Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

No niefortunnie z tym redfallem, nie lepiej przełożyć premierę ?

Anyway jutro porcja ff16tki:)

• Odpowiedzi 34,3 tys.
  • Wyświetleń 750 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
2 minuty temu, YETI napisał:

Mówiłem że zderzenie z rzeczywistością doprowadzi niektóre robaki na oddział w Choroszczy :kaz:

Rzeczywistość, ale po zatruciu czadem w kopalni w Bełchatowie. Obudź się YETI, leżysz w śpiączce alkoholowej pod stołem w pubie.

Opublikowano

Hahah, jakie zakrzywienie faktów, człowieku, niemal każda większą gra, która wyszła w ostatnim czasie, chodzi lepiej na PS5.

Opublikowano
2 minuty temu, YETI napisał:

Hahah, jakie zakrzywienie faktów, człowieku, niemal każda większą gra, która wyszła w ostatnim czasie, chodzi lepiej na PS5.

lista 90% albo zm, bo na razie to najlepiej wypada XSX i musicie się pocieszać, że DualDildo ma zacinające się triggery które maja nadrobić niższa rozdzielczość czy gorszy framerate :kekw:

takze lista albo wypierdalaj

Opublikowano

Takich danych twiterowicze z Uzbekistanu i Boliwii nie publikują, to skąd yeti ma wziąc tę listę :gachigasm:

Opublikowano
15 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

takze lista albo wypierdalaj

Z ostatnich wydanych gier, NFS, Hogwarts, Callisto, RE4, Wild Hearts, Gotham Knights, Atomic Hearts.

Przyszłość zapowiada się jeszcze lepiej.

Niedlugo wystartuje druga generacja gier na Nadkonsole 5 z pominięciem PS4, to z tej zielonej kurwy to już nic nie zostaje. Startujemy z Spiderkiem 2 i FFXVI, a później kolejne ciosy i nowe standardy graficzne od inżynierów z Sony, a nie studenciaków z wieczorówki imienia knura spencera.

:banderas:

Opublikowano

Dla mnie Microsoft koncertowo poraz kolejny sra pod siebie niezrozumiałym dla mnie developing time. Mieli teraz wielką dziurę zostawioną przez Sony, praktycznie rok bez gry od sonki. Mogli w tym czasie pięknie to rozegrać i zainteresować swoim sprzętem. Zamiast tego wszystko poprzekladali lub wydali tak słabe że aż szkoda ściągać z passa. Jeden wyjątek od reguły to hi&fi rush ale to tylko potwierdza regułę. Zaraz przeciez Zelda więc znowu o switchu ten chyba raz ostatni będzie głośno, potem ff16 który pewnie będzie słabym finałem ale szykuje się oczoyebna jazda bez trzymanki, na jesień spider na którego pół świata ma pjerdolca. O Microsofcie nikt już nie będzie pamiętać w tym roku prócz beki bo ze starfield jej dostarczy, to w przypadku tego developera jestem wręcz pewny.

Opublikowano

Dla mnie gra usługa red fall w 30fpsach w miesiącu premiery zeldy to bardzo ŁAKOMY KĄSEK. Xbox odżywa:asax:

Opublikowano

No i kupiłem drugiego Switcha, jednak ta wersja z Zeldą robi robotę a XSX  ie wiem czy go w ogóle już odpale czy nie lepiej sprzedać i poczekać na XSX2 może będzie lepiej?

661903FC-1A97-4DD4-BC7B-E8DDDC5F168B.png

Opublikowano

Maja za mało studiów, jak dokupią jeszcze z kilkanaście to za 10 lat to dopiero będzie na tych xboxach zobaczycie. 

Opublikowano

Starfield od deva co nigdy nie zrobił działającej gierki na premierę, Forza która najpewniej wyjdzie w tym roku "aby ino" i cały następny rok będą dodawać zawartość, teraz redfall z oprawą ze switcha z patchem 60fps bez nawet przybliżonej daty premiery, hellblade który powstaje sto lat by znowu dać te 5h trzymania gałki do przodu. W obwodzie inne gierki, które dotychczas mają tylko logo i daj boże wszystko co pokażą w tym roku to minutowy trailer na silniku gry.

Opublikowano

Takie gry to jeden z niewielu gier w które gra się zgarbionym przed kąkuterkiem akurat. Xbox istnieje tylko po to żeby odpalać rdr w 4k z trawą