Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
2 hours ago, Faka said:

Akurat ubi to chuja ma wspólnego z The Division. Mogliby te Massive wypierdolić się od tego ubiszajsu.

Massive Entertainment AB is a Swedish video game developer and a studio of Ubisoft based in Malmö. Wiec akurat Ubi ma duzo wspolnego bo to ich studio xD

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 628,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Ten ranking to jakiś żart i to taki porządnie. 

Opublikowano

Polygon i żart? No tak, wszystko się zgadza :gigabeta:

Chociaż na potrzeby cw muszę przyznać że jedyny prawilny ranking, prawda użytkowniku @KrYcHu_89:)

haha dlcaha do 6 letniej gry na kalkulator rozjebało twojego generyka Fantasy o ruchaniu niedźwiedzi  :)

Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał:

Polygon i żart? No tak, wszystko się zgadza :gigabeta:

Chociaż na potrzeby cw muszę przyznać że jedyny prawilny ranking, prawda użytkowniku @KrYcHu_89:)

haha dlcaha do 6 letniej gry na kalkulator rozjebało twojego generyka Fantasy o ruchaniu niedźwiedzi  :)

Nintendofagi teraz każde pojedyncze zwycięstwo Zeldy nad BG3 będą wrzucać? Przeciez Elf nawet z Survival Horrorem przegrywa.

Screenshot_20231207_123826_Chrome.thumb.jpg.78395c99a46762b1f056d090c5f228e0.jpg

Opublikowano

Co? O Pikminie na tym forum ani poza nim nie napisałem ani jednego posta aż do tego momentu, w którym mnie zawołałeś i muszę o nim wspomnieć.

Opublikowano

Ale to 16 miejsce dla Finala 16 wygląda ładnie na tej liście Polygona xDD. 

Opublikowano
5 minut temu, KrYcHu_89 napisał:

Nintendofagi teraz każde pojedyncze zwycięstwo Zeldy nad BG3 będą wrzucać? Przeciez Elf nawet z Survival Horrorem przegrywa.

Screenshot_20231207_123826_Chrome.thumb.jpg.78395c99a46762b1f056d090c5f228e0.jpg

O kurde resetera grubo  :) zaraż zaczniesz wklejać goty z choroszczy  :) chociaż w sumie ciekawe co Paolo w tym roku wybrał

Opublikowano
2 minuty temu, Bzduras napisał:

Co? O Pikminie na tym forum ani poza nim nie napisałem ani jednego posta aż do tego momentu, w którym mnie zawołałeś i muszę o nim wspomnieć.

Jakuba fakt to był @devilbot

Opublikowano

Juz ponad 30 goty przyznane przez outlety i tylko 3 gierki + 1 podejrzany tytuł dla Disney Illusion cośtam na jakiejś gali Disneya xD, jak na taki duży rynek w 2023 zadziwiające, ale jednak te 3 gierki się wyróżniały mocno. 

Opublikowano
2 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Mamy 7 grudnia i BG3 dalej exem na PS5. Jutro otwieramy szampany.

Właśnie widzę, że na Srerze już sobie typy wpisały, że niby rzekomo dostępne na Series. A to przecież exclusive na Sonkę <3.

Ale podejrzewam, że jutro release na Xboxa na TGA. 

Edytowane przez KrYcHu_89

Opublikowano
6 minut temu, KrYcHu_89 napisał:

Właśnie widzę, że na Srerze już sobie typy wpisały, że niby rzekomo dostępne na Series. A to przecież exclusive na Sonkę <3.

Ale podejrzewam, że jutro release na Xboxa na TGA. 

I zaczną się podniecać, że Goty u nich.

Rockstar ich wyjaśni z bublem XS.

Opublikowano

IGN Japan

10. Final Fantasy XVI

9. Enjoy the Diner

8. Resident Evil 4

7. Spider-Man 2

6. Hi-Fi Rush

5. Super Mario Bros. Wonder

4. Starfield

3. Armored Core 6

2. Street Fighter 6

1. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Opublikowano

Gamespot

Tutaj bez kolejności za wyjątkiem goty do Bg3

Alan Wake 2

Baldur's Gate 3

C2077 Phantom Liberty

HiFi Rush

Hitman Freelancer

Zelda Totk

Octopath Traveler 2

Resident Evil 4

Street Fighter 6

Super Mario Bros Wonder 

Opublikowano
Godzinę temu, Daffy napisał:

Jakuba fakt to był @devilbot

Przykro mi ze pomyliłeś mnie z użytkownikiem bez gustu i wyczucia do gier i ze znacznie  mniejszą wiedzą o branży i gamingu ogólnie.

Opublikowano
2 godziny temu, Ryuk napisał:

Zgadywanie przez @KrYcHu_89 co bedzie na TGA mozna podsumowac: 
jim-halpert-awkward.gif

Ekhmm tak się składa, że większość trafiłem, pisałem o Metaphor, Kojimie (tutaj akurat OD, a nie DS2), DLC do Finala i GoWa i nowej grze Arkane. Nie sprawdziło się o DLC do Eldena. 

Aha i shadowdrop Baldura 3 na Xboxach. 

Opublikowano

Nie oglądałem show, ale widzę, że nie było tak źle, sporo dat premier jednak się pojawiło. 

Opublikowano

Zero nagród dla Sony i zero zapowiedzi od Sony :banderas:

Opublikowano
23 minuty temu, Daffy napisał:

Zero nagród dla Sony i zero zapowiedzi od Sony :banderas:

Serial dostał :reggie:.