Opublikowano 29 marca 20232 l Teraz, Paolo de Vesir napisał: To trochę jak mówienie o lasce, że „najważniejsze jest piękne wnętrze”, ale obaj wiemy, że to nieprawda. No nie, albo oboje wiemy, że lepsza ósemka, ale mądra i dobra, niż dziesiątka z pustą głową.
Opublikowano 29 marca 20232 l Teraz, zdrowywariat napisał: No nie, albo oboje wiemy, że lepsza ósemka, ale mądra i dobra, niż dziesiątka z pustą głową. oj tak byczQ +100, mądrość życiowa przez Ciebie przemawia
Opublikowano 29 marca 20232 l 2 minuty temu, drozdu7 napisał: Po co jakakolwiek historia, przecież patrząc na kamień czy połamany patyk i to w jaki sposób leży można sobie wyobrazić jego historię. To jest właśnie budowanie świata i fabuły. Xd Akurat to gdy małe dziecko powiedziało mi, że lubi deszcz, bo nie widać łez i poszło na cmentarz dało mi więcej do myślenia, niż wyłożona kawa na ławę. Subtelność, znacie to słowo? 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: oj tak byczQ +100, mądrość życiowa przez Ciebie przemawia Zresztą jakie laski? Pasje, sport, gry - to jest życie Edytowane 29 marca 20232 l przez zdrowywariat
Opublikowano 29 marca 20232 l 1 minutę temu, zdrowywariat napisał: Akurat to gdy małe dziecko powiedziało mi, że lubi deszcz, bo nie widać łez i poszło na cmentarz dało mi więcej do myślenia, niż wyłożona kawa na ławę. Powiem Ci że teraz jak to napisałeś to i mi się oczy zeszkliły
Opublikowano 29 marca 20232 l Bardzo fajna historia, bogate lore daje pole do popisu na rozmyślania czemu dziecko chodzi na cmentarz
Opublikowano 29 marca 20232 l A vizir gra w coś wogole czy dalej pierdu pierdu o wszystkim, a tak to wowik na okraglo?
Opublikowano 29 marca 20232 l 18 minut temu, Daffy napisał: A vizir gra w coś wogole czy dalej pierdu pierdu o wszystkim, a tak to wowik na okraglo? Masz internet to możesz sprawdzić - obecnie Dead Space i Metroid Prime.
Opublikowano 29 marca 20232 l 3 godziny temu, drozdu7 napisał: Naczelny klap i wieszcz rychłej śmierci Xboxa, o 8 rano z wywieszonym jęzorem czeka aż uruchomi dodatek na który wogole nie ma hypeu No trochę śmiechłem jak zobaczyłem jego zapytanie czy wirtualna przeprowadzka na Nową Zelandię zadziała w przypadku DLC do FH5
Opublikowano 29 marca 20232 l 2 godziny temu, Daffy napisał: A vizir gra w coś wogole czy dalej pierdu pierdu o wszystkim, a tak to wowik na okraglo? Gra w RDR2 grę życia od 2018, delektuje się, w 2027 skończy.
Opublikowano 29 marca 20232 l Paolo rimejk re3 który trwa 5h grał 10 lat więc wiecie jak jest z tym graczykiem
Opublikowano 29 marca 20232 l 13 minut temu, Pupcio napisał: Paolo rimejk re3 który trwa 5h grał 10 lat więc wiecie jak jest z tym graczykiem Pucio, a w zeszłym roku skończyłeś chociaż 10 gier czy dalej lecisz na rekord w mejmowaniu?
Opublikowano 29 marca 20232 l W dedykowanym temacie wymieniłem skończone przeze mnie gry w roku 2022. Pozdrawiam dla ciebie cieplutko zagrywie
Opublikowano 29 marca 20232 l 1. Horizon to tylko jednorazowa akcja. 2. Days Gone się nie liczy, gra słabo się sprzedała więc chcą wyciągnąć ile mogą. 3. Oj tam, kilka starych exów trafi na PC. 4. Haha czekajcie sobie ponad rok na gry z PS5 Czyli teraz co? 5. To tylko Frakcje Day 1 release na PC i PS5. Przecież innych gier nie będą wydawać równocześnie na PC. Dobrze kombinuje? Edytowane 29 marca 20232 l przez Ins
Opublikowano 30 marca 20232 l Czyli tak jak Ukukuki pisał: PC + Switch najlepsza opcja, grasz we wszystko, albo jeszcze lepiej Steam Deck + Switch.
Opublikowano 30 marca 20232 l Co za premiera dodatku do fh5. 29 marca od północy xd xd a nie sorry prawie 30 marca. Chujbox
Opublikowano 30 marca 20232 l Srał to pies, ale PSVR2 kolejnego śmiecia zapomnianego miesiąc od premiery. Już Bleeding Edge miało dłuży żywot.
Opublikowano 30 marca 20232 l PS5 to musi być cudowna konsola skoro Donatello 2 dni z rzędu jak nie czatuje o północy, to przeprowadzkę na Nową Zelandię robi żeby pograć 5 minut wcześniej w DLC do piątej części tasiemca na Xboxa.
Opublikowano 30 marca 20232 l 13 minut temu, Donatello1991 napisał: Teraz dodatek do HFW najważniejszy. Dodatek do zapomnianego chwile po premierze Horizon Forgotten West. Który to Horizon jest „system sellerem” martwego na starcie PSVR2. To musi być ten słynny ekosystem. Ekosystem spierdolenia.