Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, Whisker napisał:

Takie screeny z daleka wyglądają jak bida wersja RDR2 ale przyjemne dla oka a wystarczy ze zbliżysz się do tekstury i czar w większości przypadków pęka.

Co za bzdury. Pod względem różnorodności czy rozmieszczenia gra kuleje tu i ówdzie, ale takich tekstur jak w Halo ze świecą szukać na PS.

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 622,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Halo tekstury ma fajne, ale cała reszta chujowa jeśli chodzi o grafikę.

W ogóle jestem w trakcie ogrywania Shadow of Tomb Raider na Ultra i z Ray Tracing, jak dobrze to wygląda, Uncharted nie ma do tego podjazdu :obama:

Opublikowano

Też mam plan się zabrać za Shadow, ostatnia częśc której nie przeszedłem bo opinie były średnie. Epic rozdał za darmoszke to może pojadę na lapku na ultra z RT

Opublikowano
3 minuty temu, Czoperrr napisał:

Shadow of Tomb Raider na Ultra i z Ray Tracing, jak dobrze to wygląda, Uncharted nie ma do tego podjazdu :obama:

Normalna sprawa. Mnóstwo gier wyszło które mogą spokojnie stawać w szranki z U4 (chociażby RoTR na premierę). Poziom animacji półka niżej, ale pod względem jakości oprawy żadnych kompleksów, w zamkniętych lokalizacjach nawet lepiej ten Tomb wygląda.

Opublikowano

halo to guwno 

23 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Mnóstwo gier wyszło które mogą spokojnie stawać w szranki z U4 (chociażby RoTR na premierę). Poziom animacji półka niżej, ale pod względem jakości oprawy żadnych kompleksów, w zamkniętych lokalizacjach nawet lepiej ten Tomb wygląda.

dodajmy jeszcze że Tombiki rozdupczają klapczarted jeśli chodzi o gameplay :sonkassie:

Opublikowano
8 minut temu, messer88 napisał:

halo to guwno 

the-big-lebowski-thats-like-your-opinion

Opublikowano

ostatnie dwa tomb raidery>>>>>>ubisoft>dowolna gra $orry>>>>gówno>>posty mopścia>>>crapcharted

crapcharted skończyło się na unch2  i czasach ps3, dzisiaj partacze dogs to wyrobnicy od przeciętniaków, takie są fakty 

Opublikowano

Gameplayowo nowe Tomby >>> Anczartedy 

To jest oczywistość :sonkassie:

Pewnie ma to związek z faktem, że w Anczarted gameplay to strzelanie z pistoletu na wodę, zagadki dla upośledzonych i gała do przodu

Opublikowano

anczartet najwiekszy prank w historii. Nigdy nie zapomne jak grałem w to gówno na ps3.

Opublikowano

nie no unch2 było jeszcze spoko jak na 2009 żeby zobaczyć skrypty i ładne lokacje, dzisiaj partacze dogs to same figary tam siedzą, ha tfuuu!

Opublikowano

Dobrze ze całe forum wie ze karzeł i sześćdziesiona chuja się znają na grach wiec takie opinie od razu ładują na śmietniku obok gier z gamepassa. Widać bociarscy po nocnym moczeniu po „zagraniu” w film na xboxie. Biedaki pewnie pierwszy raz cycki widzieli:kekw:

Opublikowano

Jestem najbardziej doswiadczonym koneserem gier w tym zakątku internetu

Opublikowano

i kolejny hit na Sonke, a na xboxie co? dalej gówno :)

Przechwytywanie.JPG.84a1a54022f3c047275a42080ee2c915.JPG

Opublikowano
1 godzinę temu, LiŚciu napisał:

Też mam plan się zabrać za Shadow, ostatnia częśc której nie przeszedłem bo opinie były średnie. Epic rozdał za darmoszke to może pojadę na lapku na ultra z RT

3/4 spoko ale końcówka mnie rozczarowała :/ 

6 minut temu, Shen napisał:

i kolejny hit na Sonke, a na xboxie co? dalej gówno :)

Przechwytywanie.JPG.84a1a54022f3c047275a42080ee2c915.JPG

Hit za hitem

51 minut temu, dee napisał:

Gameplayowo nowe Tomby >>> Anczartedy 

To jest oczywistość :sonkassie:

Pewnie ma to związek z faktem, że w Anczarted gameplay to strzelanie z pistoletu na wodę, zagadki dla upośledzonych i gała do przodu

Naughty Dog i to wystarczy za rekomendacje hitu

Opublikowano

NADJAKOŚĆ NADPASSa 

FbfFxkCWYAE5dpD?format=jpg&name=900x900

:banderas:

a niebieskie robale i partacze dogs co tam? marzenia o dobrej grze?   :kekw:

Opublikowano

8 Reviews!

bo nikomu sie nawet tego oglądać do oceny nie chce :dynia:

Netflix Exclusive na najpotężniejszej konsoli na świecie. 

Opublikowano

Nagle te mityczne samograje i cinematic experience nie przeszkadzają? Xddddd

Zielone robaki największymi hipokrytami od 2002.

Opublikowano

Sprawdźmy kto oceniał

Pure Xbox 100/100 :dynia:

Windows Central 1000/100 :dynia::dynia:

https://www.nme.com/ - 100/100 :dynia::dynia::dynia:

i Grinch: 100/100 w CW.

W temacie 1 user o grze dyskutuje.

Jesteście POŚMIEWISKIEM.

Opublikowano

To prawda najpotężniejsza konsola na świecie z najładniejszymi grami i hitami +90 na MC! ^^ 

a u śmieci $orry?

FbcTCJSX0AQd1nV?format=jpg&name=large

FbcTCfnWIAE316R?format=jpg&name=large

gra z 2018 i dlc 2022, znajdź różnice poza ceną 350zł  xD

Opublikowano
3 minuty temu, easye napisał:

W temacie 1 user o grze dyskutuje.

:lapka:

Opublikowano

94 i już film udający gre wideo nie przeszkadza xD the most powerful console ever made odpala gierki z telefonu i jest to najmocniejsza premiera roku na tym sprzęcie :dynia:

Nie jest wam wstyd że daliście się tak zruchać na xboxa i od 2 lat jesteście bez gier?

Opublikowano

Spokojnie zaraz kosmiczny Fallout 7/10 no chyba że przełożą znowu, chociaż w przypadku tej gry to pewnie by na dobre nawet wyszło. 

Opublikowano

Nie jest im wstyd bo są ruchani od dekady.  Komórkopass w najlepszym wydaniu. Straszne te bezbeki bez gier i godności.