Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 34,3 tys.
  • Wyświetleń 745 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Po prostu pieniądze nie śmierdzą. Wie o tym też Sony i Nintendo, ale model Sony jest bliższy Microsoftowi i już robią przymiarki do tego ile hajsu da się wycisnąć z graczy PC i w przyszłości pewnie z Nintendo i/lub Xboxa.

Opublikowano

Widzieliście gdzieś użytkownika nero69? Boję się, że może sobie zrobić krzywdę po wczoraj :/

Opublikowano

Oni są teraz na etapie "warto dać devom 5 lat żeby dopiescili produkcję, Naughty Dog tworzy arcydzieło, backlog i tak jest duży a jeszcze tyle multiplatform".

Kurwa można sobie grać na PlayStation ale hipokryzja klaperska wybija już poza skalę.

Opublikowano

Na wtedy jest wolny termin u twojego psychiatry? Nareszcie.

Opublikowano

Tym razem nie odmawiaj farmakoterapii, w końcu uda się dobrać odpowiednią mieszankę leków. Czego tobie i wszystkim na forum życzę!

Opublikowano

Nawet nie będę tłumaczył jak śmieszne jest to, że z jakiegoś nieznanego powodu podałeś na polskim forum datę w formacie amerykańskim który u nas wygląda jak coś  wydarzyło się już kilka dni temu.

chyba że mówisz o tej chujowej prezentacji S2, bo to nawet nie było żałosne co zwyczajnie przykre

Opublikowano
3 minuty temu, Bzduras napisał(a):

Tym razem nie odmawiaj farmakoterapii, w końcu uda się dobrać odpowiednią mieszankę leków. Czego tobie i wszystkim na forum życzę!

Psychiatrów mam dwóch, ten drugi leczy tego pierwszego, który mnie leczy!

Z psychotropów to tylko gierki Nintendo, a jeśli będzie trzeba sięgnę po:

Spoiler

IMG-8260.jpg

W każdym razie, dzięki za troskę Bzduras przyjacielu :obama:

Psychiatra zalecił mi rozładować emocje dziś wieczorem przy Guns of Fury i Metal Suits: Counter Attack. Może pomoże, co sądzisz? :banderas:

Opublikowano
14 minut temu, zdrowywariat napisał(a):

Co to za kundel za mną ciągle biega? xD

rzuć mu kiełbasę z gwoździem. Jak nie masz gwoździa, to znajdziesz w jego głowie. Na koniec na czarną listę.

Opublikowano

miały być gry MSu a to Sony zrobiło pokaz gier na Nadkonsole Spencera :banderas:

shenowi żeby się nie zrobiło smutno to założył tematy w dziale ps5 że niby jakiś tam ruch w martwej części forum :kaz:

Opublikowano
Teraz, Beelzeboss napisał(a):

rzuć mu kiełbasę z gwoździem. Jak nie masz gwoździa, to znajdziesz w jego głowie. Na koniec na czarną listę.

Kocham zwierzaki, nie mógłbym! Do adminów nie donoszę, a na czarną listę też nie wrzucę, bo nie jestem zwolennikiem: ten na lewo, ten na prawo. Może jestem pierdolnięty i to zdrowo, ale mam swoje zasady.

Wracając do tematu po ostatnich akcjach (czytaj kompromitacjach) Sony i Microsoftu czekam na 2.4.2025, jak obywatel PL na refundowany zabieg :banderas:

Opublikowano

Kurwa, jeszcze tego dałna brakowało. Naprawdę tak ciężko wyciąć raka?

Opublikowano
Godzinę temu, izon napisał(a):

A tu człowiek popierdala właśnie po genialnym Szanghaju w cudownie zoptymalizowanym na XSX Indianie. Zaraz Awowed, gdzie już są opinie o świetnej wersji na Xboxa. Studia Microsoftu bez wysiłku dostarczają killery na leciwego Xboxa, a Japonce nie umieją dostarczyć pół porządnej gry na PROteze:kekw:

Połowy nie, bo wydają gry po 1/3 - TLoU prekursorem, wydana 3 razy na 3 kolejnych konsolach :p

Opublikowano

To jest lepsze, niż całe Stay of Pay:

Już jaranko, po pracy pobieranko, a później granko! Na razie tylko Nintendowcy pograją i Scream Dekle. Klapy i boty muszą obejść się smakiem :banderas:

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

Dajcie jakis dobry powod do zakupu PS5/pro, cala generacje przesiedzialem na XSX/Switch, moze cos dobrego mnie ominelo.

Opublikowano

A co my c0rwa obsługa klienta z media expert? :) 

Opublikowano
9 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

dobra, ale z tym 4 lutego 2025 to o chodzi?

Był direct, S2 za jedyne 399e, obniżka S1 OLED do 299e, wsteczna, nie znam się na technikaliach, ale będzie to lepsze upscalowanie od Nvidi, a nie to beta na PS5 Pro od Sony, było nowe Mario Kart z opcją 24p po sieci, single playerem, 32 trasami na początek i dlc z nowymi 8 jeszcze pod koniec roku i kolejnymi w drodze, był teaser Mario 3D z datą premiery 13 września na 40 lecie, był MP4, który ma być co najmniej tak dobry, jak MP. Będzie 25 gier na start! :banderas:

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano
3 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a):

Był razem z tobą w tym pokoju?

Nie, jako Nintendofaq nie mam znajomych! Ale czy zdajesz sobie sprawę, że jestem blisko prawdy z tym postem u góry i dużo się nie pomyliłem? Kopiuj! :banderas:

Opublikowano
7 minut temu, zdrowywariat napisał(a):

Ale czy zdajesz sobie sprawę, że jestem blisko prawdy z tym postem u góry i dużo się nie pomyliłem?

możliwe bo to nic takiego wielkiego, po prostu znane Nintendo grożące palcem nostalgii chcące zrobić ze mnie e-sportowca w Mario Kart :niki: nuda