Opublikowano 6 września 20231 r Teraz, easye napisał: To moze kup lepszy komputer. On chyba grał na Decku :D.
Opublikowano 6 września 20231 r Może po prostu trochę obnażyło to Larian jeśli chodzi o optymalizację. Najpierw cyrki z XSS (gdzie taki Starfield działa całkiem dobrze), teraz trochę padake odjebali na ps5. Wcale nie byłbym przekonany że na XsX wszystko będzie cacy
Opublikowano 6 września 20231 r No nie, takie gry = PC. Nikt nie gra w slashery czy bijatyki na klawiaturze to czemu ludzie upierają się na cRPGi na konsoli?
Opublikowano 6 września 20231 r Dobra chłopaki nie grajcie w tego starfielda yebanego okazało się że to fallout 3 na sterydach bo oprócz loadingów przy wchodzeniu do budynków mamy też loadingi przy "eksploracji" kosmosu. Strzelanie, dialogi i ogólny feeling produkcji to identyczna sprawa co w produkcji z 2008
Opublikowano 6 września 20231 r Ja z przyjemnością kończyłem takie gry jak Divinity OS, Pillars of Eternity 1,2 czy Wasteland 3 na konsoli i wogóle nie czułem że coś tracę. Po prostu świetnie mi się grało
Opublikowano 6 września 20231 r 1 minutę temu, Pupcio napisał: Strzelanie, dialogi i ogólny feeling produkcji to identyczna sprawa co w produkcji z 2008 Dzieki, lepszej rekomendacji być nie może.
Opublikowano 6 września 20231 r 2 minuty temu, Pupcio napisał: Dobra chłopaki nie grajcie w tego starfielda yebanego okazało się że to fallout 3 na sterydach bo oprócz loadingów przy wchodzeniu do budynków mamy też loadingi przy "eksploracji" kosmosu. Strzelanie, dialogi i ogólny feeling produkcji to identyczna sprawa co w produkcji z 2008 Podobno na NG+17 nie ma już loadingów, tak bardzo się zmienia uniwersum.
Opublikowano 6 września 20231 r Teraz, Czoperrr napisał: Baldur's Gate 3 to największy trolling tego roku. 5 minut temu, drozdu7 napisał: Ja z przyjemnością kończyłem takie gry jak Divinity OS, Pillars of Eternity 1,2 czy Wasteland 3 na konsoli i wogóle nie czułem że coś tracę. Po prostu świetnie mi się grało Również, POE1 na PS4, DOS 1i 2 na PS4 - przyjemnie w 30 FPS, dawno to było, ale jednak. Wasteland 2 za to wywałał Ps4 do pulpitu xDD.
Opublikowano 6 września 20231 r Winszuje dla każdego to da rade dobrnąć do ng+1 BO JA WYMIĘKAM, natomiast z tego miejsca chce podziękować dla Filipa Spencera że dał dla gracza sea of stars bo gra zapowiada się na niezłą PETARDE. Starbeka chyba wylatuje z harddriva
Opublikowano 6 września 20231 r Sea of stars też chyba trochę podpompowany ocenami, praktycznie każdy kto skończył twierdzi że jeśli chodzi o jrpg nie od kitajcow to dalej chained echeos król, no i średnia też leci cały czas w dół
Opublikowano 6 września 20231 r 25 minut temu, Paolo de Vesir napisał: No nie, takie gry = PC. Nikt nie gra w slashery czy bijatyki na klawiaturze to czemu ludzie upierają się na cRPGi na konsoli? Jak nikt nie gra w bijatyki na klawiaturze. Tak się składa, że to bardzo spoko kontroler do tego. Ba, był typek co na turnieju wystąpił z kierownicą i nawet mu wychodziło coś . Taki offtop. Ale z crpgami czy rtsami to masz faktycznie rację.
Opublikowano 6 września 20231 r W dniu 16.08.2023 o 20:01, Hiki napisał: Dawno się tak nie rozczarowałem grą jak przy FFXVI. Gdyby to była gra na 20h to jeszcze spoko. Dalej gra nie oferuje nic więcej, tylko to samo przez kolejne 40h. Jest płytka w wielu aspektach. Walka, system, eksploracja, fabuła. Do porzygu ten sam schemat. Ekwipunek praktycznie nic nie daje i każdy przeciwnik jest i tak na 2 staggery. Różnice typu +7hp na nowym ekwipunku to śmiech. A gdzie jakieś niestandardowe właściwości? Może jakiś poison, sleep, buffy? Przedmioty które się zdobywa to totalne śmieci. Przez całą grę dostawałem jakieś meteoryty i inne wyrrity. Wszystko żeby zrobić upgrade + 7 HP Te przedmioty co obniżają cooldown o 1 sekunde dla konkretnego ataku w 99% są bezużyteczne a stanowią "najlepsze" nagrody. Kolejny zupełnie zbędny element. Nie wiem po co są te opcje w menu, skoro mają minimalny wpływ na gameplay. Równie dobrze mogło by tego nie być. Walka tylko czekanie aż zejdą kolejne cooldowny i przełączanie się miedzy umiejętnościami do skutku. Każdy przeciwnik jest praktycznie taki sam. Zero zróżnicowania i strategii. Aż się prosi o jakieś weaknessy albo coś co przełamie schemat. Dungeony też mają zero głębi. Tylko korytarze z parciem do przodu i kolejnymi przeciwnikami. Jakieś zagadki? Różne ścieżki? Wykonywanie jakichś czynności związanych z danym miejscem żeby przejść dalej? To nie tu. Ta gra tylko udaje że ma te wszystkie rzeczy. Najbardziej udawana gra w jaką grałem. Na akcyjniaka 20h by przeszło, ale nie na RPG na 60h. Jestem w szoku i trudno mi w to uwierzyć, że na metacritic ma takie oceny: Cala prawda o tym balasie FF 16
Opublikowano 6 września 20231 r Final 16 jest najlepszym fajnalem, bo w końcu nie jest fajnalem. Wszystko się zgadza.
Opublikowano 6 września 20231 r Nadal piecze, że crapfield nie dorasta Fajnalowi do pięt Miała być megatona, a wyszedł cichy pierd z dupy Todda
Opublikowano 6 września 20231 r Fajnal? Pogonić ten samograj w diabły. To prymitywne widowisko do przegryzienia popkornu to obraza dla jrpgów i serii FF. Te oceny to chyba za jedną scenę z pewną kobiecą postacią, bo nie widzę innego logicznego wyjaśnienia.
Opublikowano 6 września 20231 r Wystarczy, że jest jedno oczko wyżej od Starfielda, dla niebieskich ameb idealny sukces śmieć gierki.
Opublikowano 6 września 20231 r 2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: No słabiutko wyglada ten Baldurs, AA bije od niego na kilometr. Rozumiem, ze mówisz o konsolach? Bo na PC jest zacnie
Opublikowano 6 września 20231 r 45 minut temu, Shen napisał: Legenda przemówiła Król Creation Engine, już rozpracował wersję 2.0.
Opublikowano 7 września 20231 r Za jakość się płaci, na pohybel cebularzom https://www.ppe.pl/news/326232/cena-ps-plus-w-jednym-z-krajow-wzrosla-o-ponad-600-sony-pragnie-zadowolic-inwestorow.html