Opublikowano piątek o 07:263 dni 1 minutę temu, Czoperrr napisał(a):Xbox to Porsche. Jest lepiej wykonany, droższy i tylko dla wybrańców.Porsche jak u Pudzianowskiego, przerobione zeby lac gaz za 4zl.
Opublikowano piątek o 08:083 dni 54 minuty temu, Shen napisał(a):Może ekran chujowy, ale chociaz mozna pograć w nowe gry, a nie czekaj, 3 bomby za 8 letnia zeldeBez kitu, wchodzę se na ten eshop, patrzę zelde jedynkę, a tu 330 czy 340 złociszy piękny panie
Opublikowano piątek o 08:183 dni Chuj w te gry i ten ekran, gry sie pojawia a i oled wjedzie za 2 lata. Ale ta bateria na 2h? Popierdolency wypisuja ALE BEDZIE GRANE W POCIAGU. Ale na chuj oni beda jezdzic pociagiem z jednego konca miasta na drugi?????????
Opublikowano piątek o 08:423 dni 23 minutes ago, schabek said:Chuj w te gry i ten ekran, gry sie pojawia a i oled wjedzie za 2 lata. Ale ta bateria na 2h?Popierdolency wypisuja ALE BEDZIE GRANE W POCIAGU. Ale na chuj oni beda jezdzic pociagiem z jednego konca miasta na drugi?????????Teraz granie na kablu zasilającym jest już okej, wcześniej nie było ok.
Opublikowano piątek o 08:503 dni Ps5 Pro na OLED > Deck OLED > > Vita OLED > Switch 1 OLED > Switch 2 FALD LCD z targu, jeszcze bardziej wyblakły dzięki pseudo implementacji HDR
Opublikowano piątek o 08:563 dni Co jest c0rwa otworzyli schronisko imienia Pereza że tyle kundli wyje?
Opublikowano piątek o 08:573 dni Serio jak ktoś kupił S2 dla trybu handheld mając Switcha OLED to należy mu się nagroda Darwina, ogólnie bez sensu, że dali ekran, bo mogli dać za 1600 zł bez ekranu i nikt by nie narzekał xD.Najlepsze były te opinie przedpremierowe o MicroLED i że czerń i HDR robią robotę xDD.
Opublikowano piątek o 09:023 dni 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):Najlepsze były te opinie przedpremierowe o MicroLED i że czerń i HDR robią robotę xDD.Tyle jest dzisiaj warte w dupę jebane dziennikarstwo growe. Najgorsze są szkodniki pokroju girywdupie co wszystkie złe doniesienia bagatelizowali i propagowali klamstwa na korzyść tych czerwonych skurwysynów.Prędzej psu niż dziennikarzowi.
Opublikowano piątek o 09:103 dni Mam monitorek OLED i leży i kwiczy przy prawdziwym tv 4k lg OLED a co dopiero ta " zbliżona " jakość LCD switcha 2 do OLED switch.
Opublikowano piątek o 09:163 dni 33 minuty temu, schabek napisał(a):Popierdolency wypisuja ALE BEDZIE GRANE W POCIAGU. Ale na chuj oni beda jezdzic pociagiem z jednego konca miasta na drugi?????????To jest chyba największy mit tych konsolek. Był taki okres w czasach szczytowej popularności pierwszego Switcha, przed covidem, gdzie bardzo dużo podróżowałem pociągami i latałem w różne miejsca. Przez te kilka lat widziałem łącznie w Polsce 3 osoby ze switchem, wszystkie na lotnisku w Warszawie, 2 z nich to były dzieciaki z rodzicami. Co więcej, sam wtedy na początku brałem Switcha na wyjazdy, szybko jednak przestałem bo uznałem, że to niepraktyczne, niewygodne i bez sensu.Gdzie jesteście mityczni handheldziarze? Wstydzicie się wyciągnąć swojego switcha przy ludziach? Prawidłowo, widok dorosłego chłopa zgarbionego nad przenośną konsolą dla dzieci budzi obrzydzenie.Toleruje was ale zostańcie ze swoimi zboczeniami w domu.
Opublikowano piątek o 09:243 dni 6 minut temu, UberAdi napisał(a):Gdzie jesteście mityczni handheldziarze? Wstydzicie się wyciągnąć swojego switcha przy ludziach? Prawidłowo, widok dorosłego chłopa zgarbionego nad przenośną konsolą dla dzieci budzi obrzydzenie.Toleruje was ale zostańcie ze swoimi zboczeniami w domu.Tak jak piszesz, switch jest niepraktyczny i niewygodny, gram tylko w domu. Na jakieś wyjazdy pakuje sobie coś, co faktycznie się mieści do kieszeni.
