Opublikowano 2 września 20222 l przecież ten gejpass to zawsze był największy wał xboxa. Gry na koncie zostają PRAWIE na zawsze
Opublikowano 2 września 20222 l Ale ja nie miałem ochoty grać 3 lata temu tylko jutro o 15 gdybym miał gre w pudełku to nigdy nie miałoby miejsca C0rwa jakiś grubas z usa będzie mi mówił do kiedy mogę sobie gre przejść xD Chuy ci w dupe spencer
Opublikowano 2 września 20222 l 15 minutes ago, 20inchDT said: dla czopera najwazniejsze czy jest latwy calak mighty goose polecam ale czemu kłamiesz co? masz na to dowód?
Opublikowano 2 września 20222 l TLOU remake 89 na meta po 101 recenzjach. Kolejny AAA i kolejny hit. Kto nie ograł jedynki powinien nadrobić
Opublikowano 2 września 20222 l No co, byli zajęci wymyślaniem fabuły, nagrywaniem filmików i wymyślaniem gameplayu, to nie mieli czasu dopieścić graficzki
Opublikowano 2 września 20222 l Nie rozumiecie, dźwięk w wersji PS3 było nagrywane z uwzględnieniem spadków, na PS5 musieli dostosować video do audio i to dlatego
Opublikowano 2 września 20222 l Zgodność z oryginałem, to się chwali. Od razu czujesz pieprz, a nie jak na Xboxie wszystko płynne i bez zadyszki, jak na bezdusznym PC.
Opublikowano 2 września 20222 l Przynajmniej jakaś motywacja do sięgania po świetne tytuły a na PS5 brak motywacji do grania dlatego stoją i służą za stojak dla słuchawek
Opublikowano 2 września 20222 l Tylko spojrzysz na tego upośledzonego małża i wiecznie rozładowanego bezsensa i odechciewa się grać
Opublikowano 2 września 20222 l Quake 4 i RTCW w GP na PC - zajebiście:D Phil ostatnimi działaniami wręcz zachęca do pozbycia się retroboxa
Opublikowano 2 września 20222 l Just now, Szymek said: Strasznie casualowy ten nowy Kratos Casualowi odbiorcy więc gra też casualowa. PlayStation już dawno przestało się kojarzyć z hardkorowymi graczami.
Opublikowano 2 września 20222 l 4 godziny temu, Czoperrr napisał: Widzę tutaj potencjał dla PS5 Pro Akurat za dwa lata na święta razem z Frakcjami Party 1 Remastered za 350 xD
Opublikowano 2 września 20222 l Plague Tale organy z półtorej roku temu w gejmpassiku. A gamonie co nie grali to niech szczekają teraz. No jak wyskoczyło mi że jest gameplay z kratosika to czem prędzej włączyłem, ale no takie to hmm zwyczajne? Tzn pewnie będzie przyjemnie się naparzać, oby historia była ok
Opublikowano 2 września 20222 l 37 minut temu, Szymek napisał: Strasznie casualowy ten nowy Kratos wyglada jak guardians of galaxy
Opublikowano 2 września 20222 l Teraz jeszcze bardziej. Tarcza która ładuje energie z ciosów przeciwnika. Tam się chyba nie da teraz zginąć.
Opublikowano 2 września 20222 l obejrzałem ten urywek gameplayu jeszcze raz i to musi byc jakis prank. Ja rozumiem, ze ktos moze miec ochote zagrac w cos takiego, ale pisanie o jakims system sellerze? Lol. Generic gierka. W ogole mnie nie przekonali do zakupu playstation, ale to dobrze, bo bede mial kase na amiibo czy jakis inny plastik.
Opublikowano 2 września 20222 l Ale chujowy ten nowy gameplay z GOW. Widzę, że Sony chce mieć swoją odpowiedź na większość tytułów z generykboxa
Opublikowano 2 września 20222 l 53 minuty temu, 20inchDT napisał: obejrzałem ten urywek gameplayu jeszcze raz i to musi byc jakis prank. Ja rozumiem, ze ktos moze miec ochote zagrac w cos takiego, ale pisanie o jakims system sellerze? Lol. Generic gierka. W ogole mnie nie przekonali do zakupu playstation, ale to dobrze, bo bede mial kase na amiibo czy jakis inny plastik. Nie ma co się czepiać do tylko większe dlc