Opublikowano sobota o 20:172 dni 56 minut temu, Mendrek napisał(a):No ale nawet na koniec woleli zwyczajnie spie*rdolić jak zwykłe karaluchyso true
Opublikowano sobota o 20:322 dni 15 minut temu, jimmy napisał(a):so trueNo nastąpiła ładna weryfikacja zielonej blokekipy.
Opublikowano sobota o 21:062 dni Jednego praktycznie wyrzucili za szmaty ciągłym jechaniem gdzie się da, drugi na banicji i wielkie sukcesy konsolowych avengersów z dałnem zamiast supermocy xd
Opublikowano sobota o 21:202 dni Nieistotne, wazne ze jest czysto, schludno i ladnie pachnie. Jest jeszcze kilku do posprzatania ale to w swoim czasie. A moze sami zdecyduja sie na opuszczenie forum nieprzychylnego poteznej usludze iksbok.
Opublikowano niedziela o 14:251 dzień ciekawe, czy rockstar wyda gta6 na MAGNUSA, czy jednak powie "aaaaaa jak hybryda z pc no to nie i elo looserzy", czy jednak złamie tradycję i równocześnie wyda grę na PECETOWĄ HYBRYDĘ. nie przyszło gta do pc, to pecet przyszedł po gta może jednak ps5 pro nie będzie najlpeszym wyborem pod gta i najlepiej to będzie wyglądać na 2 RAZY DROŻSZYM PREMIUM HARDWARE?!
Opublikowano niedziela o 14:531 dzień 26 minut temu, krzysiek923 napisał(a):ciekawe, czy rockstar wyda gta6 na MAGNUSA, czy jednak powie "aaaaaa jak hybryda z pcHeh kiedyś już to pytanie zadałem Asaxowi ;)Bo to było jedno z miliona wątpliwości jakie miałem do przyszłego sprzętu MS
Opublikowano niedziela o 14:591 dzień 5 minutes ago, drozdu7 said:Heh kiedyś już to pytanie zadałem Asaxowi ;)Bo to było jedno z miliona wątpliwości jakie miałem do przyszłego sprzętu MSI co powiedział?
Opublikowano niedziela o 15:061 dzień 7 minut temu, drozdu7 napisał(a):Heh kiedyś już to pytanie zadałem Asaxowi ;)Bo to było jedno z miliona wątpliwości jakie miałem do przyszłego sprzętu MSNo ciekawe, jak to rozwiążą, bo nawet gdyby nowy Xbox obsługiwał tylko sklep MS (konsolowe + pecetowe wersje gier ze sklepu Xbox, bez innych sklepów), a nowy Xbox nie będzie miał przecież dedykowanych portów gier (jak zapowiedział MS), no to... każdy by mógł zagrać w pecetowej apce Windowsa na downolnym PC? Równoczesna premiera konsolowa i pecetowa? Będzie zabawnie, tak czy inaczej. Jeszcze się okaże, że na nowym Xboksie odpalisz tylko GTA VI w wersji Series X we wstecznej xd Edytowane niedziela o 15:071 dzień przez krzysiek923
Opublikowano niedziela o 15:161 dzień 9 minut temu, krzysiek923 napisał(a):Jeszcze się okaże, że na nowym Xboksie odpalisz tylko GTA VI w wersji Series X we wstecznej xdNo coś takiego mi wtedy Asax napisał. I w sumie to GTA 6 jest tworzone pod xsx/Ps5. Nowe konsole nie muszą ich upgrejdowac z miejsca tak jak np Rdr2 do dziś nie ma patcha
Opublikowano niedziela o 15:211 dzień W tym momencie najbardziej prawdopodobne, bo jak już wyjdzie ten nowy Xbox, to i tak będzie to już po premierze gry. Ale zobaczymy, czy data premiery gta6 jest ostateczna i czy MS nie postanowi wystartować wcześniej z nowym sprzętem.
Opublikowano niedziela o 16:091 dzień 46 minut temu, krzysiek923 napisał(a):W tym momencie najbardziej prawdopodobne, bo jak już wyjdzie ten nowy Xbox, to i tak będzie to już po premierze gry. Ale zobaczymy, czy data premiery gta6 jest ostateczna i czy MS nie postanowi wystartować wcześniej z nowym sprzętem.Rockstar max przelozy na jesien 2026. Jak w ogole.
Opublikowano niedziela o 16:121 dzień Zanim ten Xbox wyjdzie to juz pewnie GTA 6 bedzie na pecetach. Mysle, ze Rockstar bedzie chcialo szybka premiere na Steam.
Opublikowano niedziela o 16:491 dzień Mam nadzieję, że jednak GTA VI 2027, żeby ominąć ten wrak Series S.
Opublikowano niedziela o 16:531 dzień Dojdzie ps6 handheld o mocy mniejszej od ps5, wiec sie nie ciesz.
Opublikowano niedziela o 19:121 dzień Microsoft to chyba najbardziej chciwa i bezwzględna korporacja na świecie. Okazało się że 25 lat marki xbox nie znaczy dla nich nic. Szkoda całej społeczności x, ludzi którzy zainwestowali ogrom czasu i pieniędzy w swoją ulubioną platformę do grania. Microsoft w temacie gier okazał się strasznym nieudacznikiem. Mieli sporo szczęścia w czasach pierwszego xboxa gdy kupili bungie z gotowym halo. Gdy wyszedł x360 epic zrobił dla nich Gears of War. Jak już sami wzięli się za tworzenie od podstaw gier to efekty były średnie. Posiadając tyle studiów developerskich i tak ogromne pieniądze Microsoft nie potrafił przez ostatnie 15 lat stworzyć ani jednego przełomowego tytułu 10/10, prawdziwego killera (oprócz forza horizon). Dodatkowo ich flagowe serie Halo i Gears of War stały się grami na 8/10. Ponadto zniszczyli tyle studiów developerskich. I jeszcze ten Phil Spencer który przez ostatnie lata kłamał że marka xbox ma się świetnie, że już zaraz wyjdą super exy. Masakra.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 14 godzin temu, KrYcHu_89 napisał(a):Mam nadzieję, że jednak GTA VI 2027, żeby ominąć ten wrak Series S.No niestety przez tego S to wersja Pro moze nie byc w pelni wykorzystana.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 1 hour ago, SnoD said:Trump zakończył kolejną długotrwałą wojnę, Nobel się należy. Szkoda tylko, że USA tą wojnę przegrało :)