Opublikowano 29 września 20222 l No w szóstej Dreamcast, a nie licząc Dreamcasta Gamecube. W poprzedniej WiiU. Czujesz się oświecony? Nie jestem fanem Xboxa w tej generacji, ale jak już coś podajesz to trzymaj się faktów, a nie zniżaj do poziomu tych zielonych zwierząt tylko po to żeby coś udowodnić
Opublikowano 29 września 20222 l 42 minuty temu, Homelander napisał: No w szóstej Dreamcast, a nie licząc Dreamcasta Gamecube. W poprzedniej WiiU. Czujesz się oświecony? Nie jestem fanem Xboxa w tej generacji, ale jak już coś podajesz to trzymaj się faktów, a nie zniżaj do poziomu tych zielonych zwierząt tylko po to żeby coś udowodnić Traktowanie WiiU jako ósma generacja? Wow, odważne. Szósta generacja? Dreamcast faktycznie ostatni, ale co to za rywal? Co do Gamecube, to aż się zdziwiłem że ten zielony pokrak sprzedał się lepiej o 2 miliony ostatecznie od gacka No tak czy owak, Xbox zawsze był za PlayStation. Tutaj nie ma wątpliwości.
Opublikowano 29 września 20222 l 2 minutes ago, Mendrek said: Traktowanie WiiU jako ósma generacja? Wow, odważne. Szósta generacja? Dreamcast faktycznie ostatni, ale co to za rywal? Co do Gamecube, to aż się zdziwiłem że ten zielony pokrak sprzedał się lepiej o 2 miliony ostatecznie od gacka No tak czy owak, Xbox zawsze był za PlayStation. Tutaj nie ma wątpliwości. Wii było siódmą, Switch jest obecną, więc ciężko inaczej sklasyfikować WiiU niż ósma. Ostatnie zdanie jest prawdziwe, bez wątpliwości.
Opublikowano 29 września 20222 l 6 minut temu, Homelander napisał: Wii było siódmą, Switch jest obecną, więc ciężko inaczej sklasyfikować WiiU niż ósma. Wii siódmą? Haha, no to dopiero dowcip. Sorry, ale Nintendo wydało dwie konsole szóstej generacji - GC i Wii. Funkcjonalnościami i grafiką bliżej im do Xboxa i PS2. WiiU pasuje do PS3 i Xboxa360, a Switch do PS4 i Xboxa One. Nintendo nie wydało jeszcze current gena. Co nie przeszkadza im zarabiac kokosy, bo mają świetne gry i dobry pomysł na swoją niszę. Spoiler Ale jeśli WiiU to siódma generacja, to z kolei X360 jednak plasuje się na drugim miejscu. No ok. Niech mu będzie...
Opublikowano 29 września 20222 l 1 hour ago, Mendrek said: Wii siódmą? Haha, no to dopiero dowcip. Sorry, ale Nintendo wydało dwie konsole szóstej generacji - GC i Wii. Funkcjonalnościami i grafiką bliżej im do Xboxa i PS2. WiiU pasuje do PS3 i Xboxa360, a Switch do PS4 i Xboxa One. Nintendo nie wydało jeszcze current gena. Co nie przeszkadza im zarabiac kokosy, bo mają świetne gry i dobry pomysł na swoją niszę. Reveal hidden contents Ale jeśli WiiU to siódma generacja, to z kolei X360 jednak plasuje się na drugim miejscu. No ok. Niech mu będzie... A od kiedy to moc konsoli jest wyznacznikiem? Pierwszy Xbox był znacznie znacznie potężniejszy od PS2. Ciężko nawet postawić je obok siebie. Nie wiem czy widziałeś gry z Xboxa w czasie szóstej generacji, ale Xboxowe exy graficznie niszczyły te z PS2 w niewiele mniejszym stopniu niż gry z PS3 te z Wii. Więc co, też różne generacje? Nie pieprz Mendrek. Czas wydania i konkurowanie - to się liczy, a nie moc urządzenia. Zresztą w erze 3D tylko raz jeden jedyny zdarzyło się, że wygrała najmocniejsza platforma. A i to jest dyskusyjne mocno. Więc bym nie szedł w tę stronę za bardzo
Opublikowano 29 września 20222 l Proszę przyjacielu PC. Jesteś mi na prawdę bliski. https://www.ppe.pl/news/306159/sackboy-wielka-przygoda-oficjalnie-na-pc-zwiastun-potwierdza-date-premiery-zagramy-w-120-fps.html
Opublikowano 29 września 20222 l Jest jakiś adapter który pozwala na granie ds5 na Xbox ? Bo po tym jak nvidia wyruchala PC to prędzej kupię Xbox series X jako konsole do multi platform i gier ms niż gpu od nvidia
Opublikowano 29 września 20222 l 2 minutes ago, Wolfie_ said: Jest jakiś adapter który pozwala na granie ds5 na Xbox ? Bo po tym jak nvidia wyruchala PC to prędzej kupię Xbox series X jako konsole do multi platform i gier ms niż gpu od nvidia Możesz kupić takiego pada - co prawda na kablu ale bliższy jest DS niż Xboxowemu.
