Opublikowano 12 kwietnia 20232 l No niefortunnie z tym redfallem, nie lepiej przełożyć premierę ? Anyway jutro porcja ff16tki:)
Opublikowano 12 kwietnia 20232 l 2 minuty temu, YETI napisał: Mówiłem że zderzenie z rzeczywistością doprowadzi niektóre robaki na oddział w Choroszczy Rzeczywistość, ale po zatruciu czadem w kopalni w Bełchatowie. Obudź się YETI, leżysz w śpiączce alkoholowej pod stołem w pubie.
Opublikowano 12 kwietnia 20232 l Hahah, jakie zakrzywienie faktów, człowieku, niemal każda większą gra, która wyszła w ostatnim czasie, chodzi lepiej na PS5.
Opublikowano 12 kwietnia 20232 l 2 minuty temu, YETI napisał: Hahah, jakie zakrzywienie faktów, człowieku, niemal każda większą gra, która wyszła w ostatnim czasie, chodzi lepiej na PS5. lista 90% albo zm, bo na razie to najlepiej wypada XSX i musicie się pocieszać, że DualDildo ma zacinające się triggery które maja nadrobić niższa rozdzielczość czy gorszy framerate takze lista albo wypierdalaj
Opublikowano 12 kwietnia 20232 l Takich danych twiterowicze z Uzbekistanu i Boliwii nie publikują, to skąd yeti ma wziąc tę listę
Opublikowano 12 kwietnia 20232 l 15 minut temu, Paolo de Vesir napisał: takze lista albo wypierdalaj Z ostatnich wydanych gier, NFS, Hogwarts, Callisto, RE4, Wild Hearts, Gotham Knights, Atomic Hearts. Przyszłość zapowiada się jeszcze lepiej. Niedlugo wystartuje druga generacja gier na Nadkonsole 5 z pominięciem PS4, to z tej zielonej kurwy to już nic nie zostaje. Startujemy z Spiderkiem 2 i FFXVI, a później kolejne ciosy i nowe standardy graficzne od inżynierów z Sony, a nie studenciaków z wieczorówki imienia knura spencera.
Opublikowano 12 kwietnia 20232 l 19 minut temu, YETI napisał: Z ostatnich wydanych gier, NFS, Hogwarts, Callisto, RE4, Wild Hearts, Gotham Knights, Atomic Hearts. To niezłe 90% gdzie RE4 lepiej wypada na XSX, z działającym HDRem.
Opublikowano 12 kwietnia 20232 l 32 gry wypadają z Plusa w tym first party Spiderman No to niezły abonament
Opublikowano 12 kwietnia 20232 l Jak to mówi Shen gdy do PS+ wpadają okruchy z XGP: co Sonka to Sonka, najlepszy abonament na rynku.
Opublikowano 12 kwietnia 20232 l Przecież Sony nigdy nie deklarowało, że gry first party będą w usłudze na zawsze
Opublikowano 12 kwietnia 20232 l Najważniejsze, że na śmieciu exy nie wypadają i ktoś doczeka 60fps w redfailu
Opublikowano 12 kwietnia 20232 l Dla mnie Microsoft koncertowo poraz kolejny sra pod siebie niezrozumiałym dla mnie developing time. Mieli teraz wielką dziurę zostawioną przez Sony, praktycznie rok bez gry od sonki. Mogli w tym czasie pięknie to rozegrać i zainteresować swoim sprzętem. Zamiast tego wszystko poprzekladali lub wydali tak słabe że aż szkoda ściągać z passa. Jeden wyjątek od reguły to hi&fi rush ale to tylko potwierdza regułę. Zaraz przeciez Zelda więc znowu o switchu ten chyba raz ostatni będzie głośno, potem ff16 który pewnie będzie słabym finałem ale szykuje się oczoyebna jazda bez trzymanki, na jesień spider na którego pół świata ma pjerdolca. O Microsofcie nikt już nie będzie pamiętać w tym roku prócz beki bo ze starfield jej dostarczy, to w przypadku tego developera jestem wręcz pewny.
Opublikowano 12 kwietnia 20232 l Dla mnie gra usługa red fall w 30fpsach w miesiącu premiery zeldy to bardzo ŁAKOMY KĄSEK. Xbox odżywa
Opublikowano 12 kwietnia 20232 l No i kupiłem drugiego Switcha, jednak ta wersja z Zeldą robi robotę a XSX ie wiem czy go w ogóle już odpale czy nie lepiej sprzedać i poczekać na XSX2 może będzie lepiej?
Opublikowano 12 kwietnia 20232 l 1 minutę temu, Donatello1991 napisał: Co to jest XSX? Skrót…od śmiecia
Opublikowano 12 kwietnia 20232 l Maja za mało studiów, jak dokupią jeszcze z kilkanaście to za 10 lat to dopiero będzie na tych xboxach zobaczycie.
Opublikowano 12 kwietnia 20232 l Starfield od deva co nigdy nie zrobił działającej gierki na premierę, Forza która najpewniej wyjdzie w tym roku "aby ino" i cały następny rok będą dodawać zawartość, teraz redfall z oprawą ze switcha z patchem 60fps bez nawet przybliżonej daty premiery, hellblade który powstaje sto lat by znowu dać te 5h trzymania gałki do przodu. W obwodzie inne gierki, które dotychczas mają tylko logo i daj boże wszystko co pokażą w tym roku to minutowy trailer na silniku gry.
Opublikowano 13 kwietnia 20232 l Co karakany? Myśleliście że dzisiaj wstaniecie i będzie inaczej? Że to sen? No niestety nie. Xbox jebany jest.
Opublikowano 13 kwietnia 20232 l Takie gry to jeden z niewielu gier w które gra się zgarbionym przed kąkuterkiem akurat. Xbox istnieje tylko po to żeby odpalać rdr w 4k z trawą
Opublikowano 13 kwietnia 20232 l Xbox istnieje jako żywy dowód tego, że nie ma czegoś takiego jak korpo przyjazne graczom, a jedynie zagrywki pod publiczkę.