Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 34,1 tys.
  • Wyświetleń 713,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

wezyr i tak powie, że na ps5 nie ma w co grać

Opublikowano
7 minut temu, Shen napisał(a):

wezyr i tak powie, że na ps5 nie ma w co grać

Jest, dzięki Microsoftowi właśnie. Przynajmniej ktoś jeszcze w tej branży gry robi, bo Sony to już się chyba skupiło tylko na dostarczaniu sprzętu!

Opublikowano

microsoft marny producent konsol, dobry wydawcasonkassie

Opublikowano

Świetna gra, brak takich wyścigów na Plejce i mamy taki wynik. Wszyscy zadowoleni

Ale dalej beka z tych co idą w zaparte że "na PlayStation kupuje się gry, exy" i całą masę bzdur. No ale można się cieszyć że sprzedano 1 czy 1,5 mln na 70 mln konsol

Opublikowano
5 minut temu, Shen napisał(a):

microsoft marny producent konsol, dobry wydawcasonkassie

Sony marny wydawca, dobry producent konsoli. Ying i yang spierdolenia. Liczyłem, że Nintendo ruszy dupę, ale na razie wsparcie obfite jak PKB Kambodży.

Opublikowano

Xbox miał zajebistą laseczkę w postaci Forzy Horizon. No ale xboxiarze mają mentalność cuckolda, więc oddali ją kolegom i patrzą jak się zabawiają. No można i tak, w każdym razie dzięki

Opublikowano

Mi klimat Horizona absolutnie nie pasuje. Wolę jednak ściganie się na torach albo rajdy. Zamiast następnego Horizona wolałbym zdecydowanie PGR5, albo RalliSport Challenge 3.

Just now, Shen said:

xbox? po co to żyje?

Zdefiniuj żyje. W odniesieniu do xboxa to zdecydowanie za mocne słowo

Opublikowano
3 minuty temu, Donatello1991 napisał(a):

W sumie kiedy jak nie teraz FH na Sonke. Kolejna fh to juz będzie odklejanie kuponów i zamknięcie studia PG.

Najlepszy Horizon wciąż niedostępny, a do zagrania na XSX w betonowym 4K/60. banderas

Opublikowano
18 minut temu, Shen napisał(a):

xbox? po co to żyje?

U mnie nadal stoi w salonie Series S jako jedyna komsola, używana jakoś raz w tygodniu. Z przyzwyczajenia dalej staram się wbijać osiągnięcia, na żadnej innej platformie by mi się nie chciało. Gdybym nie grał na PC to może bym widział sens w kupnie PS5 a tak wolę zielony ekosystem.

Jak kiedyś scalą bibliotekę z PC to już mi nie będzie potrzebny xbox i wystarczy jakiś mini pc pod telewizorem, czym z resztą ma być ten nowy x

Opublikowano

Szkoda że nie kupiłem Xboxa... nie powiedział nikt nigdy w tym momencie stojąc na szczycie góry.

198319435bc10-screenshotUrl.jpg

Opublikowano

Widzę Paweł, że kiedyś się ogra to twoje motto gracza. Mam nadzieję, że w kiedyś w końcu zaczniesz grać w gry. Z fartem!

Opublikowano

To nie o widoczek chodzi, a o drogę do niego ale to trzeba zagrać i poczuć. Polecam kolegom zagrajmerom!

Opublikowano

DS2? Przyznaję, że dla mnie lekki zawód / Ten rok jest jakiś spierdolony pod kątem "streamline'owania" i casualizacji gier. Najpierw Monster Hunter, w którym uproszczono 3/4 rzeczy, jakby miały w to grać niemowlaki, a teraz chińczyk, który tak się rozpędził z robieniem gry bardziej łatwej i przystępnej, że przy następnej części chyba wrzuci napisy końcowe zaraz po intrze xD

Opublikowano

Sony przyznaje się, że ich konsola jest za głośna i wydziela za dużo ciepła więc co robią? Wprowadzają tryb ziemniaka. Szkoda tylko, że przez to gy będą chodziły gorzej niż na Switchu 2 leo

Opublikowano

Taa przełącznik, którego nigdy, nikt nie kliknie. Zrobione tylko po to aby emisja CO2 sie zgadzała.

Opublikowano

Uwaga FRAJERZY, nadaję ważny komunikat... przez najbliższy tydzień albo dwa nie będzie mnie w domu, Choroszcz is calling my name, więc NIE będzie grane w tym czasie na stacjonarce i, co najważniejsze, mam zamiar dalej NIE kończyć gier. :) Na pohybel gamingowi.