Opublikowano 5 lutego5 lut No to nie bądź klapem i nie zakrzywiaj sobie rzeczywistości pod tezę żeby ładniej wyglądało. Nie przystoi. Jesteś ponad tym.
Opublikowano 5 lutego5 lut 1 hour ago, Donatello1991 said: Jak sobie pomyślę, że do Polski na urlopik sobie pojadę z nowym Nintendo to chyba lepszych wakacji sobie nie można wymarzyć. musisz mieć naprawdę chujowe wakacje by na nich grać w gry wideo 39 minutes ago, Paolo de Vesir said: Nie robi mi różnicy czy wypożyczę czy kupię, bo pewnie ogram raz i wrócę za kilka lat. Najbardziej prawdopodobny scenariusz to będzie PC + pad od Xboxa (najlepszy na rynku), a kiedyś kupi się pudło na sprzęt na którym będę chciał to ograć ponownie. @Bzduras no jedną tak po prawdzie, bardziej gratki, że załatwili deal na NG2B jako shadow drop w GamePassie. Jakby nie patrzeć nowej wersji gry która zadebiutowała na X360. Doom odpalony na PC ale grany na padzie No i nie wiem czy pójdzie na twoim 3060.
Opublikowano 5 lutego5 lut 5 minut temu, Czoperrr napisał(a): musisz mieć naprawdę chujowe wakacje by na nich grać w gry wideo Przecież pisze że do Polski się wybiera
Opublikowano 5 lutego5 lut Widzę, że poleciał mój post w temacie PS5 nt. tego że ludzie ostrzą sobie zęby na gierki Microsoftu (o czym była rozmowa), ale statusy jebiące Xboxa wiszą cały dzień. XDDDDD niezła tam jest kurwa martwica mózgu w tej moderacji
Opublikowano 5 lutego5 lut 20 minutes ago, Paolo de Vesir said: Widzę, że poleciał mój post w temacie PS5 nt. tego że ludzie ostrzą sobie zęby na gierki Microsoftu (o czym była rozmowa), ale statusy jebiące Xboxa wiszą cały dzień. XDDDDD niezła tam jest kurwa martwica mózgu w tej moderacji Ja wczoraj pisałem w temacie PS5, że Gearsy 1-3 to prymitywne już gierki i nie zainteresują raczej nowych graczy to też mi post usunęli. Także moderator nie lubi Xboxa ale lubi Gearsy.
Opublikowano 5 lutego5 lut Godzinę temu, Czoperrr napisał(a): musisz mieć naprawdę chujowe wakacje by na nich grać w gry wideo Doom odpalony na PC ale grany na padzie No i nie wiem czy pójdzie na twoim 3060. No faktycznie broń boże podczas urlopu sobie pograć godzinkę dwie xd Co to kuhwa za mentalność robaka.
Opublikowano 5 lutego5 lut Godzinę temu, Czoperrr napisał(a): musisz mieć naprawdę chujowe wakacje by na nich grać w gry wideo Doom odpalony na PC ale grany na padzie No i nie wiem czy pójdzie na twoim 3060. Co miałby nie pójść jak 3060TI wciąga nosem PS5 i XsX :p
Opublikowano 5 lutego5 lut Swoją drogą, prezentacja gier na S2 przełożona z 1 na 2 IV żeby nikt nie pomyślał, że ta oferta to żart
Opublikowano 5 lutego5 lut 16 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Swoją drogą, prezentacja gier na S2 przełożona z 1 na 2 IV żeby nikt nie pomyślał, że ta oferta to żart Ty i tak nie jesteś targetem więc nie rozumiem ewentualnych żali. Lubisz odkrywać tajemnice i dungeony w 3D Zeldach? Budować poziomy w Mario Makerze? Zwiedzać wyspę w Animal Crossing? Ninny dalej będzie wypuszczała gry z takim gameplayem w swoich topowych seriach dla swoich największych fanów. Jak nie kupiłeś Metroida Prime Remastered to nie kupisz też Metroida 4 Edytowane 5 lutego5 lut przez GearsUp
Opublikowano 5 lutego5 lut 3060Ti? Nie wiem czy nie lepiej od razu iść do muzeum z tym pod retro. Pewnie shadery się nawet nie skomplikują na wejście, a nie mówimy nawet jeszcze o nanostutterze, bo szkoda, to już chyba wolałbym grać na Xboxie.
