Opublikowano 17 kwietnia 20232 l 33 minuty temu, dee napisał: Dlaczego niebieskie kundle nie kupowały driveklapa na premierę, może by sony nie zamknęło evolution Akurat driveclub i nasz forumek to zdecydowanie jedna z najwspanialszych inicjatyw w historii forumka i swego czasu to każdy aktywny klap na forumku chyba kupił dlatego tą gierkę xddd
Opublikowano 17 kwietnia 20232 l 2 minutes ago, Daffy said: Akurat driveclub i nasz forumek to zdecydowanie jedna z najwspanialszych inicjatyw w historii forumka i swego czasu to każdy aktywny klap na forumku chyba kupił dlatego tą gierkę xddd Potwierdzam, kupiłem i dodatki też ^_^
Opublikowano 17 kwietnia 20232 l 14 minut temu, Daffy napisał: każdy aktywny klap na forumku chyba kupił dlatego tą gierkę Prawdziwy fan marki kupiłby 3 kopie, więc
Opublikowano 18 kwietnia 20232 l No i odpaliłem tego Drivecluba. Jakaż ta gra jest miodna! Model jazdy to poezja, satysfakcjonujący jak cholera. I ta prostota, wchodzisz z menu do wyścigu, za 2 sek jesteś na torze i jeździsz. Sama esencja, zero gównianych otwartych światów, zero festyniarskich tekstów, zero jakich debilnych dialogów i postaci. Forza Horizon to rzygi przy Driveclub. Szkoda jedynie, że gra działa w 1080p, bo jednak ząbki straszą. Chuj w dupe Sony za zaoranie Drivecluba. W ogóle chuj im w dupy za oranie marek. Zabili swoje fpsy i teraz wyją do Call of Duty. Playstation zawsze wyścigami stało, a teraz gówno jest poza Gran Turismo.
Opublikowano 18 kwietnia 20232 l 8 godzin temu, Homelander napisał: No i odpaliłem tego Drivecluba. Jakaż ta gra jest miodna! Dwie samochodówki w całym moim gierkowym życiu mnie wciągnęły na dłuzej niz pare godzin. Gran Turismo 2 i własnie Driveclub, jebać sony za zabicie tego sztosa.
Opublikowano 18 kwietnia 20232 l Magiczne suwaczki, magiczne toolsy, magiczne 12 teraflopów i magiczne jebane gry magia xkurwy jest niesamowita. Znowu ciężki dzień pracy nad propagandą dla rzecznika prasowego xboxa na Polskę.
Opublikowano 18 kwietnia 20232 l Juz nie mogę się doczekać czerwca i tej poczciwej japy Phila Spencera zapowiadającego ciekawe giereczki, a potem jeszcze cały pokaz o Starfield grze roku prawdopodobnie. A potem wyjdzie czerwony ryj Jimbo i zapowie dla odmiany remakei i story driven cinematic experience ze zbieraniem patyków Nie omieszka pewnie się osmarkac że są ludzie którzy chcą zabrać graczom call of djuty
Opublikowano 18 kwietnia 20232 l I wy w czerwcu nadal będziecie łykać te bajki Spencera jak pelikany?
Opublikowano 18 kwietnia 20232 l 9 minut temu, Krzysztof93 napisał: I wy w czerwcu nadal będziecie łykać te bajki Spencera jak pelikany? Naturalnie Ej a czemu od 2013r gry Sony są do siebie tak kurwesko podobne?
Opublikowano 18 kwietnia 20232 l Nie rozumiem, miałem X360 zajebista konsola, masa zabawy i wspomnień, gierki luksja melodia, multi platfusy wszystkie lepsze, płynniejsze i ładniejsze. Mimo wszystko tylko Microsoft nawet kiedy wygrywa to i tak na końcu przegrywa ale to mało istotne. Xbox One to jakiś żart kompletny, ale to, że miałem X360 nie znaczy, że muszę przy tym gównie zostać jak jakiś patriota-idiota więc olałem markę Xbox i kupiłem sobie PS4 bez żalu bo to tylko pierdolone firmy od konsol pod telewizor Xbox Series największa idealnie wykalkulowana nuda dla ludzi, którzy szukają optymalnyc... zzZZzZzzzzZZzzz... Co?? Nie śpię! Już wstałem mogę pisać dalej. Dla ludzi, którzy szukają optymalnych rozwiązań na poziomie cena-jakość, nowy pad co dwa dni ale ten nowy pad to ten sam co w One pełno obietnic i ten GamePass dla cyganów, którzy uważają, że gry w abonamencie są za darmo mimo, że płacą abonament. Szkoda ryja strzępić
Opublikowano 18 kwietnia 20232 l No fajnie, a jak komuś się znudziło The Last of Us to na chuj siedzieć na małżu? Bo od 2013 chyba nic innego na tę śmieciarę nie wychodzi.
