Opublikowano 4 października4 paź W tym roku też będzie ciekawie jak znaczna część ucieknie do BF'a, a jakby jeszcze Sony włączyło się w promocje gierki od EA to już nie byłoby czego zbierać.
Opublikowano 4 października4 paź No Sony napewno nie chce odpływu graczy z Coda ;) przecież oni trzepią masę kasy na tej grze
Opublikowano 4 października4 paź 5 minut temu, drozdu7 napisał(a):No Sony napewno nie chce odpływu graczy z Coda ;) przecież oni trzepią masę kasy na tej grzeA na BF'ie sobie nie zarobią?
Opublikowano 4 października4 paź A na BF'ie sobie nie zarobią? Nie sadze, no chyba, ze zaczniemy dostawać skiny marvela czy innego gowna
Opublikowano 5 października5 paź 2 minuty temu, YETI napisał(a):A taki był ładny, amerykański.CoD, WoW, Minecraft, Forza Horizon, Blade, Ninja Gaiden, Starfield, Psychonauts, The Elder Scrolls, Diablo, Gearsy, Crash Bandicoot i można tak godzinami.Xbox? GAMINGOWA POTĘGAPlayStation? zwykła kurwa bez swoich gier
Opublikowano 5 października5 paź Nie wiedziałem że istnieje tyle rodzajów gówna, dzięki paolo że wymieniłeś wszystkie z pamięci!
Opublikowano 5 października5 paź Sonka budowała pozycje lidera latami, xbox nawet z kodem na nieskonczoną kase od taty z microsoftu wyjebał się na ryj i pozostała rola wydawcy
Opublikowano 5 października5 paź Sonka buduje kłamliwą propagandę sukcesu i mierzy w każuali sprzedając sprzęt, ale zapominając o grach. Przecież ich "hit" na 2025 to jest poziom robionego na kolanie Halo Infinite, z czym do ludzi? :)
Opublikowano 5 października5 paź 3/4 tych wymienionych marek to nawet nie IP Xboxa, tylko podkupione licencje XDMicrosoft? Największy szkodnik branży, dobrze że już zdycha.
Opublikowano 5 października5 paź Teraz, bountyhunter napisał(a):3/4 tych wymienionych marek to nawet nie IP Xboxa, tylko podkupione licencje XDMicrosoft? Największy szkodnik branży, dobrze że już zdycha.Wszystkie dobre które miało Sony są za to martwe. Co by w sumie tłumaczyło dlaczego jedyne co mają to remastery i podkupowane czasowo gry które i tak ostatecznie trafiają na Xboxa.Ta niebieska kurwa zdechnie szybciej niż myślicie, a na końcu trafi pod skrzydła MS-u. Chociaż coś dobrego z tego wyjdzie.
Opublikowano 5 października5 paź Mam wrażenie że Xbox już będzie zamknięty, wszyscy gracze będą na innych konsolach i pctach a Wezyr będzie napierdalal 4000postów o potędze zielonej marki i ponadczasowych grach ;))
Opublikowano 5 października5 paź 4 minutes ago, Paolo de Vesir said:Wszystkie dobre które miało Sony są za to martwe. Co by w sumie tłumaczyło dlaczego jedyne co mają to remastery i podkupowane czasowo gry które i tak ostatecznie trafiają na Xboxa.Ta niebieska kurwa zdechnie szybciej niż myślicie, a na końcu trafi pod skrzydła MS-u. Chociaż coś dobrego z tego wyjdzie.Trafiają na Xboxa, bo im "potężni" analitycy z MS wciskają kit, że się opłaca i się zwróci. Przypominam, że to ci sami, co przejebali 60 miliardów na zakup CoDa i Activision, dzięki czemu dobrych gier dalej nie masz, ale przynajmniej płacisz więcej xD
Opublikowano 5 października5 paź Teraz, bountyhunter napisał(a):dzięki czemu dobrych gier dalej nie masz, ale przynajmniej płacisz więcej xDkamilek, ty byś nie poznał się na dobrej grze jakby usiadła Ci na mordę, ale fakt, że MS dominuje rankingi sprzedaży na PSN mówi jasno, że gracze wolą sztosy od MSu niż bezgrowie na SoncePrzypominam, jeden jebany ex 1st party na rok o średniej zrobionego na kolanie Halo. To są te standardy branży które wyznacza Sony? Jebnijcie czasem baranka w ścianę, serio.
Opublikowano 5 października5 paź 10 minut temu, drozdu7 napisał(a):Mam wrażenie że Xbox już będzie zamknięty, wszyscy gracze będą na innych konsolach i pctach a Wezyr będzie napierdalal 4000postów o potędze zielonej marki i ponadczasowych grach ;))Xbox chyba zabił w nim miłość do gier.
Opublikowano 5 października5 paź Paolo długa sesja grania (30min) i później cały dzień obrony xboxa w sieci web, sieczunia
Opublikowano 5 października5 paź 7 minut temu, Patapon napisał(a):Xbox chyba zabił w nim miłość do gier.Xbox mi ją przywrócił po jałowych latach na PS4PRO i początkowych na PS5. Obrzydliwa konsola z jeszcze obrzydliwszym wsparciem, ale najobrzydliwszy jest fanbase próbujący zrobić w chuja dobrych chłopaków kłamiąc o najlepszym miejscu do grania. CHOROSZCZ, po prostu CHOROSZCZ.
Opublikowano 5 października5 paź Dzięki Xboxa za Banjo z budowaniem, wspaniały ficzer, mam cichą nadzieję że Nintendo to opantentuje i już nikt inny nie splami tej mechaniki tak marną grą jaką była ta platfomówka z miśkiem i ptaszorem.
Opublikowano 5 października5 paź 15 minut temu, Pupcio napisał(a):Za czym będziecie tęsknić po śmierci xboxa? Ja za niczymza normalnym Pawłem bo wtedy to mu się odklei
Opublikowano 5 października5 paź Spoczko, w tym miesiącu pewnie znów wjedzie Plejka to będzie już wszystko git i normalna gadka z ludźmi. Przynajmniej będzie w co grać, bo jak sprzedawałem konsolę to po chujowym Spidermanie 2 i nijakim Ragnaroku była potężna posucha.
Opublikowano 5 października5 paź 24 minuty temu, Pupcio napisał(a):Za czym będziecie tęsknić po śmierci xboxa? Ja za niczymZa debilami co płacą za granie online heheA nie czekaj
Opublikowano 5 października5 paź 32 minuty temu, Pupcio napisał(a):Za czym będziecie tęsknić po śmierci xboxa? Ja za niczymCiezko sie zdecydowac, tyle tego jest.