nowej wersji gry która zadebiutowała na X360.

Doom odpalony na PC ale grany na padzie :sadkek:

No i nie wiem czy pójdzie na twoim 3060.

Opublikowano
5 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Przecież pisze że do Polski się wybiera :)

Opublikowano

Widzę, że poleciał mój post w temacie PS5 nt. tego że ludzie ostrzą sobie zęby na gierki Microsoftu (o czym była rozmowa), ale statusy jebiące Xboxa wiszą cały dzień. XDDDDD niezła tam jest kurwa martwica mózgu w tej moderacji 

Opublikowano
20 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Widzę, że poleciał mój post w temacie PS5 nt. tego że ludzie ostrzą sobie zęby na gierki Microsoftu (o czym była rozmowa), ale statusy jebiące Xboxa wiszą cały dzień. XDDDDD niezła tam jest kurwa martwica mózgu w tej moderacji 

Ja wczoraj pisałem w temacie PS5, że Gearsy 1-3 to prymitywne już gierki i nie zainteresują raczej nowych graczy to też mi post usunęli. Także moderator nie lubi Xboxa ale lubi Gearsy.

Opublikowano
Godzinę temu, Czoperrr napisał(a):

No faktycznie broń boże podczas urlopu sobie pograć godzinkę dwie xd

Co to kuhwa za mentalność robaka.

Opublikowano
Godzinę temu, Czoperrr napisał(a):

Co miałby nie pójść jak 3060TI wciąga nosem PS5 i XsX :p

Opublikowano
16 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Swoją drogą, prezentacja gier na S2 przełożona z 1 na 2 IV żeby nikt nie pomyślał, że ta oferta to żart :) 

Ty i tak nie jesteś targetem więc nie rozumiem ewentualnych żali. 

Lubisz odkrywać tajemnice i dungeony w 3D Zeldach? Budować poziomy w Mario Makerze? Zwiedzać wyspę w Animal Crossing? 

Ninny dalej będzie wypuszczała gry z takim gameplayem w swoich topowych seriach dla swoich największych fanów.

Jak nie kupiłeś Metroida Prime Remastered to nie kupisz też Metroida 4

Edytowane przez GearsUp

Opublikowano

3060Ti? Nie wiem czy nie lepiej od razu iść do muzeum z tym pod retro. Pewnie shadery się nawet nie skomplikują na wejście, a nie mówimy nawet jeszcze o nanostutterze, bo szkoda, to już chyba wolałbym grać na Xboxie. 

Opublikowano

Paolo dalej szczeka na nintendo? Niech gość pamięta że drugiego kwietnia już nie będzie mógł tego robić zza płotu bo nintendo przeskoczy i rozszarpie tego zielonego kundla :) 

Opublikowano
7 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

3060Ti? Nie wiem czy nie lepiej od razu iść do muzeum z tym pod retro. Pewnie shadery się nawet nie skomplikują na wejście, a nie mówimy nawet jeszcze o nanostutterze, bo szkoda, to już chyba wolałbym grać na Xboxie. 

3060Ti uratowało mnie od kupna PS5PRO które karta zielonych złomuje w testach, nie mówiąc o prehistorycznym procku z poprzedniej generacji. Każda gra z PS5 śmigać będzie lepiej na moim kompie niż na PRO :) 

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał(a):

3060Ti uratowało mnie od kupna PS5PRO które karta zielonych złomuje w testach, nie mówiąc o prehistorycznym procku z poprzedniej generacji. Każda gra z PS5 śmigać będzie lepiej na moim kompie niż na PRO :) 

nie

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Będzie, ale czego ja wymagam od odklejusa co pisał, że gry lepiej śmigają na PRO niż 7900XTX. 

Naprawdę dalej w 2025 jest bardzo dużo gier, które na PC moją downa (szczególnie exy, lub gry, które kiedyś był exami czasowymi, a na PC wyszły w gównianej formie) i tak będzie zawsze, dopóki będą konsole. 

Opublikowano

Czyli Pablo nie masz nawet Xboxa? Już wiem, dlaczego tak zachwalasz Microsoft, bo gdyby nie GP nie miałbyś w co grać!

Switch 2 + PS5 Slim = najlepsze combo i to w tej kolejności.

S2 do grania w najlepsze eksy od wydawcy nr1 i w perełki indie, a PS5 Slim do grania w multiplatformy i “eksy” Microsoftu.

Na naszych oczach tworzy się historia :banderas:

Opublikowano

XDDDDDD całe 3h po premierze wyeliminowano 99% problemów dowolnej g ry

ale są odklejusy co będą pisać, że lepiej grać na low i medium na konsoli z upscallowanego 720p dropiącego do 40 klatek niż na PC bo raz na kilka godzin jest przycinka 

Opublikowano
8 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Udało się dobić do poziomu FSR3 czy dalej walczą z FSR2, daleeeeeeeeko za nawet najstarszymi iteracjami DLSS?

Scalery tak nie działają, chyba, że jest się jechowym jakiejś marki, scalery oparte na AI uczą się szybko, a potem już pomalutku.

FSR4, DLSS4, PSSR i XESS na kartach Intela to już wszystko będzie zaraz jeden chooj. 

----

O pojawił się jechowy, patrzcie. Warto było poczekać 2 sekundy na atak desantowy klaunem, pozdro 666. 

Opublikowano
2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Scalery tak nie działają, chyba, że jest się jechowym jakiejś marki, scalery oparte na AI uczą się szybko, a potem już pomalutku.

FSR4, DLSS4, PSSR i XESS na kartach Intela to już wszystko będzie zaraz jeden chooj. 

Wiem, że to CW, ale takie brednie nawet tu nie przejdą.

Opublikowano

Co by dużo nie mówić - PlayStation jest w dupie ze swoim, bo równa do biedackiego FSR2 pomimo posiadania rozwiązania sprzętowego.

Nic, może na PS6PRO będzie to jakoś działało, bo na razie to częściej nie działa niż działa. :) 

Teraz, tjery napisał(a):

Wiem, że to CW, ale takie brednie nawet tu nie przejdą.

Krychu to czołowy odklejus Sony, nie napisał pol zdania zgodnego z prawdą.

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Co by dużo nie mówić - PlayStation jest w dupie ze swoim, bo równa do biedackiego FSR2 pomimo posiadania rozwiązania sprzętowego.

Nic, może na PS6PRO będzie to jakoś działało, bo na razie to częściej nie działa niż działa. :) 

FSR1,2,3 nie jest techniką AI. Nigdy nie był i nigdy nie będzie.

BTW PS5 Pro będzie obsługiwał FSR4 na premierę, takie są zapowiedzi. Bo jest to układ oparty o RDNA4 (chyba, że ktoś go wyłączy). 

https://medium.com/@opinali/the-ps5-pro-rdna-4-fsr-4-0-d1bff4bcdca3

So why not both? :fsg: