Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Przecież temat Starfielda założylem w dziale RPG, dopiero  gdzieś w 2021 r. Gdy okazało się że nie wyjdzie na PS5  został przeniesiony do działu Xboxa i jakoś przez dwa lata nikomu to nie przeszkadzało.

Oj widać że uwiera ten Starfield xd

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 621,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
Teraz, ASX napisał:

Przecież temat Starfielda założylem w dziale RPG, dopiero  gdzieś w 2021 r. Gdy okazało się że nie wyjdzie na PS5  został przeniesiony do działu Xboxa i jakoś przez dwa lata nikomu to nie przeszkadzało.

:beka:

Opublikowano
6 godzin temu, Bzduras napisał:

po czym przejdzie transformację w girę i zacznie biegać z cieczką po tematach innych gierek

Brudas ty jebany generalizujący oszołomie.

Pisanie na temat jednej gry w temacie do tego stworzonym bo mi się nie podobają pewne jej elementy to bieganie po całym forum z cieczką?

Znajdź kurwa trochę cienia a jak pracujesz na budowie to nie wchodź w tym czasie na forum.

Opublikowano

Ty to w ogóle nie wychylaj się ze śmietnika

Opublikowano

Znowu o diablo? XD to gira chyba zapomniał że ten temat nawet w zakupach growych czy gdzieś tam musiał poruszyć nie wspominając o statusach. 

Opublikowano
11 minut temu, ASX napisał:

Dobrze, zakończmy ten spór, ale żeby wszystko miało ręce i nogi, niebawem przedstawię nowa listę yetiego, gier które trzeba przenieść do działu PlayStation.

Nareszcie zapanuje porządek na forum.

Opublikowano
3 minuty temu, maniekboy napisał:

Klapy piłują pizdy, ze exy na sonke sprzedaja konsole. 

Szanowni państwo! Ps5 ma oficjalnie tylko 2 exy (a niebawem bedzie to 1, bo Ratchet na PC wyjdzie) xD

Kurtyna

Screenshot_2023-06-20-09-25-52-169_com.android.chrome.jpg

A Xbox ma 0 i chuj. 

Opublikowano
Teraz, maniekboy napisał:

Czyli o 2 (a za chwile o 1) mniej od Sonki.

Normalnie deal zycia kupno PS5

Ta wikipedia była pisana przecież prawdopodobnie przez któregoś z naszego działu Xbox. 

Gdzie DLC do Horizona i FF XVI pojutrze ciekawy czy się pojawi. Dramat. :notbad:

Opublikowano
5 minut temu, KrYcHu_89 napisał:

Ta wikipedia była pisana przecież prawdopodobnie przez któregoś z naszego działu Xbox. 

Gdzie DLC do Horizona i FF XVI pojutrze ciekawy czy się pojawi. Dramat. :notbad:

Dlc do Horizona. Dolicz jeszcze skin do fortnite pod sonke jako ex, by klaperska arytmetyka zadzialala

Ff XVI na PC zapowiedziany tez

maxresdefault (1) (17).jpg

Edytowane przez maniekboy

Opublikowano
3 minuty temu, maniekboy napisał:

Klapy piłują pizdy, ze exy na sonke sprzedaja konsole. 

Szanowni państwo! Ps5 ma oficjalnie tylko 2 exy (a niebawem bedzie to 1, bo Ratchet na PC wyjdzie) xD

Kurtyna

O dwa więcej niż x-sraka, a zaraz będzie o 3 (FFXVI), w październiku o 4 (SM2), a na początku 23 o 5 (FFVII Rebirth).

ZAWSZE PRZED WAMI, ZIELONYMI KARALUCHAMI.

Opublikowano
3 minuty temu, YETI napisał:

O dwa więcej niż x-sraka, a zaraz będzie o 3 (FFXVI), w październiku o 4 (SM2), a na początku 23 o 5 (FFVII Rebirth).

ZAWSZE PRZED WAMI, ZIELONYMI KARALUCHAMI.

Beka z was niebieskie małpy. 

Idz tam wypłacz sie w kąt i pisz petycje do Phila, by ten łaskawie zgodził sie na Starfielda na sonke. Na te chwile mozecie sobie starfielda jedynie na YT odpalić

Opublikowano

To, że gierki Sony wychodzą na PC tak bardzo mnie nie obchodzi. PSX też nie ma exów bo na PS2 wszystko hula? Chińczyk samuraj już wyszedł na PC? Mój przyrodni brat czekał bo mówił, że sobie pogra na PC a ja mu na to ,, no to sobie czekaj''
Sprawdziłem, no to brat nadal czeka, rzeczywiście co tam konsola, za chwilę sobie na PC zagram :dunno: tylko, że nie wiesz, w które i nie wiesz za bardzo kiedy. Jak ktoś lubi to spoko.  

Opublikowano
12 minut temu, YETI napisał:

Dobrze, zakończmy ten spór, ale żeby wszystko miało ręce i nogi, niebawem przedstawię nowa listę yetiego, gier które trzeba przenieść do działu PlayStation.

Nareszcie zapanuje porządek na forum.

A proszę bardzo, myślę że nikomu to przeszkadzać nie będzie

Opublikowano

Pamiętamy, jak bardzo to nikogo nie obchodzi

Obraz

TAK BARDZO :kekw:

Opublikowano
6 minut temu, Krzysztof93 napisał:

To, że gierki Sony wychodzą na PC tak bardzo mnie nie obchodzi. PSX też nie ma exów bo na PS2 wszystko hula? Chińczyk samuraj już wyszedł na PC? Mój przyrodni brat czekał bo mówił, że sobie pogra na PC a ja mu na to ,, no to sobie czekaj''
Sprawdziłem, no to brat nadal czeka, rzeczywiście co tam konsola, za chwilę sobie na PC zagram :dunno: tylko, że nie wiesz, w które i nie wiesz za bardzo kiedy. Jak ktoś lubi to spoko.  

Gierka sony wychodzi na PC - klape to nie interesuje, bo czekac trzeba

Gierka z Xboxa idzie na PC - hahahah, klocek smiec nie ma exow xD

Podwojne standardy niebieskich malp.

Ale z wami tak trzeba. Tylko niebiescy sa na tyle zjebani, by bojkoty jakies pokurwione robic, by grozic smierciom aktorkom czy aktorom w grach (chocby glosowym), kupowac i rozpierdalac gry, bo ta wychodzi na PC, czy cisnac, bo LGBT malpom przemycaja w grach. albo najlepsze - wymyslac petycje o zrobienie z gry xboxowej exa na sonke, ktora sraja na kazdym forum, ze bedzie gownem i ta gra #nikogo xD

Niereformowalne malpy

Nasrac wam i patrzec jak sie gownem obrzucacie

Opublikowano

Jeśli poproszę abyś się nie zesrał to już będzie za późno co?
Mam gdzieś, że gierki z xboxa i ps wychodzą na PC, xboxa nie lubię bo nie ma charakteru i jest synem bogatego starego. Zawsze wyjebane na PC, prawdopodobnie na planecie Ziemia jestem osobą, która ma najbardziej wyjebane na komputery osobiste jak tylko się kurwa da.
Piszecie ciągle o tym PC, że to wyjdzie, że tamto, że lepsze, że ładniejsze ja pierdole to jest forum kurwa komputer świata czy gazetki o konsolach.

Opublikowano

xkurwa w tym momencie to tylko uposledzony kuzyn PC. Sam microsoft wypuszcza najpierws swoje gry na pc olewając moczem zielonego kundla. Zielone dzbany muszą potulnie czekac na porty symulatora tupolewa, gejs tactics czy age of empires :) tak upokarzać można tylko najbardziej zindroktynowaną i patologiczną grupę graczy zebranych w kulcie ulanego spermerowskiego knura.

Opublikowano
8 minut temu, Krzysztof93 napisał:

xboxa nie lubię bo nie ma charakteru

Ja się z Tobą zgadzam co do pc, bo ja akurat mam wyjebane, jeśli więcej osób sobie zagra w jakąś grę to spoko. Trzeba być chorym żeby traktować to na tyle serio że "TO JEST EKSKLUZYWNE DLA MNIE, TYLKO DLA MNIE!".

Ale może naswietlisz czym objawia się ten charakter pleja, którego brak xboxowi 

Opublikowano

Ej ale chyba dla Wszystkich hierarchia jest jasna, nie?

Plejka > Nintendo > PC > Mobilki > Xśmieć

Opublikowano
7 minut temu, Krzysztof93 napisał:

Jeśli poproszę abyś się nie zesrał to już będzie za późno co?
Mam gdzieś, że gierki z xboxa i ps wychodzą na PC, xboxa nie lubię bo nie ma charakteru i jest synem bogatego starego. Zawsze wyjebane na PC, prawdopodobnie na planecie Ziemia jestem osobą, która ma najbardziej wyjebane na komputery osobiste jak tylko się kurwa da.
Piszecie ciągle o tym PC, że to wyjdzie, że tamto, że lepsze, że ładniejsze ja pierdole to jest forum kurwa komputer świata czy gazetki o konsolach.

Czyli jeden ex robi charakter plejki?

Plejka 5 to przerosniety, uposledzony brat ps4. Slizga sie na gownie sukcesu poprzedniej konsoli. Sprzet zupelnie bez duszy i charaktetu. Pady z bateria trzymajaca 4 godziny, wyglad routera po wylewie i gabaryty Grycanki.

Xbox to powazny monolit. Stylowy i potezny sprzet schowany w skromnej, ale i majestatycznej obudowie.

Do tego gamepass + nadchodzace bomby jak Starfield, Forza, Stalker 2, Fable i wiele innych, pieknych gier.

Ps. Grafika typowej niebieskiej małpy

angry-poop.gif