Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Miało być GOTY, a teraz sukcesem określa się, że jest mniej chujowe niż Redfall. Nieźle.

• Odpowiedzi 34,3 tys.
  • Wyświetleń 747,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Mnie urzeka ten ból jajników tych trzech z tematu co jak krzyżowcy robią krucjatę że goty, zbieracz karteczek jak dziewczynka z podstawowki, koleś co pierwszy raz kupił grę na premierę w tym wieku i random z nickiem z dużych liter.

Chuj z tym że cała reszta co w to zagrała czuję zawód lub rozczarowanie 

Opublikowano

Odezwał się kretyn co nie grał nawet minuty, a stalkuje temat caly dzien i wstawia klauny i minusy kazdemu, komu sie gra podoba :niki: 

Wracaj do obrzydzania ludziom switcha, tak jak to robiłes wczesniej z vita.:)

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Shen orędownik jRPGów broni słusznie jebanego FF16 który żeby być w końcu porządna grą musiał jedynie przestać być Finałem. Co tylko mówi jakim gównem pierdolonym jest ten śmieciowy gatunek. :rotfl:

Z jrpg nigdy nie było tak dobrze, gatunek odżył w poprzedniej generacji. Persona 5, Dragon Quest XI, Fire Emblemy, seria Xeno, Nier Automata, Final Fantasy XVI i wiele innych
:banderas:

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

napisałbym prowo, ale coś majaczysz o Gays Done, że GOTG wiec zwyczajnie Srebrzysko

co tam sapiesz wowiarzu?:niki:

Przechwytywanie.JPG.feb5807739a18ee97821b37d6f0a1a60.JPG

Opublikowano

Zakup ps5 dla tych genialnych exów to na dziś totalny fail.

Zaraz wyjebie z dysku FF7remake, 8 rozdziałów połowa w korytarzach fabryki, połowa na wysypisku. Teraz mam wykonywać zadania dla dzieciaków. A idź pan w huj, to jest jakaś prowokacja.

Opublikowano

FF7 najbardziej przereklamowana gra w historii, nawet jako fan jrpg nie dalem rady przejsc mimo kilku podejsc, a tu jeszcze z pierwszego cd zrobili cala gre, no co moglo pojsc nie tak :niki:

Opublikowano

Nie no jak jrpg to tylko takie

FhzBwQ1VEAAH9pl.jpeg

FhzBwRAUYAA0VmU.jpeg

Opublikowano
53 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Ja pierdziele. Switch faktycznie do 5-6 gier i można pogonić, albo do budy. Bezużyteczny nawet na urlopie.

Ja swojego oddałem dzieciom, niech się pobawią :leo:.

Opublikowano

Kurwa Starfield zaorany, a nawet nie trzeba będzie czekać na SP2. Baldur Gates 3 na PS5 w ten sam dzień zmiecie to gówno z powierzchni ziemi. Przecież wiadomo co ludzie wybiorą. 

Opublikowano
4 godziny temu, Donatello1991 napisał:

Ja pierdziele. Switch faktycznie do 5-6 gier i można pogonić, albo do budy. Bezużyteczny nawet na urlopie.

Ale wiesz spermatello że plejkurwa nie doczeka się pewnie nawet 1 tak dobrej gry jak te 5 ze switcha? :) 

Opublikowano

2023 to najlepszy rok z grami od wielu lat, każda platforma dostanie zajebiste gry z wyjątkiem plejkurwy 4.5 :kaz:

Todd ładnie jedzie z niebieskimi frajerami  :banderas:

Opublikowano
3 minuty temu, Krzysztof93 napisał:

nie sa.jpg

Krzysiu z dnia na dzień coraz większy bezbek hehs :) szkoda, widziałem w Tobie potencjał :)

Opublikowano
11 minut temu, Daddy napisał:

Todd ładnie jedzie z niebieskimi frajerami  :banderas:

ciekawe jest to w co wierzy pan Todd. Bo na pewno nie w Xboxa bo przed tym jak wrzucił ten wpis włożył fanom konsoli microsoftu stary zardzewiały brzeszczot w 30 klatkach animacji prosto w zielone odbyty fanów Xtrupa.
Ajaj! już wiem w co wierzy! Wierzy, że fani zielonej Xpadliny są na tyle głupi, durni i zjebani, że gdy opowiadał bajki o doświadczeniu Starfielda na konsoli w 30 klatkach to mógł bez problemu potwierdzić, że owszem na PC będzie 60. No i się jebaniec nie mylił jak widać powyżej.

Opublikowano

Zobaczysz natywne 4K w Starfieldzie na XSX jak świnia niebo