Opublikowano 7 lutego7 lut Wczoraj kolejna gra zaliczona na PRO, Borderlandsy 1 GOTY, dawno nie widziałem tak dobrze starzejącej się gry, wydaje mi się, ze to może być przez to, że grałem na PRO. Co myślicie?
Opublikowano 7 lutego7 lut 19 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Wczoraj kolejna gra zaliczona na PRO, Borderlandsy 1 GOTY, dawno nie widziałem tak dobrze starzejącej się gry, wydaje mi się, ze to może być przez to, że grałem na PRO. Co myślicie? Przez to. No i zazdrość botów też zrobiła swoje. Dodała jej jakości.
Opublikowano 7 lutego7 lut Potwierdzone, klapy zostały zbawione zazdrością botów. Za każdym razem, gdy naczelny tu bot leci do innego wątku pro dostaje bosta.
Opublikowano 7 lutego7 lut a taki tam komentarz z portalu z promocjami, to akurat promocja na kubek xbox
Opublikowano 7 lutego7 lut Niech grają na tych Xboxach, ale w domowym zaciszu. Czy naprawdę potrzeba się z tym obnosić?
Opublikowano 7 lutego7 lut Naczelny bot? Pablo, lata nawet pod inne wątki ze swoją krucjatą! Naczelny klap? Jeszcze nie wiem, obserwuję… Naczelny nfag? xD Przydałaby się ankieta, żeby wybrać 3 najbardziej odklejonych, to ważne!
Opublikowano 8 lutego8 lut Kurde jak Soniak rzuci im za to jakiś fajny motywik to chłopaki nawet powiedzą że warto było mieć wolny weekend
Opublikowano 8 lutego8 lut 35 minut temu, Pupcio napisał(a): Chłopaki gramy jakeś multi na sonce 5 wieczorem? Może w jakiegoś GaaSa?
Opublikowano 9 lutego9 lut i niektórzy dalej będą bronić tej firmy i jej niedojebanego sprzętu, masakra.
Opublikowano 9 lutego9 lut Ale zaraz będzie dobrze, bo MS wyjdzie z wyścigu konsol i wszystko będzie można ograć na PS. Jak było tylko PS1 to było tak fajnie. You Just wait! Czekam tylko na moment gdy na placu boju faktycznie zostanie Sony i Nintendo. Rozsądni gracze ceniący sobie swoje pieniądze, czas i godność przeskoczą na różne wariacje PC, a reszta będzie sobie dawać pchać sondę po same pomidory i powtarzać, że zawsze lubili od tyłu Edytowane 9 lutego9 lut przez SnoD
Opublikowano 9 lutego9 lut Mmm kupowanie kart za 20tyś żeby grać w kolejne ubi raki z wytłoczki i średniaki microsoftu
Opublikowano 9 lutego9 lut Dino Crisis dodane na GOGu. Oczywiście ze wsparciem DualSensa. Playśmieciara traci już nawet sens do ogrywania klasyków
Opublikowano 9 lutego9 lut Bądźmy poważni jeśli chodzi o wsteczną kompatybilność jest Xbox, a potem długo długo nic, potem gówno, a po nim PlayStation z tą śmieszną ofertą.
Opublikowano 10 lutego10 lut Jak dobrze , że uwolniłem się od gier online i abonamentów o awarii PSN dowiedziałem się bo chciałem zrzucić screena z aplikacji na telefonie. 13h grania w exa na PS5 a w tle płacz ludzi od caloduti
Opublikowano 10 lutego10 lut Oszukali mnie na moje 5 dni ekstra plusa, dzwonie na infolinię i wszyscy konsultanci zajęci !
Opublikowano 11 lutego11 lut Jutro, wreszcie, zapowiadany od miesięcy SOP, ale dzięki Microsoftowi w końcu będzie to pierwszy z faktycznie dobrymi grami.
Opublikowano 11 lutego11 lut W sumie chyba dużych oczekiwań nie ma. GoY i DS2 czyli to co ma wyjść, do tego Bloodborne Remake(xd) i Kratos Remaster (xd).