Opublikowano 29 maja 20231 r Też byście tak pierdolili wiedząc że jedyna gra jaką dostaniecie w tym roku to ubi pająk dlc z grafiką typu ps4 za 3 i pół bomby
Opublikowano 29 maja 20231 r 6 minut temu, Czoperrr napisał: KLAPY, OSTATNIA NADZIEJA na co im ten cd projekt? Jedna dobra gre zrobili i od tego czasu kibel
Opublikowano 29 maja 20231 r To fable nigdy nie przestanie śmieszyć No ale to jest różnica w realnej ocenie rzeczywistości gdzie niebiescy nie walą konia do cgi marathon czy concord w przeciwieńśtwie do tych zielonych gamoni którzy żyją planszami z nazwą gry z 2020. Edytowane 29 maja 20231 r przez PanKamil
Opublikowano 29 maja 20231 r 3 minuty temu, PanKamil napisał: To fable nigdy nie przestanie śmieszyć No ale to jest różnica w realnej ocenie rzeczywistości gdzie niebiescy nie walą konia do cgi marathon czy concord w przeciwieńśtwie do tych zielonych gamoni którzy żyją planszami z nazwą gry z 2020. nie wy się pocieszacie, że Sony wcale nie jest cieniem dawnego siebie i już z pewnością za rogiem ten prawdziwy showcase gdzie będzie zaorane yebani niebiescy odklejeńcy
Opublikowano 29 maja 20231 r 9 minut temu, Paolo de Vesir napisał: nie wy się pocieszacie, że Sony wcale nie jest cieniem dawnego siebie i już z pewnością za rogiem ten prawdziwy showcase gdzie będzie zaorane yebani niebiescy odklejeńcy Spokojnie, już nadciąga festwila scamu, gier widmo które nigdy nie wyjdą Nawet na pocieszenie powklejają daty 2023 i 2024 i klasycznie będzie "ups, musimy przełożyc premiere". Kiedy zielone frajery zobaczą jak knur wisi im na plecach z chujem w dupie to ja nie wiem. Jeżeli to nie jest miłość to znaczy, że miłość nie istnieje.
Opublikowano 29 maja 20231 r 13 minut temu, PanKamil napisał: będzie "ups, musimy przełożyc premiere".
Opublikowano 29 maja 20231 r Zapomniałem, że nie ma różnicy między opóźnieniem trybu multi którego de facto nie było na żadnej konferencji, a grami widmo o których słuch zaginął po pokazie logo na e3 xbox spokojnie, zmontują szybko jakiś builid jak do scalebound i zielone frajery łykną
Opublikowano 29 maja 20231 r 42 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: fanatyczny pojeb Fanatycy to są w temacie Zeldy, już GOTY przyznają w 2023 za DLC, w grze z masą niedoróbek, o których nie usłyszycie w recenzjach, gdzie skill upgrejd jest bez sensu, moby się skalują jak w najstarszym MMO, ale bossowie już nie, nie ma dobrze zrobionych checkpointów i traci się przez to progres, tekstury są umowne, framerete'u nie ma itd. itp. no szkoda strzępić ryja z wyznawców Nintendo. W ogóle paradoksem jest to, że zwykły sequel z budowaniem jest nazwany mesjaszem przez nich - trochę odwagi skrytykować swojego mesjasza, gra spokojnie mogła być DLC do BoTW i mimo, że to co naturalne lepsza gra, to GOTY dla niej to byłaby prawdziwa porażka branży. Fajny sequel do fajnej gry, ale Wiedźmin lepszy. Edytowane 29 maja 20231 r przez KrYcHu_89
Opublikowano 29 maja 20231 r 3 godziny temu, Czoperrr napisał: KLAPY, OSTATNIA NADZIEJA Nie obrażaj naszego rodzimego diamentu, chwalić swoich trzeba się nauczyć. Bloobery i CDP -> do Sony to byłby dobry ruch.
Opublikowano 29 maja 20231 r xDDDD co tu się odkurwia, klapy rozjebane jak gówno w polu uciekają w świat marzeń i fantazji, zaraz wymyślą Half-Life 3 na elektrośmiecia5 Tak, niebieskie kundle, ZARAZ SIĘ ROZKRĘCI kutas jimbo ryana w waszych dupskach
Opublikowano 29 maja 20231 r Ale ogólnie te 5 miesięcy tego roku bardzo fajne jeśli chodzi o gierki. Każdy tegoroczny tytuł jaki ogrywam lub skończyłem mega mi się podobał, a jeszcze z dwa bym chętnie ograł. Chyba tylko ci co mają jeden system i milion godzin czasu na granie i nic w backlogu mogą narzekać
Opublikowano 29 maja 20231 r Godzinę temu, Daffy napisał: Ale ogólnie te 5 miesięcy tego roku bardzo fajne jeśli chodzi o gierki. Każdy tegoroczny tytuł jaki ogrywam lub skończyłem mega mi się podobał, a jeszcze z dwa bym chętnie ograł. Chyba tylko ci co mają jeden system i milion godzin czasu na granie i nic w backlogu mogą narzekać Ten rok mocno obrodził i w sumie nie ma za bardzo mocnych obsuw premier z tych większych zapowiedzianych, takich na 1-2 msc przed, no chociaż kilku tytułom to by się to przesunięcie mocno przydało. W porównaniu do 2020-2022 to jest bogactwo urodzaju i o dziwo najwięcej w okresie wakacyjnym, który był w poprzednich latach sezonem ogórkowym.
Opublikowano 30 maja 20231 r Graficzka utknęła w korku na autostradzie hendrixa i możliwe że dopiero na ps6 przy spidermen 3 (znowu ta sama mapka pewnie, mdr)