Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 34,3 tys.
  • Wyświetleń 744,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
14 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Spencer musi oznaczac odrazu że gra wychodzi na Ps5. Bo jak wychodzi gra tylko na Xboxa to nagle załącza się JPII

Szkoda że premiery na PlayStation nie są przyczynkiem do dyskusji o stanie branży. Tam plastikowe makiety świata i npc są nieważni 

images (1).jpeg

To jest w ogóle fenomen jak zmieniają się wymagania co do gier (ale tylko MS) między kolejnyni premierami, które oczywiście nie dotyczą żadnych innych producentów, a już na pewno nie Sony :)

Avowed - sztuczna makieta, nie możesz przesunąć skrzynki, wybija z immersji.

Starfield - możesz wszędzie wejść, a jak wchodzisz do pomieszczenia, to możesz wejść w interakcję z setką przedmiotów, ale tutaj immersja nikogo nie obchodziła, najważniejsze było, że masz 2 sekundy loadingu przy otwieraniu drzwi i nie możesz lecieć 30h w realtime z planety na księżyc :p

Opublikowano

Ja pierdole :kekw: jaka beczka z botów teraz przyjęli taktykę:

Spoiler

EznUPMXWQAMsrS3.jpg.c9190f9f9f558925d3021b872b4c387e.jpg

Starfield i Awoved mają tego pecha, że nie tyle co są grami Microsoftu co grami udającymi RPG od producentów, którzy swego czasu dostarczali hity. Obie gry wylądowały na rynku gdzie nie wytrzymują bezpośredniego starcia z często mniej zamożną i mniej znaną konkurencją oraz nawet ,,swoimi" starymi produkcjami. 

Kurewsko żałosny jest ten wasz grupowy lament.

Opublikowano

Jak tam Pablo, ile h masz nabite w Ajaj? Bo ja mam już 20h w L:ATB, a nie mam jeszcze 20% zrobione xD.

Są gry i są gry, w których momentami gram bez celu, bez progresu, napawam się widokami i słucham soundtracka. Właśnie to różni gry wybitne od dobrych, sztukę od rzemiosła.

Gra na 18h (25h 100%), a mi zajmie z 80h xD.

Opublikowano

kurwa jehowcy od avowed juz nawet w konsolowej tęczy musza produkowac te swoje wysrywy

Opublikowano

Kurwa przyjeby od Intergalactica z tematem wziętym pod ochronkę i zamkniętym żeby brzydko o grze nie pisać już nawet w konsolowej tęczy musza produkowac te swoje wysrywy

Opublikowano

Wie ktoś, ile poszło PS5 PRO? Sony coś się nie chwali, a chcę wiedzieć, dla ilu klapów nie ma już ratunku, pytam dla kolegi :)

Opublikowano

mniej niż nintendofagów wymieniających switcha na switcha v2 a potem na oleda. :niki:

Opublikowano
4 minuty temu, Shen napisał(a):

mniej niż nintendofagów wymieniających switcha na switcha v2 a potem na oleda. :niki:

To tylko rewizja.

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

To tłumaczy skąd te 150mln Switchy, a realnie pewnie mniej niż połowa realnych posiadaczy.

Ile więcej trzeba dopłacić do OLEDa 50-65e? A ile do PS5 PRO i czy jest napęd? xD

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

To tłumaczy skąd te 150mln Switchy, a realnie pewnie mniej niż połowa realnych posiadaczy.

jak te downy kupują lite bo jest wzorek z Mario mając oleda i v2 to nic dziwnego takie wyniki 

Opublikowano
8 minut temu, messer88 napisał(a):

jak te downy kupują lite bo jest wzorek z Mario mając oleda i v2 to nic dziwnego takie wyniki 

Mam jednego Switcha, a gdy wziąłem OLEDa to starego oddałem, żeby ktoś inny się cieszył. Nigdy nie było tak, żebym miał 2 te same konsole w dwóch różnych wersjach. Minimalizm :banderas:

Opublikowano

Mimo wszystko kupiłeś tę samą konsole dwukrotnie, nabijając sztucznie jej wynik sprzedaży, a takich jak ty jest całe multum - na forum są goście co zmienili V1 na V2 a potem na OLEDa a i tak dokupili Lite’a do grania poza domem xD

Opublikowano

Nintendofagi to wymarzeni klienci dla wielkiej korporacji.

Opublikowano
11 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Mimo wszystko kupiłeś tę samą konsole dwukrotnie, nabijając sztucznie jej wynik sprzedaży, a takich jak ty jest całe multum - na forum są goście co zmienili V1 na V2 a potem na OLEDa a i tak dokupili Lite’a do grania poza domem xD

Nie wiem o czym Ty pier…? Gdy oddajesz konsolę komuś innemu za darmo lub taniej, bo na nową go nie stać, a też by z chęcią pograł, to żadne sztuczne nabijanie wyniku, dopóki dalej posiadam jedną konsolę.

Opublikowano

o kurwa mać :reggie: Nintendo znowu wypuści covida żeby sprzedać więcej Switchów 2 i Animal Crossing bo to takie cozy .

Opublikowano

Po tym się poznaje geniusz konsoli i gier na nią. Chcesz kupować każdą rewizję.

Opublikowano
18 minut temu, zdrowywariat napisał(a):

Nie wiem o czym Ty pier…? Gdy oddajesz konsolę komuś innemu za darmo lub taniej, bo na nową go nie stać, a też by z chęcią pograł, to żadne sztuczne nabijanie wyniku, dopóki dalej posiadam jedną konsolę.

Realna liczba posiadaczy Switcha? Pewnie z 50 mln. Gratulacje, że sukcesem Nintendo jest dogonienie drugiej, najgorzej sprzedającej się konsoli MSu. :) 

Opublikowano

Po tym się poznaje debilów jebanych przez korpo w dupe :) 

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Realna liczba posiadaczy Switcha? Pewnie z 50 mln. Gratulacje, że sukcesem Nintendo jest dogonienie drugiej, najgorzej sprzedającej się konsoli MSu. :) 

Tak to możesz przeliczać u każdego producenta, są klapy i boty, co też mają po kilka konsol. 360ka to chyba poszła w 15mln twoim tokiem myślenia + awaryjność.