Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
33 minuty temu, dee napisał:

Dlaczego niebieskie kundle nie kupowały driveklapa na premierę, może by sony nie zamknęło evolution :shieeet:

Akurat driveclub i nasz forumek to zdecydowanie jedna z najwspanialszych inicjatyw w historii forumka i swego czasu to każdy aktywny klap na forumku chyba kupił dlatego tą gierkę xddd

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 626,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
2 minutes ago, Daffy said:

Akurat driveclub i nasz forumek to zdecydowanie jedna z najwspanialszych inicjatyw w historii forumka i swego czasu to każdy aktywny klap na forumku chyba kupił dlatego tą gierkę xddd

Potwierdzam, kupiłem i dodatki też ^_^

Opublikowano
14 minut temu, Daffy napisał:

każdy aktywny klap na forumku chyba kupił dlatego tą gierkę

Prawdziwy fan marki kupiłby 3 kopie, więc :leo:

Opublikowano

No i odpaliłem tego Drivecluba. Jakaż ta gra jest miodna! Model jazdy to poezja, satysfakcjonujący jak cholera. I ta prostota, wchodzisz z menu do wyścigu, za 2 sek jesteś na torze i jeździsz. Sama esencja, zero gównianych otwartych światów, zero festyniarskich tekstów, zero jakich debilnych dialogów i postaci. Forza Horizon to rzygi przy Driveclub. Szkoda jedynie, że gra działa w 1080p, bo jednak ząbki straszą. Chuj w dupe Sony za zaoranie Drivecluba. W ogóle chuj im w dupy za oranie marek. Zabili swoje fpsy i teraz wyją do Call of Duty. Playstation zawsze wyścigami stało, a teraz gówno jest poza Gran Turismo. 

Opublikowano
8 godzin temu, Homelander napisał:

No i odpaliłem tego Drivecluba. Jakaż ta gra jest miodna!

Dwie samochodówki w całym moim gierkowym życiu mnie wciągnęły na dłuzej niz pare godzin. Gran Turismo 2 i własnie Driveclub, jebać sony za zabicie tego sztosa.

Opublikowano

Magiczne suwaczki, magiczne toolsy, magiczne 12 teraflopów i magiczne jebane gry :shieeet:

magia xkurwy jest niesamowita.

Znowu ciężki dzień pracy nad propagandą dla rzecznika prasowego xboxa na Polskę.

Opublikowano

Juz nie mogę się doczekać czerwca i tej poczciwej japy Phila Spencera zapowiadającego ciekawe giereczki, a potem jeszcze cały pokaz o Starfield grze roku prawdopodobnie.

A potem wyjdzie czerwony ryj Jimbo i zapowie dla odmiany remakei i story driven cinematic experience ze zbieraniem patyków

Nie omieszka pewnie się osmarkac że są ludzie którzy chcą zabrać graczom call of djuty

Opublikowano
9 minut temu, Krzysztof93 napisał:

I wy w czerwcu nadal będziecie łykać te bajki Spencera jak pelikany?

Naturalnie :)

Ej a czemu od 2013r gry Sony są do siebie tak kurwesko podobne? 

Opublikowano

Nie rozumiem, miałem X360 zajebista konsola, masa zabawy i wspomnień, gierki luksja melodia, multi platfusy wszystkie lepsze, płynniejsze i ładniejsze. Mimo wszystko tylko Microsoft nawet kiedy wygrywa to i tak na końcu przegrywa ale to mało istotne.
Xbox One to jakiś żart kompletny, ale to, że miałem X360 nie znaczy, że muszę przy tym gównie zostać jak jakiś patriota-idiota więc olałem markę Xbox i kupiłem sobie PS4 bez żalu bo to tylko pierdolone firmy od konsol pod telewizor :whyyy:
Xbox Series największa idealnie wykalkulowana nuda dla ludzi, którzy szukają optymalnyc... zzZZzZzzzzZZzzz... Co?? Nie śpię! Już wstałem mogę pisać dalej. Dla ludzi, którzy szukają optymalnych rozwiązań na poziomie cena-jakość, nowy pad co dwa dni ale ten nowy pad to ten sam co w One :whyyy: pełno obietnic i ten GamePass dla cyganów, którzy uważają, że gry w abonamencie są za darmo mimo, że płacą abonament. Szkoda ryja strzępić

Opublikowano

No fajnie, a jak komuś się znudziło The Last of Us to na chuj siedzieć na małżu? Bo od 2013 chyba nic innego na tę śmieciarę nie wychodzi.

