Opublikowano 26 sierpnia 20222 l 1 hour ago, Mendrek said: PS Plus Premium - ponad 800 gier za 480 PLN rocznie + lepszy streaming gier Game Pass - tylko ponad 400 gier za 680 PLN rocznie + gorszy streaming gier. Naucz się liczyć. A ten "kot" to był grą miesiąca w wielu serwisach i magazynach. Gościa chyba zastąpiło jakieś słabe AI bo w kółko to samo pisze
Opublikowano 26 sierpnia 20222 l 4 minuty temu, Czoperrr napisał: Gościa chyba zastąpiło jakieś słabe AI bo w kółko to samo pisze Ten algorytm zawsze był dziurawy.
Opublikowano 26 sierpnia 20222 l 15 minut temu, Paolo de Vesir napisał: jak nie rozumiesz, że porównujesz XGP z katalogiem gier do PS+ gdzie... W XGP jest ledwo nieco ponad 400 gier, a w PS Plus Premium jest ponad 800 gier. I na dodatek PS Plus Ptemium jest rocznie po 480 PLN a XGP po 680 PLN. I jest lepszy cloud gaming na PS Plus Premium. To ty scammerze oszuście naganiasz jak sekciarz na gorszą opcję. Będę to pisał do skutku, aż dupy wam w końcu pękną i dobro zwycięży
Opublikowano 26 sierpnia 20222 l W dniu 25.08.2022 o 14:59, 20inchDT napisał: yeti odpala ją raz na miesiąc, żeby przedmuchać kurz Raz na tydzień, granie w lato na konsoli, to trochę przegrywać życie, nawet jeżeli mowa o Nadkonsoli 5. Granie na x-kurwie bez gier, nawet w zimę, to coś więcej niż spluniecie sobie w twarz, ale tak marnować swój cenny czas, to chyba tylko potrafią pacjenci choroszczy.
Opublikowano 26 sierpnia 20222 l 42 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: typowa sekta, Kamilek już nawet nie udaje i lata z płaczem po tematach Xboxa znowu ryczy że MS kupił AB i to niesprawiedliwe że posiadacze XBOXa mają tak dobrze?
Opublikowano 26 sierpnia 20222 l 1 minutę temu, Mendrek napisał: W XGP jest ledwo nieco ponad 400 gier, a w PS Plus Premium jest ponad 800 gier. I na dodatek PS Plus Ptemium jest rocznie po 480 PLN a XGP po 680 PLN. I jest lepszy cloud gaming na PS Plus Premium. To ty scammerze oszuście naganiasz jak sekciarz na gorszą opcję. Będę to pisał do skutku, aż dupy wam w końcu pękną i dobro zwycięży jestes jebanym bezmozgiem, pisz sobie ze PS+ Classic który jest lwia częścią subów nowego plusa ma 800 gier powodzenia w przekonywaniu ludzi ze w podstawowym abo z dwoma grami miesięcznie maja 800 gier
Opublikowano 26 sierpnia 20222 l 18 godzin temu, easye napisał: Pokaz swoj profil Inch! pokazała ta pokraka zyciowa, czy mam mu wyjaśnić co nieco pięściami?
Opublikowano 26 sierpnia 20222 l przysiegam ze nawet chwili zwątpienia nie mam ze w realu jesteś identyczny jak nie jeszcze gorszy, o czym poświadczają ludzie którzy cię poznali osobiście trzymaj się ode mnie z dała psychopato
Opublikowano 26 sierpnia 20222 l 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał: powodzenia w przekonywaniu ludzi ze w podstawowym abo z dwoma grami miesięcznie maja 800 gier Nie zamierzam. Piszę wyraźnię. Porównuję dwie adekwatne opcje. Sorry. Wybrałeś XGP? Sfrajerzyłeś. Trzeba było mnie słuchać albo nie spać na matematyce
Opublikowano 26 sierpnia 20222 l 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: trzymaj się ode mnie z dała psychopato
Opublikowano 26 sierpnia 20222 l 8 minut temu, YETI napisał: Raz na tydzień, granie w lato na konsoli, to trochę przegrywać życie, Wygląda na to, ze razem z lisciem mieszkacie w Afryce
Opublikowano 26 sierpnia 20222 l Po co w ogole romawiacie z typem który nadaje się do choroszczy jak za każdym razem na końcu wychodzi na to, że on to o czym pisze widział tylko w artykule na ppe.
Opublikowano 26 sierpnia 20222 l że wy dajecie się łapać na trolling mendrka przez te lata, przypominam że to koleś który stał pół dnia pod empikiem bo typa z forum rozpoznał olać ciepłym moczem jak mopścia i śmiecia4.5 bez gier
Opublikowano 26 sierpnia 20222 l 16 minut temu, Daddy napisał: że wy dajecie się łapać na trolling mendrka przez te lata, przypominam że to koleś który stał pół dnia pod empikiem bo typa z forum rozpoznał olać ciepłym moczem jak mopścia i śmiecia4.5 bez gier Raczej nikt tu normalny na scam botów się nie łapie. Konsola dwa razy się gorzej sprzedaje, tak bardzo że CEO Xboxa zapowiada, że kupili studia tylko po to by wydawać ich gry również na PlayStation A wiecie, że w tym mitycznym Empiku to nie stałem, tylko grałem tam na... XBOXIE 360 Jakby mnie Michaelis nie zaczepił tam wtedy, to pewnie dzisiaj byłbym smutnym frajerem z Xboxem. Uf.
Opublikowano 26 sierpnia 20222 l Ja nie mam pamięci do twarzy, a Michaelis wygląda(ł) ak generic NPC z GTA. W życiu bym go nie rozpoznał
Opublikowano 26 sierpnia 20222 l Te pizdy dzisiaj w takim szale przed podwyżkę Sonki ze masakra. Boja sie biedaki bo teraz exy wychodzą na Sonke co kwartał a już niedługo co miesiąc. A u leszczy? Posucha od dwóch lat i gry z komórek w GP. Żałosne jak karzeł
Opublikowano 26 sierpnia 20222 l Sonka to ma na 2023 spidermana a w tym roku 2 z 3 gier to niewypały. 2021 dla Plejki był sZczesliwy, a nie dobry.
Opublikowano 26 sierpnia 20222 l od jakiegoś czasu jak tu wchodzę poczytać posty mam dziwne wrażenie że Paolo od x stron pisze to samo
Opublikowano 26 sierpnia 20222 l Co miesiac to sa quality exy na switcha, a na sonym gowno z ktorego dumny bylby tylko Yves Guillemot
Opublikowano 26 sierpnia 20222 l 1 minutę temu, messer88 napisał: od jakiegoś czasu jak tu wchodzę poczytać posty mam dziwne wrażenie że Paolo od x stron pisze to samo a czego spodziewasz się po CW jak większość siedzi tu z nudów, bo na forum nic się nie dzieje
Opublikowano 26 sierpnia 20222 l 21 minut temu, LiŚciu napisał: Te pizdy dzisiaj w takim szale przed podwyżkę Sonki ze masakra. Boja sie biedaki bo teraz exy wychodzą na Sonke co kwartał a już niedługo co miesiąc. A u leszczy? Posucha od dwóch lat i gry z komórek w GP. Żałosne jak karzeł