Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał(a):

Xbox to Porsche. Jest lepiej wykonany, droższy i tylko dla wybrańców.

Porsche jak u Pudzianowskiego, przerobione zeby lac gaz za 4zl.

• Odpowiedzi 33,4 tys.
  • Wyświetleń 657,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
54 minuty temu, Shen napisał(a):

Może ekran chujowy, ale chociaz mozna pograć w nowe gry, a nie czekaj, 3 bomby za 8 letnia zeldekekyayaya

Bez kitu, wchodzę se na ten eshop, patrzę zelde jedynkę, a tu 330 czy 340 złociszy piękny panie

Opublikowano

Chuj w te gry i ten ekran, gry sie pojawia a i oled wjedzie za 2 lata. Ale ta bateria na 2h?

Popierdolency wypisuja ALE BEDZIE GRANE W POCIAGU. Ale na chuj oni beda jezdzic pociagiem z jednego konca miasta na drugi?????????

Opublikowano
23 minutes ago, schabek said:

Chuj w te gry i ten ekran, gry sie pojawia a i oled wjedzie za 2 lata. Ale ta bateria na 2h?

Popierdolency wypisuja ALE BEDZIE GRANE W POCIAGU. Ale na chuj oni beda jezdzic pociagiem z jednego konca miasta na drugi?????????

Teraz granie na kablu zasilającym jest już okej, wcześniej nie było ok.

Opublikowano

Ps5 Pro na OLED > Deck OLED > > Vita OLED > Switch 1 OLED > Switch 2 FALD LCD z targu, jeszcze bardziej wyblakły dzięki pseudo implementacji HDR

Opublikowano

Co jest c0rwa obama otworzyli schronisko imienia Pereza że tyle kundli wyje? )

Opublikowano

Serio jak ktoś kupił S2 dla trybu handheld mając Switcha OLED to należy mu się nagroda Darwina, ogólnie bez sensu, że dali ekran, bo mogli dać za 1600 zł bez ekranu i nikt by nie narzekał xD.

Najlepsze były te opinie przedpremierowe o MicroLED i że czerń i HDR robią robotę xDD.

Opublikowano
2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Najlepsze były te opinie przedpremierowe o MicroLED i że czerń i HDR robią robotę xDD.

Tyle jest dzisiaj warte w dupę jebane dziennikarstwo growe. Najgorsze są szkodniki pokroju girywdupie co wszystkie złe doniesienia bagatelizowali i propagowali klamstwa na korzyść tych czerwonych skurwysynów.

Prędzej psu niż dziennikarzowi.

Opublikowano
33 minuty temu, schabek napisał(a):

To jest chyba największy mit tych konsolek. Był taki okres w czasach szczytowej popularności pierwszego Switcha, przed covidem, gdzie bardzo dużo podróżowałem pociągami i latałem w różne miejsca. Przez te kilka lat widziałem łącznie w Polsce 3 osoby ze switchem, wszystkie na lotnisku w Warszawie, 2 z nich to były dzieciaki z rodzicami. Co więcej, sam wtedy na początku brałem Switcha na wyjazdy, szybko jednak przestałem bo uznałem, że to niepraktyczne, niewygodne i bez sensu.

Gdzie jesteście mityczni handheldziarze? Wstydzicie się wyciągnąć swojego switcha przy ludziach? Prawidłowo, widok dorosłego chłopa zgarbionego nad przenośną konsolą dla dzieci budzi obrzydzenie.

Toleruje was ale zostańcie ze swoimi zboczeniami w domu.

Opublikowano
6 minut temu, UberAdi napisał(a):

Gdzie jesteście mityczni handheldziarze? Wstydzicie się wyciągnąć swojego switcha przy ludziach? Prawidłowo, widok dorosłego chłopa zgarbionego nad przenośną konsolą dla dzieci budzi obrzydzenie.

Tak jak piszesz, switch jest niepraktyczny i niewygodny, gram tylko w domu.

Na jakieś wyjazdy pakuje sobie coś, co faktycznie się mieści do kieszeni.

Przechwytywanie.JPG

Opublikowano

Granie na handheldzie? Wygodnie w domku, słuchawki na uszach. Czasem w podróży, ale wtedy to się bierze 3DSa albo coś z potężnej linii PSP. U mnie jeśli chodzi o granie dom Vs podróż to będzie pewnie jakieś 95/5.

Opublikowano
30 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Tyle jest dzisiaj warte w dupę jebane dziennikarstwo growe. Najgorsze są szkodniki pokroju girywdupie co wszystkie złe doniesienia bagatelizowali i propagowali klamstwa na korzyść tych czerwonych skurwysynów.

Prędzej psu niż dziennikarzowi.

Ci sami wojownicy którzy tu teraz wylezli uwierzyli w magiczną moc PSSR, jakość 4090, 32teraflopy i całą masę innych kurwa bzdur że pobiegli i dali 800 euro za kawałek guwna i zamawiali przeplacone napędy z Zimbabwe.

Śmiech jakie jebane pajace są na tym forum

Edytowane przez drozdu7

Opublikowano
Godzinę temu, schabek napisał(a):

Pozdrawiam z pociągu, od trzech godzin grana jest Bayonetta 3 i jeszcze ze dwie następne będzie dalej (nie wspominając o tym, że pod lewym łokciem mam gniazdko z prądem) lapka Chociaż bateria mogłaby być lepsza, to fakt.

Opublikowano
22 minuty temu, UberAdi napisał(a):

Próbowałem dwa razy ze Switchem w samolocie to moje doświadczenia:
1. wstyd występuje, potwierdzam
2. niewygodnie
3. odpaliłem i nie chciało mi się już grać może to powód wynikający z dwóch poprzednich

Więcej nie próbowałem. Raz na wakacje zabrałem Switcha i Anbernica. Switch przegrał walkę o moją uwagę z Pokemonami Emerald na chińskiej konsolce za 200 zeta. ROG Ally nie zabieram już nigdzie po doświadczeniach ze Switchem.

Opublikowano

Czarny Kukong wychodzi na X'a dokładnie rok po premierze na PS5 - nie ok. roku, nie mniej więcej rok...

Dokładnie, co do dnia, rok po premierze na PS5.

Ale "nie było" żadnego deala z Sony )

Opublikowano
4 minuty temu, SnoD napisał(a):

Ale "nie było" żadnego deala z Sony )

Kto ci takich głupot nagadał, przecież od dawna wiadomo, że był.

Opublikowano

No to chyba spałeś przez ostatni rok :)

Edytowane przez SnoD

Opublikowano

Najbardziej twórców szkoda, bo musieli kłamać, że ich XSS ogranicza. :/ No, ale Soniarze mają takie chody w branży, że się nowy dev ugiął. Na szczerze na „konsole która się nie sprzedaje i nie sprzedają się na nią gry” wychodzi praktycznie wszystko w czym nie maczają palców te niebieskie skurwysyny.

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Najbardziej twórców szkoda, bo musieli kłamać,

wezyrowi szkoda wielkiego korpo które przytuliło miliony za ten deal kekyayaya

Opublikowano
4 minuty temu, Shen napisał(a):

wezyrowi szkoda wielkiego korpo które przytuliło miliony za ten deal kekyayaya

Tu nie chodzi o pieniądze, chodzi o zasady! Każdy kto nie jest nałogowym kłamcą zna to rozdzierające uczucie jakie towarzyszy przy kłamaniu komuś w złej wierze w żywe oczy. :/

Na szczęście kogo nie przekupi Sony ten rakiem wycofuje się z jakiejkolwiek umowy na wyłączność na PS.