Opublikowano 16 września 20231 r Z uwagi na to, że na PS5 nie ma w co grać, albo wychodzą nań pół-crapy w postaci Quake 2 postanowiłem plejkurwie dać potężnego kopa w dupę i wysłać ją z płaczem do szafy. Na jej miejsce pojawił się po prostu ON Dziękujemy Panu Spenceru!
Opublikowano 16 września 20231 r Każdy bot chciałby zagrać w Znajdź Plecaka 2(3): Tym razem z imigrantem z Afryki. KAŻDY
Opublikowano 16 września 20231 r Próbowałem dzisiaj dać szanse Bekafieldowi w przerwie od genialnego "Krew i Wino" i nie da rady w to grać. To jest chyba najsłabsze RPG, w jakie kiedykolwiek grałem. Fajnie się strzela w akompaniamencie klimatycznej muzyki i w zasadzie to tyle. Beznadziejne, rozwleczone, powtarzające się dialogi, nudna eksploracja, grafika rodem z PS3, mleko na ekranie, zerowy poziom trudności, niby w tle to wszystko przeliczają jakieś statystyki ale bliżej tu do mass effecta niż rasowego rpga, idźcie w chooj z takim mesjaszem.. Edytowane 16 września 20231 r przez izon
Opublikowano 16 września 20231 r 3 godziny temu, SnoD napisał: Ponad 2 tygodnie od wczesnego dostępu, a bó dupy nadal wam nie odpuszcza Steryd poleciałeś już na kolejną pustą planete żeby zrobić fotke na forum i "odlecieć"? symulator fotografa i loadingów za 100$
Opublikowano 16 września 20231 r 25 minut temu, izon napisał: Próbowałem dzisiaj dać szanse Bekafieldowi w przerwie od genialnego "Krew i Wino" i nie da rady w to grać. To jest chyba najsłabsze RPG, w jakie kiedykolwiek grałem. Fajnie się strzela w akompaniamencie klimatycznej muzyki i w zasadzie to tyle. Beznadziejne, rozwleczone, powtarzające się dialogi, nudna eksploracja, grafika rodem z PS3, mleko na ekranie, zerowy poziom trudności, niby w tle to wszystko przeliczają jakieś statystyki ale bliżej tu do mass effecta niż rasowego rpga, idźcie w chooj z takim mesjaszem.. Brzmi jak fajnal tylko zamienić strzelanie z machanie mieczem xd
Opublikowano 16 września 20231 r Teraz, Dr.Czekolada napisał: Brzmi jak fajnal tylko zamienić strzelanie z machanie mieczem xd Ale od Fajnala akurat niczego nie oczekiwałem, po trailerach wszystko było jasne:)
Opublikowano 16 września 20231 r To, że ty to nie znaczy, że nie oczekiwali inni bo swoje PR kłamstwo też już wylali. Teraz zobaczymy jak 2 Pająki i ich "nie jesteśmy na to gotowi" na swoim State of Play już pokazali piękne ctr+c.
Opublikowano 16 września 20231 r Po raz kolejny potwierdza się to, co zawsze piszę. Xbox wyjaśnia przygłupów wychowanych na pifpafach od sony i potem niebieskie matołki płacz w internecie bo sie odbili od Starfielda na ekranie tworzenia postaci Beka z mopsiarzy gamingu
Opublikowano 16 września 20231 r Ten srajnal szesnaście xD Ładnie wyruchali ludzi tym demkiem. Gówniane XIII i XV sporo lepsze.
Opublikowano 16 września 20231 r Różnica polega na tym, że Gwiezdne Pole sobie można ograć w GP. Jak nie podejdzie to bez żalu wywalisz i zawsze ogra się coś innego w ramach usługi. Tego Srajnala nie dość, że specjalnie człowiek kupił plastobeton bo tylko na pasach hendrixach niby mogła działać to teraz jeszcze trzeba się tego zawodu w wersji pudełkowej pozbyć z domu.
Opublikowano 16 września 20231 r Niesamowite jak Paystation ponownie zredefiniuje "cinemiatic experience" w domu, już 20 października.
