Opublikowano 25 sierpnia 20222 l Ja czekam na GT7 na PC bo to jedyne co jest warte ogrania na tym drogim scierwie.
Opublikowano 25 sierpnia 20222 l Chyba kupię tego Tlou remake co by wesprzeć w tych ciężkich czasach.
Opublikowano 25 sierpnia 20222 l Spoko Donek, jeszcze więcej za mniej to dewiza Sony w tej generacji która już przegrali chociaż wciąż to z siebie wypieracie. Będzie poniżka szmaciarzy jak za czasu PS3, tylko tym razem Sony wycofa się ze sprzętu na dobre. O dwie generacje za późno, ale w końcu na dobre.
Opublikowano 25 sierpnia 20222 l Jak na razie to nas wszystkich M$ poniża, bo czy masz XSX czy nie to jesteś w dupie i zero lepszych perspektyw, gdyby nie GPU i kilka indorów to ja nie wiem co by było
Opublikowano 25 sierpnia 20222 l Za tydzień jim po 2 flaszkach wymyśli że gry za 3 i pół bomby to trochę mało i będą za 4 rudy skurwiel, zniszczył markę za którą się napierdalałem z xbotami pół życia!1
Opublikowano 25 sierpnia 20222 l Też mi wyczyn 550 euro za nadkonsole. Za xśmiecia sx dałem 640 euro a teraz bezużyteczny.
Opublikowano 25 sierpnia 20222 l Żeby Sony wykazało taka kreatywność w tworzeniu gier jak w dymaniu klaperskich
Opublikowano 25 sierpnia 20222 l Xboxów full wszędzie, dali by teraz cenę 1999 i marketingowo sporo zyskają
Opublikowano 25 sierpnia 20222 l 12 minut temu, Whisker napisał: Jak na razie to nas wszystkich M$ poniża, bo czy masz XSX czy nie to jesteś w dupie i zero lepszych perspektyw, gdyby nie GPU i kilka indorów to ja nie wiem co by było Mam najlepsza konsole na rynku z najmocniejszymi podzespolami i najpiękniejszymi multiplatformami. Świetne abo, bezkonkurencyjna wsteczna i z gier 1st party te które się ukazały są najlepsze w gatunku. IMO najlepszy deal dla corowego gracza. 13 minut temu, Pupcio napisał: Za tydzień jim po 2 flaszkach wymyśli że gry za 3 i pół bomby to trochę mało i będą za 4 rudy skurwiel, zniszczył markę za którą się napierdalałem z xbotami pół życia!1 Sony samo się zniszczyło - byli rozrzutni i nagle się okazało, ze granie na jedna kartę to słaba opcja. Ryan to biznesmem, ale obwinianie go za syf którzy zrobili poprzednicy to niezłe OLO.
Opublikowano 25 sierpnia 20222 l Sony wygrało poprzednią generację to teraz wracają do korzeni. Będą jebać graczy przez kolejne lata na sentymencie do PS4, aż znów nie obudzą się z ręką w nocniku Jak za czasów ps3 xD tylko teraz już za późno, bo trzeba być poważnym niedorozwojem, żeby w erze taniego i wysokojakosciowego gamingu na PC kupować chińską zabawkę do grania za 3500 zł, żeby grać w szroty z PS4 w cenie 350 zł od remastera, prawda? Prawda?
Opublikowano 25 sierpnia 20222 l 10 minutes ago, messer88 said: Xboxów full wszędzie, dali by teraz cenę 1999 i marketingowo sporo zyskają no nie wiem. Przecież wiadomo, że im drożej tym lepiej bo za PRESTIŻ się płaci. 1999zł za konsolę to żaden prestiż.
Opublikowano 25 sierpnia 20222 l 1 godzinę temu, Wolfie_ napisał: Możesz wymienić te WIELE gier Jeden Returnal na PS5 jest wart 5razy wiecej niz te wszystkie exy MS
Opublikowano 25 sierpnia 20222 l 1 hour ago, Rozi said: As of today, the only games available ONLY on PS5 and not on ANY other platform are these: Astro's Playroom SERIO? Demon's Souls (2020) Remaster gry z ps3, szanujmy sie, Destruction AllStars SERIO? Ratchet & Clank: Rift Apart moze bedzie na pc Returnal bedzie na pc But if you include games that are only on Playstation (PS5 AND PS4), and not on any other brand, you have these in addition: Gran Turismo 7 Sackboy: A Big Adventure bedzie na pc Spider-Man Miles Morales wychodzi na pc pod koniec roku Horizon Forbidden West bedzie na pc 2023 Ghost of Tsushima: Director's Cut bedzie na pc I tyle z tych waszych exow Edytowane 25 sierpnia 20222 l przez Wolfie_
Opublikowano 25 sierpnia 20222 l 6 minut temu, 20inchDT napisał: W tego returnala będziesz grał kolejne 5 lat tak jak whiski w astro Nie no zaraz wyjdzie GOW nowy, który dupą wciąga kolejne lata śmiećboxa.
Opublikowano 25 sierpnia 20222 l 27 minut temu, easye napisał: Jeden Returnal na PS5 jest wart 5razy wiecej niz te wszystkie exy MS Które exy? Xdddd Czaicie, 2022 rok, a na Xśmiecia nie wyszło nawet pół dobrej gry ekskluzywnej xddddd
Opublikowano 25 sierpnia 20222 l Gdyby Returnal i GoW wyszedł na Xa izi nawet by się na niego nie wysrał, kompletnie zero watpliwości co do tego psycho plejki. @Rozi gry ekskluzywne moze jeszcze pada na kablu i CRT?
Opublikowano 25 sierpnia 20222 l Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał: Gdyby Returnal i GoW wyszedł na Xa izi nawet by się na niego nie wysrał No gdyby MS robił te gry to pewnie by wysrał 2 crapy nie do skończenia.
Opublikowano 25 sierpnia 20222 l 2 minuty temu, easye napisał: No gdyby MS robił te gry to pewnie by wysrał 2 crapy nie do skończenia. Raczej nie skończone