Opublikowano piątek o 09:263 dni Granie na handheldzie? Wygodnie w domku, słuchawki na uszach. Czasem w podróży, ale wtedy to się bierze 3DSa albo coś z potężnej linii PSP. U mnie jeśli chodzi o granie dom Vs podróż to będzie pewnie jakieś 95/5.
Opublikowano piątek o 09:353 dni 30 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):Tyle jest dzisiaj warte w dupę jebane dziennikarstwo growe. Najgorsze są szkodniki pokroju girywdupie co wszystkie złe doniesienia bagatelizowali i propagowali klamstwa na korzyść tych czerwonych skurwysynów.Prędzej psu niż dziennikarzowi.Ci sami wojownicy którzy tu teraz wylezli uwierzyli w magiczną moc PSSR, jakość 4090, 32teraflopy i całą masę innych kurwa bzdur że pobiegli i dali 800 euro za kawałek guwna i zamawiali przeplacone napędy z Zimbabwe.Śmiech jakie jebane pajace są na tym forum Edytowane piątek o 09:353 dni przez drozdu7
Opublikowano piątek o 09:383 dni Sony chociaż ostatnio zrobiło pokaz gdzie pokazało te nadchodzące hity które wykorzystają PS5 pro za 800 euro.....xd
Opublikowano piątek o 09:473 dni Godzinę temu, schabek napisał(a):Popierdolency wypisuja ALE BEDZIE GRANE W POCIAGU. Ale na chuj oni beda jezdzic pociagiem z jednego konca miasta na drugi?????????Pozdrawiam z pociągu, od trzech godzin grana jest Bayonetta 3 i jeszcze ze dwie następne będzie dalej (nie wspominając o tym, że pod lewym łokciem mam gniazdko z prądem) Chociaż bateria mogłaby być lepsza, to fakt.
Opublikowano piątek o 09:473 dni 22 minuty temu, UberAdi napisał(a):Gdzie jesteście mityczni handheldziarze? Wstydzicie się wyciągnąć swojego switcha przy ludziach? Prawidłowo, widok dorosłego chłopa zgarbionego nad przenośną konsolą dla dzieci budzi obrzydzenie.Toleruje was ale zostańcie ze swoimi zboczeniami w domu.Próbowałem dwa razy ze Switchem w samolocie to moje doświadczenia:1. wstyd występuje, potwierdzam2. niewygodnie3. odpaliłem i nie chciało mi się już grać może to powód wynikający z dwóch poprzednich Więcej nie próbowałem. Raz na wakacje zabrałem Switcha i Anbernica. Switch przegrał walkę o moją uwagę z Pokemonami Emerald na chińskiej konsolce za 200 zeta. ROG Ally nie zabieram już nigdzie po doświadczeniach ze Switchem.
Opublikowano piątek o 10:133 dni Czarny Kukong wychodzi na X'a dokładnie rok po premierze na PS5 - nie ok. roku, nie mniej więcej rok...Dokładnie, co do dnia, rok po premierze na PS5.Ale "nie było" żadnego deala z Sony
Opublikowano piątek o 10:183 dni 4 minuty temu, SnoD napisał(a):Ale "nie było" żadnego deala z Sony Kto ci takich głupot nagadał, przecież od dawna wiadomo, że był.
Opublikowano piątek o 10:193 dni No to chyba spałeś przez ostatni rok :) Edytowane piątek o 10:203 dni przez SnoD
Opublikowano piątek o 10:273 dni Najbardziej twórców szkoda, bo musieli kłamać, że ich XSS ogranicza. :/ No, ale Soniarze mają takie chody w branży, że się nowy dev ugiął. Na szczerze na „konsole która się nie sprzedaje i nie sprzedają się na nią gry” wychodzi praktycznie wszystko w czym nie maczają palców te niebieskie skurwysyny.
Opublikowano piątek o 10:323 dni 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):Najbardziej twórców szkoda, bo musieli kłamać,wezyrowi szkoda wielkiego korpo które przytuliło miliony za ten deal
Opublikowano piątek o 10:383 dni 4 minuty temu, Shen napisał(a):wezyrowi szkoda wielkiego korpo które przytuliło miliony za ten deal Tu nie chodzi o pieniądze, chodzi o zasady! Każdy kto nie jest nałogowym kłamcą zna to rozdzierające uczucie jakie towarzyszy przy kłamaniu komuś w złej wierze w żywe oczy. :/ Na szczęście kogo nie przekupi Sony ten rakiem wycofuje się z jakiejkolwiek umowy na wyłączność na PS.