Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Wczoraj kolejna gra zaliczona na PRO, Borderlandsy 1 GOTY, dawno nie widziałem tak dobrze starzejącej się gry, wydaje mi się, ze to może być przez to, że grałem na PRO. Co myślicie?

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 627,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
19 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Wczoraj kolejna gra zaliczona na PRO, Borderlandsy 1 GOTY, dawno nie widziałem tak dobrze starzejącej się gry, wydaje mi się, ze to może być przez to, że grałem na PRO. Co myślicie?

Przez to. No i zazdrość botów też zrobiła swoje. Dodała jej jakości.

Opublikowano

Potwierdzone, klapy zostały zbawione zazdrością botów. Za każdym razem, gdy naczelny tu bot leci do innego wątku pro dostaje bosta.

Opublikowano

Naczelny bot? Pablo, lata nawet pod inne wątki ze swoją krucjatą!

Naczelny klap? Jeszcze nie wiem, obserwuję…

Naczelny nfag? xD

Przydałaby się ankieta, żeby wybrać 3 najbardziej odklejonych, to ważne!

Opublikowano

Kurde jak Soniak rzuci im za to jakiś fajny motywik to chłopaki nawet powiedzą że warto było mieć wolny weekend 

Opublikowano

Chłopaki gramy jakeś multi na sonce 5 wieczorem?

Opublikowano

Ale zaraz będzie dobrze, bo MS wyjdzie z wyścigu konsol i wszystko będzie można ograć na PS. Jak było tylko PS1 to było tak fajnie. You Just wait!

Czekam tylko na moment gdy na placu boju faktycznie zostanie Sony i Nintendo. Rozsądni gracze ceniący sobie swoje pieniądze, czas i godność przeskoczą na różne wariacje PC, a reszta będzie sobie dawać pchać sondę po same pomidory i powtarzać, że zawsze lubili od tyłu ;)

Edytowane przez SnoD

Opublikowano

Mmm kupowanie kart za 20tyś żeby grać w kolejne ubi raki z wytłoczki i średniaki microsoftu :fsg:

Opublikowano

Dino Crisis dodane na GOGu. Oczywiście ze wsparciem DualSensa. Playśmieciara traci już nawet sens do ogrywania klasyków :kekw:

Opublikowano

Jak dobrze :banderas:, że uwolniłem się od gier online i abonamentów o awarii PSN dowiedziałem się bo chciałem zrzucić screena z aplikacji na telefonie. 13h grania w exa na PS5 a w tle płacz ludzi od caloduti :kratoswoke: 

Opublikowano

Oszukali mnie na moje 5 dni ekstra plusa, dzwonie na infolinię i wszyscy konsultanci zajęci !

Opublikowano

W sumie chyba dużych oczekiwań nie ma. GoY i DS2 czyli to co ma wyjść, do tego Bloodborne Remake(xd) i Kratos Remaster (xd).