Opublikowano 5 lutego5 lut Paolo dalej szczeka na nintendo? Niech gość pamięta że drugiego kwietnia już nie będzie mógł tego robić zza płotu bo nintendo przeskoczy i rozszarpie tego zielonego kundla
Opublikowano 5 lutego5 lut 7 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): 3060Ti? Nie wiem czy nie lepiej od razu iść do muzeum z tym pod retro. Pewnie shadery się nawet nie skomplikują na wejście, a nie mówimy nawet jeszcze o nanostutterze, bo szkoda, to już chyba wolałbym grać na Xboxie. 3060Ti uratowało mnie od kupna PS5PRO które karta zielonych złomuje w testach, nie mówiąc o prehistorycznym procku z poprzedniej generacji. Każda gra z PS5 śmigać będzie lepiej na moim kompie niż na PRO
Opublikowano 5 lutego5 lut Teraz, Paolo de Vesir napisał(a): 3060Ti uratowało mnie od kupna PS5PRO które karta zielonych złomuje w testach, nie mówiąc o prehistorycznym procku z poprzedniej generacji. Każda gra z PS5 śmigać będzie lepiej na moim kompie niż na PRO nie
Opublikowano 5 lutego5 lut Będzie, ale czego ja wymagam od odklejusa co pisał, że gry lepiej śmigają na PRO niż 7900XTX.
Opublikowano 5 lutego5 lut 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a): Będzie, ale czego ja wymagam od odklejusa co pisał, że gry lepiej śmigają na PRO niż 7900XTX. Naprawdę dalej w 2025 jest bardzo dużo gier, które na PC moją downa (szczególnie exy, lub gry, które kiedyś był exami czasowymi, a na PC wyszły w gównianej formie) i tak będzie zawsze, dopóki będą konsole.
Opublikowano 5 lutego5 lut Czyli Pablo nie masz nawet Xboxa? Już wiem, dlaczego tak zachwalasz Microsoft, bo gdyby nie GP nie miałbyś w co grać! Switch 2 + PS5 Slim = najlepsze combo i to w tej kolejności. S2 do grania w najlepsze eksy od wydawcy nr1 i w perełki indie, a PS5 Slim do grania w multiplatformy i “eksy” Microsoftu. Na naszych oczach tworzy się historia
Opublikowano 5 lutego5 lut XDDDDDD całe 3h po premierze wyeliminowano 99% problemów dowolnej g ry ale są odklejusy co będą pisać, że lepiej grać na low i medium na konsoli z upscallowanego 720p dropiącego do 40 klatek niż na PC bo raz na kilka godzin jest przycinka
Opublikowano 5 lutego5 lut Udało się dobić do poziomu FSR3 czy dalej walczą z FSR2, daleeeeeeeeko za nawet najstarszymi iteracjami DLSS?
Opublikowano 5 lutego5 lut 8 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Udało się dobić do poziomu FSR3 czy dalej walczą z FSR2, daleeeeeeeeko za nawet najstarszymi iteracjami DLSS? Scalery tak nie działają, chyba, że jest się jechowym jakiejś marki, scalery oparte na AI uczą się szybko, a potem już pomalutku. FSR4, DLSS4, PSSR i XESS na kartach Intela to już wszystko będzie zaraz jeden chooj. ---- O pojawił się jechowy, patrzcie. Warto było poczekać 2 sekundy na atak desantowy klaunem, pozdro 666.
Opublikowano 5 lutego5 lut 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): Scalery tak nie działają, chyba, że jest się jechowym jakiejś marki, scalery oparte na AI uczą się szybko, a potem już pomalutku. FSR4, DLSS4, PSSR i XESS na kartach Intela to już wszystko będzie zaraz jeden chooj. Wiem, że to CW, ale takie brednie nawet tu nie przejdą.
Opublikowano 5 lutego5 lut Co by dużo nie mówić - PlayStation jest w dupie ze swoim, bo równa do biedackiego FSR2 pomimo posiadania rozwiązania sprzętowego. Nic, może na PS6PRO będzie to jakoś działało, bo na razie to częściej nie działa niż działa. Teraz, tjery napisał(a): Wiem, że to CW, ale takie brednie nawet tu nie przejdą. Krychu to czołowy odklejus Sony, nie napisał pol zdania zgodnego z prawdą.
Opublikowano 5 lutego5 lut 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Co by dużo nie mówić - PlayStation jest w dupie ze swoim, bo równa do biedackiego FSR2 pomimo posiadania rozwiązania sprzętowego. Nic, może na PS6PRO będzie to jakoś działało, bo na razie to częściej nie działa niż działa. FSR1,2,3 nie jest techniką AI. Nigdy nie był i nigdy nie będzie. BTW PS5 Pro będzie obsługiwał FSR4 na premierę, takie są zapowiedzi. Bo jest to układ oparty o RDNA4 (chyba, że ktoś go wyłączy). https://medium.com/@opinali/the-ps5-pro-rdna-4-fsr-4-0-d1bff4bcdca3 So why not both?