Opublikowano 1 grudnia 20231 r Licze na to że Krychu nas przeprosi za ten niesmaczny trolling z trailerem gta na imprezie doritosa
Opublikowano 1 grudnia 20231 r Ja się czuję oszukany, zniesmaczony I kto mi odda dzień wolnego, który już wypisałem
Opublikowano 1 grudnia 20231 r 12 minutes ago, Pupcio said: Licze na to że Krychu nas przeprosi za ten niesmaczny trolling z trailerem gta na imprezie doritosa nie ma szans. 10 minutes ago, Daffy said: Ja się czuję oszukany, zniesmaczony I kto mi odda dzień wolnego, który już wypisałem Krychu pojdzie za ciebie do pracy za kare Edytowane 1 grudnia 20231 r przez Ryuk
Opublikowano 2 grudnia 20231 r 4 godziny temu, Pupcio napisał: Licze na to że Krychu nas przeprosi za ten niesmaczny trolling z trailerem gta na imprezie doritosa 3 godziny temu, Ryuk napisał: nie ma szans. Krychu pojdzie za ciebie do pracy za kare Trailer 2 na TGA Albo przynajmniej jakieś smaczki
Opublikowano 2 grudnia 20231 r 11 godzin temu, Shen napisał: Jaranie się kolejnym sandboxem to jakiś masowy trolling? Jest duża szansa że to będzie to szczyt sandboxowych osiągnięć. Nie kurwa makieta jak horizony i spejdermeny.
Opublikowano 2 grudnia 20231 r Krzys i paru innych hejterow. GTA VI to gowno, nikogo, sandbox nikogo, i nie jest wyznacznikiem branzy. Branza: Edytowane 2 grudnia 20231 r przez Ryuk
Opublikowano 2 grudnia 20231 r Nie no co ty gadasz zwykła zapowiedź zwykłego sandboxa! rockstar się skończyło!
Opublikowano 4 grudnia 20231 r W dniu 2.12.2023 o 09:19, drozdu7 napisał: Jest duża szansa że to będzie to szczyt sandboxowych osiągnięć. Nie kurwa makieta jak horizony i spejdermeny. Oraz Starfield https://www.eurogamer.pl/tworcy-starfield-od-wielu-tygodni-probuja-przekonac-niezadowolonych-graczy-ze-to-dobra-gra Dopiero po kilku setkach godzin SF odkrywa karty.
Opublikowano 4 grudnia 20231 r No bo Starfield to gra z tych gier, która się rozkręca po 200h. Jak nie przejdziesz 34 razy to nic nie widziałeś.
Opublikowano 4 grudnia 20231 r A więc Wezyrowi z Białegostoku zostało jeszcze około 33 i 7/8 przejścia. Według świętej pamięci Roziego chyba nawet więcej Edytowane 4 grudnia 20231 r przez jimmyyy8
Opublikowano 4 grudnia 20231 r Nie no chłopak i wystarczy godzina w tej grze żeby wiedzieć że mamy do czynienia z klasycznym falloutowym balasem
Opublikowano 4 grudnia 20231 r Tzw pierdząca kąsola Jakbym miał grać na tym gównie to chyba tylko w symulatory latania bo wiernie oddaje szum lotniska 15:00
Opublikowano 4 grudnia 20231 r Oko jak oko. Ale ucho gyrosa z ujemną repką słyszy jakieś dziwne głosy.
Opublikowano 4 grudnia 20231 r 213 minusów... z tym gościem musi być coś nie tak, nawet nie patrzę na posty takich forumowych wykolejeńców jeśli mam być szczery chłopaki
Opublikowano 4 grudnia 20231 r Dobrze wiedzieć, że przy dłuższym użytkowaniu ten brzęczący biały złom potrafi wyjebać bębenki jak użytkownikowi liściu
Opublikowano 4 grudnia 20231 r Godzinę temu, Czoperrr napisał: Co to jest za grafika xDD nic nie widać. Weźcie zabijcie jużto gówno. Oby jak najszybciej rzucili w obieg następcę bo obecnie to już totalne pudrowanie trupa, choć jak na miejmy nadzieję ostatni rok życia to Nintendo przezacne gierki wrzuciło, każdemu życzę by ostatki właśnie były takie.