Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Miało być GOTY, a teraz sukcesem określa się, że jest mniej chujowe niż Redfall. Nieźle.

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 620,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Mnie urzeka ten ból jajników tych trzech z tematu co jak krzyżowcy robią krucjatę że goty, zbieracz karteczek jak dziewczynka z podstawowki, koleś co pierwszy raz kupił grę na premierę w tym wieku i random z nickiem z dużych liter.

Chuj z tym że cała reszta co w to zagrała czuję zawód lub rozczarowanie 

Opublikowano

Odezwał się kretyn co nie grał nawet minuty, a stalkuje temat caly dzien i wstawia klauny i minusy kazdemu, komu sie gra podoba :niki: 

Wracaj do obrzydzania ludziom switcha, tak jak to robiłes wczesniej z vita.:)

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Shen orędownik jRPGów broni słusznie jebanego FF16 który żeby być w końcu porządna grą musiał jedynie przestać być Finałem. Co tylko mówi jakim gównem pierdolonym jest ten śmieciowy gatunek. :rotfl:

Z jrpg nigdy nie było tak dobrze, gatunek odżył w poprzedniej generacji. Persona 5, Dragon Quest XI, Fire Emblemy, seria Xeno, Nier Automata, Final Fantasy XVI i wiele innych
:banderas:

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

napisałbym prowo, ale coś majaczysz o Gays Done, że GOTG wiec zwyczajnie Srebrzysko

co tam sapiesz wowiarzu?:niki:

Przechwytywanie.JPG.feb5807739a18ee97821b37d6f0a1a60.JPG

Opublikowano

Zakup ps5 dla tych genialnych exów to na dziś totalny fail.

Zaraz wyjebie z dysku FF7remake, 8 rozdziałów połowa w korytarzach fabryki, połowa na wysypisku. Teraz mam wykonywać zadania dla dzieciaków. A idź pan w huj, to jest jakaś prowokacja.

Opublikowano

FF7 najbardziej przereklamowana gra w historii, nawet jako fan jrpg nie dalem rady przejsc mimo kilku podejsc, a tu jeszcze z pierwszego cd zrobili cala gre, no co moglo pojsc nie tak :niki:

Opublikowano

Nie no jak jrpg to tylko takie

FhzBwQ1VEAAH9pl.jpeg

FhzBwRAUYAA0VmU.jpeg

Opublikowano
53 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Ja pierdziele. Switch faktycznie do 5-6 gier i można pogonić, albo do budy. Bezużyteczny nawet na urlopie.

Ja swojego oddałem dzieciom, niech się pobawią :leo:.

Opublikowano

Kurwa Starfield zaorany, a nawet nie trzeba będzie czekać na SP2. Baldur Gates 3 na PS5 w ten sam dzień zmiecie to gówno z powierzchni ziemi. Przecież wiadomo co ludzie wybiorą. 

Opublikowano
4 godziny temu, Donatello1991 napisał:

Ja pierdziele. Switch faktycznie do 5-6 gier i można pogonić, albo do budy. Bezużyteczny nawet na urlopie.

Ale wiesz spermatello że plejkurwa nie doczeka się pewnie nawet 1 tak dobrej gry jak te 5 ze switcha? :) 

Opublikowano

2023 to najlepszy rok z grami od wielu lat, każda platforma dostanie zajebiste gry z wyjątkiem plejkurwy 4.5 :kaz:

Todd ładnie jedzie z niebieskimi frajerami  :banderas:

Opublikowano
3 minuty temu, Krzysztof93 napisał:

nie sa.jpg

Krzysiu z dnia na dzień coraz większy bezbek hehs :) szkoda, widziałem w Tobie potencjał :)

Opublikowano
11 minut temu, Daddy napisał:

Todd ładnie jedzie z niebieskimi frajerami  :banderas:

ciekawe jest to w co wierzy pan Todd. Bo na pewno nie w Xboxa bo przed tym jak wrzucił ten wpis włożył fanom konsoli microsoftu stary zardzewiały brzeszczot w 30 klatkach animacji prosto w zielone odbyty fanów Xtrupa.
Ajaj! już wiem w co wierzy! Wierzy, że fani zielonej Xpadliny są na tyle głupi, durni i zjebani, że gdy opowiadał bajki o doświadczeniu Starfielda na konsoli w 30 klatkach to mógł bez problemu potwierdzić, że owszem na PC będzie 60. No i się jebaniec nie mylił jak widać powyżej.

Opublikowano

Zobaczysz natywne 4K w Starfieldzie na XSX jak świnia niebo