Opublikowano 18 kwietnia 20232 l Podział jest jasny i czytelny. Jesteś GRACZEM, wybierasz XSX i dzięki godpassowi hardkorowo giercujesz. Jesteś mopsiarzem gamingu odpalającym konsole dwa razy na rok jak sony łaskawie wrzuci kolejne nudne sony the game do plusa - wybierasz plejśmieciarę5. Tu nie ma co dyskutować.
Opublikowano 18 kwietnia 20232 l Gdyby od 2013 roku Xbox rozpierdalał tytułami branżę na łopatki to miałbym Xboxa
Opublikowano 18 kwietnia 20232 l @Krzysztof93 jestem w stanie zrozumieć zarzuty wobec Xboxa. No ale nie nudzi Cię brak jakiejkolwiek innowacyjności w grach Sony? Że zawsze muszą być te same punkty odhaczone? Przecież nawet animacje niektóre są identyczne xd
Opublikowano 18 kwietnia 20232 l Returnal - ratchet tylko uposledzeni nei znajdą różnic więc wszystko jasne
Opublikowano 18 kwietnia 20232 l Żeby mieć gierki o których mówią wszyscy nie ważne czy pozytywnie czy negatywnie, o których marzą dzieci małe i duże. PS potrzebuje po to żeby kupić Spider Mana 2 w pudełku w centrum handlowym i wracając do auta idąc wzdłuż alejki sklepów pokazywać to pudełko w stronę dzieci, którym gula skoczy aż po wysoki sufit, lody z Grycana im spadną na ziemię, zapatrzą się z zazdrością aż przyjebią w idealnie wymytą witrynę sklepową a ja wsiądę w auto i odjadę w stronę zachodzącego słońca do domu gdzie mam konsolę obiekt ich marzeń, który codziennie widzą w telewizji. Choćby dlatego żeby kilku kaszojadom humor zjebać bo nie lubię dzieci Włączę tego Spider Mana gdzie zobaczę grafikę jakiej nigdy na xboxie nie zobaczycie ale nie ze względu na moc konsoli. Nie, nie. Nie zobaczycie niczego tak ładnego bo nikomu nie chce się robić niczego lepszego na ten nudny gówniany sprzęt. O xboxie pies ze złamanym ogonem nie marzy, nikt na świecie, nie ma dziecka, który pisze list do Mikołaja ,,przynieś mi Xboxa grubasie albo rozniosę budę spluwą starego'' Xbox to chuj a nie zabawa. Masz Sony i Nintendo masz całą radość gier pod własnym dachem. Dlaczego multiplatformy działają gorzej na Xboxie? Bo to na siłę wszystko robią a wiadomo jak robisz coś z przymusu to odwalasz popelinę.
Opublikowano 18 kwietnia 20232 l 2 minuty temu, Krzysztof93 napisał: Żeby mieć gierki o których mówią wszyscy Typóweczka klapka nieważne, że nie chce mi się grać i nie bawię się dobrze, dostała dwa goty w plebiscycie wójta Wieprzkowa Małego Nie, dzieki
Opublikowano 18 kwietnia 20232 l Ja tam na PlayStation pokończyłem w ostatnim roku gierki, które na stałe zagoszczą w moich życiowych topkach i dla mnie osobiście to nie jest ważne, że akurat trafiły w mój gust albo były tym o czym od dawna myślałem. Ghost of Tsushima to gierka, o której myślałem na długo przed jej zapowiedzą bo zawsze chciałem grę o samuraju tylko, że okiem zachodniego twórcy bez tych wszystkich demonów Namateratsu czy inne Sasuke z Dragon Bola. Czysty przypadek, dla was kolejna nudna gra, dla mnie spełnienie marzeń od gimnazjum. W ten przypadek i uśmiech losu nie zagram na Xbox.
Opublikowano 18 kwietnia 20232 l 14 minut temu, Krzysztof93 napisał: Włączę tego Spider Mana gdzie zobaczę grafikę jakiej nigdy na xboxie nie zobaczycie Tak coś przeczuwałem także tego..xd