Opublikowano 29 czerwca 20222 l o wow, myslalem, ze bedzie jakis plot twist, a to tylko lisciu napisal, ze nie bedzie gral.
Opublikowano 29 czerwca 20222 l Dwa razy już ograne, ale z chęcią będzie trzeci i w trakcie śmianie się z xszmaty
Opublikowano 29 czerwca 20222 l 4 minuty temu, 20inchDT napisał: o wow, myslalem, ze bedzie jakis plot twist, a to tylko lisciu napisal, ze nie bedzie gral. Ty też nie będziesz grał bo będzie w PS Plusie
Opublikowano 29 czerwca 20222 l Zagram kiedy będzie w gamepassie. Teraz i tak bym nie znalazł czasu, bo tyle dobra w nadusłudze
Opublikowano 29 czerwca 20222 l Klapeczki, tylko szybko dodajcie bo za miesiąc juz nie będzie. ja zaś z powodu braku XSX muszę zadowolić się bieda wersja na PS5
Opublikowano 29 czerwca 20222 l 2 hours ago, Mendrek said: Beka wnusiu, że na premierę nowego PS Plusa, grą dla wszystkich jego posiadaczy jest gra od studia kupionego przez Microsoft, który kupił je dlatego, bo studio to nie dawało swoich gier do abonamentu Microsoftu. Microsoft jest jak przegryw, który musi płacić za seks. A Sony jest jak gigachad, do i na którego wszystko leci Czy Admini moga wprowadzic zasade,ze ludzie ktorzy nie maja currentgen nie maja dostepu do CW Panie i panowie najwiekszy fan ps aka medrek: Bloodborne, ghost of tsushima, killzone, Driveclub, LittleBigPlanet 3, Until Dawn, The Last Guardian, Days gone i Marvel's Spider-Man: Miles Morales nigdy nie kupione. Zajebisty z ciebie fan playstation Edytowane 29 czerwca 20222 l przez Wolfie_
Opublikowano 29 czerwca 20222 l 2 godziny temu, Wolfie_ napisał: Czy Admini moga wprowadzic zasade,ze ludzie ktorzy nie maja currentgen nie maja dostepu do CW Panie i panowie najwiekszy fan ps aka medrek: Bloodborne, ghost of tsushima, killzone, Driveclub, LittleBigPlanet 3, Until Dawn, The Last Guardian, Days gone i Marvel's Spider-Man: Miles Morales nigdy nie kupione. Zajebisty z ciebie fan playstation No widzisz, sam podkreślasz, że nie jestem fanbojem marki PlayStation. Cieszy mnie to, bo nie jestem fanbojem PlayStation. Chociaż wydaje mi się, że sporo ex'ów jednak ograłem, tylko innych. Zamiast Twojej zasady, ja miałbym lepszą, aby dawać dostęp do CW ludziom, którzy mają lub nie ukrywają swoich identyfikatorów konsolowych? Bo potem takie Wolfie czy inne boty, które nie ogrywają żadnych gier i są zwykłymi trollami, a śmią wypominać komuś, że czegoś tam nie ograł. Nie-gracz Wolfie wypomina graczowi Mendrkowi. Niezły paradoks, co nie?
Opublikowano 30 czerwca 20222 l 5 godzin temu, Mendrek napisał: graczowi Mendrkowi. Niezły paradoks, co nie? tak
Opublikowano 30 czerwca 20222 l Napisałbym, że powinni się wypowiadać osoby, które mają ps5 I xsx, ale w tedy większość botów by tu nie bylo i z kogo by człowiek łacha darł.
Opublikowano 30 czerwca 20222 l 16 minut temu, Donatello1991 napisał: z kogo by człowiek łacha darł. Jak masz lustro w domu to nigdy nie będziesz mieć tego problemu
Opublikowano 30 czerwca 20222 l mendrek może przybić pionę mopściowi, obaj nie grają, jedynie raz na pół roku jakieś układanie kryształów na telefonie i 24h w CW
Opublikowano 30 czerwca 20222 l Króciutko z klapami PE jedzie, a podobno taka tradycja plejstejszyn na forum i w magazynie hehehue
Opublikowano 30 czerwca 20222 l Przecież żaden klap nie kupił nigdy gry za 300 złotych. Kończy się zawsze na ujadaniu w CW. Temat PlayStation Plus i klapy jarające się zagraniem w eksy sprzed kilku lat wyjaśnił wszystko
Opublikowano 30 czerwca 20222 l 16 minut temu, Bzduras napisał: Króciutko z klapami PE jedzie, a podobno taka tradycja plejstejszyn na forum i w magazynie hehehue Ktoś tu rysować nie potrafi. Typ strzela do niego zza pleców a ten w twarz dostaje PE to jedzie raczej sami ze sobą i tym że autor chyba szkoły nie skończył.
Opublikowano 30 czerwca 20222 l 7 godzin temu, Mendrek napisał: No widzisz, sam podkreślasz, że nie jestem fanbojem marki PlayStation. Cieszy mnie to, bo nie jestem fanbojem PlayStation. Jesteś i to taki najgorszy, bo naganiasz na konsolę ze względu na exy, a sam w nie nie grasz. Poziom yetiego twitterowca.
Opublikowano 30 czerwca 20222 l 1 godzinę temu, dee napisał: Przecież żaden klap nie kupił nigdy gry za 300 złotych. Ale piszczy bieda i piecze dupsko, że ktoś może wydać tyle na gry
Opublikowano 30 czerwca 20222 l co za typ, czemu mam kłamać ? Kto tu ma osraną dupe xD Stul jape i do budy Edytowane 30 czerwca 20222 l przez cotek
Opublikowano 30 czerwca 20222 l Co za leszcze zielone. Tam gdzie kłodka to płyty. 90% cyfra. I to nie jest wszystkie gry, bo na kanalię czasu szkoda.
Opublikowano 30 czerwca 20222 l brawo gry kupowane na wyprzedazach a nie jak probujevie wmawiac, ze za 300. po zakupie jednej gry przez rok byscie wpierdalali suchy chleb p0laki
Opublikowano 30 czerwca 20222 l 6 minut temu, 20inchDT napisał: 300 gierek z psplus Bawimy się dalej ?