Opublikowano 7 kwietnia 20232 l No Sonka to najchętniej usunęłaby całą wsteczną kompatybilność, ale ze względu na konkurencję no nie wypadało. Teraz grając na plejce doceniam bajer jakim jest quick resume, niby nic niezbędnego ale zwyczajnie w huj wygodne. Ale to jest nic, zainstalowałem sobie Days Gone bo chciałem zobaczyć czy coś lepiej wygląda, ogólnie sprawdzić itp kiedyś już przeszedłem. I kurwa jedyne co mogłem zrobić to kliknąć New Game, bo oczywiście nie załadowało żadnych saveów xd jakie średniowiecze jebane. Jak sobie przypomnę że niedawno na Xboxie zainstalowałem Orange Box i mogłem bezproblemowo wrócić do sejwa sprzed ilustam lat to ehh..
Opublikowano 7 kwietnia 20232 l Kochajmy sprzęty, tak szybko odchodzą https://www.ppe.pl/news/316729/ps-vr2-rzeczywiscie-ma-problemy-ming-chi-kuo-informuje-o-ograniczeniu-produkcji.html
Opublikowano 7 kwietnia 20232 l Ja to się zastanawiam Ficuś po co Ci jeszcze ten XSX, skoro posiadasz sprzęt kompletny (Steam Deck) i konsolę totalną (Switch)?
Opublikowano 7 kwietnia 20232 l Obecnie mam tylko switcha i decka, one x poszedł na olx gdzieś pod koniec 2022 bo tylko kurz zbieral
Opublikowano 7 kwietnia 20232 l 32 minuty temu, Pupcio napisał: I fajnie się gra w re4 na low w 20fpsach na tym kąkuterku? no ale pod kołderką
Opublikowano 7 kwietnia 20232 l 41 minut temu, Pupcio napisał: I fajnie się gra w re4 na low w 20fpsach na tym kąkuterku? Podejrzewam że lepiej działa niż na twoim laptopie z komunii
Opublikowano 7 kwietnia 20232 l Gdzie ten hype train. Gdzie ten marketing. Za 3 tygodnie Redfall a nik się nie emocjonuje. Nawet Zieloni mają wyjebane na te grę.
Opublikowano 7 kwietnia 20232 l Przynajmniej mają na co mieć w*****. Najpierw Hi Fi Rush, zaraz Redfall, a Ty jeszcze na DLC do FH5
Opublikowano 7 kwietnia 20232 l 1 godzinę temu, Donatello1991 napisał: Gdzie ten hype train. Gdzie ten marketing. Za 3 tygodnie Redfall a nik się nie emocjonuje. Nawet Zieloni mają wyjebane na te grę. Horizon DLC przyćmiło Redfalla xDD Horizon z PS5, nie ta samochodówka arcadeo'wa samograjka
Opublikowano 7 kwietnia 20232 l https://www.ppe.pl/news/316757/redfall-na-pierwszej-rozgrywce-z-kooperacji-gameplay-pokazuje-walke-z-poteznym-wampirem.html Podziękujcie GP Podziękujcie Spencerowi Podziękujcie kłamcy
Opublikowano 8 kwietnia 20232 l Jak ta gra zostania zaorana xd Horzon FW dodatek, SW i Zelda. Trzeba przyznać że MS się wstrzelił z premiera crapfall.
Opublikowano 8 kwietnia 20232 l Ciekawe który następny spierdoli z tej tonącej łajby I robienia minigowien do śmieciary:)
Opublikowano 8 kwietnia 20232 l 9 minut temu, PanKamil napisał: Ciekawe który następny spierdoli z tej tonącej łajby I robienia minigowien do śmieciary:) Przecież oni wyglądają jakby już skądś spierdolili.
Opublikowano 9 kwietnia 20232 l 10 godzin temu, PanKamil napisał: Ciekawe który następny spierdoli z tej tonącej łajby I robienia minigowien do śmieciary:) Wiedziałem ich kiedyś u siebie na oddziale
Opublikowano 10 kwietnia 20232 l To ja jednak SW Jedi Survival wezmę na PS5xd Xsx nie wyrabia w crossgenach a co dopiero w nextgenach. Redfall, starfield graficzne crapy. Jedyna nadzieja w FM. Edytowane 10 kwietnia 20232 l przez Donatello1991
Opublikowano 11 kwietnia 20232 l https://www.ppe.pl/news/316884/xbox-game-pass-koniec-z-gromadzeniem-tanszego-dostepu-do-abonamentu-microsoft-wprowadza-blokade.html Piękny sen karakanow grania w gry AAA w cenie pringelsow rozpierdala łeb w kolejnym etapie xd xd 3 lata tresowania z XSX i XSs i wreszcie mozn zacząć golić baranków. Edytowane 11 kwietnia 20232 l przez Donatello1991
Opublikowano 11 kwietnia 20232 l Chujowa pseudo konsolka na Windowsie trzymana na smyczy przez ziemniaka to czego się spodziewac:) Prawdziwa klęska I upokorzenie zielonego śmiecia