Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
7 minut temu, KrYcHu_89 napisał:

Trzeba chwalić Valve, że jak robi rewizję sprzętu to nie jest to śmiech na pustej sali, jak robią to inni, tylko prawdziwy upgrade na wielu płaszczyznach.

Ale fagi robią z tego objawienie roku i odpalają na tym gierki w wersjach ziemniak w rozmazanej rozdzialce i o to w tym chodzi. Nie stac na normalną konsole, a o highendowym pc to juz totalnie.

@Krzysztof93 ładnie podsumował. Garbienie sie przy tym to tylko dla amatorow tego sportu i wprawionych fagow, co zwyrodnienia na kręgosłupie juz maja po latach grania na smietniku switchu

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 628,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
1 minutę temu, oFi napisał:

Ale fagi robią z tego objawienie roku i odpalają na tym gierki w wersjach ziemniak w rozmazanej rozdzialce i o to w tym chodzi. Nie stac na normalną konsole, a o highendowym pc to juz totalnie.

@Krzysztof93 ładnie podsumował. Garbienie sie przy tym to tylko dla amatorow tego sportu i wprawionych fagow, co zwyrodnienia na kręgosłupie juz maja po latach grania na smietniku switchu

Decka też można podpiąć do TV u kochanki w mieszkaniu. 

Opublikowano

Yebany klaun co w tym wieku kupił jedna grę na premierę będzie gadać o biedakach co kupują steam decka OLED droższego od kurvy5 bez gier w między czasie grając w pedo govno gierki za 5zl bo tyle mu zostali ze zbiórki 

Opublikowano

Jest tu ktoś, kto gra tylko na Decku i nie ma chociaż jednej konsoli?:leo:

Ten portal od sony nawet nie pozwoli wam wymienić baterii. Trzeba podgrzać ekran pod którym dosłownie się znajduje :balon:

Opublikowano

Switchowce dopiero bedą wkurzeni latać jak się okaże że karty z S2 będą niekompatybilne :kekw: i znowu kupuj indyki w najgorszej handheldowej wersji za 2 bomby. 

Opublikowano
1 minutę temu, Donatello1991 napisał:

Switch 2 i nowa zelda mario i metroid na premierę.

Ps5 pro w bundlu z gta6.

A xbox? Nic.

Chyba Metroid Dread Remastered :D. 

PS5 to mogliby zrobić bundle z wszystkimi wersjami Tlou xD. 1000 in 1. 

Opublikowano

Switch 2 :banderas:

Ciekawe czy będzie mocniejszy od decka 

Opublikowano
2 minuty temu, Dr.Czekolada napisał:

Ciekawe czy znowu lcd :frog:

LCD, nowe nośniki, chat z aplikacji w komórce, gierki po 350pln, podwyżka ceny online, zalew portów ze switcha

Opublikowano
13 minut temu, messer88 napisał:

Switchowce dopiero bedą wkurzeni latać jak się okaże że karty z S2 będą niekompatybilne :kekw: i znowu kupuj indyki w najgorszej handheldowej wersji za 2 bomby. 

Mi to nie robi wcale. Nawet jestem oswojony z myślą, że S2 może nie być backward-c. Wspaniale mi się ogrywa indyki na obecnym handheldzie, skoro teraz indyki chodzą w 60fpsach to nie mam żadnego powodu aby kupować je ponownie :)

Opublikowano

Stim bekowe złodziejaszki już pewnie zacierają rączki na gierki ze switcha 2 :)

Opublikowano

które działają dobrze tylko w pierwszym World Mario a później rzygają krwią i errorami

Opublikowano
Godzinę temu, GearsUp napisał:

Mi to nie robi wcale. Nawet jestem oswojony z myślą, że S2 może nie być backward-c. Wspaniale mi się ogrywa indyki na obecnym handheldzie, skoro teraz indyki chodzą w 60fpsach to nie mam żadnego powodu aby kupować je ponownie :)

Gdzie chodzą w 60? Na switchu? Xddd Chyba te z początku żywota albo grafiką z pegasusa.

3 minuty temu, Ukukuki napisał:

No jak następca Switcha nie będzie miał fizycznej wstecznej to mam wywalone do końca życia na tą firmę :sonkassie:

Ale liczysz na jakiś upgrade performance dla nich jak na dużych konsolach? Nintendo do tej pory nigdy tego nie zrobiło. Na 3ds nawet wręcz te gierki wyglądały gorzej ze względu na proporcje ekranu. Dobrze, że można było chociaż ustawić og rozmiar odpowiednią kombinacją przycisków.

Opublikowano
11 minut temu, drozdu7 napisał:

Porządne usprawnienia to tylko na Sonce 

Jeden kolega Klapers xD:

image.png.7735a1b43bc5e22abc55cfd9f800f89e.png

musiałem ostudzić jego zapał co do Slimki xD

Opublikowano

Ja tam nie dam się wmanewrować w midgeny tym razem. Zarówno jeśli chodzi o MS i Sony. 

Opublikowano
37 minut temu, Dr.Czekolada napisał:

Gdzie chodzą w 60? Na switchu? Xddd Chyba te z początku żywota albo grafiką z pegasusa.

Mowa o indykach. Chodzą w 60fps

Over 80% of Switch Games Run at 60 Frames Per Second

Edytowane przez GearsUp

Opublikowano

Urojenia xddd

Od dawna tną już nawet Indory do 30fps i to często nawet niestabilne. Net przy każdej premierze zalewa grom tematów obsranych fagów czy gierka x będzie chodzić znośnie

Switch to nawet krztusi się przy remasterze 30letniej gierki co wyszła w piątek xddd

Opublikowano

W indykach, w które grywam zazwyczaj jest 60fps. Na sprzęcie z 2015 roku.

A teraz wyobraź sobie, że kupujesz nowiutki sprzęt z 2023 i musisz grać jak zwierze w 30-40 fps xddddddd

Opublikowano

Straszne jest też to, że partactwo deweloperów gracze próbują zasłonić kupowaniem coraz to droższych sprzętów dla gier, które wyglądają od dłuższego czasu praktycznie tak samo. Zamiast nabić na widły bandę decydentów oszustów to lecą do sklepu po nowe zabawki by zrekompensować sobie płynność chujowych gierek. I jeszcze mają kurwa czelność obwiniać sprzęt, na którym wiele ładnych gier chodzi lepiej niż nowsze brzydkie niestabilne gówna. Jeszcze fajnie jest mówić, że sprzęt się starzeje i tym samym słabnie :dunno: no jak premierowo Jedi na 4090 chodził jak gówno to trzeba było lecieć do sklepu po 5090 bo to przecież wasza wina a nie tych kurwi od optymalizacji.