Opublikowano 10 sierpnia 20231 r 39 minut temu, Paolo de Vesir napisał: , jak np. Starfield omija Plejszmaciurę I dobrze, na Sonce wydaje sie tylko dokończone gry.
Opublikowano 10 sierpnia 20231 r 6 minut temu, LiŚciu napisał: I dobrze, na Sonce wydaje sie tylko dokończone gry. Slychac wycie? Znakomicie.
Opublikowano 10 sierpnia 20231 r 41 minut temu, jimmyyy8 napisał: Z ciekawości, dlaczego akurat taka kolejność im wyszła? Rzucili kostką 20-ścienną, PC miało +10 do inicjatywy, PS5 + 8, Xbox -2.
Opublikowano 10 sierpnia 20231 r Na niczym, jak to klap pompuje każdą dużą premierę na Plejkę, a potem dedyki na PS5 nie dobijają miliona.
Opublikowano 10 sierpnia 20231 r Energetyk z Mysłowic to nawet jak miał miał konsole na którą wychodziły gierki do których walił konia od Sony to i tak ich nie tykał. Mityczne "ale jakbym chciał ograć to mógłbym"
Opublikowano 10 sierpnia 20231 r 30 minut temu, Daffy napisał: @Mendrek to odpowiesz kiedy ograsz i na czym? Zapewne nie na Xboxie A kiedy? Tego nie wiedzą nawet najstarsi indianie. Pewnie jak będę miał ochotę, bo nie wiem, jakoś tak mam, że gram w gry na które mi przyjdzie akurat ochota Ale ja jestem dziwakiem, na mnie nie patrzcie
Opublikowano 10 sierpnia 20231 r Już sam nie wiem kto jest większym frajerem tej generacji. Zieloni dymani przez Knura, czy gracze kupujący "kolekcjonerki" z jakimś gównem, na które sklepy muszą robić promocje bo okazuje się, że nie schodzi im nakład https://www.ppe.pl/promocje/gry/promocje/324718/promocja-na-edycja-kolekcjonerska-hogwarts-legacy-na-xbox-series-x-za-899-zl-rabat-373-zl.html Edytowane 10 sierpnia 20231 r przez izon
Opublikowano 10 sierpnia 20231 r Nie ma ochoty, a teraz dodatkowo jeszcze nie ma na czym xddd Z ogrywaniem exow to chyba u niego stan umysłów, na plejce prawie nie tykał co grał tylko w multiplatformy, miał switcha to samo xdd
Opublikowano 10 sierpnia 20231 r Trzeba przyznać, że granie na Switchu w multiplatformy to już stan umysłu xD.
Opublikowano 10 sierpnia 20231 r Kupił ale twierdzi że gierki Niny nie dla niego stąd wybór multiplatform xdddddd
Opublikowano 10 sierpnia 20231 r 5 minut temu, ASX napisał: Jakoś dziwnym trafem na te exy Sonki to jakoś nigdy nie masz ochoty Oczywista nieprawda, bo jak spojrzysz na mój PSN ID to zobaczysz tam po prostu miks ex'ów i multiplatform. Niestety tutejsi fani xboxa chowają swoje gamertagi, bo pewnie byłoby im wstyd. Wstyd tak duży jak kiepska biblioteka xboxa
Opublikowano 10 sierpnia 20231 r https://www.exophase.com/psn/user/ComaPL/ - Uncharted 4 nieograny - TLOU 2 nieograne - TLOU z PS3 tylko 3 trofea, bo speedrunowałeś grę na easy by jak najszybciej sprzedać - w God of War 2018 wytrzymałeś 2 godziny - w Horizonie 7 godzin - Days Gone nieograne to już chyba nawet ja, więcej czasu spędziłem przy tych exach https://www.exophase.com/user/asax/
Opublikowano 10 sierpnia 20231 r 2 minuty temu, ASX napisał: https://www.exophase.com/psn/user/ComaPL/ - Uncharted 4 nieograny - TLOU 2 nieograne - TLOU z PS3 tylko 3 trofea, bo speedrunowałeś grę na easy by jak najszybciej sprzedać - w God of War 2018 wytrzymałeś 2 godziny - w Horizonie 7 godzin - Days Gone nieograne to już chyba nawet ja, więcej czasu spędziłem przy tych exach https://www.exophase.com/user/asax/ ale wnikliwa analiza @Mendrek chyba nie przeszedłeś niebieskiego testu supergracza :
Opublikowano 10 sierpnia 20231 r Teraz, KrYcHu_89 napisał: ale wnikliwa analiza @Mendrek chyba nie przeszedłeś niebieskiego testu supergracza : Pf, jak niby mam wytłumaczyć botowi, że na PlayStation jest ogromna biblioteka dobrych ex'ów, że można przebierać do woli? Przecież to dla niego abstrakcja będzie, to jak próbować wytłumaczyć świni co to jest niebo. On takiego dobrobytu na zielonym szrocie nie zaznał. On jak dostanie czwartego szkieletora w Sea of Nuda, to będzie myślał, że jest elita gamingu
Opublikowano 10 sierpnia 20231 r 2 minuty temu, Mendrek napisał: Pf, jak niby mam wytłumaczyć botowi, że na PlayStation jest ogromna biblioteka dobrych ex'ów, że można przebierać do woli? Przecież to dla niego abstrakcja będzie, to jak próbować wytłumaczyć świni co to jest niebo. On takiego dobrobytu na zielonym szrocie nie zaznał. On jak dostanie czwartego szkieletora w Sea of Nuda, to będzie myślał, że jest elita gamingu Faktów nawet nie trzeba tłumaczyć, co najwyżej można im zostawić klauna. Ale trzeba przyznać, dużo gierek porzucasz
Opublikowano 10 sierpnia 20231 r 11 minut temu, ASX napisał: TLOU 2 nieograne Mendrek coś tam jednak wie o tych eksach
Opublikowano 10 sierpnia 20231 r 5 minut temu, messer88 napisał: Mendrek coś tam jednak wie o tych eksach Nie był gotowy
Opublikowano 10 sierpnia 20231 r I jedna i ta sama śpiewka od dwudziestu lat, za 20 lat zobaczycie jest profil na psn to dalej będzie to samo i to samo odpowie
Opublikowano 10 sierpnia 20231 r I to jest Sonka, jest wybór, ktoś nie chce grać w TLOU? Nie ma sprawy, odpala coś innego. A zielona dzicz rzuca się na kazdy "żółtko na meta" ochlap rzucony przez grubego, jak szczerbaty na suchary Zwierzęta nie gracze.
Opublikowano 10 sierpnia 20231 r Wybór na plejkurwie to zjeść gówno lub zjeść drugie gówno, przejebane całe życie mają te klapersy wyklęte
Opublikowano 10 sierpnia 20231 r Dobrze, że na xboxie taki wybór. Nic albo gówno. Zjesz gowno i znowu długo, długo nic po czym lekka sraka na kolacje. To jest życie Czy w historii tego segmentu rozrywki istniała kiedykolwiek konsola z mniejszym wsparciem niż ten czarny szajs?
Opublikowano 10 sierpnia 20231 r 3 minuty temu, Jakim napisał: Czy w historii tego segmentu rozrywki istniała kiedykolwiek konsola z mniejszym wsparciem niż ten czarny szajs?
Opublikowano 10 sierpnia 20231 r Szkoda że elektrośmiecia5 nie mozna zakwalifikować do segmentu rozrywki, a co najwyżej do gadżetów sadomaso