Opublikowano 16 września 20231 r 1 godzinę temu, Pupcio napisał: symulator fotografa i loadingów idealna statyczna gra w 30fps
Opublikowano 16 września 20231 r 2 godziny temu, Pupcio napisał: Steryd poleciałeś już na kolejną pustą planete żeby zrobić fotke na forum i "odlecieć"? symulator fotografa i loadingów za 100$ Ścisk dupy, że ktoś się dobrze bawi, good
Opublikowano 16 września 20231 r Ale obrona Częstochowy w wykonaniu bockich, różowi przynajmniej po directie dyplomatycznie się wyciszyli Już przebierają nóżkami, już im się marzy Final na hamulcowym Boty, z czym do ludzi? Nie widzicie, że Starfield bez jakichkolwiek next genowych bajerów to przeciętna gra single player na 20H + copy pasta content dla ubogich, żeby nabić licznik? Wstyd pokazać skriny z Xboxa jak tjery szaleje I to ma niby być opus magnus xdd Ostateczne rozwiązanie kwestii klaperskiej po raz kolejny przełożone, w przyszłym roku na pewno się uda. Z tematu gry, od obrońcy MS i arbitra dobrego smaku W dniu 15.09.2023 o 08:46, Soul napisał: Dzięki, sprawdzę, ale już próbowałem z tymi drugimi drzwiami na górze i była dupa, wcześniej miałem takiego samego buga, musiałem się cofać z savem o prawie 10h. Teraz minimum 6h.... No tak, jeszcze z 5 takich bugów w drzwiach i spokojnie grania do końca roku
Opublikowano 16 września 20231 r Starfield może się nie podobać, można mówić, że jest szajs i drewno, ale sam fakt, że żaden ex MS nie elektryzował tak niebieskich od 15 lat i nie możecie przestać o nim gadać od 2 tygodni, świadczy o tym jak bardzo boli to przejęcie Bethesdy. Jeszcze do ostatniej chwili niektórzy się przekonywali, że będzie klapa i MS jednak wyda na PS A może być hit MS na miarę czasów X360. Teraz Starfield, za jakiś czas reboot Quake czy kolejny Doom. Ciężko będzie być fanem PS z awersją do MS.
Opublikowano 16 września 20231 r W dniu 14.09.2023 o 00:18, SnoD napisał: Niczego nie straciło. Najwięcej graczy jest w weekend, sobota niedziela znowu pewnie będzie w okolicach 300k. Środa godzina 21 Sobota 21 szczyt szczytów Gdzie te 300k weekendowe? Crapfield rozjebany przez baldura bożego który wyszedł kilka tygodni wcześniej
Opublikowano 16 września 20231 r No straszne, dzisiaj 50k mniej, jutro różnica będzie jeszcze mniejsza Co tu Baldur ma do tego to nie wiem. Pewnie jeszcze myślisz, że to ex na PS. No i najgorsza wiadomość dla Ciebie, na Steam jest prawdopodobnie tylko 1/3 wszystkich graczy Starfield
Opublikowano 16 września 20231 r Od srody z 300k do 250k zejsc, szybko spadaja oczekiwania wzgledem tego sredniaka
Opublikowano 16 września 20231 r Teraz, Shen napisał: Od srody z 300k do 250k zejsc, szybko spadaja oczekiwania wzgledem tego sredniaka 300k było w sobotę i w niedzielę po premierze gry, już się tak nie motaj XD Jutro peak Starfielda na Steam powinien być jeszcze wyżej niż dzisiaj.
Opublikowano 16 września 20231 r 3 godziny temu, izon napisał: Ale od Fajnala akurat niczego nie oczekiwałem, po trailerach wszystko było jasne:) To znaczy że jeżeli nie masz oczekiwań to działa to na korzyść gry? No ok. 1 godzinę temu, KrYcHu_89 napisał: Niesamowite jak Paystation ponownie zredefiniuje "cinemiatic experience" w domu, już 20 października. Kurwa krychu wiesz że cinematic experience to zajebalo gameplay w ostatnich latach, akurat Ty nie jesteś na tyle ograniczony żeby tego nie wiedzieć. Mnie to śmieszy że gracze srali się o każdą pierdołe w Starfield (artykuły typu czemu nie ma pojazdów) a już jak wychodzi Spiderman to nie ma żadnych oczekiwań tylko cinematic i epicka kampania
Opublikowano 16 września 20231 r 32 minuty temu, Shen napisał: Od srody z 300k do 250k zejsc, szybko spadaja oczekiwania wzgledem tego sredniaka No niezła porażka, dwa tygodnie po premierze we wczesnym dostepie prawie ćwierć miliona osób jednocześnie ogrywa na Steamie gierke, która kupili za 350 zł, a która jest też dostępna w Game Passie. Nie wiem jak się po tym odbiją finansowo
Opublikowano 16 września 20231 r A na Xa i Win10 kolejne 400-500k w tym samym czasie. MS już zwija biznes :p
Opublikowano 16 września 20231 r 4 godziny temu, izon napisał: Co tam majaczysz bocie? Spodermon??! Ty chyba sobie kurwa jaja robisz...klapie