Opublikowano

Podział jest jasny i czytelny.

Jesteś GRACZEM, wybierasz XSX i dzięki godpassowi hardkorowo giercujesz.

Jesteś mopsiarzem gamingu odpalającym konsole dwa razy na rok jak sony łaskawie wrzuci kolejne nudne sony the game do plusa - wybierasz plejśmieciarę5.

Tu nie ma co dyskutować.

Opublikowano

Gdyby od 2013 roku Xbox rozpierdalał tytułami branżę na łopatki to miałbym Xboxa

Opublikowano

@Krzysztof93 jestem w stanie zrozumieć zarzuty wobec Xboxa. No ale nie nudzi Cię brak jakiejkolwiek innowacyjności w grach Sony? Że zawsze muszą być te same punkty odhaczone? Przecież nawet animacje niektóre są identyczne xd

Opublikowano

Returnal - ratchet

tylko uposledzeni nei znajdą różnic więc wszystko jasne:kekw:

Opublikowano

Żeby mieć  gierki o których mówią wszyscy nie ważne czy pozytywnie czy negatywnie, o których marzą dzieci małe i duże. PS potrzebuje po to żeby kupić Spider Mana 2 w pudełku w centrum handlowym i wracając do auta idąc wzdłuż alejki sklepów pokazywać to pudełko w stronę dzieci, którym gula skoczy aż po wysoki sufit, lody z Grycana im spadną na ziemię, zapatrzą się z zazdrością aż przyjebią w idealnie wymytą witrynę sklepową a ja wsiądę w auto i odjadę w stronę zachodzącego słońca do domu gdzie mam konsolę obiekt ich marzeń, który codziennie widzą w telewizji. Choćby dlatego żeby kilku kaszojadom humor zjebać bo nie lubię dzieci :kekw: Włączę tego Spider Mana gdzie zobaczę grafikę jakiej nigdy na xboxie nie zobaczycie :banderas: ale nie ze względu na moc konsoli. Nie, nie. Nie zobaczycie niczego tak ładnego bo nikomu nie chce się robić niczego lepszego na ten nudny gówniany sprzęt.
O xboxie pies ze złamanym ogonem nie marzy, nikt na świecie, nie ma dziecka, który pisze list do Mikołaja ,,przynieś mi Xboxa grubasie albo rozniosę budę spluwą starego'' Xbox to chuj a nie zabawa. Masz Sony i Nintendo masz całą radość gier pod własnym dachem.
Dlaczego multiplatformy działają gorzej na Xboxie? Bo to na siłę wszystko robią a wiadomo jak robisz coś z przymusu to odwalasz popelinę.

Opublikowano
2 minuty temu, Krzysztof93 napisał:

Żeby mieć  gierki o których mówią wszyscy

Typóweczka klapka

nieważne, że nie chce mi się grać i nie bawię się dobrze, dostała dwa goty w plebiscycie wójta Wieprzkowa Małego

Nie, dzieki

Opublikowano

Ja tam na PlayStation pokończyłem w ostatnim roku gierki, które na stałe zagoszczą w moich życiowych topkach i dla mnie osobiście to nie jest ważne, że akurat trafiły w mój gust albo były tym o czym od dawna myślałem.
Ghost of Tsushima to gierka, o której myślałem na długo przed jej zapowiedzą bo zawsze chciałem grę o samuraju tylko, że okiem zachodniego twórcy bez tych wszystkich demonów Namateratsu czy inne Sasuke z Dragon Bola. Czysty przypadek, dla was kolejna nudna gra, dla mnie spełnienie marzeń od gimnazjum. W ten przypadek i uśmiech losu nie zagram na Xbox.

Opublikowano
14 minut temu, Krzysztof93 napisał:

Włączę tego Spider Mana gdzie zobaczę grafikę jakiej nigdy na xboxie nie zobaczycie 

Tak coś przeczuwałem :) także tego..xd