Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Z uwagi na to, że na PS5 nie ma w co grać, albo wychodzą nań pół-crapy w postaci Quake 2 postanowiłem plejkurwie dać potężnego kopa w dupę i wysłać ją z płaczem do szafy. 

Na jej miejsce pojawił się po prostu ON:banderas:

Dziękujemy Panu Spenceru!

IMG_20230915_182323100.jpg

kneel-muslim.gif

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 621,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Co tam majaczysz bocie?

IMG_20230916_153709.jpg

Opublikowano

Każdy bot chciałby zagrać w Znajdź Plecaka 2(3): Tym razem z imigrantem z Afryki.

KAŻDY ;)

Opublikowano

Próbowałem dzisiaj dać szanse Bekafieldowi w przerwie od genialnego "Krew i Wino" i nie da rady w to grać. To jest chyba najsłabsze RPG, w jakie kiedykolwiek grałem. Fajnie się strzela w akompaniamencie klimatycznej muzyki i w zasadzie to tyle. Beznadziejne, rozwleczone, powtarzające się dialogi, nudna eksploracja, grafika rodem z PS3, mleko na ekranie, zerowy poziom trudności, niby w tle to wszystko przeliczają jakieś statystyki ale bliżej tu do mass effecta niż rasowego rpga, idźcie w chooj z takim mesjaszem..

Edytowane przez izon

Opublikowano
3 godziny temu, SnoD napisał:

Ponad 2 tygodnie od wczesnego dostępu, a bó dupy nadal wam nie odpuszcza :)

Steryd poleciałeś już na kolejną pustą planete żeby zrobić fotke na forum i "odlecieć"? :) symulator fotografa i loadingów za 100$ :dynia:

Opublikowano
25 minut temu, izon napisał:

Próbowałem dzisiaj dać szanse Bekafieldowi w przerwie od genialnego "Krew i Wino" i nie da rady w to grać. To jest chyba najsłabsze RPG, w jakie kiedykolwiek grałem. Fajnie się strzela w akompaniamencie klimatycznej muzyki i w zasadzie to tyle. Beznadziejne, rozwleczone, powtarzające się dialogi, nudna eksploracja, grafika rodem z PS3, mleko na ekranie, zerowy poziom trudności, niby w tle to wszystko przeliczają jakieś statystyki ale bliżej tu do mass effecta niż rasowego rpga, idźcie w chooj z takim mesjaszem..

Brzmi jak fajnal tylko zamienić strzelanie z machanie mieczem xd

Opublikowano
Teraz, Dr.Czekolada napisał:

Brzmi jak fajnal tylko zamienić strzelanie z machanie mieczem xd

Ale od Fajnala akurat niczego nie oczekiwałem, po trailerach wszystko było jasne:)

Opublikowano

To, że ty to nie znaczy, że nie oczekiwali inni bo swoje PR kłamstwo też już wylali. Teraz zobaczymy jak 2 Pająki i ich "nie jesteśmy na to gotowi" :lul:

na swoim State of Play już pokazali piękne ctr+c.

Opublikowano

Po raz kolejny potwierdza się to, co zawsze piszę. Xbox wyjaśnia  przygłupów wychowanych na pifpafach od sony i potem niebieskie matołki płacz w internecie bo sie odbili od Starfielda na ekranie tworzenia postaci :jim:

Beka z mopsiarzy gamingu :leo:

Opublikowano

Ten srajnal szesnaście xD Ładnie wyruchali ludzi tym demkiem. Gówniane XIII i XV sporo lepsze. 

Opublikowano

Różnica polega na tym, że Gwiezdne Pole sobie można ograć w GP. Jak nie podejdzie to bez żalu wywalisz i zawsze ogra się coś innego w ramach usługi. Tego Srajnala nie dość, że specjalnie człowiek kupił plastobeton bo tylko na pasach hendrixach niby mogła działać:kekyayaya: to teraz jeszcze trzeba się tego zawodu w wersji pudełkowej pozbyć z domu. 

Opublikowano

Niesamowite jak Paystation ponownie zredefiniuje "cinemiatic experience" w domu, już 20 października. :psclassic:

Opublikowano
2 godziny temu, Pupcio napisał:

Steryd poleciałeś już na kolejną pustą planete żeby zrobić fotke na forum i "odlecieć"? :) symulator fotografa i loadingów za 100$ :dynia:

Ścisk dupy, że ktoś się dobrze bawi, good :banderas:

Opublikowano

Ale obrona Częstochowy w wykonaniu bockich, różowi przynajmniej po directie dyplomatycznie się wyciszyli :D Już przebierają nóżkami, już im się marzy Final na hamulcowym:dynia:

Boty, z czym do ludzi? Nie widzicie, że Starfield bez jakichkolwiek next genowych bajerów to przeciętna gra single player na 20H + copy pasta content dla ubogich, żeby nabić licznik? Wstyd pokazać skriny z Xboxa jak tjery szaleje:D

I to ma niby być opus magnus xdd Ostateczne rozwiązanie kwestii klaperskiej po raz kolejny przełożone, w przyszłym roku na pewno się uda.

