Opublikowano 31 marca31 mar 45 minutes ago, izon said: Sonka a ma problemy z shimmeringiem i rimmingiem?
Opublikowano 31 marca31 mar Delikatny freeze jest wskazany żeby nacieszyć oko grafiką na poziomie kart 4090
Opublikowano 31 marca31 mar Po dwóch setkach to VRR w oczach kompensuje braki VRR w TV, oczy same dostosowują hertze do tego co generuje konsola.
Opublikowano 31 marca31 mar Ah, przypomniałem sobie jak whisker miesiącami napierdalał wódę do konsoli i głęboką nocą wrzucał screenshoty z jednej, jedynej gry jaka wtedy dostępna była na Sonce. Piękne czasy, oj piękne.
Opublikowano 31 marca31 mar W tym przypadku cena jest uzależniona od akcyzy i kosztów produkcji 0,5l Parkowej
Opublikowano 31 marca31 mar 11 minut temu, Donatello1991 napisał(a): Jakość ma swoją cenę. Nie jakość, a „jakoś to będzie” powinno być hasłem reklamowym PS5.
Opublikowano 31 marca31 mar A co jak 2 kwietnia będzie rozczarowaniem? Czy jest szansa, że zdrowego zamkną bez klamek?
Opublikowano 31 marca31 mar A dlaczego ma być rozczarowniem? Katalog remasterów + Mario tj. kolejna generacja dymania nintendowskich zboczeńców. Wszystko pójdzie zgodnie z planem:0
Opublikowano 31 marca31 mar Izon nie masz jakiegoś śmiecia z gejpassa na 7 do ogrania na ekosystemie xboxa aka mordercy uśmiechu graczy?
Opublikowano 31 marca31 mar 13 godzin temu, Paolo de Vesir napisał(a): Ah, przypomniałem sobie jak whisker miesiącami napierdalał wódę do konsoli i głęboką nocą wrzucał screenshoty z jednej, jedynej gry jaka wtedy dostępna była na Sonce. Piękne czasy, oj piękne. Odkąd sprzedałem Xboxa już się skończyła komedia i już mnie nie bawi nawet wchodzenie do tego działu. Dodatkowo odkąd Microsoft przyjął taktykę wydawania eksów na Sonke to już totalnie ale fakt również wspominam fajne czasy darcia łacha z niektórych i jak „łykali” pewnie tematy bez popity
Opublikowano 1 kwietnia1 kwi 7 godzin temu, Whisker napisał(a): Odkąd sprzedałem Xboxa już się skończyła komedia i już mnie nie bawi nawet wchodzenie do tego działu. Dodatkowo odkąd Microsoft przyjął taktykę wydawania eksów na Sonke to już totalnie ale fakt również wspominam fajne czasy darcia łacha z niektórych i jak „łykali” pewnie tematy bez popity Gituwa whisker, najważniejsze że sprzedałeś Xboxa i zagrywać się możesz na Plejaku w takie wyborne pozycje jak Motorfest i Assassin’s Creed Bambo.
Opublikowano 1 kwietnia1 kwi Wezyr Ty naprawdę walczysz za Xboxa i próbujesz przekonać wszystkich że mimo iż na Ps5 będą wszystkie gry to lepiej kupić Xsx?
Opublikowano 1 kwietnia1 kwi 20 minut temu, drozdu7 napisał(a): Wezyr Ty naprawdę walczysz za Xboxa i próbujesz przekonać wszystkich że mimo iż na Ps5 będą wszystkie gry to lepiej kupić Xsx? Przypomnę, że jedynie kupując Xboxa ograniczasz ryzyko kontaktu z CUCHNĄCYMI klapami do zera.
Opublikowano 1 kwietnia1 kwi 53 minuty temu, drozdu7 napisał(a): Wezyr Ty naprawdę walczysz za Xboxa i próbujesz przekonać wszystkich że mimo iż na Ps5 będą wszystkie gry to lepiej kupić Xsx? No ale to logiczne, że jak masz do wyboru urządzenie lepsze i tańsze to takie wybierasz. Mając możliwość obcowania z obydwoma sprzętami przez dłuższy czas nie wyobrażam już sobie powrotu do tego badziewia od Sony. Edytowane 1 kwietnia1 kwi przez izon
Opublikowano 1 kwietnia1 kwi Godzinę temu, drozdu7 napisał(a): Wezyr Ty naprawdę walczysz za Xboxa i próbujesz przekonać wszystkich że mimo iż na Ps5 będą wszystkie gry to lepiej kupić Xsx? Wróg wszelkiej radości i jaranka grami, straszny smutny człowiek, boję się takiego życia
Opublikowano 1 kwietnia1 kwi 1 minutę temu, GearsUp napisał(a): Jutro wszyscy mamy urodziny Ja w sumie naprawdę jutro mam urodziny, ale fakt :D. --- Oczywiście third party ma nie być, ale nie zaszkodzi pomarzyć.
Opublikowano 1 kwietnia1 kwi Silksong u potężnego Spencera w czerwcu na pokazie najlepszego 1st party na rynku. 4K/60 na potężnym OLED, a w ręku potężny pad od Xboxa - stworzony do hardcorowego granka.