Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Nie no, wezyr przy ofim to yebany szopenhauer gejmingu :) ofi by nie rozpoznał dobrej gry nawet gdyby mu spadła prosto na łeb :) 

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 623,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał:

Nie no, wezyr przy ofim to yebany szopenhauer gejmingu :) ofi by nie rozpoznał dobrej gry nawet gdyby mu spadła prosto na łeb :) 

No to najwidoczniej za często z nim i rozim wchodzi w dyskusję, to niebezpieczne.

Opublikowano

Spadochroniarz to jeszcze rozumiem ze kocha tą gierkę, bo może polatać sobie wirtualnie na latawcu, ale pupcio? Przestańcie się kompromitować i polecam zestaw ps5 + re4r ktory jest grą na normalnego czlowieka z jakością i gameplayem godnym 2023 roku :problem:

Opublikowano
3 minuty temu, oFi napisał:

Spadochroniarz to jeszcze rozumiem ze kocha tą gierkę, bo może polatać sobie wirtualnie na latawcu, ale pupcio? Przestańcie się kompromitować i polecam zestaw ps5 + re4r ktory jest grą na normalnego czlowieka z jakością i gameplayem godnym 2023 roku :problem:

Pewnie kiedyś to powtórzę, ale miałem to już w 2005 roku: GC + RE4.

Opublikowano

chorynudziarz był dzieckiem bogatych starych :Cell: taki protoplasta Oskarków Deweloperskich

Opublikowano
7 minut temu, Krzysztof93 napisał:

chorynudziarz był dzieckiem bogatych starych :Cell: taki protoplasta Oskarków Deweloperskich

Nie, byłem biedakiem prawie zawsze z jedną konsolą, ale gdy tylko otworzyli granice w 2004 to kupiłem bilet na autobus w jedną stronę, mimo słabego języka i drobnych w kieszeni, a za pierwszą wypłatę kupiłem Gacka, o którym zawsze marzyłem, do tego odkupiłem Xboxa, krórego się pozbyłem przed przygodą życia :banderas:

Opublikowano

no dobrze dobrze ale już przestań z tą Zeldą bo nawet spoko gierka ale strasznie ją tu krzywdzisz

Opublikowano
Teraz, Krzysztof93 napisał:

no dobrze dobrze ale już przestań z tą Zeldą bo nawet spoko gierka ale strasznie ją tu krzywdzisz

Wyjaśniam hejterów :banderas:

Opublikowano
6 minut temu, Krzysztof93 napisał:

:frog: szkoda, że to nie działa

W drugą stronę też, bo tym swoim pierdoleniem jeszcze bardziej utwierdzają mnie przekonaniu jakie BOTW było dobre, 360h nabite, granie do 3 w nocy dzień w dzień, niesamowity rewolucyjny szpil, o którym się będzie mówić za 50 lat.

Ale nie to jest najlepsze, bo najlepsze jest to, że pomimo, że BOTW zmiażdżyło wszystkie sandboxy razem wzięte to jeszcze można tyle poprawić…

i tu wjeżdża 12 maja sequel genialny, idealny, czysty że aż przezroczysty :banderas:

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

Zdrowy, ty już się tak nie pucuj tą Zeldą bo BOtW było strasznie nierówne i to jedna z najbardziej przehypowanych gier w historii. 

Z jednej strony masz 1.000 przepisów na zupę z kamienia czy innych żołędzi, ale przez 90% gry spotykasz 3 przeciwników rodem z prac plastycznych 4-latka.

Opublikowano
20 minut temu, Krzysztof93 napisał:

@zdrowywariat:rayos: z tego wszystkiego to chociaż tyle, że ty się dobrze bawisz

No tak…

najpierw się jarałem przed premierą BOTW, później już samą grą, następnie tym, że trafiłem z wróżbami, a teraz dalej dobrze się bawię wyjaśnianiem hejterów

i znowu się jaram, tym razem sequelem, znowu wróżę, a wróżby moje znowu się wypełniją

i 12 maja znowu będę grał do 3 w nocy dzień w dzień

i napierdalał postami w wątku TOTK co minutę

i wyjaśniał hejterów nawet 5 lat po premierze, że aż ich dupa będzie piekła

a jeśli jeszcze zapowiedzą BOTW3 to moja krucjata będzie trwać grubo ponad 20 lat, a może i więcej

to będzie deja vu pierdolniętegoświra,

które ciągnie się już od stycznia 2013

świra, który dalej jara się gierkami jak dzieciak

i w dupie ma teraflopy :banderas:

Spoiler

Czy to nie jest gra rewolucyjna? To coś więcej, niż 360h dobrej zabawy :obama:

Opublikowano
Godzinę temu, zdrowywariat napisał:

i napierdalał postami w wątku TOTK co minutę

typowe dla nudnych gier - potrzeba afirmacji że się „dobrze” bawisz 

a w temacie gier na Xa kameralnie, każdy napierdala aż miło i potem tylko „elo, zajebista gierka”

silni milczą, #FaktyNieOpinie

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

typowe dla nudnych gier - potrzeba afirmacji że się „dobrze” bawisz 

a w temacie gier na Xa bo każdy napierdala aż miło i potem tylko „elo, zajebista gierka”

silni milczą, #FaktyNieOpinie

Mylisz pojęcia. Najlepiej by było być opanowanym w swoich opiniach. Czy w tą czy w tamtą stronę, ale że niektórzy hejtują grę do przesady to taki ja, czy GearsUp, idziemy w drugą stronę dla równowagi, więc można by rzec, że sami nas nakręcacie! :banderas:

Opublikowano

W temacie gier na Xboxa jest tak kameralnie jak w sklepie mięsnym w latach 80tych. 

Opublikowano
2 godziny temu, zdrowywariat napisał:

Pewnie kiedyś to powtórzę, ale miałem to już w 2005 roku: GC + RE4.

RE4 Remake zmienia grę również pod względem zawartości i gameplayu, więc nie ograłeś w 2005, a na pewno nie do końca ograłeś.

Edytowane przez aph

Opublikowano
4 minuty temu, aph napisał:

RE4 Remake zmienia grę również pod względem zawartości i gameplayu, więc nie ograłeś w 2005, a na pewno nie do końca ograłeś.

Przecież napisałem, że kiedyś ogram, tylko nie podoba mi się małż, więc sobie zaczekam na slimkę.

Opublikowano
1 minute ago, zdrowywariat said:

Przecież napisałem, że kiedyś ogram, tylko nie podoba mi się małż, więc sobie zaczekam na slimkę.

Czekanie zamiast grania. Jednak masz coś wspólnego z Wezyrem

Opublikowano
2 minuty temu, zdrowywariat napisał:

Też bym sobie kupił Switcha i Zelde, ale mi się konsola i okładka nie podoba, poczekam na Switch 2 :(

Opublikowano
12 minut temu, Homelander napisał:

Czekanie zamiast grania. Jednak masz coś wspólnego z Wezyrem

Nie chodzi o czekanie, tylko o to, że dla mnie nie pojawił się jeszcze system seller na PS5, a potrafię kupić konsolę nawet dla jednej gry.

A skoro nie ma system sellera to sobie zaczekam, bo remaki nie są żadnymi system sellerami, choć są fajnym powrotem do przeszłości.

No i buduję jeszcze dom, mam trochę wydatków. Zresztą przyjdzie odpowiedni czas, że kupię i zrobię sobie maraton.

Nic nie muszę, samo się wydarzy w odpowiednim, najlepszym czasie :)