Z tematu gry, od obrońcy MS i arbitra dobrego smaku

W dniu 15.09.2023 o 08:46, Soul napisał:

Dzięki, sprawdzę, ale już próbowałem z tymi drugimi drzwiami na górze i była dupa, wcześniej miałem takiego samego buga, musiałem się cofać z savem o prawie 10h.

Teraz minimum 6h....

No tak, jeszcze z 5 takich bugów w drzwiach i spokojnie grania do końca roku:thumbsup:

Opublikowano

Starfield może się nie podobać, można mówić, że jest szajs i drewno, ale sam fakt, że żaden ex MS nie elektryzował tak niebieskich od 15 lat i nie możecie przestać o nim gadać od 2 tygodni, świadczy o tym jak bardzo boli to przejęcie Bethesdy.

Jeszcze do ostatniej chwili niektórzy się przekonywali, że będzie klapa i MS jednak wyda na PS :) A może być hit MS na miarę czasów X360.

Teraz Starfield, za jakiś czas reboot Quake czy kolejny Doom. Ciężko będzie być fanem PS z awersją do MS.

Opublikowano
W dniu 14.09.2023 o 00:18, SnoD napisał:

Niczego nie straciło. Najwięcej graczy jest w weekend, sobota niedziela znowu pewnie będzie w okolicach 300k.

Środa godzina 21

Przechwytywanie.JPG.651e16e1879572b241f1c810fb6f277c.JPG

Sobota 21 szczyt szczytów

Przechwytywanie2.JPG.3df6a9b5bbdc28ddf21461b81cbaa4f7.JPG

Gdzie te 300k weekendowe?:kekw:

Crapfield rozjebany przez baldura bożego który wyszedł kilka tygodni wcześniej :obama:

Opublikowano

No straszne, dzisiaj 50k mniej, jutro różnica będzie jeszcze mniejsza :)

Co tu Baldur ma do tego to nie wiem. Pewnie jeszcze myślisz, że to ex na PS.

No i najgorsza wiadomość dla Ciebie, na Steam jest prawdopodobnie tylko 1/3 wszystkich graczy Starfield :)

Opublikowano

Od srody z 300k do 250k zejsc, szybko spadaja oczekiwania wzgledem tego sredniaka :obama:

Opublikowano
Teraz, Shen napisał:

Od srody z 300k do 250k zejsc, szybko spadaja oczekiwania wzgledem tego sredniaka :obama:

300k było w sobotę i w niedzielę po premierze gry, już się tak nie motaj XD Jutro peak Starfielda na Steam powinien być jeszcze wyżej niż dzisiaj.

Opublikowano
3 godziny temu, izon napisał:

Ale od Fajnala akurat niczego nie oczekiwałem, po trailerach wszystko było jasne:)

To znaczy że jeżeli nie masz oczekiwań to działa to na korzyść gry? No ok.

1 godzinę temu, KrYcHu_89 napisał:

Niesamowite jak Paystation ponownie zredefiniuje "cinemiatic experience" w domu, już 20 października. :psclassic:

Kurwa krychu wiesz że cinematic experience to zajebalo gameplay w ostatnich latach, akurat Ty nie jesteś na tyle ograniczony żeby tego nie wiedzieć.

Mnie to śmieszy że gracze srali się o każdą pierdołe w Starfield (artykuły typu czemu nie ma pojazdów) a już jak wychodzi Spiderman to nie ma żadnych oczekiwań tylko cinematic i epicka kampania 

Opublikowano

Nowe motto graczy PS, nie mieć żadnych oczekiwań wtedy exy lepsze ;)

Opublikowano
32 minuty temu, Shen napisał:

No niezła porażka, dwa tygodnie po premierze we wczesnym dostepie prawie ćwierć miliona osób jednocześnie ogrywa na Steamie gierke, która kupili  za 350 zł, a która jest  też dostępna w Game Passie.

Nie wiem jak się po tym odbiją finansowo

Opublikowano

A na Xa i Win10 kolejne 400-500k w tym samym czasie.

MS już zwija biznes :p

Opublikowano
4 godziny temu, izon napisał:

Co tam majaczysz bocie?

IMG_20230916_153709.jpg

Spodermon??! Ty chyba sobie kurwa jaja robisz...klapie :D