Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

To trochę jak mówienie o lasce, że „najważniejsze jest piękne wnętrze”, ale obaj wiemy, że to nieprawda. :)

No nie, albo oboje wiemy, że lepsza ósemka, ale mądra i dobra, niż dziesiątka z pustą głową.

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 623,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
2 minuty temu, drozdu7 napisał:

Po co jakakolwiek historia, przecież patrząc na kamień czy połamany patyk i to w jaki sposób leży można sobie wyobrazić jego historię. To jest właśnie budowanie świata i fabuły. 

Xd

Akurat to gdy małe dziecko powiedziało mi, że lubi deszcz, bo nie widać łez i poszło na cmentarz dało mi więcej do myślenia, niż wyłożona kawa na ławę. Subtelność, znacie to słowo?

1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

oj tak byczQ +100, mądrość życiowa przez Ciebie przemawia :lapka:

Zresztą jakie laski? Pasje, sport, gry - to jest życie :)

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano
1 minutę temu, zdrowywariat napisał:

Akurat to gdy małe dziecko powiedziało mi, że lubi deszcz, bo nie widać łez i poszło na cmentarz dało mi więcej do myślenia, niż wyłożona kawa na ławę.

Powiem Ci że teraz jak to napisałeś to i mi się oczy zeszkliły

Opublikowano

Bardzo fajna historia, bogate lore daje pole do popisu na rozmyślania czemu dziecko chodzi na cmentarz

Opublikowano

A vizir gra w coś wogole czy dalej pierdu pierdu o wszystkim, a tak to wowik na okraglo?

Opublikowano
3 godziny temu, drozdu7 napisał:

Naczelny klap i wieszcz rychłej śmierci Xboxa, o 8 rano z wywieszonym jęzorem czeka aż uruchomi dodatek na który wogole nie ma hypeu 

No trochę śmiechłem jak zobaczyłem jego zapytanie czy wirtualna przeprowadzka na Nową Zelandię zadziała w przypadku DLC do FH5 ;)

Opublikowano

Obawiam się, że donek to transklap :notlikethis:

Opublikowano
2 godziny temu, Daffy napisał:

A vizir gra w coś wogole czy dalej pierdu pierdu o wszystkim, a tak to wowik na okraglo?

Gra w RDR2 grę życia od 2018, delektuje się, w 2027 skończy.

Opublikowano

Paolo rimejk re3 który trwa 5h grał 10 lat więc wiecie jak jest z tym graczykiem  :/

Opublikowano

W dedykowanym temacie wymieniłem skończone przeze mnie gry w roku 2022. Pozdrawiam dla ciebie cieplutko zagrywie :) 

Opublikowano

ilxfHDR.jpg

1. Horizon to tylko jednorazowa akcja.

2. Days Gone się nie liczy, gra słabo się sprzedała więc chcą wyciągnąć ile mogą.

3. Oj tam, kilka starych exów trafi na PC.

4. Haha czekajcie sobie ponad rok na gry z PS5

Czyli teraz co?

5. To tylko Frakcje Day 1 release na PC i PS5. Przecież innych gier nie będą wydawać równocześnie na PC.

Dobrze kombinuje?

Edytowane przez Ins

Opublikowano

kamilek juz pewnie pisze maile do kogo trzeba

Opublikowano

Czyli tak jak Ukukuki pisał: PC + Switch najlepsza opcja, grasz we wszystko, albo jeszcze lepiej Steam Deck + Switch.

Opublikowano

Bo pierdolnięty jesteś to nie dostałeś, kto szanował markę grał od 20

Opublikowano

PS5 to musi być cudowna konsola skoro Donatello 2 dni z rzędu jak nie czatuje o północy, to przeprowadzkę na Nową Zelandię robi żeby pograć 5 minut wcześniej w DLC do piątej części tasiemca na Xboxa.

Opublikowano
13 minut temu, Donatello1991 napisał:

Teraz dodatek do HFW najważniejszy.

Dodatek do zapomnianego chwile po premierze Horizon Forgotten West. Który to Horizon jest „system sellerem” martwego na starcie PSVR2.

To musi być ten słynny ekosystem. Ekosystem spierdolenia. :kekw: