Opublikowano 20 marca 20251 r Widzę że pomyślenie że mogłem to zrobić specjalnie cię przerasta. Ogólnie chyba myślenie cię przerasta, mam nadzieję że to nie jest norma u starych ludzi bo Mejm się dobrze trzyma.
Opublikowano 20 marca 20251 r 18 minut temu, suteq napisał(a): Haha, jaka frustracja się wylewa z posta, aż pięknie to czytać Ja sie ciesze swietem graczy, bo uwaga - jestem GRACZEM, co cieszy sie gierkami na kazdy sprzet. Nie jestem niewolnikiem marki, dla ktorego liczy sie tylko logo SONY przez co traci mase wspanialych tytulow. Ale tak to juz z wami jest. Wy nie jestescie fanami gier. Jestescie fanami skurwialej marki i generatora nieboszczykow takich jak Concord czy VR2.
Opublikowano 20 marca 20251 r 3 minuty temu, LiŚciu napisał(a): Ulało się widzę puchatkowi. KLESZCZU bez formy jak zawsze
Opublikowano 20 marca 20251 r 1 minutę temu, LiŚciu napisał(a): Odpisujesz cieniasie. Wystarczy Dam ci taka zagadke Czym rozni sie twoja psycha od obornika??? . . . . . . . . . . . . . . . . . Niczym, jedno i drugie lezy rozjebane
Opublikowano 20 marca 20251 r Pierdek w mocnych słowach na temat switcha Edytowane 20 marca 20251 r przez LiŚciu
Opublikowano 20 marca 20251 r 43 minuty temu, Pierre Deck napisał(a): Ja sie ciesze swietem graczy, bo uwaga - jestem GRACZEM, co cieszy sie gierkami na kazdy sprzet. Nie jestem niewolnikiem marki, dla ktorego liczy sie tylko logo SONY przez co traci mase wspanialych tytulow. Ale tak to juz z wami jest. Wy nie jestescie fanami gier. Jestescie fanami skurwialej marki i generatora nieboszczykow takich jak Concord czy VR2. Jebać playstation szmaciurę jebaną zrogowaciałą niedźwiedzicę co się kurwi pod mostem za wojaka i siada kurwa na butle od vanisha i kurwę w taczce pijaną wozili po osiedlu
Opublikowano 20 marca 20251 r Zabawne, że klapy i boty pocieszają się tym, że trup u konkurencji bardziej śmierdzi xD Spoiler 2.4.2025
Opublikowano 20 marca 20251 r Godzinę temu, zdrowywariat napisał(a): 2.4.2025 Wracasz na oddział? Bon voyage!
Opublikowano 20 marca 20251 r W światku konsolowym zostały tylko boty i klapy. Reszta to spóźniony o dzień prima aprillis
Opublikowano 20 marca 20251 r Klasyk Xboxa, a w maju kolejna bomba. W międzyczasie Oblivion i THPS3+4 dla nostalgicznych bestii - pełny przekrój gatunkowy, najlepsza oferta na rynku.
Opublikowano 20 marca 20251 r 58 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Wracasz na oddział? Bon voyage! Wychodzę, więc nie będą mi już godziny na neta przydzielane, tylko będę mógł tu być 24h
Opublikowano 22 marca 20251 r GaaSy od Sony czy “eksy” Microsoftu na 7? Dla mnie wybór jest prosty: indyki sztosy, Metal Suit ma śliczny pixel art w różnych biomach z fajnie zaprojektowanymi levelami i wyzwaniem na hardzie: Spoiler Retro pełną gębą i najlepszy Mega Man od lat z domieszką Boulder Dasha, zresztą każda planeta czymś się wyróżnia, mam 20h, a końca nie widać, Amigowcy będą zachwyceni Edytowane 22 marca 20251 r przez zdrowywariat
Opublikowano 22 marca 20251 r Sonka i xbox zdechly i nie ma sensu wojen prowadzic. Wiadomka, ze konsola = Nintendo. Reszta to podrabiance i namiastki PCtowego doswiadczenia topowej grafiki
Opublikowano 22 marca 20251 r Pupcio Przemyśl temat. Chyba nie chcesz być w jednym worze ze zdrowym, gira i puchatkiem.
Opublikowano 22 marca 20251 r 16 minut temu, Pupcio napisał(a): 2.04.2025-Święto graczy i największy koszmar zagrywów. Wspanialy to bedzie dzien. Kto nie czeka, ten podrabianiec, farbowany lis i namiastka graczyka. Takiemy wydarzeniu moze dorownac smierc sonki. Ale to predko nie nastanie, poki wystresowane kundle kupuja kazdy wysryw jak VR2, Ps5Pro czy portale. Pieknie odruch pawlowa wycwiczony u niebieskich pokrak. Sonka rzuci gownem na podloge, a ci z kartami kredytowymi biegna, by zblizeniowo zaplacic Edytowane 22 marca 20251 r przez Pierre Deck