Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 628,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Licze na to że Krychu nas przeprosi za ten niesmaczny trolling z trailerem gta na imprezie doritosa :/

Opublikowano

Ja się czuję oszukany, zniesmaczony I kto mi odda dzień wolnego, który już wypisałem 

Opublikowano

Jaranie się kolejnym sandboxem to jakiś masowy trolling?

Opublikowano
12 minutes ago, Pupcio said:

Licze na to że Krychu nas przeprosi za ten niesmaczny trolling z trailerem gta na imprezie doritosa :/

nie ma szans.

10 minutes ago, Daffy said:

Ja się czuję oszukany, zniesmaczony I kto mi odda dzień wolnego, który już wypisałem 

Krychu pojdzie za ciebie do pracy za kare 

Edytowane przez Ryuk

Opublikowano
4 godziny temu, Pupcio napisał:

3 godziny temu, Ryuk napisał:

nie ma szans.

Krychu pojdzie za ciebie do pracy za kare 

Trailer 2 na TGA 

Albo przynajmniej jakieś smaczki 

Opublikowano
11 godzin temu, Shen napisał:

Jaranie się kolejnym sandboxem to jakiś masowy trolling?

Jest duża szansa że to będzie to szczyt sandboxowych osiągnięć. 

Nie kurwa makieta jak horizony i spejdermeny. 

Opublikowano

Shen gra w jrpgi nie ma co mu tłumaczyć takich rzeczy

Opublikowano

Krzys i paru innych hejterow. GTA VI to gowno, nikogo, sandbox nikogo, i nie jest wyznacznikiem branzy. Branza:

image.png.36811cbe0c06a4599fc95698fac77685.png
:dynia:

Edytowane przez Ryuk

Opublikowano

Nie no co ty gadasz zwykła zapowiedź zwykłego sandboxa! rockstar się skończyło!

Opublikowano

A więc Wezyrowi z Białegostoku zostało jeszcze około 33 i 7/8 przejścia.

SmartSelect_20231204_082939_SamsungInternet.jpg.5dacf60212573b2d8c8f7718f2adee0c.jpg

Według świętej pamięci Roziego chyba nawet więcej ;)

Edytowane przez jimmyyy8

Opublikowano

Nie no chłopak i wystarczy godzina w tej grze żeby wiedzieć że mamy do czynienia z klasycznym falloutowym balasem 

Opublikowano

Tzw pierdząca kąsola

Jakbym miał grać na tym gównie to chyba tylko w symulatory latania bo wiernie oddaje szum lotniska

15:00

Opublikowano

Oko jak oko. Ale ucho gyrosa z ujemną repką słyszy jakieś dziwne głosy.

Opublikowano

213 minusów... z tym gościem musi być coś nie tak, nawet nie patrzę na posty takich forumowych wykolejeńców jeśli mam być szczery chłopaki  :)

Opublikowano

Dobrze wiedzieć, że przy dłuższym użytkowaniu ten brzęczący biały złom potrafi wyjebać bębenki jak użytkownikowi liściu

Opublikowano
Godzinę temu, Czoperrr napisał:

Co to jest za grafika xDD nic nie widać. Weźcie zabijcie jużto gówno.

Oby jak najszybciej rzucili w obieg następcę bo obecnie to już totalne pudrowanie trupa, choć jak na miejmy nadzieję ostatni rok życia to Nintendo przezacne gierki wrzuciło, każdemu życzę by ostatki właśnie były takie.

Opublikowano

starfield odbija się od dna, wrócił do top100 steam:obama:

Przechwytywanie.JPG.4ca6e7d27702bb9775b3ed4541268f67.JPG