Opublikowano 5 września 20231 r Dostałem znak. Nie mogę wykupić GP, bo mi SMS z banku nie dochodzi. To znak, żeby nie grać w średniaka.
Opublikowano 5 września 20231 r Cw off tak w piątek jadę po pudełko. Cw on żeby na własne oczy zobaczyć ten bulshit.
Opublikowano 5 września 20231 r 3 godziny temu, Dr.Czekolada napisał: Taki średniak, że nie możecie przestać o nim gadać Byłem kiedyś fanem Sony, ale potem dostałem Starfieldem w kolano.
Opublikowano 6 września 20231 r Nie przypominam sobie by jakaś inna gra 8/10 wywowala taki popłoch wśród niebieskich braci. Kamil i Yeti na dwie zmiany, od kiku dni przeczesują cały internet wklejając twetty, filmiki i nerwowo odswiezajac Metacritic, czekając aż średnia spadanie o jeden punkt by wkleić screeny. Jest w tym pewien heroizm, ile czasu poświecacie czasu na gierke która podobno was nie interesuje, zamiast pograć np. w Baldura, którym niedawno tak się tu zachwycaliście.
Opublikowano 6 września 20231 r O widzę, że u Donatella Xbox w końcu zasłużył na miejsce na półce zamiast podłogi
Opublikowano 6 września 20231 r Cw off starfield I FM to będą dwa wielkie momenty więc jak najbardziej.
Opublikowano 6 września 20231 r 3 godziny temu, ASX napisał: Nie przypominam sobie by jakaś inna gra 8/10 wywowala taki popłoch wśród niebieskich braci. Kamil i Yeti na dwie zmiany, od kiku dni przeczesują cały internet wklejając twetty, filmiki i nerwowo odswiezajac Metacritic, czekając aż średnia spadanie o jeden punkt by wkleić screeny. Jest w tym pewien heroizm, ile czasu poświecacie czasu na gierke która podobno was nie interesuje, zamiast pograć np. w Baldura, którym niedawno tak się tu zachwycaliście. Nie trzeba przeczesywać całego internetu. Ciężko się nie potknąć o informacje jakim przeciętniakiem jest Starfield choćby wchodząc do wątku o grze na naszym forumku P.s. Nie zmienia to faktu, że zaraz odpalanko Edytowane 6 września 20231 r przez izon
Opublikowano 6 września 20231 r Pojawiają się recki na Steam, bo w Premium były zablokowane 87% z 9075 recenzji
Opublikowano 6 września 20231 r Trochę innych statystyk : Reddit już na 415k (dzisiaj premiera...) Resetera !232! strony w wątku, 126! w wątku recenzji gry. Console Wars nabrało rumieńców, Xbox ma swojego nowego króla jednak, nie ma co opowiadać głupot xDD.
Opublikowano 6 września 20231 r Ok, mamy to, gracze odpalają GOTY Starfielda i lecą ku przygodzie ku gwiazdom Niebieskie kundle mopsiara i pandebilek zostają w swoich chlewikach i tarzając się w gównie przeżywają przygody na stronie metacritic.com Nara, niebiescy frajerzy
Opublikowano 6 września 20231 r Kurwa jakie goty ten starfield. Jaki karaluch zielony z cw. Który to? Deebil? Edytowane 6 września 20231 r przez Donatello1991
Opublikowano 6 września 20231 r Niesamowite jaka była beka z GOTYfielda, a teraz wszyscy jak jeden mąż pobierają go na swój sprzęt. Bawcie się dobrze panowie, nie ma co kruszyć kopii, wjeżdża KRÓL.
Opublikowano 6 września 20231 r Wreszcie jakaś gra na Xa. Od roku chyba nic nie wyszło, jest w co grać
Opublikowano 6 września 20231 r Od początku premiery early passa ta gra dowiezie i dowiozła, tylko znajdują się czasami odpały, żeby zdyskredytować gierkę, że jest jebanym gównem. Otóż nie tym razem. A cw w internetach? To tylko pokazuje jak niebieskie barachło jest do cna skundlone i śmiecie bez zasad, co się do niczego nie przyznają. Tak jak w innym temacie napisałem, że niebieskie community jest największą toksyczną społecznością, którą potrafi obrzydzić Ci giercowanie na parę ładnych dni. Zaorać i zutylizować.
Opublikowano 6 września 20231 r A ja się nie dziwię, to pierwsza gra od wielu, którą naprawdę można w pewnych kręgach graczy pozazdrościć posiadaczom Xboxa xD (i PC), mając nadkonsole Sony. 1 Gem zdobyty, ciekawe jak to Avowed i Outer Worlds 2, ogólnie Sony musi się na polu RPGów 3D naprawić, bo to jest dramat po utracie Obsidianu i Bety.