Opublikowano 13 sierpnia 20222 l Pecet+alko i potem człowiek się odważa na takie ostre ataki wymierzone w konsole
Opublikowano 13 sierpnia 20222 l Choroba psychiczna i xbox, a potem człowiek pierdoli, że rok 2021 był MS.
Opublikowano 13 sierpnia 20222 l Nie ma czegoś takiego jak rok xboxa xD Chyba że w kategorii największa beka
Opublikowano 13 sierpnia 20222 l Pozdrawiam z alko Hiszpanii, whiskey tutaj to szczochy a konsol nie mają
Opublikowano 13 sierpnia 20222 l 1 minutę temu, Pupcio napisał: Wakacje whiskera to podwójny zapierdol dla wątroby Wątroby przecież nie czuć Kurde prawda jest taka że na Rauszu wakacje są pełniejsze, kolorowsze przecież. Tylko co z tego jak myśle ciagle o RDR2 a właśnie daleko jestem jak wykonałem misje dla Włocha w tym lepszym mieście?
Opublikowano 13 sierpnia 20222 l Dużo grania i dużo chlania przed Tobą więc może z tym drugim przystopuj
Opublikowano 13 sierpnia 20222 l 1 minutę temu, messer88 napisał: Dużo grania i dużo chlania przed Tobą więc może z tym drugim przystopuj Jak nie pic przy rdr2 jak ja saloon w każdym miasteczku odwiedzam nawet w obozie pije
Opublikowano 13 sierpnia 20222 l 1 hour ago, Whisker said: Pozdrawiam z alko Hiszpanii, whiskey tutaj to szczochy a konsol nie mają pijesz jack daniels to musisz sie czuc jak w domu!
Opublikowano 13 sierpnia 20222 l Godzinę temu, Wolfie_ napisał: pijesz jack daniels to musisz sie czuc jak w domu! Jack to przy tym rarytas
Opublikowano 13 sierpnia 20222 l I pewnie nawet nie zabarwiane karmelem jak te co kupujesz w Biedronce.
Opublikowano 13 sierpnia 20222 l 11 godzin temu, Donatello1991 napisał: Przyjaciołom oddaje się co najlepsze. Tak też zrobiło ps5 dla pc. To żadna ujma. W porównaniu z PC to wy na tym gównostation 5 faktycznie macie spierdoline graficzną.
Opublikowano 13 sierpnia 20222 l Zobacz że rdr2 w 2022r. wryło się chłopu w czaszkę, ale w 2018 chyba trochę ludzie nie docenili. Kurwa sam psioczyłem trochę zaraz po ograniu. To jest masterpiece i @Whiskerżyczę miłego grania
Opublikowano 13 sierpnia 20222 l Teraz na XSX też spróbuję tego sztosa, bo na PS5 to było takie gówno rozmazane, że chyba surowe 1080p wyglądałoby lepiej.
Opublikowano 13 sierpnia 20222 l Ta gra i tak potrzebuje patch 60fps. Działa tak samo na xox jak i teraz xsx.
Opublikowano 13 sierpnia 20222 l Hogwart Legacy przesuniete na styczeń przyszłego roku, więc o tyle przedłużam swoją przygodę z xsmieciem na tej generacji. Chłopaki jakie retrosy warto jeszcze ograc?
Opublikowano 13 sierpnia 20222 l 24 minuty temu, Donatello1991 napisał: Ta gra i tak potrzebuje patch 60fps. Działa tak samo na xox jak i teraz xsx. Jebany Rockstar i patch. XDDD Dostaniemy remaster w chujowej jakości od patałachów z Groove street czy jak oni tam.
Opublikowano 13 sierpnia 20222 l 11 minut temu, izon napisał: Hogwart Legacy przesuniete na styczeń przyszłego roku, więc o tyle przedłużam swoją przygodę z xsmieciem na tej generacji. Chłopaki jakie retrosy warto jeszcze ograc?
Opublikowano 14 sierpnia 20222 l Hogwart legacy, czary, różdżka itp. Najlepsze odczucia na dualsens. U mnie xsmiec wyłączony do premiery FM. Co te nintendo to ja nawet nie. To juz podchodzi pod znęcanie, tak Sony I Nintendo zaorali konkurencję.
Opublikowano 14 sierpnia 20222 l A ja wczoraj prawilnie RE: Director's Cut, jak na PS5 przystało. BO TO KONSOLA dla wersji reżyserkich jest. I dlaczego udało mi się ją uruchomić bez konieczności wykupienia Premiumka?