Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 623,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
15 minut temu, creatinfreak napisał:

Piękne czasy... właśnie ogrywam goty na switchu a za tydzień pokaz kolejnych sztosów na plejke. To że Sony dowiezie jestem pewien. Ale wiecie na co czekam najbardziej? Na 11 czerwca, bo to będzie być albo nie być. Albo pokazą, że jednak coś tam robią i wyjdą DOBRE gry albo pokaz nieudolnego kierownictwa i zmarnowania potencjału 12 terafanków, 23 studiów i miliardów wyjebanych na próżno. Czekam z niecierpliwością z palcem nad przyciskiem wystaw przedmiot.

Jak początek generacji to był szal na Xboxy na forumku bo terafanki, gamepass, wizja szybkich premier w tej usłudze gier od miliona studiów wewnętrznych co kupili to w najbliższym czasie raczej oczekuje migracji do drugiego obozu. Niebiescy choćby rozczarowali tym show to bankowo pokażą przynajmniej gierki, które graficznie przypomną, że mamy nową generację 

Opublikowano

MS musi wrócić do wydawania dobrych gier, musi wrócić do świadomości graczy.

A co najważniejsze dalej musi naciskać na Sony. Nie ma nic gorszego niż brak konkurencji.

Opublikowano

Już w środę przystawka przed prawdziwym świętem graczy 11 czerwca. 

Starfield oczywiście będzie cudowny, przy czym pamiętajcie żeby zmienić narrację we wrześniu na "wszystko poniżej 60fps jest niegrywalne" :)

Opublikowano

Dmuchanie balonika przed Zeldem nie było wcale takie bezpodstawne bo teraz czego bym nie słuchał podczas jazdy samochodem to słyszę, że ,,noo nie spodziewałem się że to będzie aż takie dobre''. Dmuchanie balonika przed Starfieldem wydaje się strasznie sztuczne bo mam wrażenie, że to będzie po prostu... (pipi) kupka  :kekw:

Edytowane przez Krzysztof93

Opublikowano

Zelda super silnik z elementami gry, ale Starfield będzie po prostu pełnoprawnym tytułem ergo lepszą grą.

To jakby ktoś pisał, że kolorowanka jest lepsza od obrazów Memlinga, bo samemu możesz pomalować jak chcesz, a Memling stworzył arcydzieło za Ciebie. Taka jest też właśnie „logika” Zeldz*arzy, ze zdrowym na czele (ale na umyśle to zdrowym tylko z nazwy).

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

sraka super silnik z elementami gry, ale Starfield będzie po prostu pełnoprawnym tytułem ergo lepszą grą.

To jakby ktoś pisał, że kolorowanka jest lepsza od obrazów Memlinga, bo samemu możesz pomalować jak chcesz, a Memling stworzył arcydzieło za Ciebie. Taka jest też właśnie „logika” Zeldz*arzy, ze zdrowym na czele (ale na umyśle to zdrowym tylko z nazwy).

No nie brzmi to przekonująco... kompletnie :dunno:ogólnie to nie wiem co jest złego w dowolności i dlaczego akurat sztywne ramy tworzą lepszą grę. Ja się obawiam, że Starfield nie dosyć, że pokaże fatalny stan techniczny to jeszcze będzie po prostu nudny? Albo głupi? No na ten moment mogę sobie podejrzewać wszystko bo nic nie wiem o tej grze tylko tyle, że tworzona jest przez studio od strzały w kolanie i dziadów w kapturze na górze

Opublikowano

Final Fantasy rozjebie za miesiąc :banderas:

a xbox this is waiting:)

Opublikowano
24 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Tym razem dla pewności powiedzą, że wszystkie pokazane gry wyjdą w ciągu 24 miesięcy. 

Ja bym bardziej postawił na dekadę 2030-2040 xD. To może być dekada Microsoftu. :leo:

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

dream on, będzie ewenement na skale Skyrima

:frog: to, że gra wyjdzie na lodówki nie znaczy, że będzie za(pipi)ista, to, że Skyrim jest mega popularny wśród moderów, których większość spędza kilka dni na modowaniu gry żeby zrobić fotkę swojej gorącej anime laski z kocimi uszkami na tle wodospadu i śniegu nie znaczy, że gra jest za(pipi)ista. TES V ma już milion lat więc nie jest żadnym wyznacznikiem studia tylko zakurzoną przeszłością. Nie będę przekonany, że Starfileld będzie za(pipi)isty tylko dlatego, że byśmy tak sobie życzyli kolego. Prędzej uwierzę, że będzie nieprzyjemny w gameplayu, brzydki, sztywny i z masą błędów bo wszystko na to wskazuje.

Opublikowano

Zero wątpliwości, że będzie świetny. Nawet jesli nie dowiezie technicznie (a i tak będę grał w 60 na PC) to wraca najważniejszy element ktory wyłożył F4 - pełnoprawne dialogi, z mnóstwem opcji. Koń sam się wali na myśl. :fsg: 

Opublikowano

To naśmiewanie się ze Starfielda jest zbyt mocne. Jakbyście stali przy Tysonie u szczytu formy i drażnili go zza szyby, pyszałkowacie komentując jaki to on w sumie niegroźny.

a Starfield was po ludzku ZAPIERDOLI :) 

Opublikowano
5 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Zelda super silnik z elementami gry, ale Starfield będzie po prostu pełnoprawnym tytułem ergo lepszą grą.

Zajmij się lepiej hodowlą jedwabników, bo się chyba wypaliłeś, RDR2 skończone? Limitka Zeldy odfoliowana? xD

BOTW było wybitne, ale nie wszystko zagrało, a TOTK jest pod każdym względem lepsze. Rozumiesz?

Opublikowano

Zielone karakany dalej żyją w swojej zielonej projekcji świata oderwanej od rzeczywitości gdzie starfield to będzie gra wybitna?

:kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw:

SIOSTRO!

Zapiąć pacjenta w pasy, podać hydroksyzyne i odwieźć do izolatki:kekw: