Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 34,2 tys.
  • Wyświetleń 738,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Po dwóch setkach to VRR w oczach kompensuje braki VRR w TV, oczy same dostosowują hertze do tego co generuje konsola.

Opublikowano

W tym przypadku cena jest uzależniona od akcyzy i kosztów produkcji 0,5l Parkowej

Opublikowano

A dlaczego ma być rozczarowniem? Katalog remasterów + Mario tj. kolejna generacja dymania nintendowskich zboczeńców. Wszystko pójdzie zgodnie z planem:0

Opublikowano

Izon nie masz jakiegoś śmiecia z gejpassa na 7 do ogrania na ekosystemie xboxa aka mordercy uśmiechu graczy? :)

Opublikowano

Sonka jedzie z klapami krótko. Niezmiennie od lat.

IMG_2188.jpeg

Opublikowano
13 godzin temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Ah, przypomniałem sobie jak whisker miesiącami napierdalał wódę do konsoli i głęboką nocą wrzucał screenshoty z jednej, jedynej gry jaka wtedy dostępna była na Sonce. :kekw:

Piękne czasy, oj piękne.

Odkąd sprzedałem Xboxa już się skończyła komedia i już mnie nie bawi nawet wchodzenie do tego działu. Dodatkowo odkąd Microsoft przyjął taktykę wydawania eksów na Sonke to już totalnie ale fakt również wspominam fajne czasy darcia łacha z niektórych i jak „łykali” pewnie tematy bez popity :D 

Opublikowano
7 godzin temu, Whisker napisał(a):

Odkąd sprzedałem Xboxa już się skończyła komedia i już mnie nie bawi nawet wchodzenie do tego działu. Dodatkowo odkąd Microsoft przyjął taktykę wydawania eksów na Sonke to już totalnie ale fakt również wspominam fajne czasy darcia łacha z niektórych i jak „łykali” pewnie tematy bez popity :D 

Gituwa whisker, najważniejsze że  sprzedałeś Xboxa i zagrywać się możesz na Plejaku w takie wyborne pozycje jak Motorfest i Assassin’s Creed Bambo.

:rotfl:

Opublikowano

Wezyr Ty naprawdę walczysz za Xboxa i próbujesz przekonać wszystkich że mimo iż na Ps5 będą wszystkie gry to lepiej kupić Xsx? 

Opublikowano
20 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Wezyr Ty naprawdę walczysz za Xboxa i próbujesz przekonać wszystkich że mimo iż na Ps5 będą wszystkie gry to lepiej kupić Xsx? 

Przypomnę, że jedynie kupując Xboxa ograniczasz ryzyko kontaktu z CUCHNĄCYMI klapami do zera. :) 

Opublikowano
53 minuty temu, drozdu7 napisał(a):

No ale to logiczne, że jak masz do wyboru urządzenie lepsze i tańsze to takie wybierasz. Mając możliwość obcowania z obydwoma sprzętami przez dłuższy czas nie wyobrażam już sobie powrotu do tego badziewia od Sony.

Edytowane przez izon

Opublikowano
Godzinę temu, drozdu7 napisał(a):

Wróg wszelkiej radości i jaranka grami, straszny smutny człowiek, boję się takiego życia

Opublikowano

fb7383829386ddd96de08ebe6563508fe5838f4f

1 minutę temu, GearsUp napisał(a):

Jutro wszyscy mamy urodziny

Ja w sumie naprawdę jutro mam urodziny, ale fakt :D. 

---

Oczywiście third party ma nie być, ale nie zaszkodzi pomarzyć.