Opublikowano 21 grudnia 20222 l 11 minutes ago, Donatello1991 said: Pctowcy nopowcy Dobry comeback na miarę użytkownika PPE.pl
Opublikowano 21 grudnia 20222 l 46 minut temu, Jakim napisał: Kurła pudełka padną szybciej niż sądziłem.
Opublikowano 21 grudnia 20222 l Zacznijmy od tego, że nikogo pc w dziale console wars. Komp to do pracy ;)
Opublikowano 21 grudnia 20222 l 1 minutę temu, izon napisał: Zacznijmy od tego, że nikogo pc w dziale console wars. Komp to do pracy Jestem konsolowcem z zacieńciem starego pecetowca, kupuje gry na PC w pudełku - w ciągu 2 lat CP2077, DL2 i W3 :D. Na konsole tylko pudełka, ale ostatnio niestety coraz częściej się nie da, po po prostu promocje i wygoda niszczą ten ryneczek . Wyniki rzeczywiście smutne dla nas pudełkarzy :/. Godzinę temu, Donatello1991 napisał: Pctowcy nopowcy Gdy Xeno wchodzi za mocno
Opublikowano 21 grudnia 20222 l 2 godziny temu, Ryuk napisał: Ale medrek mi mówił ze rynek PC umiera Jestem ciekaw statystyk w Polsce, grubo więcej pudełek u nas. W ogóle gry PC z PL chyba jako jedyne są jeszcze do kupienia w pudełkach, w edycjach non-EK.
Opublikowano 21 grudnia 20222 l 13 minutes ago, Donatello1991 said: W Polsce rządzi Sony i FIFA, więc pudełka rządzą. Daj jakieś źródło. Bo to ze ci się tak wydaje to nie zncaczy, ze to prawda 27 minutes ago, izon said: Zacznijmy od tego, że nikogo pc w dziale console wars. Komp to do pracy zacznijmy od tego, ze nikogo nie obchodzi co ty myślisz 54 minutes ago, Donatello1991 said: Pctowcy z MS zepsuli rynek. Wina PC, ze klapki na świecie kupują cyfrówki?
Opublikowano 21 grudnia 20222 l 5 godzin temu, Jakim napisał: Kurła pudełka padną szybciej niż sądziłem. Jest jakieś globalne porównanie sprzedaży digital-pudła? Odnośnie PS5 znalazłem to https://gamerant.com/playstation-5-boxed-games-sales-physical-ones/ Czyli sprzedaż gier pudełkowych jest wyższa niż cyfrowych analogów.
Opublikowano 21 grudnia 20222 l Podoba mi się, że u góry maja wykres globalny ale dalej szukają. Pudełek na następnej generacji nie będzie, chyba ze u nintendo
Opublikowano 21 grudnia 20222 l A w mojej ocenie będą, bo nawet te kilka procent przy takim wolumenie to grube miliony dolarów. Dodajmy jeszcze wysoko marzowe limitki i kolekcjonerki, gdzie dodają parę śmieci, a liczą jak za 3 gry, jakby się takie wydania nie opłacały to by tego nie robili i nie sądzę, żeby się to miało zmienić przez 5 najbliższych lat. Edytowane 21 grudnia 20222 l przez izon
Opublikowano 21 grudnia 20222 l Jeszcze 4 lata za nim będzie ps6 i Xbox 720^2, do tego momentu cyfrówki to będzie 5% lub mniej procent rynku
Opublikowano 21 grudnia 20222 l 50 minutes ago, Donatello1991 said: Sony dba o graczy i będą pudełka. To samo Sony które bierze od was kasę za wrzucanie savow w chmurę? Sony dba o swój portfel. W USA, Kanadzie i wybranych państwach Europy Sony sprzedaje konsole bezpośrednio do gracza, wiec za te 4-5 lat nie będą potrzebować gamestop itp, będą sami sprzedawać konsole bezpośrednio bez napędu do gracza
Opublikowano 21 grudnia 20222 l Czy wam się to podoba czy nie, to Sony dba o graczy, więc nie dyskutować z tym pokraki.
Opublikowano 21 grudnia 20222 l 14 minutes ago, Donatello1991 said: Czy wam się to podoba czy nie, to Sony dba o graczy, więc nie dyskutować z tym pokraki. Ty serio masz tak zwalony mózg ta korpo gadka ze to aż przykre. Szczególnie ze masz 32 lata korporacja nigdy nie były i nigdy nie będą dbały o nas. Oni dbają o swój portfel Edytowane 21 grudnia 20222 l przez Ryuk
Opublikowano 21 grudnia 20222 l 4 godziny temu, izon napisał: A w mojej ocenie będą, bo nawet te kilka procent przy takim wolumenie to grube miliony dolarów. Na konsolach pudełka to prawie 30%, bez przesady.
Opublikowano 22 grudnia 20222 l Cyfrowa wersja TLOU part 1 będzie pierwszym megahitem w który nadgracz zagra w 2023 na nadkonsoli. Przeżyjmy to jeszcze raz. 25% zniżki na store to uczciwa cena.
Opublikowano 22 grudnia 20222 l Jaki rynek pc to jest rakowisko pokazuje temat o Wiedźminie. Gracze konsolowi bawią się po updacie, a pokraki od tygodnia nie mogą wyjść z suwaczków
Opublikowano 22 grudnia 20222 l 8 minut temu, izon napisał: Jaki rynek pc to jest rakowisko pokazuje temat o Wiedźminie. Gracze konsolowi bawią się po updacie, a pokraki od tygodnia nie mogą wyjść z suwaczków Ta, gracze konsolowi bawią się od tygodnia, ale w porównywanie trybów performance i RT i w rozkimny, w którym grać i co gdzie tracą.
Opublikowano 22 grudnia 20222 l Dwa suwaczki w prawo, a nieeeeee 2 fps mniej anieeeer. Ojej w lewo 3, aniiiiie grafa rozmazana. O nie, moja GE force 4 mx nie daje rady. PS5? Hmm na Oledziku może, a i 60 fps może, graficzka ma być piękna jak cycki Jenefer. Tak powiesz pctowy zwierzaku. Edytowane 22 grudnia 20222 l przez Donatello1991
Opublikowano 22 grudnia 20222 l rakowiskiem to jest optymalizacja tej gierki. Ostatni patch trochę co prawda ogarnął sytuacje ale w trybie RT na PS5 (który i tak jest mocno okrojony względem wersji PC) gra chodzi w filmowych 25 fpsach, co czyni ją praktycznie niegrywalną