Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Kurła rozumiem, że xbox one czy series przegrało z PS ale X360? Najlepsza konsola ever i najlepsze wspomnienia. PS3 sprzedało 3 miliony więcej pewnie tylko dlatego, że ludzie je kupowali jako odwarzacz blu ray i łebki grające w fifke. Obie konsole były kozami i parę exów sonce zazdrościłem. Teraz już nie ma czego zazdrościć.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. x360? Sprzęt bez duszy, wytwór amerykańskich krawaciarzy, w Polsce zyskał popularność tylko dzięki łatwemu odpalaniu piratów. Skończyło się piractwo, wróciła dominacja Sonki.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. A jaki awaryjny :/ tylko wariat pokroju paolo nie bałby się tego kupić. Tylko japońska myśl technologiczna liczy się w segmencie konsol
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ludzie święci… ja rozumiem, że CW itp., ale tak pluć na najlepszą konsole stacjonarną w historii! Wstydu nie macie.Tylko Xbox360, reszta to tło i nieudane próby doganiania Microsoftu.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. X360 był wspaniały dopóki MS nie stwierdził: jebać graczy. W tym momencie gracze przesiedli się na PS3. A Paolo wypiął dupsko
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Jebać graczy czyt. dajemy najlepsze gry, najlepsze multiplatformy, najlepszą usługę sieciową i przymosimy indyki na konsole. OK, robimy też kamerkę która bije rekordy popularności.Gracze bez kurwa honoru i godności człowieka: nah bro, tylko Sonka z biedagrami na wyłączność.
Opublikowano 34 minuty temu34 min Ludzie zbyt nostalgicznie wspominają X360. Pierwsza połowa to ogromne problemy z awaryjnością. Druga połowa życia to skupienie się na Kinect'cie , casualach i bezpiecznych HaloGearsyForza. Sam wtedy z tego powodu końcówkę generacji spędziłem z Playstation 3, czego nie żałuje. To może kontrowersyjna opinia, ale aktualnie Xbox wcale nie jest gorszy od tego z czasów 360-tki. Konsole robią teraz lepsze, nie psują się masowo i od premiery są ciche ( czego o premierowym X360 nie można było powiedzieć). Gier też jest więcej bo wciąż są skupieni na grach, a nie na pogoni za jakimiś okołogrowymi trendami w stylu kontrolerów ruchowych czy multimedialnego centrum rozrywki. No i GP teraz robi robotę, wtedy jeśli chciało się mieć tanie granie to trzeba było jechać na piratach, za co banowali konsole.
Opublikowano 26 minut temu26 min Gier jest więcej, ale czy są lepsze to śmiem wątpić. Super, że eksperymentują, ale eksperymenty były też w gen. 6 i 7 z tą różnicą, że nie czekało się 6 lat na nową część Halo której multi umarło po pół roku. MS potrzebuje nowych IP które sprawia, że ludzie rzucą się na te gry i nie mówimy tu o sprzedaży portów na PS5, bo tam te gry są nowością.Tak, wiem, GAASy i dłuższy cykl produkcyjny, ale jak widać nie stało to na przeszkodzie aby stworzyć Returnala czy AstroBota.
Opublikowano 11 minut temu11 min X360 najlepszą konsolą w historii? Ludzie złoci... kończę z tym forum.
Opublikowano 11 minut temu11 min Gaasyxd Sony pozycje zbudowało nie przez gaasy i zdechnie za pójście za nimi.
Opublikowano 2 minuty temu2 min Dla mnie 7 generacja konsol to był peak, nawet jeżeli przemawia przeze mnie nostalgia Pojedynek X360 vs PS3 pozostawał nierozstrzygnięty, nasze ukochane mega-korpo biło się na gry i ekskluzywność, na czym najbardziej korzystali... gracze. Co komu po grach z PS na Xbox i odwrotnie, skoro tytułów jest jak na lekarstwo? Społeczność też była jakoś "większa", ale w tym pewnie duża zasługa innych czasów internetu, zanim jeszcze wszyscy nie pochowali się za Discordami i grupkami na FB.Szkoda tylko, że po przyjściu Don Mattricka Xbox z raz obranej drogi nie zawrócił w tył