Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 34,3 tys.
  • Wyświetleń 745,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
3 godziny temu, Homelander napisał:

3 godziny temu, Homelander napisał:

Taką mam małą uwagę: ostatni wspis z działu Xboxa dotyczący konsolowego exa, który wyszedł jest z 13 czerwca (Microsoft Flying Simulator). 

Coś w tym jest, ale community zielonych jest kilkakrotnie mniejsze niż Sony tutaj, no i gier też mniej/ o mniejszej skali itp. 

Myślę, że też charakter gier Sony sprawia, iż są wdzięczniejszym tematem do rozmów niż taka np. Forza.

Opublikowano

coś w tym jest, gracze sonki wspominający cudowne i wzniosłe chwile przy BB, wrażliwe przy TLOU czy pełne przygód przy GoW... a wyobraźcie sobie wspominki dwóch xbotów - "ah, a pamiętam jak w 2014 roku kupilem sobie czerwone Ferrari w Forzie Horizon 2. a potem dwa lata później w Horizon 3. A potem dwa lata później w Horizon 4.".

Opublikowano

Jak bardzo trzeba nie mieć godności człowieka żeby po kompromitacji klapów w temacie PlayStation Plus pisać jeszcze coś o eksach :dynia:

Nazywać się klapem i nie ograć Spidermana, Tsushimy albo Returnala

Gdyby Sony nie wrzuciło tych staroci do abonamentu to przeciętny klapek nie wie co to jest eks na sonkę. Typowe niebieskie frajery :potter:

Opublikowano

To tylko exy i tylko płytowe. A ja klapem nie jestem (jak coś to nintendozjebem), a nawet jakimś fanem Playstation. Poprzednią generację spędziłem na Xboxie. Ale przejrzałem na oczy i zobaczyłem czym Xbox się stał. Platformą do dokonywania płatności za gejpasa

9A4D363B-7B49-4571-A1E3-F2FADA1876D8.jpeg

Opublikowano

No fajne foto pożyczone z reddit, ale sam alter jednak zbyt oczywisty. Klapy, kurva, postarajcie sie trochę :reggie:

Opublikowano

Palec dla gejpas zjebów. A w tle coś czego na "konsoli" Microsoftu nigdy nie zaznacie: ekskluzywna przygoda w najwyższej jakości

btw. pudełka z gier trzymam w pudle z konsoli, a same płyty w portfelu do płyt. I tak, to przyzwyczajenie z verbatimów z czasów psxa i ps2 :)

image.jpg

Opublikowano

Dobrze że tym razem bez ejakulatu foto.

Jednak jest jakiś postęp w uczłowieczaniu klaperskich :shieeet:

Opublikowano
4 minuty temu, dee napisał:

Dobrze że tym razem bez ejakulatu foto.

Jednak jest jakiś postęp w uczłowieczaniu klaperskich :shieeet:

TLOU2, całe 90 złotych na allegro. Bogactwo kuhwa. :obama:

Zdecydowanie najgorsze alterkonto z kilkunastu zrobionych tu przez klaperskich :sonkassie:

Opublikowano

Nie, super rok dla graczy, taki sobie dla klaperskich 

Spoiler

:sonkassie:

Opublikowano
5 godzin temu, Homelander napisał:

To tylko exy i tylko płytowe. A ja klapem nie jestem (jak coś to nintendozjebem), a nawet jakimś fanem Playstation. Poprzednią generację spędziłem na Xboxie. Ale przejrzałem na oczy i zobaczyłem czym Xbox się stał. Platformą do dokonywania płatności za gejpasa

9A4D363B-7B49-4571-A1E3-F2FADA1876D8.jpeg

Jedno zdjęcie a mówi tak wiele, dalej DEE pokaz swoje płytki. Tutaj jest grania od groma a oceny tych gier to top, bez kompromisów

BOT NA WAKACJE

6F85B72F-08F9-4678-AF3B-34BDF449F8EE.jpeg

Opublikowano

U mnie tak

IMG_20220706_065843.thumb.jpg.9bbe4f35e664a85fd0750afd121bd791.jpg

Jeszcze kilka będę chciał dokupić, bo brakuje Ori 2 czy Godrizonow nowszych

Jak to mówią

hqdefault.jpg.710a3c033421c0cbfa6fd87303538e7c.jpg

Opublikowano

Te przerzucanie się zdjęciami płyt czy cyfrowych gierek na ekranie telewizora to chujowy arc w cw, skipnijmy do następnego

Opublikowano
25 minut temu, ASX napisał:

U mnie tak

Jak to mówią

hqdefault.jpg.710a3c033421c0cbfa6fd87303538e7c.jpg

Z czego tylko jedna nowo generacyjna - Halo :( smutny ten XSX

17 minut temu, Bzduras napisał:

Te przerzucanie się zdjęciami płyt czy cyfrowych gierek na ekranie telewizora to chujowy arc w cw, skipnijmy do następnego

Prawda w oczy kole

Opublikowano

Jaka prawda? Że ludzie mają kupione gierki w cyfrze albo na płytach? Też mam, i zgaduję, że chuj kogo to obchodzi :balon:

Opublikowano

Moim zdaniem wrzucenie kolekcji to znacznie fajniejszy motyw niż wyzywanie się nawzajem, no ale co kto lubi 

Opublikowano
1 minutę temu, ASX napisał:

Moim zdaniem wrzucenie kolekcji to znacznie fajniejszy motyw niż wyzywanie się nawzajem, no ale co kto lubi 

Tak, od tego są inne tematy, a nie maderfakin Konsole Wars

Opublikowano
4 minuty temu, Bzduras napisał:

Tak, od tego są inne tematy, a nie maderfakin Konsole Wars

w takim razie już stąd znikam

Homer Bushes GIFs - Get the best GIF on GIPHY

Opublikowano

To zabierz resztę chwalipiętek ze sobą jak możesz, dziękuję i pozdrawiam, smacznej kawusi przy środzie z rana :lapka:

Opublikowano
42 minutes ago, ASX said:

U mnie tak

Nie to, że się przypierdalam, ale Ori to nie jest konsolowy ex :P