Opublikowano 1 sierpnia 20231 r Miało być GOTY, a teraz sukcesem określa się, że jest mniej chujowe niż Redfall. Nieźle.
Opublikowano 1 sierpnia 20231 r Mnie urzeka ten ból jajników tych trzech z tematu co jak krzyżowcy robią krucjatę że goty, zbieracz karteczek jak dziewczynka z podstawowki, koleś co pierwszy raz kupił grę na premierę w tym wieku i random z nickiem z dużych liter. Chuj z tym że cała reszta co w to zagrała czuję zawód lub rozczarowanie
Opublikowano 1 sierpnia 20231 r Odezwał się kretyn co nie grał nawet minuty, a stalkuje temat caly dzien i wstawia klauny i minusy kazdemu, komu sie gra podoba Wracaj do obrzydzania ludziom switcha, tak jak to robiłes wczesniej z vita.
Opublikowano 1 sierpnia 20231 r Shen orędownik jRPGów broni słusznie jebanego FF16 który żeby być w końcu porządna grą musiał jedynie przestać być Finałem. Co tylko mówi jakim gównem pierdolonym jest ten śmieciowy gatunek.
Opublikowano 1 sierpnia 20231 r 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Shen orędownik jRPGów broni słusznie jebanego FF16 który żeby być w końcu porządna grą musiał jedynie przestać być Finałem. Co tylko mówi jakim gównem pierdolonym jest ten śmieciowy gatunek. Z jrpg nigdy nie było tak dobrze, gatunek odżył w poprzedniej generacji. Persona 5, Dragon Quest XI, Fire Emblemy, seria Xeno, Nier Automata, Final Fantasy XVI i wiele innych
Opublikowano 1 sierpnia 20231 r 1 minutę temu, Shen napisał: jrpg 2 minuty temu, Shen napisał: Nier Automata, Final Fantasy XVI napisałbym prowo, ale coś majaczysz o Gays Done, że GOTG wiec zwyczajnie Srebrzysko
Opublikowano 1 sierpnia 20231 r 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: napisałbym prowo, ale coś majaczysz o Gays Done, że GOTG wiec zwyczajnie Srebrzysko co tam sapiesz wowiarzu?
Opublikowano 1 sierpnia 20231 r Zakup ps5 dla tych genialnych exów to na dziś totalny fail. Zaraz wyjebie z dysku FF7remake, 8 rozdziałów połowa w korytarzach fabryki, połowa na wysypisku. Teraz mam wykonywać zadania dla dzieciaków. A idź pan w huj, to jest jakaś prowokacja.
Opublikowano 1 sierpnia 20231 r FF7 najbardziej przereklamowana gra w historii, nawet jako fan jrpg nie dalem rady przejsc mimo kilku podejsc, a tu jeszcze z pierwszego cd zrobili cala gre, no co moglo pojsc nie tak
Opublikowano 3 sierpnia 20231 r Ja pierdziele. Switch faktycznie do 5-6 gier i można pogonić, albo do budy. Bezużyteczny nawet na urlopie.
Opublikowano 3 sierpnia 20231 r 53 minuty temu, Donatello1991 napisał: Ja pierdziele. Switch faktycznie do 5-6 gier i można pogonić, albo do budy. Bezużyteczny nawet na urlopie. Ja swojego oddałem dzieciom, niech się pobawią .
Opublikowano 3 sierpnia 20231 r Kurwa Starfield zaorany, a nawet nie trzeba będzie czekać na SP2. Baldur Gates 3 na PS5 w ten sam dzień zmiecie to gówno z powierzchni ziemi. Przecież wiadomo co ludzie wybiorą.
Opublikowano 3 sierpnia 20231 r 4 godziny temu, Donatello1991 napisał: Ja pierdziele. Switch faktycznie do 5-6 gier i można pogonić, albo do budy. Bezużyteczny nawet na urlopie. Ale wiesz spermatello że plejkurwa nie doczeka się pewnie nawet 1 tak dobrej gry jak te 5 ze switcha?
Opublikowano 4 sierpnia 20231 r 2023 to najlepszy rok z grami od wielu lat, każda platforma dostanie zajebiste gry z wyjątkiem plejkurwy 4.5 Todd ładnie jedzie z niebieskimi frajerami
Opublikowano 4 sierpnia 20231 r 3 minuty temu, Krzysztof93 napisał: Krzysiu z dnia na dzień coraz większy bezbek hehs szkoda, widziałem w Tobie potencjał
Opublikowano 4 sierpnia 20231 r 11 minut temu, Daddy napisał: Todd ładnie jedzie z niebieskimi frajerami ciekawe jest to w co wierzy pan Todd. Bo na pewno nie w Xboxa bo przed tym jak wrzucił ten wpis włożył fanom konsoli microsoftu stary zardzewiały brzeszczot w 30 klatkach animacji prosto w zielone odbyty fanów Xtrupa. Ajaj! już wiem w co wierzy! Wierzy, że fani zielonej Xpadliny są na tyle głupi, durni i zjebani, że gdy opowiadał bajki o doświadczeniu Starfielda na konsoli w 30 klatkach to mógł bez problemu potwierdzić, że owszem na PC będzie 60. No i się jebaniec nie mylił jak widać powyżej.