Opublikowano 4 lipca 20222 l 2 minuty temu, Pupcio napisał: To jest wasza jedyna karta przetargowa RÓŻNORODNOŚĆ szkoda że ta różnorodność nie idzie w parze z jakością i zwyczajnie lepiej grać w multiplatformy z tych gatunków a nie kupować xboxa Najlepszy wydawca, najlepsze gry w każdym gatunku a co tam u niebieskich robali przez kolejne 12mc?
Opublikowano 4 lipca 20222 l no właśnie a niektórzy to się czają z gamertagami, może ich trzeba by spytać o nicki z YouTube
Opublikowano 4 lipca 20222 l Godzinę temu, LiŚciu napisał: Może w minecraftcie można zbudować jakas fajna grę na Xboxa 24 minuty temu, Czoperrr napisał: Najbardziej jaram się: -Wolfenstein 3 -Doom nowy -Quake -Crash Bandicoot 5 -Forza Horizon 6 w Japonii -The Evil Within 3 -The Elder Scrolls VI ale będzie granko Ja bym jeszcze dopisał Fallouta 5, Todd ostatnio zapowiedział
Opublikowano 4 lipca 20222 l 52 minuty temu, messer88 napisał: Na xboxie różnorodność gatunkowa jest niesamowita jeśli weźmiemy pod uwagę zapowiedziane gry. To prawda: Xbox zdecydowanie przoduje w this is waiting 2 minuty temu, Figuś napisał: Ja bym jeszcze dopisał Fallouta 5, Todd ostatnio zapowiedział Wszystko fajnie tylko niektórzy chcą pograć zanim zaczną im się trząść łapy i dostaną demencji starczej
Opublikowano 4 lipca 20222 l Fallout 5 Nowy TES Jedna gra więcej warta niż 20 lat smiecio gier na cwelstation
Opublikowano 4 lipca 20222 l mmm kolejny fallout od bethesdy mmm czasem sobie wspominam pod kołderką dobre czasy jak te parobasy nie zniszczyły tej serii
Opublikowano 4 lipca 20222 l Phil Ty draniu, stworzyłeś najlepszy cyrk świata! 12 czerwca powstał najzabawniejszy muppet show w historii kuli ziemskiej!! Czym tym razem jarają się boty? Premierą 2028? DLCBrumBrum? INFOGRAFIKĄ? Nowym retrosem w gamepassie?? NIE! BOTY JARAJĄ SIĘ OKŁADKĄ, tak nie kłamię: OKŁADKĄ największej porażki 2024! Odwierty w rowie mariańskim trwają w najlepsze. Edytowane 4 lipca 20222 l przez izon
Opublikowano 4 lipca 20222 l 3 godziny temu, Mendrek napisał: Zastanawiam się co jest większym scamem w historii branży. Star Citizen, czy Xbox Series X? Kurde, ciężki wybór. Chyba jednak stawiam na Xboxa Series X. Oho znów najwięcej do powiedzenia mają osobniki które powinny pisać posty w Console Wars 6 albo 7. Bo nową generację to widziały na utubie tylko
Opublikowano 4 lipca 20222 l Niestety w 2022 roku wystarczy mieć sprzęt z 2013 roku bo sony ani ms nie wierzą w generacje
Opublikowano 4 lipca 20222 l Z Gamepassa wkrótce znikną te gierki: Atomicrops Carrion Children of Morta Cris Tales Lethal League Blaze
Opublikowano 4 lipca 20222 l Pograłem wczoraj trochę w Ghosts of Tsushima na PS4 FAT i pomimo wycia konsoli gra wygląda pięknie i rusza się całkiem żwawo. Jest klimat i pewien... pieprz konsolowy.
Opublikowano 4 lipca 20222 l Co sonka to sonka, na xboxie możesz pooglądać grafiki z zapowiedziami w MS edge
Opublikowano 4 lipca 20222 l Na pewno jest to odskocznia, dawno na PS4 nie grałem ale teraz ponadrabiam co nie co z abonamentu. W przeciwieństwie do większości klapów tutaj mam prawie wszystkie exy pokończone.
Opublikowano 4 lipca 20222 l Przecież te kundle, orędownicy exów, w większości ich nie odpalili, bo ZA DROGO i cebula wygrywa. Widać to po popularności pewnych gier które nagle odżyły w karaluszej świadomości, bo teraz można je wypożyczyć z (tfu) abonamentu.
Opublikowano 4 lipca 20222 l Jeśli pijesz do Returnala którego własnie katuje to strzał w stope Panie Pawle. Miałem tą gre na premiere ale nie siadła. Teraz postanowiłem dać szanse w ramach abo i pykło. Abo od Sony w porównaniu do Abo od GP ma TE GRY
Opublikowano 4 lipca 20222 l Nie do Ciebie konkretnie, ale widzę jak klakierzy zaczęli przyklaskiwać abonamentowi. Który jest u Sony nieszczególnie bogaty, powiedziałbym że wręcz biedny w porównaniu z ofertą XGP. Nie mówiąc już o nabijaniu liczby gierek jakimś streamingiem 3 generacje za MSem czy grami z PSX w 50 klatkach. xd
Opublikowano 4 lipca 20222 l Liczba exów Sony w PS+ jest porównywalna do liczby exów Microsoftu w GP. Także grania nie ma zbyt wiele, szczególnie jeśli się miało konsole Sony i grało na codzień
Opublikowano 4 lipca 20222 l 1 minutę temu, LiŚciu napisał: Jeśli pijesz do Returnala którego własnie katuje to strzał w stope Panie Pawle. Miałem tą gre na premiere ale nie siadła. Teraz postanowiłem dać szanse w ramach abo i pykło. Abo od Sony w porównaniu do Abo od GP ma TE GRY Bo ma killery i wiele dużych produkcji, gamepass to śmietnik totalny jeżeli chodzi o obie usługi. Mam obie konsole next i oba abo i widzę różnice na sporą korzyść Sony. Dla osób które nadrabiają albo nie grały w wielkie produkcje Sony to chyba spełnienie marzen, ja mam większość gier za sobą ale i tak znajduje gierki w abo ktore ogrywam i są to produkcje topowe
Opublikowano 4 lipca 20222 l No podróbki ubisofciaków. Klaperskie kupią od cyganów tombak w cenie złota jeśli będzie tam pieczątka Sony