Opublikowano 15 września 20222 l 16 minut temu, Whisker napisał: Pokażą nową edycje XSX? Z grubo tron czy Stranger Things? Czyli wciąż jedynego next-gena na rynku.
Opublikowano 15 września 20222 l 4 minuty temu, Donatello1991 napisał: Za godzinę komedia w tokyo xd to samo czytałbym nawet jakby pokazali 1:1 to co było na ostatnim SoPie
Opublikowano 15 września 20222 l Najgorsze, że człowiek dawno temu polubił te głupie gierki i popierdolone konsole a teraz zostaje z pustką w sercu i nawet nie wiadomo jaką rozrywką zastąpić wieczorno-nocne giercowanie. Gierki o tyle fajne, że nie wymagają poświęcania miejsca (można grać ale nie trzeba kolekcjonować co kto lubi). Targnę się może na swój zegar biologiczny i zamiast szukać rozrywki będę już wtedy spał? Xbox gówno, PS gówno i Nintendo gówno
Opublikowano 15 września 20222 l X BEKA X . Przynajmniej już wiemy, że Spencer nie bierze gier video na poważnie. Arigato Spencer.
Opublikowano 15 września 20222 l 1 minutę temu, drozdu7 napisał: Spencer pojebany, cały czas dokłada mi gierek do ogrania A jaką dołożył?
Opublikowano 15 września 20222 l Ta "konfa" Xszrota przecież ta konsola nie istnieje dla true zagrajmerów
Opublikowano 15 września 20222 l nie. to ci nie grający w gry i piszący "kiedyś to było" muh muh zagram w residenta 4 po raz 100
Opublikowano 15 września 20222 l @Whiskerno np dołożyl mi tego Deathloopa. Ja wiem że wy macie ograne wszystkie gry świata, co potwierdzają wasze profile. No ale ja nie. Teraz gram Tormented Souls, potem plan jest Deathloop, Resident Evil 8, Plague Tale 2, Persona 5. Są jeszcze Evil West i Calysto Protocol które mnie interesują. Chyba nieźle jak na końcówkę roku. Nie są to exy, ale są to gry i myślę że to więcej niż niektóre klapy kończą w ciągu roku. Pozdrawiam
Opublikowano 15 września 20222 l 1 minutę temu, drozdu7 napisał: Ja wiem że wy macie ograne wszystkie gry świata, co potwierdzają wasze profile. Np. Asasyn Kird Wikingi. Świeżutki eks na sonkę
Opublikowano 15 września 20222 l No miałem pisać że przecież dopiero wysyłał screeny z Walhalli ale może napierdolony nie pamiętał
Opublikowano 15 września 20222 l Deathloop 20 września wiec jeszcze nie dołożył Spencer Pamietam Dawn of Ragnarok ogrywam
Opublikowano 15 września 20222 l 14 minut temu, 20inchDT napisał: nie. to ci nie grający w gry i piszący "kiedyś to było" muh muh zagram w residenta 4 po raz 100 Inczyk ty o grach wideo lepiej nic nie pisz bo za każdym razem sie ośmieszasz
Opublikowano 15 września 20222 l Deathloop w gp I dwie sprawy warte nagłośnienia. 1. Dostaną rozszerzone zakończenie, czyli wychodzi na to, że zapłacili dużo wcześniej żeby Sony go nie miało. Minimum 2 lata temu. 2. Deathloop wlatuje tylko do ugp, a zwykłego omija. Co to znaczy? Że Spencer dyma swoich jak może.
Opublikowano 15 września 20222 l Czyli już się zaczyna że gorsza wersja abonamentu= psi patrol i symulator myjki a dla frajerów którzy dołożą pieniążka jedna większa gra rocznie która na sonce wyszła lata temu xDD Z xboxem źle jak zawsze
Opublikowano 15 września 20222 l Nie no pewnie będzie normalnie w Gamepass + wersja cloud i PC w wersji Ultimate.