Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Nie no, wezyr przy ofim to yebany szopenhauer gejmingu :) ofi by nie rozpoznał dobrej gry nawet gdyby mu spadła prosto na łeb :) 

• Odpowiedzi 34,3 tys.
  • Wyświetleń 751,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał:

Nie no, wezyr przy ofim to yebany szopenhauer gejmingu :) ofi by nie rozpoznał dobrej gry nawet gdyby mu spadła prosto na łeb :) 

No to najwidoczniej za często z nim i rozim wchodzi w dyskusję, to niebezpieczne.

Opublikowano

Spadochroniarz to jeszcze rozumiem ze kocha tą gierkę, bo może polatać sobie wirtualnie na latawcu, ale pupcio? Przestańcie się kompromitować i polecam zestaw ps5 + re4r ktory jest grą na normalnego czlowieka z jakością i gameplayem godnym 2023 roku :problem:

Opublikowano
3 minuty temu, oFi napisał:

Spadochroniarz to jeszcze rozumiem ze kocha tą gierkę, bo może polatać sobie wirtualnie na latawcu, ale pupcio? Przestańcie się kompromitować i polecam zestaw ps5 + re4r ktory jest grą na normalnego czlowieka z jakością i gameplayem godnym 2023 roku :problem:

Pewnie kiedyś to powtórzę, ale miałem to już w 2005 roku: GC + RE4.

Opublikowano
7 minut temu, Krzysztof93 napisał:

chorynudziarz był dzieckiem bogatych starych :Cell: taki protoplasta Oskarków Deweloperskich

Nie, byłem biedakiem prawie zawsze z jedną konsolą, ale gdy tylko otworzyli granice w 2004 to kupiłem bilet na autobus w jedną stronę, mimo słabego języka i drobnych w kieszeni, a za pierwszą wypłatę kupiłem Gacka, o którym zawsze marzyłem, do tego odkupiłem Xboxa, krórego się pozbyłem przed przygodą życia :banderas:

Opublikowano

no dobrze dobrze ale już przestań z tą Zeldą bo nawet spoko gierka ale strasznie ją tu krzywdzisz

Opublikowano
Teraz, Krzysztof93 napisał:

no dobrze dobrze ale już przestań z tą Zeldą bo nawet spoko gierka ale strasznie ją tu krzywdzisz

Wyjaśniam hejterów :banderas:

Opublikowano
6 minut temu, Krzysztof93 napisał:

:frog: szkoda, że to nie działa

W drugą stronę też, bo tym swoim pierdoleniem jeszcze bardziej utwierdzają mnie przekonaniu jakie BOTW było dobre, 360h nabite, granie do 3 w nocy dzień w dzień, niesamowity rewolucyjny szpil, o którym się będzie mówić za 50 lat.

Ale nie to jest najlepsze, bo najlepsze jest to, że pomimo, że BOTW zmiażdżyło wszystkie sandboxy razem wzięte to jeszcze można tyle poprawić…

i tu wjeżdża 12 maja sequel genialny, idealny, czysty że aż przezroczysty :banderas:

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

Zdrowy, ty już się tak nie pucuj tą Zeldą bo BOtW było strasznie nierówne i to jedna z najbardziej przehypowanych gier w historii. 

Z jednej strony masz 1.000 przepisów na zupę z kamienia czy innych żołędzi, ale przez 90% gry spotykasz 3 przeciwników rodem z prac plastycznych 4-latka.

Opublikowano
20 minut temu, Krzysztof93 napisał:

@zdrowywariat:rayos: z tego wszystkiego to chociaż tyle, że ty się dobrze bawisz

No tak…

najpierw się jarałem przed premierą BOTW, później już samą grą, następnie tym, że trafiłem z wróżbami, a teraz dalej dobrze się bawię wyjaśnianiem hejterów

i znowu się jaram, tym razem sequelem, znowu wróżę, a wróżby moje znowu się wypełniją

i 12 maja znowu będę grał do 3 w nocy dzień w dzień

i napierdalał postami w wątku TOTK co minutę

i wyjaśniał hejterów nawet 5 lat po premierze, że aż ich dupa będzie piekła

a jeśli jeszcze zapowiedzą BOTW3 to moja krucjata będzie trwać grubo ponad 20 lat, a może i więcej

to będzie deja vu pierdolniętegoświra,

które ciągnie się już od stycznia 2013

świra, który dalej jara się gierkami jak dzieciak

i w dupie ma teraflopy :banderas:

Spoiler

Czy to nie jest gra rewolucyjna? To coś więcej, niż 360h dobrej zabawy :obama:

Opublikowano
Godzinę temu, zdrowywariat napisał:

i napierdalał postami w wątku TOTK co minutę

typowe dla nudnych gier - potrzeba afirmacji że się „dobrze” bawisz 

a w temacie gier na Xa kameralnie, każdy napierdala aż miło i potem tylko „elo, zajebista gierka”

silni milczą, #FaktyNieOpinie

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

typowe dla nudnych gier - potrzeba afirmacji że się „dobrze” bawisz 

a w temacie gier na Xa bo każdy napierdala aż miło i potem tylko „elo, zajebista gierka”

silni milczą, #FaktyNieOpinie

Mylisz pojęcia. Najlepiej by było być opanowanym w swoich opiniach. Czy w tą czy w tamtą stronę, ale że niektórzy hejtują grę do przesady to taki ja, czy GearsUp, idziemy w drugą stronę dla równowagi, więc można by rzec, że sami nas nakręcacie! :banderas:

Opublikowano

W temacie gier na Xboxa jest tak kameralnie jak w sklepie mięsnym w latach 80tych. 

Opublikowano
2 godziny temu, zdrowywariat napisał:

Pewnie kiedyś to powtórzę, ale miałem to już w 2005 roku: GC + RE4.

RE4 Remake zmienia grę również pod względem zawartości i gameplayu, więc nie ograłeś w 2005, a na pewno nie do końca ograłeś.

Edytowane przez aph

Opublikowano
4 minuty temu, aph napisał:

RE4 Remake zmienia grę również pod względem zawartości i gameplayu, więc nie ograłeś w 2005, a na pewno nie do końca ograłeś.

Przecież napisałem, że kiedyś ogram, tylko nie podoba mi się małż, więc sobie zaczekam na slimkę.

Opublikowano
1 minute ago, zdrowywariat said:

Przecież napisałem, że kiedyś ogram, tylko nie podoba mi się małż, więc sobie zaczekam na slimkę.

Czekanie zamiast grania. Jednak masz coś wspólnego z Wezyrem

Opublikowano
2 minuty temu, zdrowywariat napisał:

Też bym sobie kupił Switcha i Zelde, ale mi się konsola i okładka nie podoba, poczekam na Switch 2 :(

Opublikowano
12 minut temu, Homelander napisał:

Czekanie zamiast grania. Jednak masz coś wspólnego z Wezyrem

Nie chodzi o czekanie, tylko o to, że dla mnie nie pojawił się jeszcze system seller na PS5, a potrafię kupić konsolę nawet dla jednej gry.

A skoro nie ma system sellera to sobie zaczekam, bo remaki nie są żadnymi system sellerami, choć są fajnym powrotem do przeszłości.

No i buduję jeszcze dom, mam trochę wydatków. Zresztą przyjdzie odpowiedni czas, że kupię i zrobię sobie maraton.

Nic nie muszę, samo się wydarzy w odpowiednim, najlepszym czasie :)