Opublikowano 29 września 20222 l Chłopaki piszą, że 4K/60 na PC masz już teraz (bo DLSS to lepszy niż natywny obraz) i to w karcie ze średniej półki.
Opublikowano 29 września 20222 l 1 minute ago, Paolo de Vesir said: Chłopaki piszą, że 4K/60 na PC masz już teraz (bo DLSS to lepszy niż natywny obraz) i to w karcie ze średniej półki. DLSS lepszy niż natywny obraz?
Opublikowano 29 września 20222 l 7 minut temu, Czoperrr napisał: DLSS lepszy niż natywny obraz? W Nioh 2 masz taką sytuację.
Opublikowano 29 września 20222 l Też gram w 1080p na monitorze 1080p. W takim razie używanie DLSS nie ma sensu i lepiej to wyłączyć?
Opublikowano 29 września 20222 l DLSS ma dużo sensu jeśli Ci się coś krztusi, ale najlepsze efekty daje powyżej 1080p, bo pojedyncza klatka ma więcej informacji dla algorytmu do upscalingu. No i oczywiście klasycznie: jebać sony
Opublikowano 29 września 20222 l 49 minut temu, Wolfie_ napisał: IMO ceny gpu 40xx to mało śmieszny żart. Jak ktoś chce grać na 1080p to mu nawet 3060 wystarczy, gorzej jak chcesz w 4k60fps IMHO natywne 1440p/60fps przy grze na monitorze to najrozsądniejszy wybór. 4K ma większy sens na dużym TV przy względnie nie dużej odległości.
Opublikowano 29 września 20222 l 18 minut temu, Czoperrr napisał: Też gram w 1080p na monitorze 1080p. W takim razie używanie DLSS nie ma sensu i lepiej to wyłączyć? 33 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: tjery by ci wytłumaczył, ja i tak gram w FHD to mi nie robi A to na PC nie robią monitorów 4K?
Opublikowano 29 września 20222 l Teraz, Whisker napisał: A to na PC nie robią monitorów 4K? Robią, ale ja takiego nie potrzebuję. Planuję przesiadkę na jakieś porządne 1440p w 2023, spokojnie mi starczy na lata.
Opublikowano 29 września 20222 l O (pipi)a to wy na tych potężnych PC za miliony nawet w 4K nie gracie? Przecież nadkonsola obsługuje nawet 8K!!!!!Taboreciarze xD
Opublikowano 29 września 20222 l 41 minutes ago, SnoD said: IMHO natywne 1440p/60fps przy grze na monitorze to najrozsądniejszy wybór. 4K ma większy sens na dużym TV przy względnie nie dużej odległości. No ja miałem plan PC do tv podłączyć, ale 2000€(za founder) to mało śmieszny żart. 3080 miało mrsp 699€
Opublikowano 29 września 20222 l Godzinę temu, Czoperrr napisał: DLSS lepszy niż natywny obraz? Jak już zostałem wywołany, to tak, w większości przypadków daje lepszą jakość obrazu niż natywnie, ale to tylko przy graniu w 4K na ustawieniu DLSS quality. Przy niższych rozdzielczościach/ustawieniach jakości DLSS już takiej magii nie ma, żebyś miał zarówno lepszą jakość obrazu i więcej klatek, ale i tak jest bardzo dobrze, a straty w jakości obrazu niewielkie.
Opublikowano 29 września 20222 l Sackboy kolejny "ex" Sony na PC. Tylko w lepszej jakości i taniej. Nie wiem jak mam się z tym czuć. Czy jeśli nie płacę za gierkę 300 zeta to mogę czuć się ekskluzywnie? Tak ekskluzywnie, jakie NIE SĄ gry sony xD?
Opublikowano 29 września 20222 l 2 minuty temu, gekon napisał: Czy jeśli nie płacę za gierkę 300 zeta to mogę czuć się ekskluzywnie? Witam W odpowiedzi na pana zapytanie. Tak, dołącza pan do ekskluzywnego grona frajerów Życzę miłego dnia
Opublikowano 29 września 20222 l Mogliby jeszcze to do plusa extra dodać aby jeszcze bardziej naszczać pecetowcą na ryj.
Opublikowano 30 września 20222 l W dniu 29.09.2022 o 19:41, creatinfreak napisał: Mogliby jeszcze to do plusa extra dodać aby jeszcze bardziej naszczać pecetowcą na ryj. pecetowcą powiadasz? W sumie dobry pomysł. Ale zamiast do plusa to niech od razu dadzą za darmo do Pana Epica. Co do szczania, nikt nie jest takim specem od szczania na ryj graczy jak sony. Ci już nawet nie udają, że nie mają was w chuju xD Ostre ruchanie od rana do wieczora. To konsola do grania w 10-letnie szroty za 4000 zł, to 30 fpsów w grach xDD, to wysprzedanie wszystkich exów, PS VR 1 do zaorania xD No cudowna passa Sony. Tylko tak dalej i liczba fanów marki zmniejszy się do Yetiego. Powiedziałbym, że nawet mi was nie żal, ale żal.
Opublikowano 30 września 20222 l Fajnie to Sony rozgrywa, takie powolne gotowanie żaby. Jim Ryan byłby doskonałym ministrem finansów w Polsce
Opublikowano 30 września 20222 l Coś mały ruch tu ostatnio. Klaparze widzą co się dzieje. Zamykamy temat? Chyba ta edycja console wars została wygrana przez wszystko, co nie jest konsolą sony Liderzy za czasów PSXa Dominacja za czasów PS2 Początek ruchania z PS3 Kac z PS4 A teraz totalne wyjabanie jajca na graczy i walkower. Osikali was, zarzygali, teraz jeszcze na was nasrają. Sprzedadzą ostatnie sztuki PS5 zalegające na magazynie w Kambodży. A potem masowa produkcja gierek na PC i "chmurę", którą nazwą Plajstatjszyn 6 Tak to widzę
Opublikowano 30 września 20222 l Jeszcze po drodze musi być ps5slim żeby niektórzy mogli nabyć dwa razy konsolę po 3500zl.
Opublikowano 30 września 20222 l 14 minut temu, drozdu7 napisał: po 3500zl Takie cuda to tylko w fundacji Spełniamy Klaperskie Marzenia
Opublikowano 1 października 20222 l Days Gone na PS5 to jest miazga totalna. Jak ta gra zajebala wszystko co do tej pory xśmieć wypuściło.