Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 666,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Jedynego next gena bez nawet jednej next genowej gry. 

66d84ffa884f8216f9324f29f156efdc.jpg

Opublikowano

Najgorsze, że człowiek dawno temu polubił te głupie gierki i popierdolone konsole a teraz zostaje z pustką w sercu i nawet nie wiadomo jaką rozrywką zastąpić wieczorno-nocne giercowanie. Gierki o tyle fajne, że nie wymagają poświęcania miejsca (można grać ale nie trzeba kolekcjonować co kto lubi). Targnę się może na swój zegar biologiczny i zamiast szukać rozrywki będę już wtedy spał? Xbox gówno, PS gówno i Nintendo gówno

Opublikowano
1 minutę temu, drozdu7 napisał:

Spencer pojebany, cały czas dokłada mi gierek do ogrania :)

A jaką dołożył?

Opublikowano

Ta "konfa" Xszrota :dynia: przecież ta konsola nie istnieje dla true zagrajmerów :) 

Opublikowano

nie. to ci nie grający w gry i piszący "kiedyś to było"

muh muh zagram w residenta 4 po raz 100

Opublikowano

@Whiskerno np dołożyl mi tego Deathloopa. Ja wiem że wy macie ograne wszystkie gry świata, co potwierdzają wasze profile. No ale ja nie.

Teraz gram Tormented Souls, potem plan jest Deathloop, Resident Evil 8, Plague Tale 2, Persona 5. Są jeszcze Evil West i Calysto Protocol które mnie interesują. Chyba nieźle jak na końcówkę roku. Nie są to exy, ale są to gry i myślę że to więcej niż niektóre klapy kończą w ciągu roku. Pozdrawiam 

Opublikowano
1 minutę temu, drozdu7 napisał:

Ja wiem że wy macie ograne wszystkie gry świata, co potwierdzają wasze profile.

Np. Asasyn Kird Wikingi. Świeżutki eks na sonkę

Opublikowano

No miałem pisać że przecież dopiero wysyłał screeny z Walhalli ale może napierdolony nie pamiętał 

Opublikowano

Deathloop 20 września wiec jeszcze nie dołożył Spencer 

Pamietam Dawn of Ragnarok ogrywam :) 

Opublikowano
14 minut temu, 20inchDT napisał:

nie. to ci nie grający w gry i piszący "kiedyś to było"

muh muh zagram w residenta 4 po raz 100

Inczyk ty o grach wideo lepiej nic nie pisz bo za każdym razem sie ośmieszasz :)

Opublikowano

Deathloop w gp I dwie sprawy warte nagłośnienia. 

1. Dostaną rozszerzone zakończenie, czyli wychodzi na to, że zapłacili dużo wcześniej  żeby Sony go nie miało. Minimum 2 lata temu.

2. Deathloop wlatuje tylko do ugp, a zwykłego omija. Co to znaczy? Że Spencer dyma swoich jak może.

Opublikowano

Czyli już się zaczyna że gorsza wersja abonamentu= psi patrol i symulator myjki a dla frajerów którzy dołożą pieniążka jedna większa gra rocznie która na sonce wyszła lata temu xDD

Z xboxem źle jak zawsze :)