Opublikowano 29 września 20222 l Godzinę temu, Bzduras napisał: "przyjaciel pc" w odpowiedzi do euzebiusza: Weź ty już nie zazdrość uczucia, które łączy pc i Sony.
Opublikowano 29 września 20222 l Zazdrość xD Niech dadzą Returnala i Suszimę na PC i plejstejszon kompletnie straci jakiekolwiek argumenty za tym, żeby je kiedyś kupić
Opublikowano 29 września 20222 l 34 minuty temu, Wolfie_ napisał: Jest jakiś adapter który pozwala na granie ds5 na Xbox ? Bo po tym jak nvidia wyruchala PC to prędzej kupię Xbox series X jako konsole do multi platform i gier ms niż gpu od nvidia Wingman Converter - cena chyba trochę ponad 200zł.
Opublikowano 29 września 20222 l Godzinę temu, Wolfie_ napisał: Jest jakiś adapter który pozwala na granie ds5 na Xbox ? Bo po tym jak nvidia wyruchala PC to prędzej kupię Xbox series X jako konsole do multi platform i gier ms niż gpu od nvidia Ja mam coś takiego do DS4 https://www.brookaccessory.com/detail/03946072/ Jest też z obsługa DS5 https://www.brookaccessory.com/detail/59327520/ Widzę, że ten nawet obsługuje pady od X360, będę musiał przetestować. Edytowane 29 września 20222 l przez BRY@N
Opublikowano 29 września 20222 l 2 godziny temu, Donatello1991 napisał: Tak straci xd 5000 -10000 zł za pc czy 2000-3000 za nadkonsole. 2-3k Ty taki durny sam z siebie czy ktoś ci za to płaci? A PC mam, więc yolo, lepiej grać na nim niż na tym małżu w 1080p
Opublikowano 29 września 20222 l 2 godziny temu, Donatello1991 napisał: Weź ty już nie zazdrość uczucia, które łączy pc i Sony. PC w sensie Windowsa. Mówiłem, MS nie musi nic kupować, same karaluchy niebieskie przypełzną.
Opublikowano 29 września 20222 l ja myślałem, że mądrzy ludzie uznają Dreamcasta za generację 5.5. A xbox zawsze ostatni mimo, że nie. Żyje tylko z pieniędzy rodziców. Bananowe dziecko świata konsol. Co to za wojna konsol skoro bananek zawsze przyjdzie w kolejnej generacji bo nie ważne jaki wstyd przyniesie rodzicom to oni i tak go wspierają. Kiedyś jak się przegrało wojnę konsol to się przestawało istnieć jako marka i jako japończyk, który musiał popełnić rytualne bukkake. Taka wojna to pizda 600 a nie wojna. Bardziej pojedynek śródziemia z Mordorem gdzie tylko taktyczna głowica nuklearna wycelowana prosto w górę przeznaczenia zakończy panoszące się zło. Xbox znowu przegra i znowu wróci jak bumberang (kształ przypadkowo podobny do banana). Trzeba zniszczyć Steva Jobsa i ten zesrany Microsoft
Opublikowano 29 września 20222 l 6 minut temu, Krzysztof93 napisał: Kiedyś jak się przegrało wojnę konsol to się przestawało istnieć jako marka i jako japończyk, jakoś te kurwy z Sony nie popełniły bukakke po PS3 i Vicie więc nie, kiedyś to nie było.
Opublikowano 29 września 20222 l Prawdziwi producenci konsol zawsze próbowali ze stacjonarkami i mobilkami a Microsoft robi tylko te bezduszne gówna stacjonarne. Nie ma producenta konsol bez handhelda w swoim portfolio. Dlatego Xbox to odtwarzacz gier a nie konsola bo jego starzy nie rozumieją co to była (bo już jej na świecie nie ma) dusza konsoli. Ale serio no nie ma co gadać gierki są ogólnie chujowe jak już wspominałem a wojny nie ma bo Microsfoft ma za dużo hajsu. Temat do zamknięcia. Xbox chuj.
Opublikowano 29 września 20222 l 2 hours ago, Bzduras said: 2-3k Ty taki durny sam z siebie czy ktoś ci za to płaci? A PC mam, więc yolo, lepiej grać na nim niż na tym małżu w 1080p IMO ceny gpu 40xx to mało śmieszny żart. Jak ktoś chce grać na 1080p to mu nawet 3060 wystarczy, gorzej jak chcesz w 4k60fps
Opublikowano 29 września 20222 l 5 minutes ago, Wolfie_ said: IMO ceny gpu 40xx to mało śmieszny żart. Jak ktoś chce grać na 1080p to mu nawet 3060 wystarczy, gorzej jak chcesz w 4k60fps Jak chcesz 4K60FPS to musisz bulić i nie ma że boli bo te śmieszne konsolki takiej mocy Ci nie zapewnią.
Opublikowano 29 września 20222 l 14 minutes ago, Czoperrr said: Jak chcesz 4K60FPS to musisz bulić i nie ma że boli bo te śmieszne konsolki takiej mocy Ci nie zapewnią. To fakt. Ale szczerze mówić wole grać w fake 4K niż wydać 2k€ na samo GPU