Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 627,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Szczerze to trudno walczyć w console wars jeśli jedna z konsol ewidentnie nie chce tej walki nawiązać i wywiesza białą flagę 

Opublikowano
4 minuty temu, YETI napisał:

To są te gry za 4zl?

Ja bym zgłosił reklamację i poprosił o zwrot kasy...

Opublikowano

Takie gówno w tym samym przedziale cenowym co horizon czy god of war :kekw: Drozsze od zeldy, wstydu nie mają. Gdyby nie najgorszy abonament na rynku to nikt by tego nie ruszył

image.thumb.jpeg.7bd3c89a8fbdf54d65c9f60424a191c5.jpeg

Opublikowano

Aż szkoda tego Xboxa, taki piękny amerykański z 12 klopsami, miejcie trochę empatii i nie kopcie leżącego :frog:

Opublikowano

Boty się pochowały jak szczury.

Gdzie daddy, deebilek i cała reszta? Na pogrzebie Xboxa?

giphy.gif?cid=ecf05e47gox2kyv13qh2bm5zep

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

Boty się pochowały jak szczury.

Gdzie daddy, deebilek i cała reszta? Na pogrzebie Xboxa?

giphy.gif?cid=ecf05e47gox2kyv13qh2bm5zep

Pewnie grają w redfall, zamiast marnować czas na wojenki, lepiej go poswiecic takiej perełce :banderas:

Opublikowano

Daddy ostatnio coś tam pisał o rozdzielczości SW:S, że niby wyjściowa to 900p. Okazało się, że identycznie jest na xsrace :kekw:

Opublikowano

Wiesz, jeśli wyjściowe quality na ekranie imituje na tyle 4k że w zasadzie tego nie widać to wyjściową dla mnie może być i 640p. Technologia poszła do przodu więc szkoda z tego nie korzystać.

Opublikowano
4 minuty temu, Jakim napisał:

Wiesz, jeśli wyjściowe quality na ekranie imituje na tyle 4k że w zasadzie tego nie widać to wyjściową dla mnie może być i 640p. Technologia poszła do przodu więc szkoda z tego nie korzystać.

To prawda, tylko tjery bardzo skrzętnie ukrywa fakt, że działa to tylko przy 4K i może generować wyraźne artefakty na ekranie. 

Zaś sam upscalling to fajna sprawa i od dawna norma na konsolach, CB rendering na PS4PRO też dawał sympatyczne efekty. Prędzej czy później paliwko się skończy i trzeba będzie się ratować takimi technikami. Pytanie czy będzie to dawało tak dobry efekt jak przy Decimie/REngine czy jednak gówno jak Jedi czy Forspoken, ale to zależy od skilla.

Opublikowano

Niech korzystają z tylu sztuczek ile to możliwe byle by poszło coś z tymi technikaliami do przodu bo IMO to dalej jesteśmy na poziomie ps4 pro/xonex. ponad 2 lata po premierze nowych konsol a wyraźnego przeskoku jak nie było tak nie ma.

Opublikowano

Mi do tej pory chyba najbardziej spodobał się remake Soulsów - płynność, ostrość obrazu, niesamowite wręcz oświetlenie + przyjemne wykorzystanie DualSense'a. Mimo wszystko przydałoby się więcej gier które nawet nie tyle, że powodują efekt wow zabawą kolorami jak Horizon FW, a które są zwyczajnie dopięte na ostatni guzik.

Opublikowano

To po chuj nam te terafanki i SSD? No nie po to aby grać w 2d Pixel. Chcemy dopracowanych fajnych tytułów, a to nie zawsze ostatnio wychodzi. Na szczęście są perełki jak dead island 2 czy zaraz wyjdzie zeldunia :wub: (no dobra tu może technicznie nie będzie aż tak fajnie, ale i tak będzie goty).

Opublikowano

Dead Island 2? Co to wnosi do branży? Bieganie z punktu A do punktu B czyszcząc mapę z zombie i znaczników zdobywając expa po drodze. Sorry, już to gdzieś widziałem.

Opublikowano

To, że wyszła fajna dopracowana gra. Co zmienia? Nic. I co z tego skoro dobrze się w to gra. Przy każdej grze można powiedzieć, że to już było w innych grach i to widziałem. Tak patrząc to już dawno bym nie grał. 

Opublikowano

Rare, Lionhead, Bethesda... I pomyśleć, że te czubki z Microsoftu próbowały przejąć Nintendo w 2000 roku a teraz chcą przejąć Activision.