Opublikowano 3 marca 20251 r No ale proszę mi tu pokazać ujadanie konkretnie na Forze Horizon 5, jeśli macie problem by to udowodnić to niechaj będzie, że liczy się też FH4. No ja chcę tylko dowód i nic więcej. Zobaczę to uwierzę.
Opublikowano 3 marca 20251 r Krzysztof rn Beka z jeżdżenia po burakach, z tego że gówno bo otwarty świat, że driveclub lepszy to jest klasyk forumka. Także poza CW.
Opublikowano 3 marca 20251 r No i fajnie. Dobra sam sobie poszukam. *wiele stron tematu FH5 to gadka o 30 i 60 klatkach i wersji na One itd. na razie żadnego ujadania. Edytowane 3 marca 20251 r przez Krzysztof93
Opublikowano 3 marca 20251 r 1 minute ago, drozdu7 said: Ja czekam na plot twist jak Wezyr przesiądzie się na Plejke Wezyr miał albo jeszcze ma PS5 swego czasu kupował dużo gier na PS5 właśnie i pytałem dlaczego nie na Xboxa.
Opublikowano 3 marca 20251 r Bo Paolo nosi xboxa w sercu ale już jak ma na tym grać to go SKRĘCA. Mam to samo z nintendo
Opublikowano 3 marca 20251 r 1 minutę temu, Szermac napisał(a): Znane omamy Paolcia Prześladowany biedny człowieczek. W temacie FH5 jest kilkadziesiąt stron porządnie obładowanych gadaniem o klatkach już mam trochę tego kurwa dosyć xd
Opublikowano 3 marca 20251 r 1 minutę temu, Czoperrr napisał(a): Wezyr miał albo jeszcze ma PS5 swego czasu kupował dużo gier na PS5 właśnie i pytałem dlaczego nie na Xboxa. Nom, zwlaszcz dlaczego nie kupiłem Returnala na Xa 2 minuty temu, Szermac napisał(a): Znane omamy Paolcia Jak tam Ścierwak, autyzm dalej trenowany? edit: swarmak edit: szermak* sorry, telefon przekręca
Opublikowano 3 marca 20251 r 3 minuty temu, drozdu7 napisał(a): Ja czekam na plot twist jak Wezyr przesiądzie się na Plejke Prędzej na PS2 i będzie pierdololo, że kiedyś to było tak jak teraz się chłopak męczy na 3DSie zamiast nadrabiać i chłonąć te sztosy ze Switcha
Opublikowano 3 marca 20251 r Teraz, Krzysztof93 napisał(a): Prześladowany biedny człowieczek. klasyczek forumka - zaraz się dowiem na forum, że klapy pierdolone zawsze szanowały Halo tylko trzeba poczekać na premierę na PS5 w pudełku 15 minut temu, Krzysztof93 napisał(a): wiele stron tematu FH5 to gadka o 30 i 60 klatkach i wersji na One itd. na razie żadnego ujadania to nie tu szukasz, klapy nie zapuszczały się w te rejony, dobrze w sumie, nie jebało przynajmniej trupem bez gier
Opublikowano 3 marca 20251 r 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Jak tam Ścierwak, autyzm dalej trenowany? edit: swarmak edit: szermak* sorry, telefon przekręca No już, już Paolciak, spokojnie, nie wierzgaj tak, wszystko będzie dobrze, wszystko Ci się w życiu ułoży (oby nie )
Opublikowano 3 marca 20251 r Też mam taką nadzieję, mam nadzieję, że znów ci pizda nie pęknie i nie będziesz życzył mi śmierci, bo napisałem coś niepochlebnego o jakiejś gierce na plejaka. Chciałbym jeszcze pożyć.
Opublikowano 3 marca 20251 r 7 minutes ago, Paolo de Vesir said: Nom, zwlaszcz dlaczego nie kupiłem Returnala na Xa Jak tam Ścierwak, autyzm dalej trenowany? edit: swarmak edit: szermak* sorry, telefon przekręca Pamiętam jak kupiłeś Dead Space na PS5 zamiast wybrać XSX
Opublikowano 3 marca 20251 r Ktoś napisał, że nie pasuje mu ten ,,festiwal'' i gdyby go nie było to gierka 10/10 @Paolo de Vesir to jest to ujadanie już? Bo kurwa szukam i nie widzę.
Opublikowano 3 marca 20251 r 2 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a): Ktoś napisał, że nie pasuje mu ten ,,festiwal'' i gdyby go nie było to gierka 10/10 @Paolo de Vesir to jest to ujadanie już? Bo kurwa szukam i nie widzę. Dobra, widzę że wyparcie pierwszej wody. Zaraz się dowiem, że klapy to w ogóle od zawsze szanowały Xboxa, a ty kochasz tego pada. 2 minuty temu, Czoperrr napisał(a): Pamiętam jak kupiłeś Dead Space na PS5 zamiast wybrać XSX Uwaga, rozwiewam wątpliwości - bo taką wersję na miejscu miał GameZone w Wejherowie. No ale giera nie zrobiła juz takiego wow jak przy pierwszym kontakcie
Opublikowano 3 marca 20251 r 6 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Też mam taką nadzieję, mam nadzieję, że znów ci pizda nie pęknie i nie będziesz życzył mi śmierci, bo napisałem coś niepochlebnego o jakiejś gierce na plejaka. Chciałbym jeszcze pożyć. Se możesz chcieć xD Możesz se jebać gierki na plejaka, ale jebałeś po ludziach wtenczas akurat, więc chuj Ci na imię wtedy
Opublikowano 3 marca 20251 r 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Dobra, widzę że wyparcie pierwszej wody. Zaraz się dowiem, że klapy to w ogóle od zawsze szanowały Xboxa, a ty kochasz tego pada. Pierdolisz tak, że głowa boli. Paweł zrób sobie przerwę. Staczasz się w odmęty szaleństwa, kobiety się ciebie boją, dzieci płaczą. Ubierz te spodnie zimno jest. Forza Horizon to super seria wyścigałek i każdy to wie, NFS to popłuczyny po dawnej świetności, nie ma nic na rynku takiego lekkiego ale porządnego. Nikt na te gry nie ujada.
Opublikowano 3 marca 20251 r 6 minut temu, Szermac napisał(a): Se możesz chcieć xD Możesz se jebać gierki na plejaka, ale jebałeś po ludziach wtenczas akurat, więc chuj Ci na imię wtedy ehe, „po ludziach”
Opublikowano 3 marca 20251 r 12 minut temu, Czoperrr napisał(a): Pamiętam jak kupiłeś Dead Space na PS5 zamiast wybrać XSX I w amoku zagłosował na FFXVI jako Goty
Opublikowano 3 marca 20251 r Grałem, ale się nie cieszyłem! a tak serio to super akcyjniak, dobrze się grało
Opublikowano 3 marca 20251 r Ja chyba wiem dlaczego Paolo poszedł w Avowed na pełnej, bo czuje się jak w domu Spoiler
Opublikowano 3 marca 20251 r 26 minut temu, Czoperrr napisał(a): Pamiętam jak kupiłeś Dead Space na PS5 zamiast wybrać XSX z wersją xsx nie tak szybko by się pewnie pobiegło do paczkomatu
Opublikowano 3 marca 20251 r 15 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): ehe, „po ludziach” Cytat Ty za to nie dopuszczasz do siebie, że komuś się Stellar może podobać i się jarać. Tego to dopiero nie rozumiem, jak można komuś mówić, że robi źle, że się jara, umrzyj. Wspaniały mój post, króciutko Aktualne w przyszłości zawsze