Opublikowano 6 grudnia 20231 r 2 hours ago, Faka said: Akurat ubi to chuja ma wspólnego z The Division. Mogliby te Massive wypierdolić się od tego ubiszajsu. Massive Entertainment AB is a Swedish video game developer and a studio of Ubisoft based in Malmö. Wiec akurat Ubi ma duzo wspolnego bo to ich studio xD
Opublikowano 7 grudnia 20231 r https://www.polygon.com/23648669/best-video-games-2023 50. Mr. Sun’s Hatbox 49. Lies of P 48. Tchia 47. Blasphemous 2 46. Party Animals 45. The Talos Principle 2 44. Fading Afternoon 43. Suika Game 42. League of Legends Season 13 41. Goodbye Volcano High 40. World of Warcraft Classic 39. Fire Emblem Engage 38. Pizza Tower 37. Subpar Pool 36. Amnesia: The Bunker 35. Lil Gator Game 34. Starfield 33. System Shock 32. Star Wars Jedi: Survivor 31. Connections 30. Hi-Fi Rush 29. Monster Hunter Now 28. Diablo 4 27. Hitman World of Assassination: Freelancer mode 26. Venba 25. Viewfinder 24. Humanity 23. Paranormasight: The Seven Mysteries of Honjo 22. Marvel’s Midnight Suns 21. Honkai: Star Rail 20. Chants of Sennaar 19. Metroid Prime Remastered 18. Shadow Gambit: The Cursed Crew 17. Dredge 16. Final Fantasy 16 15. Cyberpunk 2077: Phantom Liberty 14. Dead Space 13. Octopath Traveler 2 12. Dave the Diver 11. Resident Evil 4 Remake 10. Armored Core 6: Fires of Rubicon 9. Jusant 8. Marvel’s Spider-Man 2 7. Street Fighter 6 6. Cocoon 5. Pikmin 4 4. Super Mario Bros. Wonder 3. Alan Wake 2 2. Baldur’s Gate 3 1. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom
Opublikowano 7 grudnia 20231 r Polygon i żart? No tak, wszystko się zgadza Chociaż na potrzeby cw muszę przyznać że jedyny prawilny ranking, prawda użytkowniku @KrYcHu_89? haha dlcaha do 6 letniej gry na kalkulator rozjebało twojego generyka Fantasy o ruchaniu niedźwiedzi
Opublikowano 7 grudnia 20231 r 3 minuty temu, Pupcio napisał: Polygon i żart? No tak, wszystko się zgadza Chociaż na potrzeby cw muszę przyznać że jedyny prawilny ranking, prawda użytkowniku @KrYcHu_89? haha dlcaha do 6 letniej gry na kalkulator rozjebało twojego generyka Fantasy o ruchaniu niedźwiedzi Nintendofagi teraz każde pojedyncze zwycięstwo Zeldy nad BG3 będą wrzucać? Przeciez Elf nawet z Survival Horrorem przegrywa.
Opublikowano 7 grudnia 20231 r Co? O Pikminie na tym forum ani poza nim nie napisałem ani jednego posta aż do tego momentu, w którym mnie zawołałeś i muszę o nim wspomnieć.
Opublikowano 7 grudnia 20231 r Ale to 16 miejsce dla Finala 16 wygląda ładnie na tej liście Polygona xDD.
Opublikowano 7 grudnia 20231 r 5 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Nintendofagi teraz każde pojedyncze zwycięstwo Zeldy nad BG3 będą wrzucać? Przeciez Elf nawet z Survival Horrorem przegrywa. O kurde resetera grubo zaraż zaczniesz wklejać goty z choroszczy chociaż w sumie ciekawe co Paolo w tym roku wybrał
Opublikowano 7 grudnia 20231 r 2 minuty temu, Bzduras napisał: Co? O Pikminie na tym forum ani poza nim nie napisałem ani jednego posta aż do tego momentu, w którym mnie zawołałeś i muszę o nim wspomnieć. Jakuba fakt to był @devilbot
Opublikowano 7 grudnia 20231 r Juz ponad 30 goty przyznane przez outlety i tylko 3 gierki + 1 podejrzany tytuł dla Disney Illusion cośtam na jakiejś gali Disneya xD, jak na taki duży rynek w 2023 zadziwiające, ale jednak te 3 gierki się wyróżniały mocno.
Opublikowano 7 grudnia 20231 r 2 minuty temu, Donatello1991 napisał: Mamy 7 grudnia i BG3 dalej exem na PS5. Jutro otwieramy szampany. Właśnie widzę, że na Srerze już sobie typy wpisały, że niby rzekomo dostępne na Series. A to przecież exclusive na Sonkę <3. Ale podejrzewam, że jutro release na Xboxa na TGA. Edytowane 7 grudnia 20231 r przez KrYcHu_89
Opublikowano 7 grudnia 20231 r 6 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Właśnie widzę, że na Srerze już sobie typy wpisały, że niby rzekomo dostępne na Series. A to przecież exclusive na Sonkę <3. Ale podejrzewam, że jutro release na Xboxa na TGA. I zaczną się podniecać, że Goty u nich. Rockstar ich wyjaśni z bublem XS.
Opublikowano 7 grudnia 20231 r IGN Japan 10. Final Fantasy XVI 9. Enjoy the Diner 8. Resident Evil 4 7. Spider-Man 2 6. Hi-Fi Rush 5. Super Mario Bros. Wonder 4. Starfield 3. Armored Core 6 2. Street Fighter 6 1. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom
Opublikowano 7 grudnia 20231 r Gamespot Tutaj bez kolejności za wyjątkiem goty do Bg3 Alan Wake 2 Baldur's Gate 3 C2077 Phantom Liberty HiFi Rush Hitman Freelancer Zelda Totk Octopath Traveler 2 Resident Evil 4 Street Fighter 6 Super Mario Bros Wonder
Opublikowano 7 grudnia 20231 r Godzinę temu, Daffy napisał: Jakuba fakt to był @devilbot Przykro mi ze pomyliłeś mnie z użytkownikiem bez gustu i wyczucia do gier i ze znacznie mniejszą wiedzą o branży i gamingu ogólnie.
Opublikowano 8 grudnia 20231 r Najgorsze TGA w historii. MS I Sony nie mają gier. Gratulacje dla Forzy Baldura I AW2. Reszta ściek.
Opublikowano 8 grudnia 20231 r 2 godziny temu, Ryuk napisał: Zgadywanie przez @KrYcHu_89 co bedzie na TGA mozna podsumowac: Ekhmm tak się składa, że większość trafiłem, pisałem o Metaphor, Kojimie (tutaj akurat OD, a nie DS2), DLC do Finala i GoWa i nowej grze Arkane. Nie sprawdziło się o DLC do Eldena. Aha i shadowdrop Baldura 3 na Xboxach. Edytowane 8 grudnia 20231 r przez KrYcHu_89
Opublikowano 8 grudnia 20231 r Nie oglądałem show, ale widzę, że nie było tak źle, sporo dat premier jednak się pojawiło. Edytowane 8 grudnia 20231 r przez KrYcHu_89
Opublikowano 8 grudnia 20231 r 23 minuty temu, Daffy napisał: Zero nagród dla Sony i zero zapowiedzi od Sony Serial dostał .