Opublikowano 1 września 20222 l Godzinę temu, Whisker napisał: Takie screeny z daleka wyglądają jak bida wersja RDR2 ale przyjemne dla oka a wystarczy ze zbliżysz się do tekstury i czar w większości przypadków pęka. Co za bzdury. Pod względem różnorodności czy rozmieszczenia gra kuleje tu i ówdzie, ale takich tekstur jak w Halo ze świecą szukać na PS.
Opublikowano 1 września 20222 l Halo tekstury ma fajne, ale cała reszta chujowa jeśli chodzi o grafikę. W ogóle jestem w trakcie ogrywania Shadow of Tomb Raider na Ultra i z Ray Tracing, jak dobrze to wygląda, Uncharted nie ma do tego podjazdu
Opublikowano 1 września 20222 l Też mam plan się zabrać za Shadow, ostatnia częśc której nie przeszedłem bo opinie były średnie. Epic rozdał za darmoszke to może pojadę na lapku na ultra z RT
Opublikowano 1 września 20222 l 3 minuty temu, Czoperrr napisał: Shadow of Tomb Raider na Ultra i z Ray Tracing, jak dobrze to wygląda, Uncharted nie ma do tego podjazdu Normalna sprawa. Mnóstwo gier wyszło które mogą spokojnie stawać w szranki z U4 (chociażby RoTR na premierę). Poziom animacji półka niżej, ale pod względem jakości oprawy żadnych kompleksów, w zamkniętych lokalizacjach nawet lepiej ten Tomb wygląda.
Opublikowano 1 września 20222 l halo to guwno 23 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Mnóstwo gier wyszło które mogą spokojnie stawać w szranki z U4 (chociażby RoTR na premierę). Poziom animacji półka niżej, ale pod względem jakości oprawy żadnych kompleksów, w zamkniętych lokalizacjach nawet lepiej ten Tomb wygląda. dodajmy jeszcze że Tombiki rozdupczają klapczarted jeśli chodzi o gameplay
Opublikowano 1 września 20222 l ostatnie dwa tomb raidery>>>>>>ubisoft>dowolna gra $orry>>>>gówno>>posty mopścia>>>crapcharted crapcharted skończyło się na unch2 i czasach ps3, dzisiaj partacze dogs to wyrobnicy od przeciętniaków, takie są fakty
Opublikowano 1 września 20222 l Gameplayowo nowe Tomby >>> Anczartedy To jest oczywistość Pewnie ma to związek z faktem, że w Anczarted gameplay to strzelanie z pistoletu na wodę, zagadki dla upośledzonych i gała do przodu
Opublikowano 1 września 20222 l anczartet najwiekszy prank w historii. Nigdy nie zapomne jak grałem w to gówno na ps3.
Opublikowano 1 września 20222 l nie no unch2 było jeszcze spoko jak na 2009 żeby zobaczyć skrypty i ładne lokacje, dzisiaj partacze dogs to same figary tam siedzą, ha tfuuu!
Opublikowano 1 września 20222 l Dobrze ze całe forum wie ze karzeł i sześćdziesiona chuja się znają na grach wiec takie opinie od razu ładują na śmietniku obok gier z gamepassa. Widać bociarscy po nocnym moczeniu po „zagraniu” w film na xboxie. Biedaki pewnie pierwszy raz cycki widzieli
Opublikowano 1 września 20222 l Jestem najbardziej doswiadczonym koneserem gier w tym zakątku internetu
Opublikowano 1 września 20222 l 1 godzinę temu, LiŚciu napisał: Też mam plan się zabrać za Shadow, ostatnia częśc której nie przeszedłem bo opinie były średnie. Epic rozdał za darmoszke to może pojadę na lapku na ultra z RT 3/4 spoko ale końcówka mnie rozczarowała 6 minut temu, Shen napisał: i kolejny hit na Sonke, a na xboxie co? dalej gówno Hit za hitem 51 minut temu, dee napisał: Gameplayowo nowe Tomby >>> Anczartedy To jest oczywistość Pewnie ma to związek z faktem, że w Anczarted gameplay to strzelanie z pistoletu na wodę, zagadki dla upośledzonych i gała do przodu Naughty Dog i to wystarczy za rekomendacje hitu
Opublikowano 1 września 20222 l NADJAKOŚĆ NADPASSa a niebieskie robale i partacze dogs co tam? marzenia o dobrej grze?
Opublikowano 1 września 20222 l 8 Reviews! bo nikomu sie nawet tego oglądać do oceny nie chce Netflix Exclusive na najpotężniejszej konsoli na świecie.
Opublikowano 1 września 20222 l Nagle te mityczne samograje i cinematic experience nie przeszkadzają? Xddddd Zielone robaki największymi hipokrytami od 2002.
Opublikowano 1 września 20222 l Sprawdźmy kto oceniał Pure Xbox 100/100 Windows Central 1000/100 https://www.nme.com/ - 100/100 i Grinch: 100/100 w CW. W temacie 1 user o grze dyskutuje. Jesteście POŚMIEWISKIEM.
Opublikowano 1 września 20222 l To prawda najpotężniejsza konsola na świecie z najładniejszymi grami i hitami +90 na MC! a u śmieci $orry? gra z 2018 i dlc 2022, znajdź różnice poza ceną 350zł xD
Opublikowano 1 września 20222 l 94 i już film udający gre wideo nie przeszkadza xD the most powerful console ever made odpala gierki z telefonu i jest to najmocniejsza premiera roku na tym sprzęcie Nie jest wam wstyd że daliście się tak zruchać na xboxa i od 2 lat jesteście bez gier?
Opublikowano 1 września 20222 l Spokojnie zaraz kosmiczny Fallout 7/10 no chyba że przełożą znowu, chociaż w przypadku tej gry to pewnie by na dobre nawet wyszło.
Opublikowano 1 września 20222 l Nie jest im wstyd bo są ruchani od dekady. Komórkopass w najlepszym wydaniu. Straszne te bezbeki bez gier i godności.