Opublikowano środa o 12:523 dni 7 minut temu, Shen napisał(a):wezyr i tak powie, że na ps5 nie ma w co graćJest, dzięki Microsoftowi właśnie. Przynajmniej ktoś jeszcze w tej branży gry robi, bo Sony to już się chyba skupiło tylko na dostarczaniu sprzętu!
Opublikowano środa o 13:053 dni Świetna gra, brak takich wyścigów na Plejce i mamy taki wynik. Wszyscy zadowoleni Ale dalej beka z tych co idą w zaparte że "na PlayStation kupuje się gry, exy" i całą masę bzdur. No ale można się cieszyć że sprzedano 1 czy 1,5 mln na 70 mln konsol
Opublikowano środa o 13:073 dni 5 minut temu, Shen napisał(a):microsoft marny producent konsol, dobry wydawcaSony marny wydawca, dobry producent konsoli. Ying i yang spierdolenia. Liczyłem, że Nintendo ruszy dupę, ale na razie wsparcie obfite jak PKB Kambodży.
Opublikowano środa o 13:103 dni Xbox miał zajebistą laseczkę w postaci Forzy Horizon. No ale xboxiarze mają mentalność cuckolda, więc oddali ją kolegom i patrzą jak się zabawiają. No można i tak, w każdym razie dzięki
Opublikowano środa o 13:123 dni W sumie kiedy jak nie teraz FH na Sonke. Kolejna fh to juz będzie odklejanie kuponów i zamknięcie studia PG.
Opublikowano środa o 13:163 dni Mi klimat Horizona absolutnie nie pasuje. Wolę jednak ściganie się na torach albo rajdy. Zamiast następnego Horizona wolałbym zdecydowanie PGR5, albo RalliSport Challenge 3. Just now, Shen said:xbox? po co to żyje?Zdefiniuj żyje. W odniesieniu do xboxa to zdecydowanie za mocne słowo
Opublikowano środa o 13:163 dni 3 minuty temu, Donatello1991 napisał(a):W sumie kiedy jak nie teraz FH na Sonke. Kolejna fh to juz będzie odklejanie kuponów i zamknięcie studia PG.Najlepszy Horizon wciąż niedostępny, a do zagrania na XSX w betonowym 4K/60.
Opublikowano środa o 13:403 dni 18 minut temu, Shen napisał(a):xbox? po co to żyje?U mnie nadal stoi w salonie Series S jako jedyna komsola, używana jakoś raz w tygodniu. Z przyzwyczajenia dalej staram się wbijać osiągnięcia, na żadnej innej platformie by mi się nie chciało. Gdybym nie grał na PC to może bym widział sens w kupnie PS5 a tak wolę zielony ekosystem. Jak kiedyś scalą bibliotekę z PC to już mi nie będzie potrzebny xbox i wystarczy jakiś mini pc pod telewizorem, czym z resztą ma być ten nowy x
Opublikowano środa o 13:433 dni Szkoda że nie kupiłem Xboxa... nie powiedział nikt nigdy w tym momencie stojąc na szczycie góry.
Opublikowano środa o 13:473 dni Uff, ogra się już Definitive (czyli faktyczną premierę) na Xboxie, bo czytając temat widać, że Kojima niby dowiózł, ale early access za pełną cenę. :)
Opublikowano środa o 13:493 dni Death Stranding 2 widzę, że straszna porażka sprzedażowa. Niedlugo chyba wleci do Epica za darmo.
Opublikowano środa o 13:513 dni Widzę Paweł, że kiedyś się ogra to twoje motto gracza. Mam nadzieję, że w kiedyś w końcu zaczniesz grać w gry. Z fartem!
Opublikowano środa o 13:543 dni Szkoda Kojimy bo to był mój bóg za czasów MGS, ale sprzedaż DS2 to 1 milion kopii, masakra jak słabo...
Opublikowano środa o 13:543 dni To nie o widoczek chodzi, a o drogę do niego ale to trzeba zagrać i poczuć. Polecam kolegom zagrajmerom!
Opublikowano środa o 13:573 dni 6 minut temu, WisnieR napisał(a):Mam nadzieję, że w kiedyś w końcu zaczniesz grać w gry.Mam nadzieję, że nigdy nie upadnę tak nisko!
Opublikowano środa o 15:263 dni DS2? Przyznaję, że dla mnie lekki zawód Ten rok jest jakiś spierdolony pod kątem "streamline'owania" i casualizacji gier. Najpierw Monster Hunter, w którym uproszczono 3/4 rzeczy, jakby miały w to grać niemowlaki, a teraz chińczyk, który tak się rozpędził z robieniem gry bardziej łatwej i przystępnej, że przy następnej części chyba wrzuci napisy końcowe zaraz po intrze xD
Opublikowano czwartek o 07:222 dni Sony przyznaje się, że ich konsola jest za głośna i wydziela za dużo ciepła więc co robią? Wprowadzają tryb ziemniaka. Szkoda tylko, że przez to gy będą chodziły gorzej niż na Switchu 2
Opublikowano czwartek o 09:282 dni Taa przełącznik, którego nigdy, nikt nie kliknie. Zrobione tylko po to aby emisja CO2 sie zgadzała.
Opublikowano czwartek o 18:582 dni Uwaga FRAJERZY, nadaję ważny komunikat... przez najbliższy tydzień albo dwa nie będzie mnie w domu, Choroszcz is calling my name, więc NIE będzie grane w tym czasie na stacjonarce i, co najważniejsze, mam zamiar dalej NIE kończyć gier. :) Na pohybel gamingowi.