Opublikowano 13 czerwca 20231 r Mnie prezentacja starfielda zaskoczyła bardzo pozytywnie. Dalej nie wiadomo na ile to zgrabna prezentacja, a na ile dobra gierka ale na chwilę obecną przyczepianie się do czegokolwiek jest mocno na siłę. Nawet te 30fps to dla mnie nie jest nic dziwnego, z biegiem czasu pewnie takich tytułów będzie przybywać gdy kolejni będą urywać się ze smyczy pastgenow. Klapy taką bekę miały, a tu liniowy final, nie wyglądający jak gierka z tej generacji, wychodzący tylko na ps5 na początku by rzekomo ułatwić optymalizację, nie krztusi się tylko w trybie...30fps.
Opublikowano 13 czerwca 20231 r 30 klatek to pryszcz. Starfield będzie jak Skyrim: pusty, fabularnie gówniany, pełen postaci które kiedyś byli poszukiwaczami przygód, ale dostali blasterem w kolano. Dużo łażenia bez celu po pustych i generycznych lokacjach. No ale i na bezrybiu rak ryba więc zielony plankton będzie się cieszył
Opublikowano 13 czerwca 20231 r Zawsze bawią rozjebane mózgi klapów które zobaczyły grę bardziej złożoną niż gała do przodu i kartos sra tęczą.
Opublikowano 14 czerwca 20231 r No no Starfield faktycznie może być zbyt skomplikowany. Ciekawe przez co większość nie ukończy się głównego wątku. Niedostateczne IQ, czy przez bugi. 30 fps w Redfall to też pewnie była wizja twórców, a nie niedokończona gra. Edytowane 14 czerwca 20231 r przez Donatello1991
Opublikowano 14 czerwca 20231 r Hmm.. jeśli w Starfield będzie 60fps na PS5 to dam grze szansę bo jednak s-f i kosmiczne klimaty są mi bardzo bliskie. Ale szczerze mówiąc to trudno mi zaufać Bethesdzie i Toddowi od czasu felernego F76, który wzbudził we mnie skrajne uczucia. Poczułem się oszukany bo dostałem jakościowo inną grę niż się spodziewałem. Ja rozumiem że od powstania dobrego (choć mocno zbugowanego) Skyrima czy nawet Eso (mimo chujowej polityki Zenimaxa) minęły lata ale po fejkowych trailerach ostatnich gier po prostu nie chcę się naciąć na kolejny zachwalany i przehajpowany produkt. Obserwuję i poczekam na pierwsze gameplaye po premierze a potem się zobaczy
Opublikowano 14 czerwca 20231 r 3 minuty temu, messer88 napisał: wygląda jak F4 F4 wyglądał tak: Był kiedyś nawet dedykowany temat na reseterze :
Opublikowano 14 czerwca 20231 r 10 godzin temu, Homelander napisał: 30 klatek to pryszcz. Starfield będzie jak Skyrim: pusty, fabularnie gówniany, pełen postaci które kiedyś byli poszukiwaczami przygód, ale dostali blasterem w kolano. Dużo łażenia bez celu po pustych i generycznych lokacjach. No ale i na bezrybiu rak ryba więc zielony plankton będzie się cieszył Lepiej się nie da tego opisać. Ale wrzuca dzienniki z randomowymi tekstami które każdy ma w chuju, w identycznych jaskiniach kopiuj wklej i będzie "ale epicka eksploracja, o kurwa, kolejna jaskina wooooo"
Opublikowano 14 czerwca 20231 r Grafika z 2013, korytarz, zero interakcji i trzymaj stabilne 30fps w trybie 60fps niebieskie szmaciury zawsze na dnie szamba
Opublikowano 14 czerwca 20231 r A najlepsze że oni będą uparcie robić z tego mesjasza i kandydata do goty xd
Opublikowano 14 czerwca 20231 r Niech sobie robią nawet z dlc do pajonka te niebieskie karakany i tak wygra Zelda mmm już ide po miske na łzy guernicy
Opublikowano 14 czerwca 20231 r 13 minut temu, drozdu7 napisał: A najlepsze że oni będą uparcie robić z tego mesjasza i kandydata do goty xd Nintendo robi lepsze DLC (ostatnia zelda), niz klapy te swoje EXy. I nie ma co z tym dilowac, bo na jednego exa sonki przypada pewnie z 3 od nintendo z ocena w granicy 85-90. Retoryka jebania xboxa dla samego jevania nie ma sensu aktualnie, bo w tej generacji PRowo o 5 dlugosci łbów wygrywa xbox. Sony slizga sie na gownie sukcesu ps4 i nic nowego nie oferuje. VR bez wstecznej kompatybilnosci z bieda-bilblioteka Jakis gowno-pad do grania na kiblu przez wifi czy chmure (w sumie nie wiem, czy okreslili czym ten ich wysryw ma byc). Do tego jeden czasowy EX rocznie. Najwieksi zwyrole czy idioci beda nachalnie bronic sonke, ktora ma do zaoferowania tyle, co stara prostytutka przy szosie. Dla mnie konsola nr jeden jest juz 6 rok Switch. Moze to i tablet z bebechami porownywalnymi do tych w lodowce czy pralce, ale te skosnookie dziady potrafia wyciagnac max funu z gier. A Xbox wygrywa tym, ze oferuje to samo w 95% co sonka, ale lepiej i taniej. Gamepass to strzal w dziesiatke. Ps Plus przy nim wyglada jak menel na zasilku Edytowane 14 czerwca 20231 r przez maniekboy
Opublikowano 14 czerwca 20231 r 14 minut temu, maniekboy napisał: w tej generacji PRowo o 5 dlugosci łbów wygrywa xbox. Najwieksi zwyrole czy idioci beda nachalnie bronic sonke, ktora ma do zaoferowania tyle, co stara prostytutka przy szosie. A Xbox wygrywa tym, ze oferuje to samo w 95% co sonka, ale lepiej i taniej. Gamepass to strzal w dziesiatke. Ps Plus przy nim wyglada jak menel na zasilku
Opublikowano 14 czerwca 20231 r 7 minut temu, Shen napisał: Nie sadzilem, ze taki nintendozbok jak ty, jest jednoczesnie fanatyczna klapa Los ladna zrobil ci kumulacje zjebanych genow. Edytowane 14 czerwca 20231 r przez maniekboy
Opublikowano 14 czerwca 20231 r Najlepszy zestaw dla prawdziwego gracza to Sonka 5 i Switch, takie są fakty.
Opublikowano 14 czerwca 20231 r 8 minut temu, Shen napisał: Najlepszy zestaw dla prawdziwego gracza to Sonka 5 i Switch, takie są fakty. Jesli juz, to PC i Switch