Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 623,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Spoko Donek, jeszcze więcej za mniej to dewiza Sony w tej generacji która już przegrali chociaż wciąż to z siebie wypieracie.

Będzie poniżka szmaciarzy jak za czasu PS3, tylko tym razem Sony wycofa się ze sprzętu na dobre. O dwie generacje za późno, ale w końcu na dobre. :)

Opublikowano

Jak na razie to nas wszystkich M$ poniża, bo czy masz XSX czy nie to jesteś w dupie i zero lepszych perspektyw, gdyby nie GPU i kilka indorów to ja nie wiem co by było 

Opublikowano

Za tydzień jim po 2 flaszkach wymyśli że gry za 3 i pół bomby to trochę mało i będą za 4 :)  rudy skurwiel, zniszczył markę za którą się napierdalałem z xbotami pół życia!1

Opublikowano

Żeby Sony wykazało taka kreatywność w tworzeniu gier jak w dymaniu klaperskich :shieeet:

Opublikowano
12 minut temu, Whisker napisał:

Jak na razie to nas wszystkich M$ poniża, bo czy masz XSX czy nie to jesteś w dupie i zero lepszych perspektyw, gdyby nie GPU i kilka indorów to ja nie wiem co by było 

Mam najlepsza konsole na rynku z najmocniejszymi podzespolami i najpiękniejszymi multiplatformami. Świetne abo, bezkonkurencyjna wsteczna i z gier 1st party te które się ukazały są najlepsze w gatunku. IMO najlepszy deal dla corowego gracza.

13 minut temu, Pupcio napisał:

Za tydzień jim po 2 flaszkach wymyśli że gry za 3 i pół bomby to trochę mało i będą za 4 :)  rudy skurwiel, zniszczył markę za którą się napierdalałem z xbotami pół życia!1

Sony samo się zniszczyło - byli rozrzutni i nagle się okazało, ze granie na jedna kartę to słaba opcja. Ryan to biznesmem, ale obwinianie go za syf którzy zrobili poprzednicy to niezłe OLO.

Opublikowano

Tak, tak. A spencer nie oszukał zagrajmerów ze swoim szczurpassem :)

Opublikowano

Sony wygrało poprzednią generację to teraz wracają do korzeni. Będą jebać graczy przez kolejne lata na sentymencie do PS4, aż znów nie obudzą się z ręką w nocniku 

Jak za czasów ps3 xD

tylko teraz już za późno, bo trzeba być poważnym niedorozwojem, żeby w erze taniego i wysokojakosciowego gamingu na PC kupować chińską zabawkę do grania za 3500 zł, żeby grać w szroty z PS4 w cenie 350 zł od remastera, prawda?

Prawda?

Opublikowano
10 minutes ago, messer88 said:

Xboxów full wszędzie, dali by teraz cenę 1999 i marketingowo sporo zyskają 

no nie wiem. Przecież wiadomo, że im drożej tym lepiej bo za PRESTIŻ się płaci. 1999zł za konsolę to żaden prestiż. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Wolfie_ napisał:

Możesz wymienić te WIELE gier 

Jeden Returnal na PS5 jest wart 5razy wiecej niz te wszystkie exy MS

Opublikowano

W tego returnala będziesz grał kolejne 5 lat tak jak whiski w astro

Opublikowano
1 hour ago, Rozi said:

As of today, the only games available ONLY on PS5 and not on ANY other platform are these: 

Astro's Playroom SERIO?

Demon's Souls (2020) Remaster gry z ps3, szanujmy sie,

Destruction AllStars  SERIO?

Ratchet & Clank: Rift Apart moze bedzie na pc 

Returnal bedzie na pc

But if you include games that are only on Playstation (PS5 AND PS4), and not on any other brand, you have these in addition: 
Gran Turismo 7 :dynia:

Sackboy: A Big Adventure bedzie na pc

Spider-Man Miles Morales wychodzi na pc pod koniec roku

Horizon Forbidden West bedzie na pc 2023

Ghost of Tsushima: Director's Cut bedzie na pc

I tyle z tych waszych exow 

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano
6 minut temu, 20inchDT napisał:

W tego returnala będziesz grał kolejne 5 lat tak jak whiski w astro

Nie no zaraz wyjdzie GOW nowy, który dupą wciąga kolejne lata śmiećboxa.

Opublikowano
27 minut temu, easye napisał:

Jeden Returnal na PS5 jest wart 5razy wiecej niz te wszystkie exy MS

Które exy? Xdddd

Czaicie, 2022 rok, a na Xśmiecia nie wyszło nawet pół dobrej gry ekskluzywnej xddddd

Opublikowano

rozi trochę Cie nie było więc nie wiesz że 2023 rozjebie!!1

:kekw:

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Gdyby Returnal i GoW wyszedł na Xa izi nawet by się na niego nie wysrał

No gdyby MS robił te gry to pewnie by wysrał 2 crapy nie do skończenia.

Opublikowano
2 minuty temu, easye napisał:

No gdyby MS robił te gry to pewnie by wysrał 2 crapy nie do skończenia.

Raczej nie skończone