Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał:

To jest wasza jedyna karta przetargowa RÓŻNORODNOŚĆ :) szkoda że ta różnorodność nie idzie w parze z jakością i zwyczajnie lepiej grać w multiplatformy z tych gatunków a nie kupować xboxa :) 

Najlepszy wydawca, najlepsze gry w każdym gatunku :banderas:

a co tam u niebieskich robali przez kolejne 12mc?

FVij9bxXoAQcGqX?format=jpg&name=small

:kekw:

• Odpowiedzi 34,3 tys.
  • Wyświetleń 745,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
Godzinę temu, LiŚciu napisał:

Może w minecraftcie można zbudować jakas fajna grę na Xboxa 

24 minuty temu, Czoperrr napisał:

Najbardziej jaram się:

-Wolfenstein 3

-Doom nowy

-Quake

-Crash Bandicoot 5

-Forza Horizon 6 w Japonii

-The Evil Within 3

-The Elder Scrolls VI

ale będzie granko :obama:

Ja bym jeszcze dopisał Fallouta 5, Todd ostatnio zapowiedział

Opublikowano
52 minuty temu, messer88 napisał:

Na xboxie różnorodność gatunkowa jest niesamowita jeśli weźmiemy pod uwagę zapowiedziane gry. 

To prawda: Xbox zdecydowanie przoduje w this is waiting ;)

2 minuty temu, Figuś napisał:

Ja bym jeszcze dopisał Fallouta 5, Todd ostatnio zapowiedział

Wszystko fajnie tylko niektórzy chcą pograć zanim zaczną im się trząść łapy i dostaną demencji starczej

Opublikowano

Fallout 5 

Nowy TES 

Jedna gra więcej warta niż 20 lat smiecio gier na cwelstation :obama:

Opublikowano

mmm kolejny fallout od bethesdy mmm czasem sobie wspominam pod kołderką dobre czasy jak te parobasy nie zniszczyły tej serii :)

Opublikowano

Phil Ty draniu, stworzyłeś najlepszy cyrk świata! 12 czerwca powstał najzabawniejszy muppet show w historii kuli ziemskiej!!

Czym tym razem jarają się boty? Premierą 2028? DLCBrumBrum? INFOGRAFIKĄ? Nowym retrosem w gamepassie?? NIE! BOTY JARAJĄ SIĘ OKŁADKĄ, tak nie kłamię: OKŁADKĄ największej porażki 2024! :rofl::rofl::rofl: Odwierty w rowie mariańskim trwają w najlepsze.

image.png.9e3b91d55b6d8957b3f499d4f85c7904.png

Edytowane przez izon

Opublikowano

No już spokojnie, pograsz u mopścia na kolanach w dlc kratosiaka kiedyś  :) 

FWy7CkAXEAAEE8f?format=jpg&name=900x900

Opublikowano
3 godziny temu, Mendrek napisał:

Zastanawiam się co jest większym scamem w historii branży. Star Citizen, czy Xbox Series X? Kurde, ciężki wybór. Chyba jednak stawiam na Xboxa Series X.

Oho znów najwięcej do powiedzenia mają osobniki które powinny pisać posty w Console Wars 6 albo 7. 

Bo nową generację to widziały na utubie tylko 

Opublikowano

Niestety w 2022 roku wystarczy mieć sprzęt z 2013 roku bo sony ani ms nie wierzą w generacje :) 

Opublikowano

Przydała by się nowa przeróbka z Hit.lerem jak za czasow ps3

Opublikowano

Pograłem wczoraj trochę w Ghosts of Tsushima na PS4 FAT i pomimo wycia konsoli gra wygląda pięknie i rusza się całkiem żwawo. Jest klimat i pewien... pieprz konsolowy.

Opublikowano

Na pewno jest to odskocznia, dawno na PS4 nie grałem ale teraz ponadrabiam co nie co z abonamentu. W przeciwieństwie do większości klapów tutaj mam prawie wszystkie exy pokończone.

Opublikowano

Przecież te kundle, orędownicy exów, w większości ich nie odpalili, bo ZA DROGO i cebula wygrywa. Widać to po popularności pewnych gier które nagle odżyły w karaluszej świadomości, bo teraz można je wypożyczyć z (tfu) abonamentu.

Opublikowano

Jeśli pijesz do Returnala którego własnie katuje to strzał w stope Panie Pawle. Miałem tą gre na premiere ale nie siadła. Teraz postanowiłem dać szanse w ramach abo i pykło.

Abo od Sony w porównaniu do Abo od GP ma TE GRY

Opublikowano

Nie do Ciebie konkretnie, ale widzę jak klakierzy zaczęli przyklaskiwać abonamentowi. Który jest u Sony nieszczególnie bogaty, powiedziałbym że wręcz biedny w porównaniu z ofertą XGP. Nie mówiąc już o nabijaniu liczby gierek jakimś streamingiem 3 generacje za MSem czy grami z PSX w 50 klatkach. xd

Opublikowano

Liczba exów Sony w PS+ jest porównywalna do liczby exów Microsoftu w GP. Także grania nie ma zbyt wiele, szczególnie jeśli się miało konsole Sony i grało na codzień 

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Jeśli pijesz do Returnala którego własnie katuje to strzał w stope Panie Pawle. Miałem tą gre na premiere ale nie siadła. Teraz postanowiłem dać szanse w ramach abo i pykło.

Abo od Sony w porównaniu do Abo od GP ma TE GRY

Bo ma killery i wiele dużych produkcji, gamepass to śmietnik totalny jeżeli chodzi o obie usługi. Mam obie konsole next i oba abo i widzę różnice na sporą korzyść Sony. Dla osób które nadrabiają albo nie grały w wielkie produkcje Sony to chyba spełnienie marzen, ja mam większość gier za sobą ale i tak znajduje gierki w abo ktore ogrywam i są to produkcje topowe

Opublikowano

No podróbki ubisofciaków. Klaperskie kupią od cyganów tombak w cenie złota jeśli będzie tam pieczątka Sony :sonkassie: