Opublikowano 13 lipca 20231 r Mopsiarze gamingu nie kupują gier na elektrosmiecia5, to musiało tak sie skonczyć
Opublikowano 13 lipca 20231 r Przecież Sony za rządów Ryana serwuje cały czas usługę swoim fanom - ruchania ich w dupę, life service
Opublikowano 13 lipca 20231 r 2 godziny temu, KrYcHu_89 napisał: GOTY nie dla Xboxa, jak co roku Vincke porównał zadanie, na jakim obecnie koncentruje się jego ekipa, do prac deweloperów odpowiedzialnych za serię Call of Duty. Śmieć bez GOTY? Jakos mnie to nie dziwi
Opublikowano 13 lipca 20231 r Ten szrot chce mieć acti-blizzard, żeby dalej żyć i psuć rynek, co za patologia...
Opublikowano 13 lipca 20231 r Tobie to Nintendo już całkiem zlasowało mózg. Dobrze, że Zeldunie skończyłem i pogoniłem ten tablet manty.
Opublikowano 14 lipca 20231 r Co łączy nową miss Holandii i Xboxa SX? Oba to nieudane eksperymenty współczesnego świata.
Opublikowano 14 lipca 20231 r 14 godzin temu, KrYcHu_89 napisał: Pokaz możliwości Switcha xDD : Xbox też ma swoje The Last. Jak go postawisz obok PlayStation i Nintendo to się nim nawet staje
Opublikowano 14 lipca 20231 r Jak tam frajerzy, gotowi na wydanie 3 bomb na TLGBT 2 Director's Cut na PS5?
Opublikowano 14 lipca 20231 r 2 minuty temu, MaZZeo napisał: Jak tam frajerzy, gotowi na wydanie 3 bomb na TLGBT 2 Director's Cut na PS5? Oczywiście. Nawet pińcset bym dał za GOTG...
Opublikowano 14 lipca 20231 r Oby Jim trwał wiecznie i trzymał tych obłąkańców bez gustu na tej zjebanej platformie bo nie chce żeby to się rozlało do komjuniti true zagrajmerów
Opublikowano 14 lipca 20231 r Takie gry jak Tlou2 powinny być odświeżone przynajmniej raz na rok i wydane na pc. Niech zobaczą co to arcydzieło.
Opublikowano 14 lipca 20231 r 21 minut temu, Pupcio napisał: Jak wydzadzą to w tym roku to może w końcu znajdziesz swoje goty! Baldur 3 na PC albo na PS5.
Opublikowano 14 lipca 20231 r Godzinę temu, MaZZeo napisał: Jak tam frajerzy, gotowi na wydanie 3 bomb na TLGBT 2 Director's Cut na PS5? tlou part 1 kupowali day 1 to i to kupia 20 minut temu, Pupcio napisał: haha dlc na tej samej mapce i goty. Dobre, dobre wreszcie przestałes trollowac i napisales cala prawde o zeldzie
Opublikowano 14 lipca 20231 r Jak dobra gra by to nie była to nie wygra goty, ma zbyt mały target zagrajmerski. To nie jest konkurs najlepszej gry. Przypominam że w tej farsie w 2018 wygrał yebany god of war a nie rdr 2
Opublikowano 14 lipca 20231 r O to ciało moje zielone skurwysynu! Bierzcie i jedzcie. https://www.ppe.pl/news/323089/playstation-z-oficjalnym-makaronem-dla-graczy-dla-wiernych-fanow-ps5-i-ps4.html